Ongelooflijk: Forum voor Democratie krijgt er in één week 1.500 leden bij

Geen categorieaug 11 2017, 18:35
Als de partij in dit tempo blijft groeien, haalt Forum binnenkort de VVD in.
Steeds meer Nederlanders zijn helemaal klaar met de politiek van het partijkartel. Ze zien hoe de grote partijen VVD, CDA en PvdA al decennialang min of meer hetzelfde beleid voeren. Goed, de VVD wil de belasting een paar procentpuntjes lager en de PvdA wil de belastingen wat hoger, maar in de praktijk is er weinig verschil. Al deze partijen zijn immers vóór de Europese Unie en alledrie willen ze niets doen aan de massa-immigratie.
Voor kiezers die wél verandering willen, kwam Forum voor Democratie dan ook als een verademing. Onder leiding van Thierry Baudet behaalde de partij twee zetels in de Tweede Kamer, maar dat was pas het begin van de successen die de jonge partij tot nu toe heeft behaald. De partij groeit namelijk enorm, zowel in de peilingen (7 zetels, even groot als de PvdA!) als qua leden. Afgelopen week werden er maar liefst 1.500 mensen lid van Forum, waardoor de partij nu al twaalfduizend leden heeft. Ter vergelijking, de VVD, die al decennialang bestaat, heeft slechts 26.000 leden.
De ambitie van Forum voor Democratie is dan ook om de VVD te verslaan. Deze video laat zien waarom de VVD zich zorgen moet gaan maken:
https://www.instagram.com/p/BXfQ4ziD_Tq/?taken-by=fvdnl
De VVD verliest leden, terwijl FVD er juist steeds meer bij krijgt. Dat betekent dat steeds meer mensen wél verandering willen, en geen zin meer hebben in de leugens van Mark Rutte. Goed nieuws voor Nederland dus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten