Joshua Livestro draait door: 'Leon de Winter is krankzinnig geworden! Ronny Naftaniel ook!'

Geen categorieaug 24 2017, 9:00
Iedere oud bondgenoot is opeens De Vijand.
Jalta-eigenaar en hoofdredacteur Joshua Livestro blijft het op Twitter opnemen tegen iedereen die hij tot voor kort (lees: tot het Oekraïne-referendum) een betrouwbare bondgenoot vond. Dit keer moeten Leon de Winter en Ronny Naftaniel het ontgelden.
https://twitter.com/JoshuaLivestro/status/900618271543767044
Toen De Dagelijkse Standaard nog eigendom was van Livestro publiceerden wij elke week de column van De Winter. Die namen we dan een dag of twee na plaatsing in de Telegraaf (van woensdag geloof ik) integraal over. Hartstikke leuk, en zijn stukken werden altijd goed gelezen. Geen wonder dus dat Livestro daar blij mee was.
Maar nu is De Winter opeens De Vijand. En waarom? Omdat hij de euvele moed heeft kritisch te zijn over de officiële uitleg van de politie dat de Amsterdamse stationsrammer gewoon een arme man was die last had van een lage suikerspiegel. Daar mag je vooral géén kritische kanttekeningen bij zetten, want we weten allemaal dat de terreurdreiging zwaar overtrokken is.
Juist.
Deze hetze vanuit Jalta (wat? Ja ik weet het) tegen iedereen die tot voor kort nog geallieerd was met Livestro begint onderhand echt pathetische vormen aan te nemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten