Groep Syriërs mishandelt Nederlandse jongen in Eindhoven, politie doet niets

De asielzoekers sloegen de jongen op zijn hoofd met een fietspomp, waardoor hij een hersenscan moest ondergaan.

Eindhoven staat bekend om Philips, PSV en Brabantse gezelligheid. Maar is de Brabantse stad nog wel zo gezellig? Op 1 juni dit jaar werd Eindhoven opgeschrikt door een brute aanval van Syriërs op een Nederlandse jongen. De jongen zou de Syriërs hebben aangesproken omdat zij een meisje lastig vielen. Daarop begon de groep Syriërs op de jongen in te beuken, waarbij ze hem zelfs op het hoofd sloegen met een fietspomp.

De LPF Eindhoven trekt nu aan de bel. Twee maanden ná de brute mishandeling zijn er namelijk nog steeds geen aanhoudingen verricht. Ook weet de burgemeester nog steeds niet over de zaak en over de daders. En dit terwijl de daders bekend zijn bij de politie volgens de LPF. Tjerk Langman van LPF Eindhoven vreest dan ook dat deze zaak in de doofpot belandt.

Juist wanneer het om asielzoekers gaat moet de burgemeester bij de zaak worden betrokken, meent de LPF’er. Dit soort mensen horen immers niet thuis in Nederland. Het raadslid vindt dat de daders linea recta terug moeten naar Syrië:

“Laat ze hun energie niet gebruiken voor vechtpartijen maar voor het opbouwen van hun eigen land.”

Het is uitstekend dat de LPF aan de bel trekt over deze zaak. Het kan niet zo zijn dat asielzoekers een Nederlandse jongen mishandelen en na tien weken nog steeds vrij rondlopen. Op dit soort overlastgevers zitten we totaal niet te wachten. De LPF Eindhoven is de enige overgebleven afdeling van de Lijst Pim Fortuyn. Door aandacht te trekken voor deze belangrijke zaak, laat de partij zien dat ze hun naam eer aandoen.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Steve Van der Vekens

  Zit er een bluts in de fietspomp?

 2. Nasrani

  Ach. Moslims waarschijnlijk. Niets byzonderders.

  1. Steve Van der Vekens

   Waar zijn die allemaal plots heen, nu dat de focus op Noord Korea en de USA ligt?

   1. corfo

    @ Steve v.d.V.
    Ik denk dat al die parasieten naar Noord-Korea zijn gereisd, ze zijn n.l. dól op oorlog.

 3. DutchDropveter

  Maar als een Nederlander een “vluchteling” (lees gelukzoeker) in elkaar slaat omdat hij zijn vrouw wil beschermen tegen deze inboorlingen dan wordt je van je bed gelicht.

  Ik merk aan mijn omgeving en aan mezelf dat de NL-se bevolking nog maar heel even over zich heen laat lopen de bom gaat barsten en hoe reageren onze “volksvertegenwoordigers” dan?

  Het zal ook niet lang duren dat de bevolking zelf geweld gaat gebruiken elk wapen dat wettelijk gebruikt kan worden om de politiek wakker te schudden wordt expres klein gemaakt of expres niet over bericht. Ga vooral zo door met een hele grote groep te negeren ze staan vanzelf voor je deur als je ze uitblijft knijpen en niks terug doet.

  1. Bloem

   Ik vrees dat het Nederlandse volk daartoe niet dapper genoeg is. Bovendien hebben we een vreedzame manier om de zaken ten goede te keren en dat is in het stemhokje. Zolang we daar niet eens en masse durven in te grijpen, zal er nooit wat veranderen.

  2. Mart

   ….Kwait nait,hoop doet leven!Eerst maar op vacantie lijkt me belangrijker…..en als we terug zijn is het mischien wat rustiger.JA TOCH HOLLANDERKES?

 4. K.Dopper

  De LPF bestaat nog!

 5. Ritter

  Deze Syriërs nemen nu eenmaal hun mentaliteit en ideeën mee uit het Midden Oosten naar Europa en houden daaraan vast. Dat zit diep verankerd in hun hoofd en krijg je er niet meer uit.

  De resultaten zien we in heel Noord/West Europa; veel aanrandingen; toenemend antisemitisme; veel agressie en dat soort dingen.

  En nu wil Merkel nog extra van dit soort asielzoekers opnemen.
  ——————–

  “Bondskanselier Angela Merkel: ‘opvang en permanent verblijf aantal vluchtelingen verdubbelen’. De Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) ondersteunt het voorstel om meer vluchtelingen dan eerder afgesproken permanent in de Europese Unie op te nemen.”

 6. Bloem

  In 2016 heeft eindhoven haar PVDA burgervader ingeruild voor en man van VVD huize. Dat heeft dus ook niets geholpen. Hoe kan het zo zijn dat de burgemeester niet op de hoogte is. Of hij is incompetent of hij neemt een loopje met de waarheid. Vermoedelijk, gezien zijn VVD roots, is het dat laatse. Overigens maakt hem dat dan ook incompetent.

 7. Bloem

  Wat voorts opvalt is dat de mainstream media geen melding maakt over de afkomst van deze kopschoppers. Jammer dat het lezersbereik van DDS beperkt. Nu is slechts een relatief kleine lezersgroep op de hoogte.

 8. corfo

  Verbijsterend dat LPF Eindhoven de enige politieke partij is die de aandacht hierop vestigt. Dat de politie niets doet is NIET verbazingwekkend, want dan moeten de geüniformeerde jongens en meisjes écht werken.
  ’t Is natuurlijk véél makkelijker om iemand te flitsen voor een (iets) te hoge snelheid; als de verdachte vervolgens middels enkele verklaringen van meerdere getuigen verklaart dat hij niet ter plaatse kán zijn geweest, is er altijd wel een z.g. Officier van Justitie die met die verklaringen z’n kont afveegt. In beroep gaan of nog verder procederen kost de “verdachte” vrije dagen en vervolgens de advocaatkosten, dus menigeen denkt : Ik betaal maar…… zucht.
  Leve de “democratie” in dit “rijke” landje !
  Walgelijk gedrag van politie én Justitie.

 9. TheGrimReaper

  WEL dapper alles gefilmd, maar ingrijpen: ho maar.
  Wat een laf en verziekt volkje waar ik tussen zit!!

  ZUM KOTZEN!!!!!!!!

 10. pietje1032

  Vieze vuile k-tpolitie een oude man van bijna 80 die durven ze godverdomme wel in te rekenen de stelletjes watjes, maar bij dit tuig schijten ze groen en blauw van de schrik !!!
  !!!

 11. pietje1032

  Vieze vuile k-tpolitie een oude man van bijna 80 die durven ze wel te pakken , maar bij dit tuig schijten ze groen en blauw van de schrik !!!

 12. Mart

  Zo’n aanslagje van allen op een wordt meestal gefilmd door een bijstaander.Ook andere ”bijstaanders”, die nooit ingrijpen….want dàt moet de pliesie doen,brrr wat een watjes!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.