Jan Roos gaat los op PowNed: “Een totale flop, niks spraakmakend, niks vernieuwd, niks rechts geluid!”

“Een hobbyproject van drie mannen die tonnen belastinggeld in hun zakken duwen, meer niet.”

Jan Roos, die in het niet zo verre verleden voor PowNed werkte, heeft het onderhand helemaal gehad met de zogenaamd rebelse omroep. Als hij er zo naar kijkt kan Jan namelijk niet anders concluderen dan dat PowNed helemaal niet rebels is. En nee, ook niet rechts.

“De omroep is,” zegt Roos in zijn nieuwste vlog,” verworden tot een “open inrichting gevuld met halftalenten, masochisten en drie zakkenvullers.” “Ik heb vijf jaar in dat gekkenhuis gewerkt,” gaat hij verder. “We zouden vijf jaar lol maken volgens voorzittter Dominique Weesie. Het werden er precies vijf minuten. Want toen begon hij zich al te manifesteren als een bipolaire dictator.”

Oeps.

“Ik heb daar letterlijk honderden mensen zien komen en zien gaan. Op een gegeven moment leerde ik niet eens meer de namen van nieuwe redacteuren, eindredacteuren en mensen op proef kennen. Ze waren namelijk toch binnen een paar weken weer weg. Ontslagen, ontslag genomen, of overspannen in de ziektewet,” legt Roos uit. Dat komt, aldus Jan, door het wangedrag van Weesie.

Vervolgens stelt Jan dat Weesie elke vorm van democratische besluitvorming heeft voorkomen door gebruik te maken van een verdeel en heers-strategie. Voor de rest “heerst er een befehl ist befehl cultuur.”

Harde woorden, maar Roos weet natuurlijk wel degelijk waar hij het over heeft. Als je vijf jaar bij een organisatie rondloopt heb je wel door hoe het er daar aan toegaat.

Ook Rutger Castricum moet het ontgelden. Die, zegt Roos, verrijkt zichzelf boven de Balkenendenorm, maar doet er helemaal niets voor.

Maar, zegt Jan, dat is niet waarom hij boos is. Nee, “ik ben vooral heel boos dat we bij de linkse NPO precies één omroep hadden die een ander geluid kon brengen. Eén omroep die, zeker in deze roerige tijd, politiekincorrect rechts had kunnen zijn. Maar nee hoor. Zes minuten per dag schijtlollige onzin van een paar slecht betaalde kinderen die op een tv-carriere hopen. Meer brengen ze niet. Het is om je dood te schamen… maar het gaat die jongens alleen nog maar om het geld.”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. K.Dopper

  Ik vermoed dat Jan niet meer terug mag komen bij PowNed en daar een beetje bitter over is.

  1. Punt50

   @ DolleDries

   We hadden natuurlijk nog niet door dat dit in de doofpot moest. Een mocro…, maar het was geen aanslag hoor.

 2. buitenbeentje

  Het mooie is dat ze er, net als de rest, mee wegkomen. Zakken worden gevuld, voor de how windt de staatsecretaris zich op om daarna mee te gaan draaien in het graaicirus. Het volk mort, wij zijn met meer zegt Rutte dan en dat was het volgende half miljoen naar Van Nieuwkerk. Dit kan zo niet langer roept Pechtold en de volgende tonnen gaan richting een 3FM figuur. Wij accepteren dit niet roep Roemer en weer drie ton naar vette Paul. De lijst is lang, de omroepen zijn links en vullen met rechts de zakken. Het volk betaalt en ze zijn populistische racisten als ze er iets van durven te zeggen.

 3. Punt50

  Jammer dat PowNed de scherpte van het begin kwijt is.

 4. mening66

  Natuurlijk is Jan ook niet helemaal zuiver, maar het is wel zo dat PowNed een zielige vertoning is verworden en geen enkel rechts geluid.
  Jammer er zou een echt rechtse zender moeten komen, maar dat durven de nieuw aangekomen journalisten niet.
  En de drie door jan genoemd, ja die doen dat veldwerk niet meer en verdienen het meeste geld.

 5. Peter Selie

  Jan Roos gaat los op PowNed: “Een totale flop, niks spraakmakend, niks vernieuwd, niks rechts geluid!” Rechts heeft nog nooit een antwoord gevonden op het fascistische linkse media-kartel en het smerige partijbestel wat goed toepasbaar zou zijn in de tijd van Stadhouder en raadpensionaris.

  1. K.Dopper

   Peter vindt het vreemd dat rechts nog nooit een goed media-antwoord vond op links.

   Dat snapt toch iedereen, gekkie?

   🙂

   1. Peter Selie

    Hoor jij soms verschillende stemmen in jouw hoofd met elkaar strijden? Dan heb je misschien last van een Dissociatieve Identiteitsstoornis.

   2. HW

    Ja, mijnheer de linkse fascist

 6. Parestado4

  Of je nou links godlozen hebt of rechts godlozen,maakt niet uit.Van godlozen hebben we niet veel goeds te verwachten!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.