Verrassing! Aanslagpleger Hamburg is Palestijnse moslim en kwam als vluchteling naar Duitsland

Geen categoriejul 28 2017, 20:06
Maar links roept nog steeds dat de massa-immigratie geen enkel risico oplevert voor onze veiligheid.
Verrassing! De man die vandaag in Hamburg vijf mensen neerstak – van wie er één is overleden – blijkt een islamitische extremist. Dat melden Duitse media. De politiekcorrecte Duitse politie zei direct na de aanslag dat het motief van de dader "onbekend" was, hoewel hij tijdens zijn daad "Allahu Akbar" schreeuwde. Nu moeten ze toegeven wat iedereen eigenlijk al wist: het gaat inderdaad om een fanatieke moslim.
De dader is een Palestijn en werd in 1991 geboren in Saoedi-Arabië. Net zoals honderdduizenden anderen kwam hij naar Duitsland als "vluchteling". De aanslag is dus een direct gevolg van het "wir schaffen das"-beleid van Angela Merkel. Dankzij haar ruimhartige asielbeleid wordt Europa overspoeld door asielzoekers, van wie er veel niet daadwerkelijk op de vlucht zijn voor oorlog en geweld.
De asielzoekers die géén echte vluchtelingen zijn, zijn in het beste geval economische migranten. Zij willen graag een graantje meepikken van de verzorgingsstaat in West-Europa. In het slechtste geval zijn het radicale moslims die in Europa aanslagen willen plegen – zoals de messentrekker in Hamburg. Onze grenzen zijn zo lek als een mandje en elke asielzoeker heeft het recht op een uitgebreide asielprocedure die maandenlang kan duren. Het maakt dus niet uit wat je motivatie is, je komt toch wel binnen. Zelfs als de asielaanvraag wordt afgewezen, vertrekken de immigranten maar zelden naar het land van herkomst. Resultaat: Europa zit vol met mensen die hier niets te zoeken hebben.
Volgens de Duitse politie handelde de dader alleen. Dat zal best, maar het werkelijke probleem is natuurlijk veel groter. Deze terrorist pleegde zijn aanslag in zijn eentje, maar er zijn in heel Europa talloze mensen met hetzelfde extremistische gedachtegoed. Onze grenzen zijn immers zo lek als een mandje, en Rutte (en de rest van de Eurofiele elite) weigert er wat aan te doen. De komende tijd zullen er dus nog veel meer van dit soort aanslagen plaatsvinden. Dat is puur en alleen te wijten aan politici die weigeren de grenzen te sluiten. Stem ze weg, het is tijd voor verandering!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten