Zo gestoord is links: SIRE-spot wordt “omstreden” genoemd, feministen en andere radicalen zijn woedend

Ja hoor, daar is het al.

Gelukkig zagen we dit al van heinde en verre aankomen:

Want, jawel, links is hartstikke boos. Volgens de linkse GoedMensen zijn er namelijk ook jongens die niet van ravotten houden. Door deze spot worden zij zogenaamd zwart gemaakt:

https://twitter.com/meesterbart/status/889723342110040065

Zo geschift is links dus echt. Jongens die ravotten — de meerderheid — moeten onderdrukt worden omdat er ook een paar jongens zijn die minder avontuurlijk zijn ingesteld. Dat is volgens links prima. Alle jongens dwingen om zich als meisjes te gedragen? Hartstikke leuk! En helemaal niet onderdrukkend! Echt niet! Ondertussen krijgen jongens massaal te horen dat ze aan ADHD lijden en worden ze zwaarder gedrogeerd dan de gemiddelde heroïneverslaafde om ze ‘rustig’ te houden.

Maar zeg iets over dat de meerderheid van de jongens wél avontuurlijk en ja, zelfs wat agressief is, en voila. Links wordt knettergek en roept dat hele horden jongens én meisjes opeens ‘onderdrukt’ worden. Want gendernogwattes.

Ga buitenspelen met je jankverhalen, feministisch links! De Nederlandse man is al decennialang onderwerp van een systematische poging om hem te ontmannen — om hem geestelijk te castreren. Dat proces begint in de kindertijd… en de strategie die gebruikt wordt is idioterie over ‘genderneutraliteit’ en gezeik dat ‘gender’ een ‘sociale constructie’ is.

Nee, dat is het niet. Er zijn biologische verschillen tussen mannen en vrouwen, en tussen jongens en meisjes. Deal with it.

Oh, en voor de genderroepers die toevallig één meisje kennen dat ook van ravotten houdt: niemand zegt dat ze dat niet mag doen. Het gaat erom dat de 90% van de jongens die wil ravotten de ruimte daarvoor krijgt. Want op dit moment is dat niet zo. Mafketels.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Peter Selie

  De waarheid spreken in tijden van universeel bedrog is een revolutionaire daad.

  -George Orwell

 2. Vandijk123

  Waarom doet het de DDS altijd zo zeer als mensen opkomen voor iedereen binnen een groep? Nu ook weer. SIRE maakt een campagne over jongens, maar vergeet een deel van die jongens een stem te geven. Daar worden ze op gewezen met als doel niemand uit te sluiten. Waarom juicht DDS (en SIRE) uitsluiting toe?

  1. Michael van der Galien

   Omdat jullie van links de 90% op de slachtbank leggen om de 10% te plezieren. Daarom.

   1. Bart

    Dit!

   2. buitenbeentje

    Kudo´s, hoewel ik twijfel aan aan de 90/10 verhouding. 10%? dat redden ze nooit. Helemaal niet als de mannen binnen die groep ophouden aan hun vrouw te vragen wat ze moeten antwoorden.

   3. Vandijk123

    Waar blijkt dat dan uit? Ik heb een hoop reacties voorbij zien komen vandaag op deze campagne en heb dat nergens gelezen.

    1. IJscoman

     Derksen1 heeft zijn nieuwe dinsdag-nick aangemaakt.

   4. Kodi

    Die mag op een tegeltje.
    http://i.imgur.com/srJ0LuO.png

    1. corfo

     @ Kodi.
     Accoord, maar dan van grote hoogte op z’n hoofd !

     1. Kodi

      Voelt zo’n Islamofiele collaborateur ook eens hoe stenigen voelt.

  2. Peter Selie

   Ach het goede gevoel in het hoofd verloren na het lezen van dit artikel, nou kereltje deze problematiek bestaat al decennia lang. Dat je als links geïndoctrineerde leerling ook allemaal linkse juffen hebt gehad is wel te concluderen uit je reactie. Het linkse gedachtegoed en het collectivistische denken daar is momenteel nog geen kruid tegen gewassen blijkt.

 3. buitenbeentje

  Kleine meisjes, peuters, met bikini´s aan het strand. 40 jaar geleden liepen ze alleen met een broekje, want op die leeftijd waren ze nog “gelijk”. Moeten jongens nu ook een bovenstukje om “gelijk” te zijn. Waarom hoor ik ze niet als kleutermeisjes met een hoofddoekje lopen en de jongens met een korte broek? Waarom in kledingwinkels en bij postorderbedrijven nog zoveel meer ruimte gereserveerd voor dameskleding als voor heren? Waarom accepteren deze “feministes” dat bij onze niet geïntegreerde medemens de jongens prinsjes zijn en de meisjes minder als de geit?

  Hypocriete wijven en mietjes, die de naam man niet verdienen staan weer voorop om schande te spreken, fascist te roepen, zo intolerant als moslims. Ik draag vrouwen op handen en ben absoluut geen macho, mijn vrouw en ik doen al ruim 40 jaar alles samen, maar uiteindelijk draag ik geen jurk en ga ik bij haar naar binnen en zij niet bij mij, zoals de natuur het bedoeld heeft. Gezien de groeiende wereldbevolking is dat nog steed de norm in deze wereld.

 4. Bart

  Vroeger had je dat ook meisjes achtige jongens en jongens achtige meisjes. De meeste zijn uiteindelijk toch echt normaal volwassen geworden.

  Maar nu schijnt dat niet meer te mogen, alles moet maar gender neutraal zijn. Want we weten nu schijnbaar alles beter dan we al die duizenden jaren hebben geweten.

  Jongens worden ingehouden op school, en aan de medicatie gebracht als ze te druk zijn. En die meisjes achtige jongens zijn tegenwoordig trans en moeten zo vroeg mogelijk geholpen worden hiermee, zelfde voor jongens achtige meisjes. En dat moet allemaal kunnen, want dat is progressief.

  En het boeit blijkbaar niet meer hoe dit op de lange termijn voor de betreffende kinderen zal uitpakken, want we moeten deugen met zijn allen.

  Echt erg triest allemaal.

 5. Kodi

  Nog iets dat op (kleuter)scholen gaande is: De gender-gelijkheidsideologie:

  https://www.youtube.com/watch?v=yA8fgaBSDUw&feature=youtu.be

  Jongetjes worden op deze manier tot mietjes en watjes gemaakt. Het complete onderwijs is één grote linkse klucht geworden.

 6. Peter Selie

  De linkse vijand binnen onze gelederen de 5e colonne zaagt voortdurend aan de poten van ons geërfde culturele waarden en normen.

 7. poison

  Jongens hou je nergens aan op. Ga lekker buiten spelen (ravotten), frisse lucht is gezond en denk eraan; voor donker weer binnen zijn.

 8. Ni28

  Ik begrijp de hele ophef niet, niet van SIRE en niet van de tegenstanders. Er zijn altijd al jongens met diverse aard geweest, de ene gooide met stenen en de andere las boeken. So what? Moet nu iedereen met stenen gooien i.p.v. boeken lezen of andersom? De kinderen maken zelf hun punt maar het is aan de ouders om de kinderen niet te laten ontsporen. Dat betreft vooral de stenengooiers.

  1. NoDoubt

   Mijn ervaring is dat juffen op zowel de lagere school als op de middelbare school jongens niet aankunnen zo gauw ze een beetje druk worden. Gevolg door eventueel straf. In Finland is de leraar weer terug op de basisschool om het evenwicht te herstellen. Jongens zijn van nature drukker en juffen behandelen jongens veelal als barbiepoppen en worden niet gecorrigeerd door de leiding. Zeker niet op de lagere school die alleen maar geleid wordt door vrouwen. Dat niet alle jongens jongens-jongens zijn is duidelijk maar dagelijks het jongensgedrag de kop indrukken heeft wel gevolgen.

   1. van Urk

    Voor zijn dood gaf de bedenker van ADHD toe dat het een fictieve ziekte was. Met andere woorden de kans is groot dat het eigenlijk prima gaat met het kind. ADHD is compleet een bedrog waar flinke winst voor psychiaters en farmaceutische industrie mee te verdienen valt. Vroeger wist je gewoon niet van ADHD af. Je had gewoon drukke en rustige kinderen. Vroeger werden de jongens en meisjes nu eenmaal opgevoed waarvoor zij op de aarde gezet werden. Met harde opvoeding en door de onderscheid tussen jongens en de meisjes duidelijker te maken met fysieke activiteiten. De Nederlandse opvoeding van kinderen is te soft geworden wat je namelijk ook in de VS ziet waar ADHD uitermate groot is bij kinderen. In Frankrijk zijn bijvoorbeeld weinig kinderen met ADHD. Waarom? In Frankrijk zijn de ouders de baas, niet de kinderen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.