Tuigpalestijnen richten weer chaos aan in Jeruzalem: Israël genoodzaakt tot reinstallatie veiligheidsmaatregelen

Nou, de Palestijnen zijn er ondanks deëscalatie van de Israëli’s toch weer in geslaagd om de boel in Jeruzalem behoorlijk op te fokken. Israël haalde metaaldetectorpoortjes en andere veiligheidsmaatregelen weg, maar Palestijnen gaan gewoon door met het trappen van rotzooi.

Het is al bijna twee weken onrustig in de Israëlische hoofdstad Jeruzalem, waar ook de al-Aqsamoskee staat die voor veel moslims een populaire plek is om te bidden. Maar erg veel respect voor de stad vol heiligdommen lijken de Palestijnen echter niet te hebben. Voor de zoveelste keer deze maand laaien ze het vuurtje namelijk op:

“Duizenden moslims vierden gisteravond het opheffen van de veiligheidsmaatregelen als overwinning, waarop er weer chaos ontstond. Stenen en rubberen kogels vlogen over en weer en de Tempelberg werd tijdelijk afgesloten. Er vielen volgens de hulporganisatie Rode Halve Maan aan moslimzijde meer dan honderd gewonden.

Islamitische geestelijken prediken geen geweld maar moedigen iedereen aan vandaag te komen bidden, om zo het ‘momentum’ van hun recente zege te behouden, verklaart Koelé. De politie is er niet gerust op en heeft zo’n drieduizend manschappen naar de stad gestuurd. ‘De politie heeft gezegd: ‘Test ons niet uit, we weten hoe we willen optreden.'”

Laten we er duidelijk over zijn: dit is gewoon een tuigzet. Moskeeën sluiten in de hoop dat er méér mensen naar een zeer beladen stukje Jeruzalem gaan is gewoon het misbruiken van godsdienst in de hoop dat er rellen ontstaan.

Maar zo rollen ze dus bij de Palestijnen – laat niemand ooit nog beweren dat al deze ellende de schuld van de Israëli’s is.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Ritter

  Groeten uit Israël: Status quo hersteld – en toch rellen!
  http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/32074/language/nl-NL/Default.aspx

  1. Kodi

   Zo zie je maar weer: Rijk de Islam een vinger en het zal je je hele hand kosten. Wijze tip: Geef de Islam geen enkele ruimte en geef aan de Islam nooit en te nimmer ook maar ene duimbreed toe.

 2. Kodi

  In Israël is 77 % van de bevolking de mening toegedaan dat Netanyahu veel te soft optreedt. En ik deel deze mening.

  Sterker nog: Die haathut moet plat. Het is genoeg geweest. Weg met dat kankergezwel de Islam. De Islam moet de wereld uit. En laten we beginnen bij Nederland.

  1. GerGroot

   Kodi bepleitte eerder alle moslims de keel af te snijden. Is dat naar zijn oordeel nog steeds de beste voor de oplossing van die Muslimfrage?

   1. Theo345

    Kom, Ger, beschrijf jij nu eens een betere aanpak.

    1. GerGroot

     Ziet Theo ook geen betere aanpak dan alle moslims de keel af te snijden?

     1. nogmaals

      GerGroot wil het moslimprobleem oplossen door alle moslims de keel af te snijden. Hij gebruikt namelijk het woord “ook” in zijn reactie, en hij weet kennelijk geen betere aanpak ! !

     2. GerGroot

      Het ‘ook’ slaat op Theo die het kennelijk met Kodi eens is.

      Wat is jouw opstelling in deze?

    2. Guus Geluk

     Men is hier de schaamte voorbij.

     1. GerGroot

      Op dit blog wordt bepleit moslims de keel af te snijden, moslims op te sluiten in concentratiekampen, ze te op straffe van deportatie te verbieden hun geloof te belijden en ze onder dwang te steriliseren.

      Men kan natuurlijk zeggen dat de reaguurders die dit roepen niet goed snik zijn, en dat is ook zo, maar erger is dat behalve mensen als jij en ik niemand daar duidelijk afstand van neemt. Algemeen zwijgt men en stemt dus in met dit soort gruwelijke oproepen.

      Deze morele verloedering is ernstig en kwalijk en voor mij de noodzakelijke reden om hier weerwoord te bieden. Noem het een christenplicht.

     2. Guus Geluk

      Hopelijk blijft dit gedeelte van de samenleving een minderheid, GerGroot. Anders storten ze ons nog in een tweede kristallnacht.

     3. Hetzalwelweer

      Zijn alle moslims terreur kandidaten? Neen. Zijn alle terreur kandidaten moslim? In 98% van de gevallen wel. Moet je alle terreur kandidaten de strot door snijden? Neen. Zullen ze ons, de EUlanders, de ongelovigen, de strot doorsnijden? Als ze hun geloofsboekje navolgen wel.
      Zijn alle moslims dan actief als terrorist? Neen.

      Binnen de EU wonen nu zo’n 743 miljoen mensen. Het aantal moslims wordt geschat op 53 miljoen.

      Dan heb je nog steeds 690 miljoen andersdenkenden. Hoe kan het mogelijk zijn dat dan zo’n kleine groep mensen zoveel aandacht krijgt?

      Bedank de media!!!! Bedank Brussel of Den Haag.

 3. nogmaals

  Islamitisch geweld moet je bestrijden met keihard tegengeweld ! ! Iets anders begrijpen die achterlijke niet. En niets aantrekken van zielige reacties van westerse linkse idioten.

  1. Kodi

   En daarom: Die haathut moet plat.

 4. Ni28

  Het geduld van de Israëliërs inzake de Palestijnen is wel erg groot. Zou het met democratie te maken hebben? Democratie als een eilandje midden het Arabische wereld is natuurlijk een rare verschijnsel en dus een obstakel die vernietigd moet worden.

  1. van Urk

   “Broeders en zusters, kijk eens naar de profeten die namens de Heer hadden gesproken. Kijk eens hoe geduldig zij waren als ze door mensen slecht behandeld werden. Wees net zo geduldig als zij” Jacobus 5:10. De Israeliers hebben sinds Mozes geleerd geduldig tot aan het einde te zijn wat God van hen heeft gevraagd en beloofd heeft. Kijk maar naar de Jom Kippoer oorlog wat nogal kantje boord was voor de Israeliers en was de uitzichtloze hoop naar redding bijna op de proef gesteld met een bijna zelfmoord van premier Golda Meir. Ook dit keer heeft God de Joden op de proef gesteld en op het moment van zware lijden ze toch weer met een wonder heeft gered. http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/10/isra-l-overleefde-aanval-van-1-miljoen-soldaten/

   1. Laaghlandt

    Misschien moet je daar gaan wonen.. gezellig met het gekozen volk. Kun je nog meer uit dat woestijnboek quoten.

    1. van Urk

     Beter in Israel dan in dit softe transgender land te blijven gaan wonen. 😉

     1. Mart

      Gelijk heb je van Urk…..Mart Brasil.Maar met zachte cristen/joodse mentaliteit komen jullie er ook niet.

 5. Laaghlandt

  …fijn, ik open dit ‘artikel’, en het eerste wat ik zag was een advertentie uit Israël, in het hebreeuws… dus dan weten we ook wie de DDS financierd. Wat ik al dacht. De DDS( de dagelijkse semiet) is niets anders dan een schaamteloze propaganda campagne die de Nederlandse lezers op het verkeerde been wilt zetten om hier vuil te spuiten, zogenaamd in de naam van de rechts denkende Nederlander. Dat. Of de redactie zijn onvervalste volksveraders die de wortel van het kwaad ondersteunen, namelijk israël.

  Aan de lezers en reageerders die niet voor DDS werken en echt een reactie willen plaatsen.. bespaar je de moeite. Je zult getrollt worden als je een andere mening er op na houdt.

  Het is al heel lang duidelijk dat de islam onze vijand is, maar als Europa weer Europees wil worden, lossen we dat probleem zelf wel op. Daar hebben we die uitzuigers en verdelers niet voor nodig.

  1. Guus Geluk

   Bespaar jij je de moeite. Misschien ben je welkom op Stormfront.

   1. Laaghlandt

    Ja… stormfront Ja. Pffff. Jammerlijk figuur.

    Ik bespaar de moeite niet.. mensen moeten weten dat dankzij de zionisten, die jij openlijk steunt, Guus Geluk, de islam hier welig tiert. Zij zaaien verdeeldheid Meneer Geluk. Zij hebben er voor gezorgd dat die zandmensen in ons Europa alles kapot komen maken.

    1. van Urk

     Kan de heer Laaghlandt het met harde feiten aantonen dat de “zionisten” mede schuld zijn aan de islamisering van Europa? Ken nog zo,n voorbeeld van complete achterlijkheid: http://www.joodscomplot.nl

     1. van Urk

      Volgens mij heeft de heer of mevrouw Laaghlandt het niet door dat dit een vorm van Links of politieke antisemitisme is. Deze link schaart tussen het rijtje van Jodenhaters als Dries van Agt, Gretta Duisenberg, Jimmy Carter, Mary Robinson en nog meer van die politieke anti-Israel vogels die de staat Israel niet erkennen en geloven in de de Palestijnse claims op het land en fantastische fabels over hun geschiedenis . U heeft waarschijnlijk ook door de communisten uitgegeven boek de protocollen van Zion gelezen? Opvallend dat uw links afspeelt in o.a. Noorwegen: http://www.franklinterhorst.nl/Noorwegen%20onder%20controle%20anti%20Israel%20kliek.htm

     2. van Urk

      Laaghlandt@ Met uw instelling om in dit soort Linkse leugens van deze moslimknuffelaars te gaan geloven bevordert u zelf de islamisering van Europa hiermee. 😉

     3. Guus Geluk

      Jimmy Carter en Dries van Agt zijn geen antisemieten, van Urk.

    2. Guus Geluk

     Je bent antisemitisch, Laaglandth. Er is hier geen plaats voor Jodenhaat en/of moslimhaat. http://Www.stormfront.nl.

     1. Kodi

      Met inachtneming van dat Jodenhaat betreft haat jegens Joden, vooral gepraktiseerd door links en Moslims. Moslimhaat is haat door Moslims jegens niet-Moslims. En een gezonde aversie jegens de Islam is geen haat, maar realisme, want de Islam heeft gewoon geen enkele toegevoegde waarde voor wat of wie dan ook. Hier niet, daar niet. Nergens. Toen niet, nu niet. Nooit.

     2. GerGroot

      Kodi bepleitte eerder alle moslims de keel af te snijden. Dat beschouwt hij kennelijk als ‘gezonde aversie’ jegens de islam.

      Ik meen dat hij zich hiermee op hetzelfde niveau plaatst als de ISIS-barbaren. Het zou beter zijn als we dit tuig vervolgen.

 6. Kodi

  Guus Gelul zegt:

  “Jimmy Carter en Dries van Agt zijn geen antisemieten, van Urk.”

  Tuurlijk niet, Guusje Gelul. Zij gaan slechts vol op het orgel van een verbod op (reeds milennia lange) Joodse bewoning in Israël. En dat hier in Europa in steden zoals Parijs, Brussel, Amsterdam, Malmö en zo de Joodse populatie moet vluchten voor de agressie van de ons vijandig gezinde Islamitische invasie- en bezettingsmacht vinden ze ook allemaal wel best. “Hamas, Hamas, Joden aan het gas” en Drek van Agt zag dat het goed was.

 7. Kodi

  Voelt u zich geroepen u klakkeloos en kritiekloos te laten bestelen door de roverheid? Of bent u ook weldenkend en volgt u de allocatie van ons belastinggeld kritisch?

  Middels ons belastinggeld wordt er 4 000 km. verderop Arabisch Islamitisch zwerfvuil als zijnde het uitverkoren volk voor gesubsidieerde vermeende zieligheid flink in de watten gelegd met wat hulpgeld wordt genoemd. Met alle hulpgelden bij elkaar is dit Arabisch Islamitisch zwerfvuil per hoofd van de bevolking het meest gesubsidieerd. Noem het maar uitverkoren.

  Het wil helaas niet zo vlotten met de vooruitgang. De hulpgelden ten spijt; Dat zwerfvuil etaleert enkel achterlijkheid en onderontwikkeling. Verbazen doet het me niet, want als je achterlijkheid en onderontwikkeling subsidieert, dan zal je achterlijkheid en onderontwikkeling krijgen.

  Palestinian Authority now uses half of all foreign aid to reward terror
  http://nypost.com/2017/07/28/palestinian-authority-now-uses-half-of-all-foreign-aid-to-reward-terror/

  Wel, laat ons land een daad stellen en alle hulpgelden aan dat zwerfvuil stopzetten, opdat we ons begrotingstekort en de rentedragende staatsschuld kunnen verminderen. Of besteed het aan het tenietdoen van de afbraak van onze sociale voorzieningen of zo. Er kan dus ook nog bezuinigd worden in een vorm welke geen maatschappelijke gevolgschade genereert. Met deze daad van The Netherlands first win-win voor alle weldenkenden.

 8. Kodi

  Citaat Hetzalwelweer:

  “Binnen de EU wonen nu zo’n 743 miljoen mensen. Het aantal moslims wordt geschat op 53 miljoen.

  Dan heb je nog steeds 690 miljoen andersdenkenden. Hoe kan het mogelijk zijn dat dan zo’n kleine groep mensen zoveel aandacht krijgt?

  Bedank de media!!!! Bedank Brussel of Den Haag.”

  De vermeende gematigde meerderheid is irrelevant. Een agressieve minderheid kan aan een meerderheid hun dramdwang opleggen als die meerderheid passief blijft.
  https://pbs.twimg.com/media/CUGBL6TW4AATFHv.jpg

 9. Babaji538

  Vergoelijken is het tegenovergestelde van innerlijke goedheid.
  Vandaag keek “Lebanon” op mijn site.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.