Idioot Amsterdam huurde Hofstadgroep-terrorist Bilal Lamrani in om jongeren te ‘deradicaliseren’. Wilders gaat los

Hij gebruikte zijn positie om jongeren te radicaliseren. Die had je niet zien aankomen he?

De totaal doorgeslagen Bilal Lamrani was in zijn ‘jeugd’ een prominent lid van de Hofstadgroep, de bekende groep radicale moslims die terreuraanslagen voorbereidden in Nederland. De afgelopen jaren deed Bilal net alsof hij gederadicaliseerd was. Een blinde kon nog zien dat dit absoluut niet zo was, maar ja, helaas werd het deradicaliseringsproces in Amsterdam geleid door de controversiële Saadia A.T. Die vrouw deed overduidelijk alles behalve haar werk — of misschien gebruikte ze haar positie wil bewust om het jihadisme te verspreiden.

Want ja, zij nam Bilal Lamrani aan als jeugdwerker en negeerde klachten van derden dat hij in privégesprekken met jonge moslims de jihad verdedigde. Zo liet hij onder meer weten dat de radicale organisatie Hizb ut-Tahrir, die verboden is in Duitsland omdat de club wil dat de sharia de officiële wet van het land wordt én omdat die gekken een ‘islamitische staat’ willen oprichten in Europa, hartstikke goed bezig is.

Er waren zelfs deskundigen die de gemeente vertelden dat Lamrani in werkelijkheid nog altijd een extremist was. Zelfs toen bekend werd dat zijn zus en broertje naar het Midden-Oosten waren getrokken om in het ISIS-kalifaat te wonen werden die waarschuwingen genegeerd door de gemeente Amsterdam.

Dit is dus hoe geschift politici in onze hoofdstad daadwerkelijk zijn. Deze linkse wegkijkers zijn écht totaal gestoord. Ze weigeren niet alleen te erkennen dat we op voet van oorlog verkeren met het islamistisch extremisme, maar geven extremisten zelfs alle ruimte om hun hatelijke ideologie aan de man te brengen.

Als er een aanslag gepleegd wordt in Nederland zijn het dit soort figuren — de elite van Amsterdam — die daarvoor verantwoordelijk zijn. Ze zetten bewust levens op het spel — puur en alleen om hun grote utopische droom over een multiculturele heilstaat niet in verlegenheid te brengen. Daarbij zijn ze maar al te graag bereid om de levens van gewone Nederlanders op het spel te zetten.

Geen wonder dus dat PVV-leider Geert Wilders geschrokken én woedend gereageerd heeft, en al meteen Kamervragen heeft ingediend over deze gekkigheid:

Een gokje wat de antwoorden betreft van ons wegkijkend kabinet:

1. Ja.

2. Politieke correctheid.

3. Heel veel.

4. Neen. Omdat de minister een politiekcorrecte, multikul-verheerlijkende mafketel is.

5. Neen. Omdat de burgemeester van Amsterdam net als de minister een politiekcorrecte, multkul-verheerlijkende mafketel is. Ze kunnen dus prima met elkaar opschieten.

6. Neen. Omdat dit botst met de droom van een politiekcorrecte, multiculturele heilstaat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. HW

  Amsterdam: De hoofdstad, waar alle mislukkingen beginnen.

 2. poldi

  Het blijft maar doorgaan.
  Wat zal er nog meer komen bovendrijven?
  Zijn de ‘boven ons gestelden’ wel te vertrouwen?
  Moeten zij niet rigoureus van die posten verwijderd worden?
  Maar zolang dit volk doorgaat met stemmen op de establishment partijen en Geert Wilders en nu Thierry Baudet blijft demoniseren zal er niets veranderen en/of verbeteren.

 3. poldi

  Één ding is zeker, de islam woekert als een niets ontziend rupje-nooit-genoeg en als vijfde colonne gestaag door en wordt ze geen strobreed in de weg gelegd..
  Reden:
  In Nederland hebben ze daarvoor met een ruime meerderheid de motie Halsema aangenomen.
  Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is, en gaat over tot de orde van de dag.
  Was getekend:
  Halsema, Cohen, Pechtold en Roemer.
  Alleen de PVV en SGP stemden tegen.

  1. meijer61200

   De motie Halsema. Deze linkse huppelkut met enorm spraakgebrek weet wat goed is voor het gepeupel. Rijdt in een ouwe brandstofslurper. Kindjes moeten naar een witte school, en dat wil ons zeggen hoe het moet??? Hahaha. Hypocriete landverrader.

 4. Two Ravens Black Kettle

  Wat ik al jaren schrijf; dit is de naïviteit honderd lichtjaren voorbij. Dit zijn henchmen, beschermd door de Kartel partijen en hun beschermheren/dames in de MSM.
  Henchmen.

  Vandaar dat ze nu plotsklaps beweren ‘dat we er maar aan moeten wennen’
  (een jaar geleden wat het nog: ‘er is niks aan de hand, allemaal hysterie)
  Vandaar dat ze het nog steeds over Charlotsville hebben, immers 1 dode is tienduizend meer verontwaardiging waard dan duizenden doden.
  Hele industrieën zijn eromheen gebouwd
  Vandaar dat de stampende olifant door onze heren en dames politici, journalisten, & academici (en natuurlijk hun onuitputtelijke blik ‘deskundigen’ & ‘BN’rs’ angstvallig ontkent wordt.
  Maar natuurlijk ziet dit tuig de olifant stampen

  Terroristen op kinderen los laten gaan.
  Dat heet in dit surrealistisch PC-landschap van Dali; betrokkenheid, solidariteit, progressief
  Je krijgt er zelfs gratis geld voor gejat van anderen.

 5. Paaldanseres

  …Drain the SWAMP…

 6. DolleDries

  Amsterdam dat is toch die stad met te weinig suiker.

 7. poldi

  Plagiaat
  ———-
  Amsterdam was eens een fijne stad om te wonen en te leven! Dank zij de PvdA GL en D66 is dit nu een heuse moslim stad geworden, met in het bestuur veel Marokkaans gelieerde mensen, die tonnen opstrijken en de stad rap veranderden.
  Hoe dom en hoe naiief is de burgemeester en zijn naaste medewerkers, nu verheven tot heilige.
  Hoe kunnen deze linksen nu echt geloven dat een jihadist gede-radicaliseerd kan worden. Als zij enige moeite namen om de koran goed te lezen, maar vooral ook om het te begrijpen, dan kunnen wij weten dat er juist tot haat, moord, etc etc wordt aangespoord. Amsterdam muv Ajax hoeft voor mij niet meer, nooit meer. Amsterdam slaap lekker door……

 8. Nasrani

  Tja, ook dit verbaast mij niet. Linkse wegkijkers geloven op een naieve manier in de goedheid van mensen en komen keer op keer van een koude kermis thuis.

 9. Ni28

  Wat kunt je verwachten van de verrotte Amsterdamse kliek in de gemeentehuis en instanties die onder vallen? Minstens het wegkijken van ambtenaren is hier schuldig aan en het zou best nog meer achter kunnen zitten. In Nederland wordt een sfeer gecreëerd waar misdadige jihadisten zich kunnen vrij bewegen en regelen. Daarom is de poging tot aanslag bij de CS nog geen officiële aanslag. Allemaal erg ongeloofwaardig. Thee drinken heeft waarschijnlijk de hoogste prioriteit in het bestuur van Amsterdam.

 10. Pedrito

  Tja dat krijg je als je allerlei niet-geboren-Amsterdammers (importbestuurstuig) en dubbele paspoorters (loyaliteitsmaffiosi) de kans biedt als ingehuurd uitzendkracht/ZZP-er, ambtenaar of raadslid Mokum te verhabbezakken.

 11. poldi

  Plagiaat
  ———
  Ik vind het een verrijking die moslims in Nederland en de rest van Europa!

  Eerlijk wat een verademing die tolerante geloof broeders die zich als een God gedragen en ons de les leren over gedrag en regels. Ja je kunt er natuurlijk zo overdenken? Maar je ziet de ellende van die Allah groepen.

  Hoe tolerant blijven wij nog in dit deel van het westen,
  Wanneer is de maat vol? Want dat er snel nu eens echt wat wordt ondernomen aan de overname van Allah en zijn aanhangers lijkt mij in ieder geval heel erg duidelijk’

  Genoeg is genoeg,en dat pamperen en met gekke subsidies deze groep proberen te slijmen moet echt eens stoppen.Verboden en verbieden en onze regels nu eens opleggen. en die opruiende voorgangers weg trappen.

  Nederland is en blijft echt Nederland. Al is dat nu alleen in Foto boeken te zien van het Bloemencorso en het Rijks Musea en de Zaanse Schans.

  Want dat wij ons land aan het verliezen zijn moge heel erg duidelijk zijn.

  Ik schaam me kapot voor dat stelletje malloten in Den-Haag die deze rotzooi niet aan willen pakken omdat de linkse club er dik geld en mooie banen aan heeft overgehouden Ze houden elkaar in evenwicht. Jammer dat ik als Nederlander er zo over denkt. Alleen helpt het me niet verder dan dat de haat toe neemt naar deze medelanders die de boel zo verzieken met hun fratsen.

  Ja het is een hard gelag,waar je weinig om kunt lachen.Heel erg jammer dus.

  1. Marija

   Dat is zo gepland en blijft voortduren tot wij tot een derde wereld islam land zijn verworden.
   Zie:
   https://eunmask.wordpress.com/2012/02/27/de-eu-ontmaskerd/

 12. HaZ

  En er is niet één zichzelf respecterende volksvertegenwoordiger van al die honderden
  uit de politiek correcte partijen, die eens bijzichzelf denkt : “Dit kan toch allemaal niet zomaar meer, hier moet wat aan gedaan worden”! Nee, integendeel: de spiegel wordt juist omgekeerd om vooral de personen die het wel aanhangig maken maar niet te hoeven aanschouwen. Die deugende volksvertegenwoordigers zijn min en laf volk en onwaardig om het volk te vertegenwoordigen. KOTS !

 13. poldi

  Het is als een alcoholist die op een drankenwinkel moete passen.

  1. Kodi

   Of een pedo in een kinderdagverblijf. Ook zo’n gevalletje de kat op het spek binden.

   1. sjun

    In het geval van klonen van Mohammed is pedofilie als voorbeeld wel bijzonder raak geduid. Een middenvijftiger met een kind van zes die haar volgens de eigen islamiserende overleveringen op haar negende consumeert. Geen wonder dat Aïsha geen kinderen meer krijgen kon. Als zo iemand vanuit een zekere ideologie die zichzelf als godsdienst presenteert als dat zo uitkomt als meest ideale voorbeeld ter navolging wordt omschreven dan zijn vele maatschappelijke misstanden als gevolg van dat navolgen zomaar verklaarbaar geworden. Mohammed deed het ook dus is het OK.
    https://youtu.be/mLNfAW7PobM

 14. Peter Selie

  (Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

  Analfabeten in plaats van geschoolde krachten

  Stap voor stap komt toch de waarheid aan het licht, en dat zelfs voor de parlementsverkiezingen: uitgerekend de regimegetrouwe “Bild-Zeitung” zegt eindelijk een keer de waarheid: 59% van de “vluchtelingen”, die zich in Duitsland laten voederen en vermaken, hebben geen schooldiploma, dus helemaal geen of slechts geringe schoolopleiding!

  En dat, terwijl toch steeds door de regering en de haren beweerd werd dat er bijna uitsluitend ingenieurs, artsen, advocaten, juristen, ruimtevaarttechnici en begenadigde handwerkslieden zouden komen, die Duitsland´s toekomst zouden redden.

  Maar, zoals het “Federale Instituut voor Beroepsopleiding” (BIBB) volgens een bericht in “Bild” heeft onderzocht, zijn tot 755 van de “asielzoekers” en “vluchtelingen” – afhankelijk van het land van herkomst – gewoon absoluut ongeletterde personen, die het in hun geboorteland uiteraard ook tot niets hebben gebracht.

  Levenslange sociale gevallen

  Honderdduizenden van de door Duitsland sinds 2015 opgenomen “vluchtelingen en migranten” zouden wegens gebrekkige onderwijskennis “eerst” slechts geringe kansen op de arbeidsmarkt hebben.

  Met andere woorden: de gouden parels en verrijkingen worden sociale gevallen – en vast en zeker voorgoed. Ze plunderen dus alleen maar de sociale stelsels en bedreigen het bestaan van het land.

  Het BIBB heeft de cijfers van het Federale Agentschap voor Arbeid (BA) nagerekend. In diens statistiek over de schoolopleidingen van de bijna 500.000 viel het op dat ongeveer 25% van de personen hierover geen informatie verstrekt had.

  Het BIBB beschouwt het als “niet onwaarschijnlijk” dat de desbetreffende personen weigerden informatie te verschaffen, omdat zij in werkelijkheid geen diploma hebben. Daarop werden ze door het BIBB gerekend tot de groep zonder schooldiploma. Resultaat: gemiddeld 59% van de werkzoekenden uit de belangrijkste asiellanden heeft geen schooldiploma.

  Vooral onopgeleid – wat een wonder – Somaliërs (77,2%), Eritreeërs (72,9%, Irakezen (71%) en Afghanen (69%), gevolgd door Syriërs (56%), Nigerianen (55,9%), Pakistani (52%). Bij de Iraniërs ziet het er iets beter uit. “Slechts” 37% van hen bezit geen schooldiploma of geen schoolopleiding.

  De sceptici over de jubelende berichten (ook graag “nazi´s” en “tuig” genoemd) hebben dus opnieuw gelijk gekregen.

  Bron:
  http://www.pi-news.net

 15. poldi

  Gisteren een aanslag verzwegen.
  Vandaag een terrorist die in dienst van de gemeente is aan het haatzaaien. De gemeente Amsterdam is onbetrouwbaar en functioneert niet. De landelijke politiek slaapt verder. Ondertussen gaat ons land kapot. Het zou mij niet verbazen als er een verlichte staatsgreep komt. Triest maar kan straks wel gebeuren.

 16. Vit

  Dat is hetzelfde als een veroordeelde pedoseksueel op een kinderdag verblijf te laten werken, het linkse gespuis wordt ook niet gehinderd door enig verstand, ik mag hopen dat dit muisje nog een flink staartje krijgt maar je zal zien dat hij op dezelfde voet verder mag gaan want foutje moet kunnen.

 17. Ritter

  Geert Wilders doet heel hard zijn best maar hij praat tegen een muur.

  Er is veel onwil bij de politieke elite en grote delen van de media om het gevaar te benoemen en er aandacht aan te geven.

  Daarom denk ik dat Noord/West Europa verloren is.

  Alleen de Oost Europese leiders en haar bevolking hebben de wil om voor het land en haar waarden/levenswijze te strijden. Die begrijpen wat voor gevaar de islam is voor de westerse samenlevingen.

  Oost Europese landen begrijpen dat als je de islam toelaat in je land het garant staat voor veel problemen en geweld.
  ———-
  Geen moslims naar Polen: “Natuurlijke basis voor terroristen”

  Polen ziet zichzelf er na de jongste islamitische aanslagen in Europa in bevestigd geen islamitische “vluchtelingen” het land binnen te laten. Dat bevestigde nu Pawel Soloch, het hoofd van het Poolse Nationale Veiligheidsbureau.

  “Wij overtuigen ons aan het voorbeeld van de jongste terreuraanslagen, dat daar waar grote hoeveelheden moslims wonen, die zeer slecht geïntegreerd zijn – en in Catalonië wonen ongeveer een half miljoen moslims -, er een natuurlijke basis voor terroristen bestaat”.

  1. Kodi

   In Warschau kan je op een normale manier naar de Kerstmarkt. Vergelijk dat met Londen, Parijs, Berlijn of zo. Hoe zou dat nou toch kunnen? Hebben ze in Polen soms het heilzame minder Islam of zo?

   1. Augustinyak

    Daar is men niet zo gek om dat schorriemorrie massaal toe te laten.

   2. sjun

    Ik heb in Polen ook nog niet gehoord van opmerkelijk kindergedrag? http://tinyurl.com/yb63ulau

 18. Kodi

  Goedgelovigheid jegens de taqiyya van de Muzelman blijkt maar weer eens levensgevaarlijk te zijn.

 19. joost2

  We weten nu hoe die links elitaire kliek in Amsterdam ( de 5e pvda colonne) ons belazerd heeft.
  Met verkiezingen hebben we al met de partij van de allah afgerekend, maar hun gezwel zit nog in bijna alle geledingen van onze maatschappij en woekert verder.

  Er is één politicus in dit land, die namens zijn partij van 20 Kamerleden,deze uiterst precaire zaak vragen stelt.
  Wie zich heeft verdiept in deze graaierij van gemeenschap gelden, nepotisme kwestie, intimidatie, vriendjes politiek, volledig uit zijn verband getrokken salarissen en vergoedingen en het benoemen van foute, anti Nederlanders, in feite jihadisten, kan constateren hoe heel erg dit allemaal is geworden. Zullen de verantwoordelijken hiervoor ooit bestraft worden??

  Wat mij grote zorgen baart is, waar blijven die andere 130 leden dan in die 2e kamer?
  Zijn die doof, blind, bang, vooringenomen , wegkijkend ? En…wel capabel om ons te besturen?

  Het gaat hier zo absoluut de verkeerde kant op. Nederlanders zijn tolerant, maar let op 130 vooral laffe Kamerleden: ” uit is uit”!

  1. Marija

   @Joost2
   De kruik gaat net zo lang te water tot hij barst, dat geldt hier niet.
   Wij als Europa worden geofferd aan de Islam, is zo ook afgesproken en zal niet veranderen. Daarom kijkt de regering weg, zij zijn met handen en voeten gebonden aan deze overeenkomst: Verdrag van Straatsburg 1975. (die de link hierboven ergens)
   Verzet heeft geen zin.
   Wat wij doen is: de laatste stuiptrekkingen.

 20. Punt50

  En maar wegkijken van het echte probleem, Islam.

 21. poldi

  Dit is een probleem in Nederland en Europa.
  Mannen die Nederland haten en stukje bij beetje willen ontregelen en afbreken. De kranten uit Zweden en Finland melden hetzelfde. In Duitsland ook met verkrachtingen die in de doofpot gestopt werden. In Berlijn worden een paar onschuldige mensen doodgereden. Parijs heeft een monument voor 139 vermoorde mensen. In Londen worden mensen platgereden en in Barcelona wonnen blijkbaar ook een paar mannen van het zelfde kaliber.
  50 % van de moslims in Denemarken willen de sharia.
  In Rotterdam dansen moslims om de overwinningen van dictator Erdogan.

  Kinderen van 4 en 5 jaar worden in België gehersenspoeld.

  Het wordt steeds leuker in Europa, toch !

 22. Bloem

  Moeten de heren Dopper en Geluk vandaag werken? Vandaag nog maar weinig van hen voorbij zien komen. Was heel erg benieuwd naar de visie van deze heren op dit nieuws.
  Een aantal weken geleden was dhr. van der Laan nog bij zomergasten en werd hij door vrind en vijand geëerd als zeer bekwaam bestuurder en de beste burgemeester die Nederland heeft. Er werd geopperd of er niet een straat of een plein naar deze super PVDA-er vernoemd moest worden. Dhr. Cohen hield het nog bij pappen, nathouden en kopjes thee drinken met criminelen en radicalen. Van der Laan heeft mw. Elatik aangesteld als hoofd headhunting en mw. Saadia als als afdelingsleider van de 5e collone, om geschikte deradicalisering experts te zoeken. Waarschijnlijk zijn ze i.d.d. op aantal jaren ervaring uitgekozen. Helaas was een zekere heer Al-Baghdadi door privé omstandigheden niet meer beschikbaar voor de functie.
  Laten we alleen niet zo naïef zijn om te geloven dat dit een uit de hand gelopen uitzondering betreft, of dat er nu iets gaat veranderen. Het baantjescarrousel zorgt ervoor dat de verantwoordelijken gewoon elders weer aan de slag kunnen. Het is een kwestie van tijd dat de dames Elatik en Saadia gewoon weer elders in een goed betaalde overheidsfunctie opduiken…..

  1. HaZ

   Moeten de heren Dopper en Geluk vandaag werken? Hahaha. geloof je dat zelf ?
   Geluk doet vrijwillig hand- en spandiensten in de gggggggristelijke duckstadkerk en Dopper wordt van s’morgens vroeg tot s’avonds begeleid en onder de pillen gehouden, die helaas hun uitwerking compleet missen. Diagnose niet te stellen !

   1. Bloem

    We moeten hen niet tekort doen, het zou mij gezien hun vocabulaire niet verbazen wanneer ze hoog opgeleid zijn en/of een goede baan bij de overheid hebben. Het feit dat ze er t.o.v. de overige forum deelnemers een dissidente mening op na houden, doet niets af aan hun capaciteiten. Bovendien geeft de mening van beide heren een goed beeld over hoe er in bepaalde kringen gedacht wordt. Nogmaals luisteren naar elkaar ook al verschilt men van mening is goed, het is altijd goed om te leren en jezelf te verdiepen in een ander.

    1. sjun

     Dat denk ik niet. Een matige havist kan zich op soortgelijke wijze uitdrukken. Wel geloof ik best dat de op dit weblog geventileerde mening van de heren zicht geeft op het gewenste denkpatroon dat ook mensen op de loon- of subsidielijst van George Soros uitdragen. Daarmee beweer ik geenszins dat ook zij op die loonlijst zouden staan. Sommigen geloven echt in de sprookjes van Soros en zetten zich belangeloos in, anderen als Job Cohen zijn dan weer aangesloten bij de vele door Soros bestierde NGO’s als WorldConnectors en herhalen hun verbindings- en diversiteitsevangelie als mantra op elk mediakanaal dat hen daartoe de gelegenheid biedt. Onder andere daarom mag er veel meer voorlichting het land in om te voorkomen dat het boek 1984 van George Orwell met termen als newspraak maar zo verdere maatschappelijke invulling krijgt zonder dat mensen ter zake voorgelicht gebruik hebben kunnen maken van hun democratische mogelijkheden tot verlening van politiek mandaat om dit te voorkomen.

 23. Peter Loosduinen

  Kan de kreet allahu akbar niet verboden worden in ons land ? Telkens wanneer er sprake is van terreur hoort men deze kreet op de radio en de televisie. Ik weet dat de ware islam vrede is en niets hiermee van doen heeft met de terreuraanslagen en daarom verzoek ik de minister samen met de moslimorganisaties te zoeken naar een nieuwe kreet die duidelijk maakt wanneer we met de WARE islam te doen hebben.

 24. Duckday

  Ja de PVDA maffia met de geiten wollen sokken heeft het daar voor het zeggen En de mislukkelingen komen nog in de regering ook Hoe is het mogelijk dat je iemand op een voetstuk plaats de keer op keer in de fout gaat

 25. meijer61200

  Het is rustgevend om te weten dat Haakneus Elatik en hartsvriendin Saadia A.T. de cv’s goed hebben beoordeeld, haha! Zitten ze al vast? Of nog op vakantie; Nadenken of ze schadevergoeding gaan eisen.(en krijgen in dit achterlijke land)

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.