Totaalgestoorde Kim Jong Un bedreigt Amerika: 'Heel de VS ligt binnen het bereik van onze raketten!'

Geen categoriejul 29 2017, 12:00
Het volledig verknipte regime uit Pyongyang meent dat het weer eens in de positie is om het machtigste land ter wereld te bedreigen met raketten. Gaat Amerika dan eindelijk terugslaan naar deze communistische schreeuwlelijk, of laat het ook deze belediging weer eens gewoon gaan?
Noord-Korea heeft de laatste maanden reden om in de handjes te wrijven. President Trump heeft de retoriek tegen het Oost-Aziatische dictatuurtje opgevoerd, maar dat heeft nog niet echt geleid tot een echte aanpak van het genocidale moordrepubliekje. China heeft wat schepen met kolen teruggestuurd, maar dat is het dan wel. Kortom: Kim Jong-Un lijkt deze staarwedstrijd gewonnen te hebben.
En dat wordt natuurlijk uitbundig gevierd. Op z'n Noord-Koreaans, zoals dat gaat. En dat betekent dus: met het dreigen met geweld. Ditmaal doordat de glorieuze leider dus aankondigt dat een rakettest een daverend succes was, en dus betekent dat de Verenigde Staten op hun tellen moeten passen. Het land speelde het zelfs klaar van een "ferme waarschuwing" te spreken. Ja, echt:

"North Korea has hailed as a success its latest test of an intercontinental ballistic missile (ICBM), describing it as a "stern warning" for the US, the BBC reports. Confirming the launch, the North said the ICBM flew for just over 47 minutes and reached an altitude of 3,724km (2,300 miles).

It said the launch had "successfully tested re-entry capabilities" of the missile. "The leader said proudly the test also confirmed all the US mainland is within our striking range," the Korean Central News Agency said. "

Het moge duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een regelrechte psychopaat die niet zal rusten totdat hij de Verenigde Staten klein heeft. Zoniet militair, dan wel in aanzien. Amerika stelt het aanpakken van Noord-Korea nu al tientallen jaren uit, en de tijd raakt nu op.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten