Thierry Baudet is het eens met Wilders: spoeddebat over terreur! Dit verdient NU aandacht!

Geen categorieaug 18 2017, 16:00
Forum voor Democratie schaart zich achter de oproep van PVV-voorman Wilders. Het is tijd voor een spoeddebat over terreur - kappen met dat reces.
Eerder vandaag berichtte De Dagelijkse Standaard al over Wilders' oproep voor een spoeddebat over terreur. De aanslagen in Barcelona waren de druppel voor de PVV-leider: we moeten dit probleem nu aanpakken, dat is belangrijker dan het zomerreces. Wilders krijgt bij de grote middenpartijen geen gehoor, die zijn veel te druk bezig met hun slepende formatieproces. Maar Thierry Baudet, de leider van Forum voor Democratie, stelt wél prioriteiten. Er moet nú een spoeddebat komen over terreur, vindt hij, en niet pas na het zomerreces.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/898500719992557568
De meeste politici durven niet toe te geven dat ze het op sommige punten best eens zijn met de PVV. Wanneer Wilders A zegt, zeggen zij altijd B. Maar Thierry Baudet is niet te laf om aan te geven dat hij het op dit punt roerend met Wilders eens is. Ze mogen dan van andere partijen zijn, maar dat betekent niet dat ze alleen maar hoeven te bekvechten. Integendeel: Wilders en Baudet kunnen prima door één deur.
Het is te hopen dat andere partijen hier een voorbeeld aan nemen. Het is prima dat ze het op veel punten oneens zijn met Wilders, maar dat mag niet ten koste gaan van een spoeddebat over terreur. Onze veiligheid is té belangrijk voor politieke spelletjes. Dus, Tweede Kamer, neem uw verantwoordelijkheid, word wakker, en neem maatregelen tegen terreur. Liever vandaag dan morgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten