Verrassing! Aanslagpleger Hamburg is Palestijnse moslim en kwam als vluchteling naar Duitsland

Maar links roept nog steeds dat de massa-immigratie geen enkel risico oplevert voor onze veiligheid. 

Verrassing! De man die vandaag in Hamburg vijf mensen neerstak – van wie er één is overleden – blijkt een islamitische extremist. Dat melden Duitse media. De politiekcorrecte Duitse politie zei direct na de aanslag dat het motief van de dader “onbekend” was, hoewel hij tijdens zijn daad “Allahu Akbar” schreeuwde. Nu moeten ze toegeven wat iedereen eigenlijk al wist: het gaat inderdaad om een fanatieke moslim.

De dader is een Palestijn en werd in 1991 geboren in Saoedi-Arabië. Net zoals honderdduizenden anderen kwam hij naar Duitsland als “vluchteling”. De aanslag is dus een direct gevolg van het “wir schaffen das”-beleid van Angela Merkel. Dankzij haar ruimhartige asielbeleid wordt Europa overspoeld door asielzoekers, van wie er veel niet daadwerkelijk op de vlucht zijn voor oorlog en geweld.

De asielzoekers die géén echte vluchtelingen zijn, zijn in het beste geval economische migranten. Zij willen graag een graantje meepikken van de verzorgingsstaat in West-Europa. In het slechtste geval zijn het radicale moslims die in Europa aanslagen willen plegen – zoals de messentrekker in Hamburg. Onze grenzen zijn zo lek als een mandje en elke asielzoeker heeft het recht op een uitgebreide asielprocedure die maandenlang kan duren. Het maakt dus niet uit wat je motivatie is, je komt toch wel binnen. Zelfs als de asielaanvraag wordt afgewezen, vertrekken de immigranten maar zelden naar het land van herkomst. Resultaat: Europa zit vol met mensen die hier niets te zoeken hebben.

Volgens de Duitse politie handelde de dader alleen. Dat zal best, maar het werkelijke probleem is natuurlijk veel groter. Deze terrorist pleegde zijn aanslag in zijn eentje, maar er zijn in heel Europa talloze mensen met hetzelfde extremistische gedachtegoed. Onze grenzen zijn immers zo lek als een mandje, en Rutte (en de rest van de Eurofiele elite) weigert er wat aan te doen. De komende tijd zullen er dus nog veel meer van dit soort aanslagen plaatsvinden. Dat is puur en alleen te wijten aan politici die weigeren de grenzen te sluiten. Stem ze weg, het is tijd voor verandering!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. van Urk

  Kun je nagaan, wat Israel dagelijks meemaakt met dit soort “Palestijnen”. Dit keer heeft het zeker als motief met de Duitse “bezetting en onderdrukking” op Duitse allochtonen te maken.

 2. Ben Zine

  Nu heeft “Mutti” Merkel dus NOG meer bloed aan haar handen. Dat goeiige lieftallige onschuldige oma-achtige vrouwtje met haar zachte zoete glimlach gaat langzaam maar zeker steeds meer lijken op de bijl aan de wortel van Duitsland zoals we het (nog) kennen. Wie zaait zal oogsten… Merkel is een vloek voor Duitsland, net als Hitler 80 jaar geleden. Maar zoals altijd moet het Duitse volk eerst “rock bottom” zinken, oftewel met de kop tegen de stenen bodem. Pas dan zullen ze beseffen wat een onheil dat suffe onnozele wijf heeft aangericht.

  1. poison

   Ben Zine

   Zo zal Nederland ook vergaan met de breedlachende Rutte aan het roer.

  2. Kiekebuhu

   “Wir schaffen es”, daarna,als ze de bodem bereikt hebben met al dat “schaffen” kunnen altijd nog zeggen: “Wir haben es nicht gewußt !”

 3. Ritter

  “Vluchteling”?

  De meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” die veiligheid zoeken maar (illegale) immigranten die uit economische redenen ( lees gratis huizen en ruime uitkeringen) naar Noord/West Europa komen en daarbij de asielprocedure misbruikten op kosten van de belastingbetaler.

  Ze nemen hun islam en bijbehorend gedrag (!) met zich mee en houden daaraan vast.

  Deze asielzoekers nemen dus de “mentaliteit’ mee van het land van herkomst. Vaak is dat een agressieve mentaliteit en levenswijzen die vreemd is aan de mentaliteit van het (westerse) gastland.

 4. Nasrani

  Er staan twee storende fouten in het artikel.
  Ten eerste is het geen palestijn maar een arabier! Geboren in Saudi-Arabië.
  Ten tweede is het een moslim! Geen fanatieke moslim. Iedereen die de islam aanhangt kan tot deze daden komen omdat de koran ze voorschrijft! De islam is een geweldadige ideologie waarover we ons geen illusies hoeven te maken.

 5. HaZ

  Een palestijn gevlucht voor wat ? Eerder gealarmeerd door Frau Merkel met haar “wir schaffen das” ! En als je Merkel zegt roep je automatisch EU. In 80 jaar is er niets veranderd, ja het snorretje maar in het genderneutrale 2017 mag je wel spreken van Frau Hitler !

 6. poldi

  Wat een gemopper weer.
  Moslims zijn lief zegt Pechtold en Jesse kraait hem na….ja heel lief. Buma kijkt maar weer eens naar zijn schoenen…
  Rutte is het natuurlijk met hen eens…..het was een incidentje….verwarde man…., geen echte moslim…
  Want moslims zijn toch lief….

  Deze zogenaamde politci geloven dat dus echt…wat een triestheid…..en dan te bedenk dat het allemaal nog veel en veel erger zal worden. Maar dat zullen onze politici vanzelfsprekend ontkennen en doorgaan met het importeren van meer en meer moslims

 7. toetssteen

  Linksmodus aan: slachtoffer liep met opzet in die machete om die paljastijn te kunnen beschuldigen.

 8. Duckday

  Eigenlijk zouden die mensen die zulke malloten hebben toegelaten voor het strafhof moeten komen Want willens en wetend wisten zij dat zulke dingen gewoon zouden gebeuren ze kijken gewoon de andere kant op en luisteren niet naar de bevolking Er zijn politieke partijen die verboden zouden moeten worden door hun beleid maken ze Europa gewoon kapot door hoogmoed waanzin en belust op macht Wat heeft de EU en Euro ons nu voor welvaart voorspoed en werkgelegenheid gebracht Waar is de EU eigenlijk mee bezig Kijk hoe de linkse kliek media ook UK probeert kapot te maken Het beleid van de **komt overeen wat er in 40 45 gebeurde Timmermans is er een gelijkenis van

 9. Kodi

  Hier kijk ik die linkse landverraders die hier op DDS trollen op aan en wraakacties jegens hen zijn bij deze gerechtvaardigd.

  Wie zijn schuldig aan dat zij hier zijn.

 10. meijer61200

  Het is even wachten tot mutti Merkel terecht zal staan, samen met andere landverraders bij het Neurenberg 2.0 proces. Dit uitschot heeft de bijl aan de wortels van het ooit vrije West-Europa gezet en denken er mee weg te komen.

 11. Ruud562

  “Dat is puur en alleen te wijten aan politici die weigeren de grenzen te sluiten. Stem ze weg, het is tijd voor verandering!”

  Ach Paul, we hadden in maart de gelegenheid daarvoor, maar velen, te velen kozen wederom voor eurofiele, politiek correct, wegkijkende, kortzichtig of totaal wereldvreemd denkende partijen zoals CDA, D66, GL en VVD. Godzijdank is de PvdA toen wel grotendeels weggevaagd. Ja, zelfs na jarenlang bedrog, leugens en rampzalig beleid staat de VVD hoog in de peilingen, “want Rutte c.s. heeft ons uit de crisis geholpen”. Terwijl onder Rutte c.s. de gezondheids(ouderen)zorg, de politie, Defensie of het ov door marktwerking kapot bezuinigd zijn, kortom lam gelegd zijn! M a ar voor instroomende parasitieve lui die onze vrijheden verwerpen of die niet aankunnen de grenzen openhouden en beslist niet sluiten of dat tuig het land uitgooien! Want dat mag niet van ‘Brussel’ en vele mensenrechtenorganisaties! Tja, een dom volk krijgt waar ze voor kiest: een regering die een land totaal ontwricht en klaar stoomt voor ‘Brussel’.

 12. Likoednl

  Zijn er dan ook Palestijnen die niet ´verward´ zijn? Immers, ze zijn allemaal gehersenspoeld met een totaal verknipt wereldbeeld, barstensvol complottheorieen.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.