Syrische journalist waarschuwt ons: ‘Al honderden ISIS-beulen zijn in Europa als vluchteling’

“Waar ik ook heen ga, ISIS zit er al.”

Gedurende wat een eeuwigheid leek zat de Koerdisch-Syrische journalist vast in een ISIS-gevangenis in Syrië. Omdat hij Koerdisch was, en nog erger, een ‘ongelovige’. Hij werd er stevig gemarteld, en het is dan ook een wonder dat Masoud Aqil nog leefde toen er een gevangenenruil plaatsvond en hij opeens vrij was.

In het Duitse Tagesschau doet de journalist, die inmiddels in Duitsland zit, zijn verhaal. En dat is niet voor de poes: volgens Masoud zitten in ieder geval honderden oud-ISIS-beulen namelijk vrolijk in Europa! Het moge geen verrassing zijn hoe die hier terecht zijn gekomen. Net als ontelbaar veel andere migranten uit het Midden-Oosten en Afrika – van gelukszoekers tot jihadisten tot een klein groepje echte vluchtelingen – zijn ze opgegaan in de massale vluchtelingenstroom die Europa al jaren teistert. Onder andere De Dagelijkse Standaard waarschuwt al jaren dat er sowieso gevaarlijke gekken in die stroom zouden meereizen, maar heeft dat ertoe geleid dat onze leiders daadwerkelijk eens al die migranten gingen tegenhouden? Nee, natuurlijk niet, en nu mag heel Europa op de blaren zitten!

Als de vele aanslagen van de afgelopen jaren al niet genoeg bewijs waren, is er overigens geen enkele reden om te twijfelen aan het verhaal van deze journalist. Dit gaat namelijk niet over zijn instinct, of dingen die hij ‘ergens heeft opgepikt’: hij heeft het met zijn eigen ogen gezien. In zijn 280 dagen die hij moest doorbrengen in een mensonterend martelhok van ISIS, leerde hij natuurlijk aardig wat jihadisten van die islamistische terreurgroep kennen. Toen hij vrijkwam vluchtte hij naar Duitsland, maar inmiddels is hem duidelijk dat hij ook daar zeker niet aan die gekken ontkomt: vele van de extremisten die hij in Syrië ontmoette heeft hij hier met eigen ogen weer gezien.

Er is dus geen enkele reden om te twijfelen aan zijn beweringen. Masoud meldt die lui vaak genoeg bij de politie, maar in vrijwel alle gevallen doen die daar weinig mee ‘bij gebrek aan bewijs’. Helaas is dat wel de realiteit: zie vanuit hier maar eens te bewijzen dat iemand duizenden kilometers verderop in naam van Allah de vreselijkste doodzonden beging. Het is gewoon niet te doen om het kaf van het koren te scheiden wat betreft migranten uit dat soort gebieden, en daarom is helaas maar één oplossing mogelijk: een stop op migratie, en sowieso alle illegale migratie uit dat soort landen. Alleen dan kun je dit continent nog voor een ramp behoeden, al is het eigenlijk al veel te laat daarvoor.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Floris

  Zingt allen mee:

  Merkel bedankt, Merkel bedankt, Merkel, Merkel, Merkel bedankt.

  1. loritta

   Ik zou zeggen “Merkel ga weg, Merkel ga weg!”

   Maar, dat is waarschijnlijk een droom, hetzelfde voor Rutte, die gaat ook helaas voorlopig ook NIET weg, helaas!!!

   1. Floris

    Het alternatief voor Merkel is NOG erger:

    https://www.welt.de/img/politik/deutschland/mobile161482806/8412508007-ci102l-w1024/Martin-Schulz.jpg

    We leven in een vreselijke tijd.

    1. K.Dopper

     Je krijgt ze in de volgende regering hoogstwaarschijnlijk allebei. Merkel zal de verkiezingen wel winnen en opnieuw Bondskanselier worden maar de kans is groot dat ze opnieuw met de SPD zal samenwerken.
     Het zal, naar ik hoop en verwacht, samen met Macron een flinke boost voor de EU opleveren.

 2. Ni28

  Wat kan een Syrische journalist nu weten? Volgens onze onafhankelijke pers hier in orde op enkele diabetici en een dronken Spaanse loodgieter na.

  1. Ni28

   Correctie: Wat kan een Syrische journalist nu weten? Volgens onze onafhankelijke pers is hier alles in orde op enkele diabetici en een dronken Spaanse loodgieter na.

 3. Nasrani

  Maar mochten deze plofmoslims besluiten hier te gaan schieten, busjes huren of te ontploffen, dan graag in de buurt van linkse wegkijkers. Dan hebben we tenminste twee vliegen in een klap.

  1. Ni28

   Mochten zij het overleven gaan ze het nog goed praten ook. Debiliteit kent geen grenzen.

 4. Bloem

  Als u even geduld op kunt brengen, dhr. Dopper komt zo met een gerust stellend artikel uit de Trouw. Geen zorgen. Hij moet even testen hoe je een wikipedia artikel aan kunt passen. Vrees dat ik hem op een idee heb gebracht.

 5. corfo

  Volgens Pinokkio Rutte en co. is dit “fake-news”, verspreid door een Nederland vijandig gezinde natie, misschien wel Rusland !
  Hier is niks a.d. hand, komt door al die zichtbare- én onzichtbare “beveiligingen” !!
  Gaat u maar rustig slapen.

 6. George van de linden

  VVD /CDA /D66/pvda/cu /sp… enfin het hele zooitje volksverlakkers van Den Haag:
   
   
  Elk volgend slachtoffer dat vanaf nu gaat vallen door aanslagen gepleegd door Moslims betekent bloed aan uw handen door schuld / laksheid / nalatigheid en ongehoorzaamheid jegens het Nederlandse volk .
  De PVV / SGP en het FVD die u ontelbare keren hebben gewaarschuwd dat dit ging komen en hier oplossingen voor hebben gepresenteerd c.q voorgesteld heeft u arrogant weggewuifd.
  Daarbij pleit ik de PVV / SGP en FVD vrij van alle schuld.
   
  U mag rustig weten dat ik hier voor mijn keyboard met een rood hoofd van kwaadheid en afschuw jegens het kabinet Rutte en het nog leugenachtiger/ desastreuzere kabinet dat nog moet komen dit heb zitten typen.

 7. Punt50

  Uiteraard maakt deze man paniek om niks. Allemaal wegkijken mensen, doorlopen graag.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.