VLOG Schandalig! De heren formatie-onderhandelaars gaan met vakantie terwijl ze helemaal NIETS bereikt hebben

Lekker vloggen
Foto:

Dit kan alleen in Nederland.

Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal en volg ons hier op Instagram!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

18 reacties

 1.   

  Wat voegt een Vlog van Michael toe?
  Niets, alleen een vorm van egotrippen….

  1.   

   A7, ik denk dat Michael van DDS een multimediaal kanaal wil maken en daartoe nieuwe, aanvullende vormen van informatieverstrekking uitprobeert. Ik vind dat heel uitstekend van hem, omdat daarmee ander publiek aangesproken kan worden en het geheel een breder fundament krijgt. Hij wil groeien en dat is een uitstekende motivatie. Als je wat in de melk te brokkelen wilt hebben, moet je zorgen op alle fronten aanwezig te zijn.

   1.   

    Yep, dat klopt volledig, IJscoman. Ik ben ervan overtuigd dat een moderne website verschillende soorten media moet gebruiken. Dus schrijven + video + audio. Die audio komt er ook aan; we lanceren binnenkort onze eigen podcast.

 2.   

  Ik hoor hier dat D66 beter niet in de regering kan komen omdat het een ‘kut-partij’ is.
  Zo sterk zag ik het nog niet beargumenteerd.

  1.   

   Dag Wim, welkom terug.

  2.   

   Er zou inderdaad even bijgeschreven kunnen worden waarom iemand D66 een kwalitatief uitermate teleurstellende partij vindt. Je kunt dan denken aan het emo-populisme van Alexander Pechtold, de uitverkoop van Nederlandse belangen en pensioenen aan Brussel, het actief binnenhalen van cumulerende kostenposten, de verdwijning van oorspronkelijke D66 kroonjuwelen en tot slot de bevoogdende deugterreur die D66 al evenzeer kenmerkt als Groenlinks en de PvdA. Maar de avond is nog niet om, er komen vast nog wel aanvullingen.
   :-)

 3.   

  Ik zie niet precies het probleem. De onderhandelaars van het motorblok, onderhandelen al sinds Schippers de eerste keer werd aangesteld als informateur. Zowel Rutte als Buma en Pechtold, hebben keihard doorgewerkt. Dan hebben ze toch het recht op een korte vakantie?

  …compromissen maken. Is dat nou zo moeilijk?

  Dat lijkt me wel. De onderhandelingen betreffen de meest delicate zaken, zoals de uitvoering en/of terugtrekking van de Wet Voltooid Leven. Dat is inderdaad moeilijk. Ik zie graag dat de partijen daar héél rustig en bedaard over gaan praten. Desnoods met een vakantie.

  1.   

   Aldus sprak lakei Guus.

   1.   

    Je hoeft geen lakei te wezen om te constateren dat die lui er helemaal doorheen zitten.

    1.   

     Ik heb diep, diep medelijden met ze. Hun werk is ook zoooo zwaar. Daarbij vergeleken is de beklimming van de Izoard een peuleschilletje.

     Heb jij soms Duitse roots, Guus? Dat waren ook zulke gezagsgetrouwe, serviele reetlikkers van foute politici.

     1.   

      Floris, de onderhandelaars zijn sinds de verkiezingen in touw. Momenteel wordt er onderhandeld over het al dan niet uitvoeren van een Voltooid Leven Wet: een wet met verstrekkende gevolgen. Ik meen inderdaad dat hun werk zwaar is en dat ze recht hebben op vakantie.

      Bovendien: het land is heus niet onbestuurbaar geworden. Het demissionaire kabinet heeft nog genoeg bevoegdheden.

    2.   

     De kwaliteit van Regeerakkoord is inderdaad niet gediend met haastwerk en dit land wordt inderdaad onderwijl uitstekend bestuurd door een regering die politiek-inhoudelijk weinig afwijkt van de beoogde coalitie c.q. de wens van de kiezer.

     1.   

      Inderdaad, Derksen1. Daarnaast zitten we niet in een economische crisis, of iets dergelijks. Er is geen reden om zaken te overhaasten. De onderhandelaars kunnen rustig vakantie nemen en nadien weer met frisse moed aan de slag.

 4.   

  @guusje
  zoals gewoonlijk getuigt je reactie van een ongelooflijke slijmerij. ben je soms werkzaam als ambtenaar en hoop je op deze manier loonsverhoging te krijgen? denk erom, gezien je gristelijke levensbeschouwing kan je geen twee heren dienen iets met de Mamnon, weet je het nog wel?

  1.   

   Mijn reactie getuigt van logica en nuchterheid, Seneca. Rutte, Buma en Pechtold zitten al sinds de verkiezingen aan de onderhandelingstafel. Voorts kan ik me voorstellen dat onderhandelingen over een delicaat onderwerp als de Wet Voltooid Leven, uiterst zwaar vallen. Het is meer dan logisch dat men even besluit een periode van rust te nemen.

   Verder wil ik geen uitlatingen doen over mijn huidige werkplaats.

   1.   

    @ GG

    Waarom ben je zo aan het slijmen naar het partijkartel Guust? Krijg je dan meer pecunia?

    1.   

     Je vraagt hetzelfde als Seneca, Sniper. Ik ben niet aan het slijmen, ik trek een conclusie die iedereen kan trekken.

   2.   

    “Verder wil ik geen uitlatingen doen over mijn huidige werkplaats.”
    —————————————————
    Stratenmaker op zee?

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!