Murica! Amerikaanse gevechtsvliegtuigen begraven vier ISIS-aanvoerders in Afghanistan onder bommentapijt

En ’s werelds meest misdadige organisatie is weer vier kopstukken armer. Fijn voor Afghanistan, fijn voor Amerika, en fijn voor eigenlijk de hele wereld. Minder fijn natuurlijk voor Mohammed, die in de islamitische hemel nu in allerijl moet gaan zoeken naar in totaal 320 maagden voor de heren…

Dat zijn er weer vier minder! De Verenigde Staten zijn gelukkig nog altijd niet gestopt met hun strijd tegen ISIS, overal ter wereld. Zoals in Afghanistan, waar de onthoofdingsfans ook een plaatselijk filiaal hebben geopend. Welnu, die afdeling zal het even moeten doen zonder de managers. Die hebben namelijk hun einde gevonden doordat een Amerikaans vliegtuig een bom op hun hoofd heeft laten stuiteren. En die ontplofte:

“Bij bombardementen van het Amerikaanse leger tegen terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) in Afghanistan zijn volgens het leger van de Verenigde Staten zeker vier kopstukken van IS gedood. Dat melden Amerikaanse autoriteiten.

De aanval vond afgelopen donderdag plaats, maar werd vandaag pas bekendgemaakt. Belangrijkste slachtoffer van de aanval is volgens een zegsman van het leger Abdul Rahman, de emir van de provincie Kunar in het noordoosten van het land.”

De Amerikanen zijn vrij succesvol in het bestrijden van de islamitische terreurorganisatie in Afghanistan. Meneertje Rahman is namelijk al de derde emir annex boevenhoofdman die de troepen van Trump binnen één jaar hebben kunnen uitschakelen.

Ik zou dus zeggen: weiter so. ISIS staat op het punt verslagen te worden in Irak en Syrië, en dan kunnen we het inderdaad niet hebben dat ze dan in een ander land doodleuk de kop opsteken en het leven van iedereen dáár vervolgens vergallen. Dus hup: weg met die enge club. Overal!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Ngatimoto

  Ik vind je stukje tamelijk vol haat richting mensen met een baard.

 2. Peter Selie

  Had ISIS twee jaar geleden nog zo’n 60 duizend jihadisten, nu zijn het er nog “tussen de 12.000 en 15.000″.

  Door Paul van der Bas 16 december 2016

  ISIS-jihadisten sterven bij bosjes dankzij de bombardementen van door de VS geleide coalitie. Naar schatting zijn de afgelopen twee jaar maar liefst driekwart van de ISIS-strijders omgekomen door de zware luchtaanvallen: twee jaar geleden waren er nog zo’n 60.000 strijders actief bij de barbaarse terreurgroep, nu is dat aantal geslonken naar “tussen de 12.000 en 15.000″, schatten Amerikaanse regeringsfunctionarissen.

 3. Nasrani

  Goed nieuws, er zijn gelukkig landen die daadwerkelijk iets doen.

 4. Joop Sigaar

  Prima gedaan hoor , al had het onder Mohbama wel iets sneller gekund .

  Bedenk wel dat de Russen en Poetin het proces wel even versneld hebben …

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.