Video: Geert Wilders valt profeet Mohammed keihard aan

De PVV-voorman plaatst een ongenadig harde aanval tegen de stichter van de islam op zijn Twitterpagina.

Dat Geert Wilders op zijn zachtst gezegd geen vriend is van de islam, is natuurlijk allang bekend. Maar de video die de PVV-leider vandaag postte op Twitter, is zelfs voor zijn begrippen snoeihard. In de video opent Wilders frontaal de aanval op de profeet Mohammed, de stichter van de islam.

De video van 37 seconden stelt dat alle moslims wereldwijd Mohammed als hun grote voorbeeld zien. Daarna noemt de video de profeet een terrorist, een massamoordenaar en een pedofiel. De vraag die Wilders hiermee stelt is: als Mohammed hét voorbeeld van moslims is, wat moeten we dan vinden van de invloed van de islam in onze samenleving?

Wilders conclusie is duidelijk: we moeten het Westen de-islamiseren. Dat veel Nederlanders het met hem eens zijn, blijkt uit de laatste peiling van Ipsos: de PVV haalt daarin 21 zetels, één meer dan het huidige zetelaantal.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

86 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Wist U dat er sprookjesfiguren bestaan ?
  En als je daar iets van zegt (omdat ze bv. uit naam van dat sprookjesfiguur ideologisch ideaal kleuters verkrachten)
  Dat je dan een racist bent ?

  Wanneer je opmerkt dat er nog nooit een genitale verminker voor het hof is gedaagd
  (Nederland is immers een rechtstaat)
  De scherpzinnigsten ter wereld genaamd Journaliste(kots)n Attendeert op Rotherham
  Dat je dan een racist bent ?
  (vinger aan de pols van de samenleving weet je wel)
  Liever duizenden doden
  Liever tienduizenden verkrachtte meisjes
  Liever …
  Dan iemand die boos is op mijn intellectueel incest feestje.

  Wir haben esssssss nicht and all that

 2. Neworder

  Zielig Geert.
  Deze manier van aandacht trekken geeft je onmacht weer.
  Het moet volgens Geert harder.
  Islam kritisch benaderen is prima maar dit is gewoon zielig.

  1. IJscoman

   Natuurlijk voelt Geert zich onmachtig NewSpeak: hij moet tegen de rest van Nederland vechten, moslimpleasers pur sang. Net zoals jij.

   1. Neworder

    Lul toch niet zo uit je nek.
    Heb een gruwelijk hekel aan religie en Wilders legt de vinger bij de islam op de zere plek.
    Maar Geert is van het padje af….

    1. K.Dopper

     juist!

     1. corfo

      Dopper alert !!!!!

    2. IJscoman

     NewSpeak, doe eens uitleggen. Waarom is Wilders van het padje af als hij er op wijst dat Nederland moet de-islamiseren?

     1. Floris

      Effe denken, een trol die een gruwelijke hekel aan religie heeft…

      …Sarko is back.

     2. K.Dopper

      Misschien, IJscozwets, omdat islamisering een door de Grote Leider ingefluisterd waanidee van PVV-tokkies is

    3. K.Dopper

     Floris is al weer bezig smeekbedes te richten aan de redactie: kan Neworder alsjeblieft worden geband?

     Het is toch zo’n kanjer in de inhoudelijke discussie!

  2. DutchDropveter

   @neworder

   Waar zijn de moslims die de staat op gaan en protesteren tegen de misbruik van hun geloof? of moet de westerse media dat voor jouw in scene zetten OW wacht…..

   Moslims houden elkaar allemaal de hand boven het hoofd en daardoor word het een aparte samenleving in een samenleving en die daar idioot veel misbruik van maken.

  3. mening66

   O ja? Zeg mij dan waar hij liegt?
   Zeg dan dan moslims niet oververtegenwoordigd zijn bij verkrachten, oude mensen overvallen en kinderen verminken?
   Ontken jij dat?
   Waarom is hij zielig?
   Ben je zielig als je de KEIHARDE waarheid zegt?
   Hoeveel aanslagen zijn er al niet in Europa?
   Hoeveel mensen niet gewond of dood door messteken?
   Ja dat is hard, de waarheid IS vaak hard!
   Of hoor jij liever een mooi ingepakte leugen?

 3. K.Dopper

  En dan te bedenken dat Mohammed hoogstwaarschijnlijk nooit heeft bestaan, in elk geval niet in de gedaante van de legendarische figuur die ze 300 jaar na zijn veronderstelde dood bij elkaar hebben verzonnen.

  Wilders is een bekwaam strijder tegen windmolens.

  1. IJscoman

   “…..als Mohammed hét voorbeeld van moslims is, wat moeten we dan vinden van de invloed van de islam in onze samenleving…?”

   Die mosliminvloed is concreet, beslist geen windmolen.

   1. K.Dopper

    Ja, in veronderstelde opdracht en goedkeuring van Christus zijn er ook miljoenen over de kling gejaagd. Hitler beweerde ook in opdracht van Christus Joden te vervolgen.

    Een heus probleem, maar het is nogal dwaas om je pijlen vervolgens op Jezus Christus te richten.

    1. DutchDropveter

     Ho ho AnneFleur is die duim van je bijna leeg? Want dan kun je aan mijn derde been beginnen vol proteïne en rechtse voedingsstoffen XD

     Wat een onzin spuug jij uit zeg…. maar ik zou je nog steeds doen Anne ik geloof in het boek van Thierry! Links kan rechts worden als je ze maar flink aanduwt!

     1. DutchDropveter

      Hey Anne zwijgen is toestemmen he 😉

    2. sjun

     Daar hebben we de Abrahamitisch gelijkschakelende K.Dopper weer zoals hij zich met al zijn alter ego’s op verschillende fora en weblogs laat kennen. Het staat ook hem in ons land natuurlijk (nog) vrij te geloven en debiteren wat hij wil. Dat wordt vanzelf anders als de sharia hier eenmaal haar intrede gedaan heeft. Voor wie wel geinteresseerd is in een opmerkelijk verschil: Moordadige acties in het Westen en de Levant van mensen die in Bijbelse tradities opgroeiden gebeuren ondanks de teksten en het voorgeleefde voorbeeld door de Christus. In het geval van islam is moorddadigheid juist religieus gelegitimeerd door de opdrachten en levenswandel van Mohammed de profeet der moslims. Met een moorddadige mohammedaanse inslag valt zelfs het moslimparadijs te verdienen. http://bit.ly/TmnjD7 In opdracht van Mohammed werd het Arabische schiereiland door zijn volgelingen jodenvrij gemaakt.

    3. Laaghlandt

     Hitler heeft in naam van jezus de joden vervolgd? Hahaha. Lees je eens wat beter in over die man! Hitler was niet een voorstander van de dode jood aan een stok, maar omdat veel mensen christelijke tradities hadden moest hij ‘gott mit uns’ wel bijna verplicht gebruiken.

 4. Floris

  Dat was 2 keer Wim.

 5. Ali Yas

  Geert bedrijft hier ijzeren logica. Als mensen een voorbeeld nemen aan een misdadiger, moeten ze daar dan niet op worden aangesproken? Moet je verdere uitbreiding van die neiging niet aan banden leggen? Lijk mij wel. Bij de formulering van de vrijheid van godsdienst hebben de schrijvers vast niet gedacht aan een oorlogsmisdadiger als god.

  1. K.Dopper

   Die logica kan ik volgen, Yas, maar heel veel mensen pleegden genocide in naam van Jezus Christus (die de Romeinen overigens ook als een misdadiger beschouwden), meen je dat het daarom slim is je pijlen op de Heere Jezus te richten?

   1. DutchDropveter

    Nee daarom gaan we die op jou richten AFD 😉 kijk maar vast achterom

   2. buitenbeentje

    Misschien moet je de evangelies en de koran eens naast elkaar leggen en dan kijken wat Jezus zei en wat Mohammed schreef. (even onafhankelijk of een van beiden of beiden niet bestaan hebben).

    Degenen die genocide pleegden in de naam van Jezus, hebben dat gedaan in strijd met zijn boodschap, beginnende bij de kerstboodschap: Vrede op aarde en in de mensen een welbehagen. Degenen die genocide pleegden in de naam van Mohammed hebben dat gedaan en doen dat geheel in overeenstemming met zijn boodschappen, waarvan er te veel zijn om ze in dit kader op te noemen, samengevat: Dood aan allen die het wagen het niet met de islam eens te zijn. Aangezien dat in aanleg dezelfde doctrine is als die van de “socialistische” religie kunnen jullie het zo goed met elkaar vinden.

    1. Floris

     Het morele verschil tussen Jezus en Mohammed had niet groter kunnen zijn. Het is het verschil tussen dag en nacht.

     Daarbij komt dat de islam 7 eeuwen later ontstond. Je zou dus denken dat die verder zou zijn. Qua ethiek, qua kennis etc. Niets is minder waar. De islam is een barbarengodsdienst, op alle fronten inferieur aan het christendom. Gesticht door beestmensen.

   3. Bloem

    Dat klopt ook uit naam van het Christendom zijn vreselijke misdaden begaan. Ook jezus wordt in de koran als profeet vermeld (5×). Echter als je pur sec kijkt naar zijn boodschap en levenswijze kan niet gesteld worden dat die misdaden voor zijn conto komen. Helaas is het zo dat velen in zijn naam vreselijke daden begaan hebben. Helaas hebben we geen uitgebreide beschrijving van zijn leven, doch datgene wat bekend is duidt op een zeer vreedzaam bestaan. Er kan hooguit gezegd worden dat hij in zijn tijd wellicht als een rondtrekkende jehova werd gezien met een onwelgevallige boodschap voor het Sanhedrin en de Romeinse machthebbers. Het meest gewelddadige dat we van hem weten dat hij de tafels en kraampjes van geldwisselaars in de tempel omgetrapt zou hebben. Dat is toch van een andere orde dan wat over die andere profeet ( die men beter niet bij naam kan noemen) bekend is.

    1. K.Dopper

     Ja, dat is juist, Bloem, maar toch belette dat Zijn volgelingen niet om veel meer mensen over de kling te jagen dan de moslims ooit voor elkaar zullen krijgen.

     De enig logische conclusie is dat er geen causale relatie bestaat tussen geloofsinhoud en het handelen van gelovigen, gelovigen van allerlei kleur en soort zijn wel creatief in het achteraf legitimeren van hun gewelddadigheid met religieuze teksten. De teksten van Mohammed en Jezus blijken daarvoor prima te gebruiken.

     Om die reden is het wauwelen over Mohammed en Koran ook weinig zinvol om de gewelddadigheid van sommige moslims te verklaren. Het verklaart eenvoudig niets.

     1. Bloem

      Dat is niet geheel correct over Jesus is redelijk veel informatie bekend voor wat betreft de laatste 3 jaar van zijn leven. Datgene wat met redeleijke zekerheid over hem gezegd kan worden dat zijn woorden en daden vreedzaam waren. Zo heeft Flavius Josephus (een Romeinse jood en geschiedschrijver die in zijn tijd geleefd heeft) over hem geschreven in zijn werken. Over de ander die niet bij naam genoemd mag worden is een redelijke geschiedschrijving bekend, hij is dan ook ca. 570 jaar later geboren. Wanneer je die informatie tot je neemt, kun je echt niet om het geweldadige karakter heen. Wanner zo iemand tot rolmodel wordt gekozen zal dat zeker niet tot veel goed leiden. Helaas is het zo dat welke religie dan ook in de geschiedenis altijd groot lijden heeft veroorzaakt. Er kan ook niet aan voorbij gegaan worden welke religie in de huidige tijd het meeste mensenleed veroorzaakt. Je kunt niet zeggen de Christenen hebben vroeger veel leed veroorzaakt dus daarom is het oké dat een andere religie zich hier schuldig aan maakt. Volgens mij hebben we de afgelopen eeuw (en) (zeker in NL) teveel moeite getroost dit soort uitwassen van religie uit te bannen om nu hiervoor te buigen.

     2. K.Dopper

      Christenen zijn ook in de huidige tijd nog steeds de meest gewelddadige mensensoort. In de afgelopen eeuw veroorzaakten christen twee wereldoorlogen, een Holocaust, atoombommen op Japan, napalm in Vietnam, een onwettige invasie in Irak en een reeks gruwelijke genocides waar wij als Nederlanders ook niet vrijuit in gingen.

      Terwijl ik dit schrijf bombarderen Westerse bommenwerpers wellicht in Yemen, Irak, Syrië en Afghanistan. De piloten van die bommenwerpers zijn christenen. We worden sporadisch geïnformeerd over het aantal burgerslachtoffer die, bijvoorbeeld, Nederlandse bommenwerpers maken onder de burgerbevolking. Met zekerheid kan worden aangenomen dat het aantal doden door dit toedoen een veelvoud betreft van het aantal slachtoffers die moslimterroristen in Europa maken.

      We zitten fout en als we onze ogen opendoen weten we dat.

      Met Jezus Christus heeft dat niets te maken, met Mohammed overigens ook niet.

     3. Bloem

      Niet vanuit een religieus oogpunt.

     4. sjun

      Ik denk toch dat je wat historie van de Gouden Horde gemist hebt alsmede de reden waarom het gebergte in Afghanistan Hindukush heet met zulke absoluut gebrachte absurde beweringen. Aangezien ik echter vermoed dat je moedwillig mensen misleidt wat extra voorlichting voor wie zèlf wil weten wat er gebeurde. Islam voor ongelovigen: http://bit.ly/2wDrO2O

  2. sjun

   Liefde noodzaakt islamkritiek. http://www.dutchfreepress.nl/?p=1034

 6. Floris

  Wilders heeft volkomen gelijk. Of Mohammed nu bestaan heeft of niet, de moslims geloven van wel en het beeld van Mohammed dat uit de geschriften naar voren komt is dat van een gewelddadige, buitengewoon wrede man, die ook nog eens oversekst was, polygamist, een kind van 9 naaide en slaven hield. De lijst van verschrikkingen is langer, maar ik laat het hier bij.

  Dit armzalige voorbeeld wordt tot op de dag van vandaag nagevolgd zij het gelukkig niet door alle moslims. Met zo’n figuur als stichter kan er moeilijk iets goeds van die religie vandaan komen en een blik op zowel de geschiedenis van de islam als op de wereld van vandaag bevestigt dat. De islam is een pain in the ass voor de rest van de wereld.

  1. Zwarte band

   +++++

 7. Ruud562

  Ook met deze video pakt Wilders de koe bij de horens!

  En intussen blijft de overgrote meerderheid maar wegkijken, terwijl de nazi-achtige ideologie gelijk een kwaadaardig kankergezwel steeds meer en meer greep krijgt op onze samenleving, vrijheden, veiligheid!

  Het nochtans kleine percentage aanhangers dat wij hier onderdak plus de rest boden heeft namelijk zeer grote invloed op onze cultuuruitingen, de vrouwenemancipatie, het dierenwelzijn, gezondheidszorg etc. etc.

  Tja, de jaren dertig vorige jaar eeuw zijn in herhaling! Alleen zullen die jaren in de herhaling vele malen langer en vele male erger zijn!

  1. Floris

   Dat de gutmensch, zich voortdurend beroepend op z’n zogenaamde beschaving en fatsoen, het nalaat dit fascistoïde gedrocht, dit kankergezwel, expliciet te veroordelen, is ronduit schandalig.

   Het laat ook meteen zien uit welk hout deze gutmenschen zijn gesneden: uit rottend waaibomenhout dat met alle winden meewaait.

   1. K.Dopper

    Dit land wordt te gronde gericht door de cultuurmarxistische, oikofobische en in de Frankfurter Schule opgeleide Gutmenschen.
    Dit land is reddeloos verloren.

    🙂

    1. IJscoman

     Poging tot humor van Kadopperwt.

     1. K.Dopper

      Ik moet altijd erg lachen om die oikofobische Gutmenschliche onzin, IJsco. Ik geef het eerlijk toe.

     2. Floris

      Nee, geen poging tot humor, IJscoman. Een schrale poging tot ridiculisering van analyses en verbanden die de man niet welgevallig zijn.

      Veel meer heeft hij niet in z’n mars. Heel links is trouwens uitgeluld. Hun dogma’s zijn door de realiteit gelogenstraft. Wat rest is hun kansloze achterhoedegevecht tegen de pendule die langzaam maar zeker de rechterkant op zwaait.

     3. K.Dopper

      Ik legde hier al een paar keer onderbouwd uit dat de termen oikofobie en Gutmensch elke wetenschappelijke definiëring missen en dat de de bizarre beweringen over cultuurmarxisme en Frankfurter Schule obsolete onzin betreffen.

      Floris zag nooit kans daar inhoudelijk weerwoord aan te bieden. In dat debat ging hij dus ook weer akelig inhoudelijk onderuit.

      Inmiddels doet hij weer wat hij wel goed kan: trollen, stalken en schelden.

    2. sjun

     Er is toch ook nog wel een zekere instroom dat daaraan bijdraagt…

 8. Ritter

  Geert Wilders post de feiten over het leven van Mohammed; de stichter van de islam en groot voorbeeld voor moslims.

  Geen wonder dus dat we dezelfde agressie bij moslims zien die wij in het leven van Mohammed zien. Mohammed was een rover en krijgsheer.

  Jihadisten nemen het voorbeeld van Mohammed letterlijk over en nemen b.v slaven. Want Mohammed had ook slaven. enzovoorts.

  1. Floris

   Zomaar een paar voorbeelden van het navolgen van Mohammed inzake seks met onvolwassen meisjes:

   “In Jemen is het aantal kindhuwelijken de voorbije jaren nog toegenomen. In Maleisië heeft de islamitische deelstaat Malakka de bestaande leeftijdsgrens van zestien jaar voor meisjes afgeschaft. In Afghanistan worden systematisch tien- of elfjarige meisjes uitgehuwelijkt aan mannen die hun grootvader zouden kunnen zijn. Ook in Saoedi-Arabië volgt men gewoon de islamitische wetgeving, waardoor kinderen uitgehuwelijkt kunnen worden ongeacht hun leeftijd. In een van de meest ophefmakende zaken in dat verband heeft een mensenrechtencommissie in Saoedië-Arabië zelfs een advocaat ingeschakeld om het huwelijk te laten ontbinden van een twaalfjarig meisje dat onder dwang uitgehuwelijkt was aan tachtigjarige man, een oudere neef van haar vader, die de tegenwaarde van 18 000 euro voor haar had betaald. En dat geval is absoluut niet uitzonderlijk. Dat belet natuurlijk niet dat bij ons zelfs moskeeën gesubsidieerd worden die de Saoedische variant van de islam verkondigen. En wie daar tegen protesteert, is natuurlijk een onverdraagzame racist.”

   http://www.vrouwentegenislamisering.be/islamitische-kindhuwelijken/

   1. corfo

    @ Ritter/Floris.
    Ik lees tot mijn grote ontsteltenis dat zelfs de heer Mohammed slaven had; waarom hoor ik mevr. Sylvana Simons hier nooit over ? Past misschien niet in haar straatje ?

    Het uithuwelijken van 10- en 11 jarige meisjes aan een viespeuk van 80 jaar ? Óók hier hoor/lees ik niks over van de moslim-knuffel-bende.

    1. Floris

     Ja Corfo, dit soort mensen is ZO ontzettend hypocriet dat ze het grootste monstrum dat ooit door beestmensen is uitgedacht ongemoeid laten, vergoelijken en er zelfs voor opkomen, maar wél in de hand bijten die hen voedt.

     Het morele niveau van dit soort mensen is beneden het nulpunt.

     1. corfo

      @ Floris.
      Trieste mensjes zijn het, ze doen niets anders als andersdenkenden afzeiken én beledigen, maar als ze zélf een keer “de wind van voren krijgen” roepen ze gelijk om hun moedertje en noemen iedereen “populist” terwijl ze de betekenis van ’t woord niet eens kennen.

     2. Floris

      Het zijn de wrange producten van 50 jaar linkse indoctrinatie. Zelfstandig denken is hen afgeleerd.

    2. K.Dopper

     Wist Corfo dat Jezus Christus ook geen bezwaar maakte tegen slavernij?

     Wat leert hem dit?

 9. Ni28

  Het bestaan van Mohamed is niet relevant. Dat al die moslims hem achterna lopen met zijn ideologie wel.

  1. Floris

   Zo is het.

  2. corfo

   Mohammed’s ideologie is een waanidee, zijn ideologie bestaat n.l. helemaal niet.
   Dat moslims achter zo’n naam aanhollen is gelegen in het feit dat zij, de moslims, alsdan uit naam van hun “ideologie” de meest wrede misdrijven mogen plegen, daartoe zelfs worden opgeroepen door hun “ideologie”. Walgelijk.

   1. K.Dopper

    Corfo, ‘ideologie’ is een 19e-eeuws begrip, meestal gekoppeld aan het adjectief ‘politieke’.
    Het begrip politieke ideologie bestond nog niet in de 8e eeuw en het daarom ook een bizar anachronisme de islam een politieke ideologie te noemen, zoals het evenzeer een anachronisme is het kindhuwelijk uit de middeleeuwen als pedofilie aan te duiden.
    De islam is een religie, zoals het christendom, het Jodendom en het Boeddhisme religies zijn.
    De nazi’s noemden het Internationale Jodendom ook een politieke ideologie. De gevolgen zijn bekend. Het is triest dat deze historische fout nu wordt herhaald.

 10. corfo

  IJscoman stelt een vraag aan NewSpeak waarop het kind Dopper reageert. Dus NewSpeak zou het kind Dopper kunnen zijn, gezien de idiote reactie van beiden, is mijn conclusie niet ver bezijden de waarheid.

  1. HaZ

   De laatste creaties van de gespleten persoonlijkheid van de dorpsidioot : K.Dopper, Neworder en Laaghlandt. Vrees niet, zijn ene hersencel is nog steeds in staat meerdere creaturen in zijn verder holle brein aan te spreken.

 11. Ni28

  Leven met moslims is altijd een LAT relatie, zij zullen op enkelingen na nooit hun Westerse gastland accepteren. En die enkelingen zullen geen leven meer hebben omdat zij hun kudde verraden hebben. Maar hier schrijven ook mensen die dat de juiste weg vinden. En dat is ziek, tenzij het dominante moslims zijn.

 12. Ni28

  Een ander zou de onmogelijke strijd al lang beëindigen maar Wilders niet omdat hij weet dat hij gelijk heeft. Het zijn juist de mensen die zwijgen of his masters voice napraten die van padje af zijn. Omdat zij eigenlijk ook weten dat Wilders in deze gelijk heeft.

  1. corfo

   @ Ni28.
   Zolang er sites als DDS blijven bestaan zal er tegen het parasiterende islamisme worden geprotesteerd.
   Iedereen weet dat Wilders gelijk heeft; maar om het uit te spreken is politiek NIET correct, vinden de slappelingen en wegkijkers in dit landje. Ik las zelfs dat een reaguurder verklaarde dat Hitler uit naam van Jezus Christus de holocaust zou hebben uitgevoerd ! Hoe ziek ben je dan in je hoofd, als je dít met droge ogen durft te beweren ?

   1. Floris

    Héél ziek. En de psychopaat die het schreef is nog christelijk opgevoed ook.

    Ziedaar wat oikofobie in combinatie met narcisme met een mens kan doen.

   2. K.Dopper

    “Ik las zelfs dat een reaguurder verklaarde dat Hitler uit naam van Jezus Christus de holocaust zou hebben uitgevoerd !”

    Ja, corfo, daar kijk je van op hè? Zelf Floris zal dit niet ontkennen, maar hij meent dat hij het niet serieus meende.

    Kijk hier maar eens: http://www.christenhistorici.nl/wp-content/uploads/2015/06/19951305397387.Fontaine-Glaube-Belief-Adolf-Hitler.pdf

    1. kapitein

     ik denk zomaar dat je een paar geschiedenis lessen gemist hebt de afgelopen tijd, je vriend Adolf was nationaal “Socialist” en helemaal geen ander ist… en Socialisme word nog altijd aan de linkse broederschap toegerekend, vandaar dat ik nog niet snapt dat NAZI`s rechts zouden moeten zijn.
     buiten dat je je er is moet gaan googlen op india geschiedenis en moslim, kijken of je daarna snapt waarom een hoop Hindu`s de pest aan moslims hebben..

     1. K.Dopper

      Hij was een gelovig christen, kapitein, en legitimeerde de vervolging van Joden met een beroep,op Christus die hij zag als een moedige medestrijder tegen de Joden.

     2. IJscoman

      Hitler was, zoals bijna alle Duitsers, van huis uit katholiek of althans, zodanig opgevoed. Maar hij hield er al vrij snel zijn eigen religie op na met -uiteraard- zichzelf als messias, doorspekt met een heleboel bijgeloof, occulte zaken, pseudoreligie, theosofie, complotdenken, antisemitsme en meer fraais dat het fenomeen ‘religie’ de mensheid gebracht heeft. Hitler zag zichzelf als de grote verlosser die zichzelf goddelijke krachten toeschreef. Hij was ‘de Man uit Galilea’ die uit het niets opdoemde om de mensheid te redden en het in de bijbel aangekondigde Duizendjarige Vrederijk te stichten. Die gedachten droegen hij en zijn medewerkers uit tijdens de massabijeenkomsten waar Hitler zijn toehoorders opzweepte. Juist die religieuze aspecten fascineerden veel mensen.

     3. K.Dopper

      IJscoman, je weet niet waarover je praat.

      Oriënteer je op het onderwerp en kom dan terug.

     4. IJscoman

      Dopper, ik heb er meer over gelezen en ben beter geinformeerd dan jij. Dat blijkt.

     5. K.Dopper

      IJscoman, je lijkt me geen lezer, maar bijgaand artikel moet voor jou toch te verteren zijn.

      http://www.christenhistorici.nl/wp-content/uploads/2015/06/19951305397387.Fontaine-Glaube-Belief-Adolf-Hitler.pdf

      De bewering dat Hitler geen christen was lijkt me na lezing lastig vol te houden.

 13. nienke

  Hoe is het mogelijk na al die brute aanslagen, onschuldige mensen de dood in gejaagd men nog steeds de islam als een vredelievende religie beschouwt.
  Burgers die zomaar zonder aanleiding een mes in hun body krijgen hierbij roepende alah akbar.
  Silvana die constant de Nederlanders uitmaakt voor racisten, je hoort haar nooit over die arme zielige meisjes die uitgehuwelijkt worden aan die oude hufters die alles met haar mogen doen wat ze willen.
  Zelfs tot de dood erop volgt, Silvana heb het lef eens om voor deze stakkerds op te komen.
  Geert heeft hartstikke gelijk deze afschuwelijke religie hoort niet thuis in onze beschaving.
  Eens zal de waarheid boven komen en hopelijk is het niet te laat voor onze kinderen en kleinkinderen, hoeveel aanslagen en stille tochten moeten er nog komen willen onze laffe bange politici en het linkse tuig dit eindelijk inzien.

  1. Floris

   @ Nienke: over pakweg 20-30 jaar zullen de historici dit tijdvak beschouwen als de grootste collectieve, zelfdestructieve waanzin ooit.

   Laten we hopen dat het westerse historici zullen zijn.

   1. K.Dopper

    Ik betwijfel het, ik denk dat men dit tijdperk veeleer zal beschouwen als een regressieve periode waarin mensen vanuit onzekerheid volknationalistische gevoelens ontwikkelden en om die reden een klein deel van de bevolking achter rechtspopulistische charlatans aanliepen.

    Over 20-30 jaar is de federale staat Europa een feit en kijken we met enige weemoed terug op de nationale ministaatjes, zoals men in de Bondsrepubliek terug keek op de lappendeken die men voordien was.

    Als je de voeten in de grond zet is het lastig vooruit kijken.

 14. Ni28

  Domheid kent geen grenzen, wel veel mensen. De strijd tegen is hopeloos en toch moet je hem voeren. Cervantez heeft het mooi beschreven.

  1. K.Dopper

   Onze erudiet bedoelt waarschijnlijk Cervantes.

   1. Ni28

    premie=premier, weet u nog, trol?

 15. Ni28

  6@ Corfo, die gek kennen wij al lang onder diverse namen en op moment is ie al goed ontdooid en rijp voor een nieuwe naam.

 16. sjun

  Wilders heeft gelijk al begrijp ik niet waarom de veronderstelde stichter van islam als profeet geduid wordt. Zoveel voorspelde hij niet en bovendien was er zoveel op het leven van de ‘gods’man aan te merken dat Joden en Christenen hem zeker niet als profeet zullen erkennen. Het aardige was dat ook Mohammed zelf niet zeker was van een paradijselijke toekomst. Hij stierf immers niet in Jihad maar hem werd door zijn Allah de aorta toegeknepen. Soera 69:44-46 https://quran.com/69/44-46 verheldert deze methode en de reden ertoe. https://www.youtube.com/watch?v=6st_tFj6ouM

  De wijze waarop Mohammed aan zijn einde kwam maakte elke twijfelaar bekend met de boeken van de bijbel, koran, hadith en soenna zeer duidelijk dat het met Mohammed om een misleider ging. Bijbelboeken veroordelen Mohammed voor zijn verkeerde levenswandel, immoreel en goddeloos gedrag (Jes.28:7; Jer.23:11,14; 29:23). Het Nieuwe Testament verhaalt eveneens over de levenswandel als criterium om ware van valse profeten te onderscheiden (Mat.7:15-20). Wie vervolgens Sahih Bukhari boek 5:59 hadith 713 https://muflihun.com/bukhari/59/713 er op na slaat krijgt duidelijk te lezen wat er met Mohammed gebeurde.

  Wilders zou de zaken wat diplomatieker kunnen brengen maar hij mag in ons land natuurlijk zeggen wat hij wil zonder door dramdwingende en/of gewelddadige religekkies gedwongen te worden zijn woorden te kuisen. We leven hier tenslotte niet onder de sharia die ook gerechtvaardigde kritiek op Mohammed verbiedt op straffe van de dood en daarmee vooral dienstbaar is aan een persoonlijkheidscultus rondom Mohammed.

 17. Ngatimoto

  Als hij al een statement wil maken dan wordt het tijd ALLE godsdiensten aan te vallen.
  Het art. over vrijheid van godsdienst moet uit de Grondwet.
  Je kunt niet Islam aanvallen over sprookjes enz. terwijl je andere godsdiensten en dus hun aanhangers ongemoeid laat.
  Alle gelovigen gaan er van uit dat er een opperwezen is. Echter, daar is geen draadje bewijs van. Niets. Tijd dus om de zaken anders te gaan aanpakken. Zo niet dan is het over 1000 jaar nog een rommeltje.
  Gelovigen leven in een sprookjeswereld maar hun sprookjeswereld is fantasie/bedrog.

  1. K.Dopper

   Als je de islam tot een verboden godsdienst wilt verklaren, of meer concreet, moslims tot tweederangs burgers wilt verklaren die van burgerrechten worden beroofd (zoals Wilders en veel islamofoben bepleiten), kun je dat juridisch inderdaad alleen rechtbreien door de godsdienstvrijheid uit de Grondwet te sleutelen. Daarmee ben je er echter niet, je zult, om de moslims toereikend de mond te kunnen snoeren, ook de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid moeten afschaffen. Dit doende zul je er rekening mee moeten houden dat moslims, net zoals indertijd de Joden, zich gaan verzetten tegen deze maatregelen en daarom zijn er aanvullende wetswijzigingen nodig en bijzondere maatregelen van bestuur (amvb’s) die het mogelijk maken razzia’s te organiseren en tegenstribbelende moslims zonder al teveel vorm van proces in kampen te interneren.

   Zo eenvoudig is dat allemaal dus niet en daarom is dit eigenlijk zonder een fascistische staatsgreep niet te doen.

   1. Ngatimoto

    Dat is wat ik bedoel.
    Ik roep altijd maar dat om alles recht te breien de helft van het mensdom moet worden uitgeroeid. Dat wil je dan ook weer niet dus modderen we gewoon door.
    Het uiteindelijke resultaat dat links of rechtsom er TOCH veel doden vallen, maar dat zijn dan weer de ‘verkeerde’. Dat zijn u en ik en de lezers van TPO.
    Dus wat willen we?

    1. K.Dopper

     “Ik roep altijd maar dat om alles recht te breien de helft van het mensdom moet worden uitgeroeid.”

     Denk niet dat dit maar een sarcastische opmerking is, Ngatimoto bedoelt dit bloedserieus.
     Hij is niet de enige reaguurder op dit blog met dit type fantasieën.

 18. Ni28

  46@ Corfo, er wordt van alles beweert zogenaamd goed onderbouwd om het tegendeel te bewijzen. De onderbouwing kraakt in de voegen en er valt geen tegendeel te bewijzen want die is er gewoonweg niet. De islamisering is er wel alleen omdat te veel moslims naar binnen komen die weigeren in te burgeren. Allochtonen die zich voor eigen cultuur schamen wat de moslims pertinent niet doen. Als je geen waarde aan je eigen cultuur hecht neemt een ander het over want je hebt niet om over te dragen mochten zij het heel toevallig toch willen. Het niet uitkomen voor eigen cultuur werkt de islamisering in de hand. Duidelijker kan het niet. Het bagatelliseren van dit verschijnsel is vooral dom en onverantwoord. De politiek correcte mensen doen dat.

 19. Steve Van der Vekens

  Het begint velen zo wat te dagen, dat de Islam niet onder onze cultuur gemengd mag worden.
  Vooruit Wilders! Niet opgeven! We vechten tegen de kopvodden!

 20. Nasrani

  Dat er hier nog mensen zijn die deze pedofiel durven te verdedigen! Dan ben je pas echt van het padje af. Daar komt bij dat de islam geen religie is maar een ideologie. Ook dat ontkennen getuigt van domheid zoals er hier een aantal reageerder zijn.

 21. Ecoshaarlem

  Hij liegt over Mohammed geen woord, en de waarheid mag gezegd worden,vele van zijn volgelingen brengen zijn visie in Europa en elders in praktijk, stop de islamisering !

 22. Parestado4

  Heb ik altijd al gezegd.Islam is Mohammed en Mohammed is de Islam

  1. sjun

   Daarom is het handig om te weten welk vlees je met Mohammed in de kuip hebt. Karaktereigenschappen van Mohammed en zijn kritiekloze klonen. https://www.youtube.com/watch?v=-diRqEDyAwg

 23. Kodi

  The Europe We Want.

  My speech in Italy today:
  https://tinyurl.com/y7krschw

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.