Laatste kans! Doe mee met de actie, en win Thierry Baudets roman Voorwaardelijke liefde

Laatste kans! Doe mee met de actie, en win Thierry Baudets roman Voorwaardelijke liefde

Er komt een vierde druk van de debuutroman van FVD-voorman Thierry Baudet genaamd Voorwaardelijke Liefde. In navolging van zijn politieke carrière zijn de boeken de winkels uitgevlogen, en dus komen er nieuwe exemplaren aan. Met een glimmende nieuwe voorkant, en jij kan een exemplaar winnen.

Goed nieuws voor de liefhebbers van rooie oortjesliteratuur, van Thierry Baudet, of van allebei. DDS heeft namelijk nog enkele exemplaren over die je kan winnen. Gesigneerd en wel door Thierry himself, zelfs!

Hoe dan nog, vraag je? Eenvoudig! Schrijf een post over Voorwaardelijke Liefde op Instagram, Facebook of Twitter. Maak het leuk en uniek. Het kan een scherpzinnige zin zijn, een foto, een video: wat je maar wilt, zolang het origineel is, is het goed. Stuur de link naar je post vervolgens naar [email protected] (met als onderwerp: ‘Voorwaardelijke Liefde’) Dan selecteren wij de 50 leukste posts. De 50 winnaars hoeven dan alleen nog maar te wachten tot Thierry hun boek persoonlijk op de post doet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties