Belachelijk! Duits magazine zet Donald Trump neer als de nieuwe Hitler

“Sein Kampf.”

Als je je afvraagt hoe knettergek links aan het worden is, niet alleen in Amerika, maar ironisch genoeg ook in Europa, nou, zoek niet verder. Leidend Duits magazine Stern heeft deze cover namelijk gebruikt voor de nieuwe editie:

Je ziet hoe Trump, gewikkeld in een Amerikaanse vlag, de Hitlergroet brengt. Vervolgens staat daaronder vetgedrukt “Sein Kampf.” Dat is natuurlijk gerelateerd aan Hitlers infame haatwerk Mein Kampf. En dan: “Neonazis, Ku-Klux-Klan, Rassismus; Wie Donald Trump den Hass in Amerika schürt.” Trump wordt er dus van beschuldigd dat hij haat aanwakkert in Amerika. Hij doet bewust zaken met racisten, neonazi’s en de KKK.

Deze demonisering van Trump begint onderhand echt angstaanjagende vormen aan te nemen. Het is niet Trump die haat aanwakkert, maar zijn tegenstanders van links. Zij gaan steeds verder. Zij hopen duidelijk dat ‘iemand’ ingrijpt. Zij doen net alsof de wereld vergaat als Trump ook maar een dag langer aan de macht blijft. Zij creëren dus een klimaat waarin er maar één gek hoeft door te draaien.

Natuurlijk is het volstrekt absurd om Trump ervan te beschuldigen een halve nazi te zijn. De favoriete dochter van de man is bekeerd tot het jodendom. Zijn schoonzoon is joods. En die schoonzoon heeft hij het Witte Huis in gehaald en vertrouwt hij volledig. Of wat vind je van deze foto van Trump bij de klaagmuur in Israël?

https://twitter.com/DeKritischeStem/status/900444360801755136

Denken onze Duitse ‘vrienden’ nou echt dat Hitler ooit zoiets zou doen of dat het eerlijk is om de Führer gelijk te stellen aan de nieuwe Amerikaanse president?

Natuurlijk niet. Maar daar gaat het helemaal niet om. Links is doodsbang voor Trump. Niet omdat hij zogenaamd een racist is, maar omdat hij een populist is die de verkiezingen won door veel traditioneel democraten-stemmende kiezers voor zich in te winnen. Ze zien hem dus als een bedreiging voor de hegemonie van hun Amerikaanse linkse bondgenoten. Daarom gebruiken ze elk wapen in hun arsenaal om hem te demoniseren.

Overigens kunnen ze in Duitsland maar beter ophouden met anderen nazi’s noemen. Er is maar één land dat het nazisme heeft losgelaten op de wereld: Duitsland. En zelfs nu zien we dat het totalitaire instinct nog altijd deel uitmaakt van de Duitse cultuur, hoewel dat instinct op een andere manier geuit wordt. Iedereen die zich niet aan de nieuwe politieke correctheid houdt wordt stelselmatig kapotgemaakt in Duitsland. Het is echt weer een Stasi-land aan het worden. Of moeten we misschien zeggen: een Gestapo-land?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

51 reacties

 1. Ritter

  De media blijven de mensen tegen Trump ophitsten.

  Eerst was er maandenlang de media hetze tegen Trump over vermeende samenwerking tussen Trump en de Russen tijdens verkiezingen. Dagelijks konden we in de media allerlei complot theorieën horen over deze vermeende samenwerking tussen Trump en de Russen. Trump werd in de Amerikaanse media (vooral CNN) afgeschilderd als een verrader.

  Deze media hetze is nu afgenomen omdat de meeste mensen ondertussen wel weten dat er geen samenwerking was tussen Trump en de Russen. Er is geen enkel bewijs geleverd dat Trump en de Russen hebben samengewerkt tijdens de verkiezingen.

  Nu hebben de media een nieuwe hetze gestart; namelijk dat Trump een soort Nazi is.

  Maar de feiten geven aan dat Trump ondubbelzinnig verschillende malen het extreem rechts geweld heeft veroordeeld. Ondanks deze ondubbelzinnige veroordeling van rechts geweld blijven de media volhouden dat Trump dat niet heeft gedaan. De media moeten tenslotte iets hebben om Trump te demoniseren.

  Trump heeft ook het extreem links geweld veroordeeld. En dat is tegen het zere been van de media die vaak links geweld tolereert en/of zelfs goedpraat.

 2. Ritter

  “Deze demonisering van Trump begint onderhand echt angstaanjagende vormen aan te nemen. Het is niet Trump die haat aanwakkert, maar zijn tegenstanders van links”

  Zeer juist. Dat is in een notendop waar het op neerkomt.

  Al sinds de verkiezingen (waar de meeste media openlijk de kant van Hillary kozen) word Trump gedemoniseerd. De media verspreid roddel, leugens en halve waarheden om mensen tegen Trump op te hitsen.

  Onder Obama hadden extreem linkse haat groepen zoals BLM ( die zelfs opriepen om agenten neer te schieten) en ANTIFA vrij spel. Obama heeft deze linkse haat groepen nooit veroordeeld maar zelfs gesteund. (BLM is door Obama in het Witte huis uitgenodigd)

  Maar onder Trump worden deze linkse gewelddadige groepen ook benoemd en veroordeeld voor het geweld wat ze plegen.

  En dat zit de linkse media zeer dwars. Want de linkse media steunen vaak deze linkse actie groepen. Dus worden niet deze groepen die steeds rellen door de media veroordeeld maar Trump die dit linkse geweld veroordeeld.

  De media zullen net zolang door gaan met hun haat hetze tegen Trump totdat hij verdwijnt. Het zal nog veel erger worden.

  Onderstaande video laat zien hoe o.a Trump supporters worden aangevallen door extreem linkse betogers. De gevestigde media zwijgen daar doorgaans over.

  This is the Alt-Left the media has refused to tell you about.
  https://twitter.com/hectormorenco/status/898527711135637505

  1. K.Dopper

   De ‘demonisering’ van Trump lijkt me absoluut niet ernstiger dan de manier waarop Obama en Clinton werdrn gedemoniseerd. Bovendien zijn de gevaren voor terroristische moorddadige acties vanuit de groepen die Obama en Clinton demoniseerden veeel groter gebleken.

   Dit klinkt dus als een eenzijdige verontwaardiging.

   1. Ritter

    K.Dopper

    De grootste supporters van Obama zaten/zitten bij de media en Hollywood.

    Obama heeft tijdens zijn presidentschap dan ook volop de steun gehad van de media. Daarom is Obama weggekomen met dingen waar andere presidenten niet mee zouden wegkomen.

    Daarbij komen de meeste aanslagen vaak van links.

    Een paar weken geleden nog heeft een linkse activist nog 6 Republikeinen neergeschoten.

    Linkse groepen als BLM en Antifa waren betrokken bij gewelddadig acties en BLM heeft zelfs opgeroepen om agenten neer te schieten.

    Om over Hollywood nog maar te zwijgen. Daar is openlijk gesproken over het vermoorden van Trump

    De Democratische Senator heeft openlijk opgeroepen om Trump te vermoorden. Dat is tijdens Obama presidentschap nooit gebeurt.

    Missouri Senator: ‘I Hope Trump Is Assassinated!’
    http://dailycaller.com/2017/08/17/missouri-senator-i-hope-trump-is-assassinated/

    1. K.Dopper

     Obama werd door de rechtse pers, maar vooral door een leger haatblogs op het internet gedemoniseerd op een schaal die we nooit eerder zagen. Trump deed daar overigens zelf aan mee door zijn jarenlange leugenachtige demoniseringscampagne tegen Obama over zijn geboortecertificaat. Een triest dieptepunt in de Amerikaanse politiek

     De schietpartij in Alexandria veroorzaakte 5 gewonden. De dader had niets met extreemlinks te maken en was een verwarde loner.

     Ik snap wel dat Ritter dat vervelend vindt maar het staat in geen vergelijking met de meer dan vierhonderd doden die extreemrechts in de V.S. de afgelopen periode maakte.

     1. Blue monday

      Je bedoelt zoals DDS hetzelfde doet met “links”…

      Ze hebben niet eens het fatsoen om het met extreem links aan te duiden.
      en dan het “ALT-left” bestaat niet eens, een verzinsel van de extreem rechtse media.
      In de USA is al meer dan een eeuw lang een extreem rechtse tereurdreiging

      De zg. Chamberlains vinden we dus veelal op deze site, die dat gevaar niet willen zien, ergo ze voelen zich blijkbaar erg aangesproken als het gevaar voor extreem rechts wordt aangehaald.

     2. K.Dopper

      Ja, Blue Monday, als gewezen wordt op het grote gevaar van extreemrechts schieten veel reaguurders hier direct in de verdediging en begint men te brallen over de Antifa die geen reëel veiligheidsrisico vormt. Men voelt zich kennelijk aangesproken en dat is niet zo gek: veel uitingen hier hebben een extreemrechtse inhoud.

     3. Ritter

      K.Dopper

      De schutter die een paar weken geleden 6 Republikeinen neerschoot was een linkse activist en Sanders supporter. En hij was een berucht Trump hater. Hij was actief bij veel anti-Trump demonstraties. Natuurlijk hebben de media weinig aandacht besteed aan deze aanslag van deze linkse activist.

      Man Who Opened Fire On GOP Lawmakers Is A Bernie Sanders Supporter, Called Trump A ‘Traitor’
      http://dailycaller.com/2017/06/14/man-who-opened-fire-on-gop-lawmakers-is-a-bernie-sanders-supporter-called-trump-an-traitor/

     4. werikke

      Dopper, soms heb ik idee dat je het niet wilt begrijpen omdat je zo vastgeroest bent in je eigen gelijk dan is jou proberen te overtuigen met rationele redenen niet mogelijk . Ik snapte eerst de mensen niet hier die jou belachelijk vonden reageren maar ik ga ze steeds meer begrijpen. Soms heb je echt steekhoudende argumenten soms echt onzin. Maar ach wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Feit is dat de media onder Obama nooit zo openlijk tegen heeft gesproken maar nu dat Trump (gekozen president ) de leiding heeft wordt alles uit kast gehaald om hem te demoniseren en als je eerlijk toegeeft soms onbeschoft gewoon.

     5. Roughwood

      U bent een notoir pathologische leugenaar (M/V/X), overtuigd van uw fictieve waarheden, zo kenmerkend voor iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Het is zielig. Zoek alstublieft professionele hulp!

     6. K.Dopper

      Ritter klampt zich vast aan de schietpartij waar vijf gewonden vielen en waar een Sanders aanhanger (kennelijk maakt hem dat in de ogen van Ritter tot een extreemlinkse activist) door het lint ging. De man was psychisch doorgedraaid maar mogelijk beschouwt Ritter Tristan van der Vlist ook als een extreem-rechtse terrorist.

      Hoe het zij, het is allemaal ernstig maar in geen enkel opzicht te vergelijkenmet de honderden moorden die extreemrechts in de V.S. en Europa op politieke tegenstanders pleegden.

     7. K.Dopper

      Rougwood, probeer het eens inhoudelijk, dit gescheld en getier maakt een stupide indruk.

     8. K.Dopper

      @werikke, ik ontken niet dat Trump door de Amerikaanse pers stevig wordt bekritiseerd maar meen niet waar dat dit in sterkere mate gebeurde dan indertijd richting Clinton en Obama.
      Ik wijs er ook op dat Trump werkelijk alles doet om de gevestigde pers tegen hem in het harnas te jagen. Als je kwaliteitsmedia als The Washington Post, The Newyork Times, CNN en NBC uitkaffert voor fakemedia moet je niet raar opkijken dat je kritisch wordt gevolgd.
      In de derde plaats wijs ik op het feit dat Trump breed wordt bekritiseerd, niet in de laatste plaats door de mensen uit zijn eigen partij. We hadden ook nog nooit een president met zulke lage waarderingscijfers. Het is logisch dat die kritiek in de media zijn weerklank krijgt.

      https://www.realclearpolitics.com/epolls/other/president_trump_job_approval-6179.html

     9. Ritter

      K.Dopper

      “de honderden moorden die extreemrechts in de V.S. en Europa op politieke tegenstanders pleegden.”

      U verzint dit.

      Zoals ik al eerder heb gezegd heb ik niets met extreem rechts maar ik wil wel bij de feiten blijven.

      Verreweg de meeste doden zijn veroorzaakt door links en vooral islamitische geweld. In Nederland b.v Pim Fortuyn die door een linkse activist is vermoord en groepen als RaRa die terreur hebben uitgeoefend.

      BLM die in de VS heeft opgeroepen om agenten te vermoorden. enzovoorts.

      Het is vooral links (zoals we in Hamburg hebben kunnen zien) die loopt te rellen en vernielingen aanricht en aanslagen pleegt.

      En de islamitische terreur vergt de meeste slachtoffers. Europa is in de ban van islamitische terreur aanslagen en niet van z.g “extreem rechts” terreur aanslagen.

      Nazi’s en Antifa: één pot nat!
      https://opiniez.com/2017/08/18/nazis-en-antifa-een-pot-nat/

     10. werikke

      Dopper. klopt dat beide kampen politiek bedreven echter als je de grote media achter je hebt staan heb je geen minister voor propaganda meer nodig. Dat is het probleem met de kranten die jij opnoemt. tenslotte hebben veel mensen op Trump gestemt maar Nederland heeft Clinton altijd als winnaar gezien en is dus zure appel. Maar als je Trump al die maanden tegenwerkt met alle macht en dan nu zegd dat hij niks heeft bereikt is dat zeer hypocriet. Ik ben voor Trump maar dat had je al gemerkt ik vond en vind de Clintons achterbaks en je kan zeggen wat je wilt Trump is wel eerlijk je kan hoogstens niet met hem eens zijn. Als ik Trump zou zijn had ik bijltje er allang bij neer gegooit dus is zou niet egschikt zijn. Trump die ondanks alle shit die hij over zich heen krijgt toch doorgaat heeft mijn respect. Onder Clinton had europa allang een oorlogsituatie met Rusland gehad.

   2. Obiwokekenobie

    Dit gelieg en gedraai van Dopper is één van de redenen dat ik me niet meer links noem. Zo doorzichtig. Steeds maar de zelfde leugens, steeds maar polariseren, altijd andere de schuld geven. Ik moet er om lachen als hij de daden van de antifa probeert recht te lullen. Maar het is gewoon een terroristische organisatie… en als hij vindt van niet dan moet hij de VN maar vragen om de definitie van terrorisme te herzien.

    1. Blue monday

     Heel doorzichtig en prima, zelfs uitstekend dat u daar over na heeft gedacht.
     Helaas is dat slechts een deel van het gehele spectrum.

     Kijken we naar de USA dan zult u het toch met me eens zijn dat er al meer dan 100 jaar diverse extreem rechtse terreurcellen actief zijn geweest?

     Denk maar aan de KKK als voorbeeld.

     Links terreur en zijn aanhang stevig aanpakken, prima….maar laten we niet vergeten dat de KKK en alle bloedgroepen stevig hebben huisgehouden.
     Oklahoma en Atlanta als bloedigste referentie, maar het geweld is altijd aanwezig. Laten we dan ook de diverse motorgangs maar benoemen, niet alleen crimineel ook bijzonder rechts…. crimineel zijn ze, van mij mag het predicaat “terreur” er ook bij.

     1. Obiwokekenobie

      Misschien maar is vragen aan Ice Qube vindt van de KKK. Hij heeft een mening er over en die is niet mals… Zijn visie over de KKK, plantage-eigenaren, slavenhandelaren schokte mij maar ik kan hem niet weerleggen. Verder ben ik het met je eens.

 3. K.Dopper

  Elke vergelijking gaat mank. Er zijn hier ook verwarde zielen die de islam gelijkstellen met het nationaal socialisme. Dat is absurder dan dit.

  1. Nasrani

   Ja ja. Sterke tekst.

  2. Jantje

   Dopper heeft gelijk, de islam is wreder, achterlijker en gewelddadiger voor niet moslims.

  3. Feit

   Leg dat eens uit… Ben benieuwd!

 4. Tinneke

  Totaal gestoord!

 5. Ni28

  De Duitse politieke correctheid neem angstaanjagende vormen aan. En niet te volgen ook want op een kant durft de pers openlijk Trump voor een Nazi uit te maken en op andere kant kritiseert de SPD Merkel voor haar te vriendelijke omgang met Trump. Merkel steunt dus een nazi, is zij dan ook een nazi? Van haar zou ik het eerder verwachten dan van Trump.

 6. Arubano

  Een blad dat ook nog eens op de voorpagina een verhaal over Diana aankondigt moet je sowieso al niet serieus nemen.

 7. Kodi

  Je hoeft geen Trump-fan te zijn om de hetze te zien. Nieuwe column:
  https://www.rtlz.nl/opinie/column/roderick-veelo/je-hoeft-geen-trump-fan-te-zijn-om-de-hetze-te-zien

 8. Jantje

  Volgens mij is deze groet in Duitsland verboden. Ben benieuwd of dat nog wordt aangepakt.

 9. Rex Gildo

  Trump neerzetten als een Hitler-figuur is slechts een karikatuur.
  Erger naar mijn opinie is het indien een complottheorie-site zoals ninefornews de president van de USA beschuldigt van kennis van het door hen vastgestelde feit, dat 9/11 is uitgevoerd door zionisten en neo-conservatieven uit het Amerikaanse establishment en niet uit naam van salafisme c.q. het internationaal terrorisme.

 10. Ritter

  De haat hetze die nu tegen Trump aan de gang is door de media doet mij denken aan de haat hetze die toentertijd tegen Pim Fortuyn werd gevoerd. Die werd ook als “nazi en fascist” neergezet door de media en politieke elite. Totdat uiteindelijk een linkse activist Pim Fortuyn doodschoot.
  ———-

  De demonisering van Pim Fortuyn

  “‘De eerste aanslag op Fortuyn was karaktermoord. Die was al maanden gaande en werd met volle hevigheid ingezet, toen de Volkskrant op 9 februari een interview met Fortuyn publiceerde.

  De tweede aanslag was snel, gewelddadig en succesvol. De conclusie moet zijn: Het is in Nederland gevaarlijk om te zeggen wat je denkt. Het is een grote schande dat spraakmakend Nederland daar op deze bloedige manier op gewezen moet worden.’

  https://www.trouw.nl/home/de-demonisering-van-pim-fortuyn~aca42c5c/

 11. DolleDries

  Zeker, ik ben onverkort, dol enthousiast over de manier waarop Donald Trump invulling geeft aan het presidentschap. Er is geen beleidsterrein waar ik niet lyrisch over ben.
   
  De economie groeit 2,6% terwijl die tijdens Obama rond de 1% bleef dobberen. Het aantal banen is met 1 miljoen gegroeid sinds zijn aantreden.
  Trump heeft de oerdomme omhelzing van de globalisering gestopt. Onbenullige open grenzen, slechte trade-deals voor Amerika, het onbeperkt toestaan dat de productie jouw land verlaat, terwijl je er weinig of niets voor terug krijgt (vooral in het geval van Mexico en China).
  Het tekort op de Amerikaanse handelsbalans dat al sinds de zeventiger jaren exponentieel groeide moest worden omgebogen.
  Deregulering: voor iedere nieuwe wet of reglementering moeten er twee worden geschrapt.
  Het optimisme van de Amerikaanse ondernemer en consument is lang niet zo groot geweest. Kijk ook naar de beurzen. Als Trump zijn plannen t.a.v. belastinghervorming door het congres krijgt, zal de VS richting 6% groei BBP bewegen.
   
  Binnenlandse politiek:
   
  Illegale immigratie met 80% teruggedrongen.
  Uitzetten van zware –illegale- criminelen is aan de orde van de dag. Zero tolerance, hallelujah.
  Trump heeft na veel verzet eindelijk zijn travel ban voor een 6 tal islamitische landen gerealiseerd.
  Trump heeft herhaaldelijk geprobeerd het congres te doen laten besluiten to repeal and replace Obama-care. Dankzij tegenwerking uit zijn eigen Republikeinse partij is dat nog niet gelukt, maar hij heeft continue laten zien dat niets doen Obama-care vanzelf zal laten imploderen (kosten groeien de pan uit, premiestijgingen door het dak en oplopende eigenrisico limieten voor verzekerden). Het is Trump nog niet gelukt, maar houdt u nog even geduld.
  De infrastructuur van de V.S. dient hartgrondig te worden vernieuwd: Trump zet alle zeilen bij.
   
  Buitenlandse politiek:
   
  De eerste buitenlandse reis van Trump was naar Riyadh, Saoedi Arabië (geweldige speech, oproep en waarschuwing voor ruim 50 leiders van de islamitische wereld), Jeruzalem, Israël, en Rome, Italië. De landen voor de drie belangrijkste religies ter wereld.
  De verdere bezoeken van Trump in Europa (G7, NATO en G20) werden benut om de nieuwe Amerikaanse opstelling toe te lichten in een “interdependent” wereld: Amerika betaalt niet meer voor de verdediging van Duitsland, Japan, Korea, Saoedi Arabië, en heel veel brandhaarden in de wereld, inclusief Midden Oosten. Inzet van Amerikanen prima, maar wel de kosten delen. Van alle Navo landen waren er slechts twee die de afgesproken 2% van BBP norm haalden. De V.S. besteedt meer dan 6% van het BBP aan defensie. Betaalt derhalve ook onevenredig veel aan het totale NAVO budget. Dat gaat dankzij Trump links- of rechtsom veranderen. Merkel schoot in de stress, gaf te kennen dat de EU landen niet langer meer konden rekenen op de onvoorwaardelijke steun van de V.S. en dat de EU derhalve zelf op zoek moest naar oplossingen om haar defensie te organiseren. Mijn voorspelling is dat het op die manier niet alleen minder sterk zal zijn, maar vooral ook velen malen duurder (een Europees leger is een diep tragisch idee).
  Trump nodigde bij hem thuis (Mar-a-Lago), gedurende enkele weekenden respectievelijk de presidenten van Japan en China uit. Tijdens die bezoeken heeft hij onder andere een meer gecoördineerde aanpak van Noord Korea afgestemd. Rusland heeft ook ingestemd met de lijn die Trump heeft uitgezet om de waanzin van de Noord Koreaanse leider te stoppen. Trump gets things done.
  Trump stapte volledig terecht uit het klimaat akkoord van Parijs. Kost te veel, levert veel te weinig op en de lasten zijn volledig oneerlijk verdeeld. Trump heeft overigens niet veel op met die klimaathysterie(!)
  Trump heeft multilaterale handelsakkoorden afgezworen. De TTP met Aziatische landen werd begraven en de TTIP met de EU ging de vrieskist in. Een hele slimme doordachte strategie. De V.S. kan in multilateraal verband nauwelijks nog verschil maken, invloed uitoefenen, maar een op een met individuele landen geldt zij nochtans als het machtigste land ter wereld. Het zal de V.S. geen windeieren leggen.
  Nogmaals, Trump is geen politicus. Hij was wel een uiterst succesvolle ondernemer/CEO en dat zijn nu precies de talenten en de aanpak die in Washington nodig zijn. Alhoewel velen veronderstellen dat Trump impulsief is, en heethoofdig, laten alle resultaten tot nu toe het tegenover gestelde zien. Alles is goed doordacht. Vrijwel iedere move is gepland en past binnen uitgekiende onderhandelingsprocessen. De verschillen met China overbruggen bijvoorbeeld is een heidens karwei. Trump heeft middels tientallen directe en indirecte stapjes de druk op de Chinezen verhoogd. Hij past deze tactiek ook toe op andere grote dossiers (Navo, onbetaalde rekeningen van Duitsland, Nafta en Mexico, de EU): hij verhoogt de druk, laat de tegenstander voor bepaalde tijd in onzekerheid, en als hij dan uiteindelijk aan de finale onderhandelingen begint, valt het einderesultaat meestal mee voor de tegenstander.

  Bron de Nieuwe Realist

 12. Paaldanseres

  De kruik gaat zolang te water, totdat ie barst. En dan zijn de rapen gaar. Er komt een moment dat Trump dit echt niet meer pikt. Van niemand niet meer. Dus…. effekes laten zien wie de baas is…. alle US militairen terugtrekken uit Duitsland… incl. alle wapentuig en nukes terug naar US soil. Laat Duitsland de zooi dan maar eens zelf opknappen. Ieder ander land met dezelfde Duitse mening… idem dito aanpakken. Niet lang fakkelen… koppen met spijkers slaan…

 13. HaZ

  Laten ze zich in Duitsland nou maar gewoon bij de feiten houden……..
  http://www.ad.nl/buitenland/radicaliserend-syrisch-meisje-12-springt-uit-raam-duitse-school~a6f58532/

  1. van Urk

   Ik vindt dit zo,n topper! Misschien voor de Linkse en Rechtse zeurkousen een goed voorbeeld hoe het ook kan. https://dekanttekening.nl/wereld/afro-amerikaan-bekeert-ku-klux-klan-leden/

 14. Punt50

  De bladen hebben het moeilijk, dus trekken ze alles uit de kast om aandacht te trekken.

 15. Nasrani

  En Trump gaat gewoon door, ondanks het wilde gespartel van links. Ik mag hem wel. Na 4 jaar zal hij worden beoordeelt op zijn daden, zoals dat hoort in een democratie. En dan zal links beschaamd moeten toegeven dat ze zich wel heel ondemocratisch heeft gedragen door hun aggresieve gedragingen tegen regering Trump. Want wat als rechts hetzelfde zou gaan doen? De wereld te klein denk ik.

 16. Floris

  Trump wegzetten als Hitler.

  How low can you go?

  1. K.Dopper

   De Islam wegzetten als nazisme.

   Hoe diep kun je zakken?

   1. Floris

    “De vriendschap tussen moslims en Duitsers is veel sterker geworden, omdat het nationaalsocialisme in veel opzichten parallel loopt aan de islamitische wereldbeschouwing.”

    – Grootmoefti Mohammed Amin al-Husseini

    1. K.Dopper

     Floris is bepaald geen historicus, dus ik zal hem maar even melden dat de groot Moefti een politiek appeltje had te schillen met de Britten en de Joodse immigranten tie die zijn grondgebied bezetten. Hij hoopte dat Hitler hem zou helpen dit proleem op te lossen.

     Je moet wel een hele rare denkkronkel hebben om dit politieke streven aan de islam te koppelen, temeer omdat Floris anderzijds moord en brand begint te gillen als ik hem wijs op de feiten terzake de christelijke geloofsovertuiging van Hitler. Dat moet wel want in zijn universum heeft christendom en antisemitisme nou weer niets met elkaar te maken.

     Misschien kan Floris even bijlezen op Wikipedia, hoewel hij de daar vermelde feiten wel als linkse oplichterij terzijde zal schuiven als ze hem niet uitkomen.

     1. Beukman

      Altijd weer diezelfde grootmoefti! Alleen dat al is een aanwijzing dat het wel meevalt met die vriendschap tussen moslims en nazis.

    2. Floris

     Vervelend hè, die moefti?

     The smoking gun.

     Maar daar zijn er zoveel meer van. Zo ontzettend veel dat wegkijken bijna onmogelijk is. Maar de psychopaat en z’n makker zijn daar nog beter in dan struisvogels.

     Te triest voor woorden.

     1. K.Dopper

      “The smoking gun”

      Je hebt echt geen idee waar het over gaat is het niet?

      Heb je de Wikepedia-link nog even bekeken? Of blijf je liever je smoking gun koesteren?

      🙂

     2. Kodi

      Ze zeggen wel eens: Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. De vele plaatjes hieronder spreken boekdelen wat betreft de warme banden tussen de Groot-Moefti en de Nazi’s. Voor links natuurlijk een zeer pijnlijke smoking gun.

      https://www.google.nl/search?q=amin+al+husseini+nazis&rlz=1C1CHVZ_nlNL589NL589&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwick-b9w_3YAhUCKlAKHRp8C8UQsAQIcw&biw=2000&bih=900

   2. swetsnek

    Jodenhatertje geeft niet snel op merk ik

 17. Bloem

  Misschien kan Trump een Erdogannetje doen. In Duitsland is belediging van een bevriend staatshoofd nog steeds strafbaar. Daarbij komt, stel dat Fox meneer Merkel zo zou afbeelden! Ik zie de reactie van dhr. Dopper al. Die zal er schande van spreken en moord en brand schreeuwen over een dergelijk populistische en haatzaaiende daad. Meten met 2 maten is van alle tijden.

 18. DolleDries

  Het wordt tijd dat de Russen weer in Duitsland orde op zaken gaan zetten. Trump moet alle troepen terug trekken uit de EU ,kijken of die EU nog zo grote bek heeft tegen de Russen

 19. Parestado4

  Ach ja:Er ist wieder da!

 20. Babaji538

  You may try to take a challenge of competing
  my example.
  It doesn’t impress, me, at all.
  Petra Hermans

 21. Babaji538

  De pispot steunt de wietcultuur van Dries.

  P. Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.