Anne Fleur Dekker staat achter bekladding Baudets huis: kruimeltje van eigen deeg

De extreemlinkse activiste vindt het prima dat het huis van de FVD-voorman is beklad. Sterker nog: de politicus verdient nog veel ergers.

Eerder deze week werd de voordeur van FVD-leider Thierry Baudet beklad door anarchistische feministen. Na maandenlange ophitsing door activisten als Anne Fleur Dekker besloten de extreemlinkse feministen om actie te ondernemen tegen Baudet: verf op de deur en een poeptaart door de brievenbus.

De actie roept nare herinneringen op – ook Pim Fortuyn kreeg ooit een taart toegeworpen door linkse activisten. Maar de icoon van extreemlinks Nederland, Anne Fleur Dekker, vindt de aanslag wel prima.

Ik sta achter deze vrouwen en hun strijd tegen seksisme. Deze manier van actievoeren is niet gelukkig, omdat je er mensen mee afschrikt.”

De actie is dus niet erg omdat het politiek geweld is, of omdat het de wet overtreedt, maar alleen omdat het mensen afschrikt. In principe heeft AFD dus geen probleem met dit soort acties.

Anne Fleur reageert instemmend op een tweet waarin Baudet zélf de schuld krijgt van de aanval.
Anne Fleur reageert instemmend op een tweet waarin Baudet zélf de schuld krijgt van de aanval.

AFD deelt een bericht op twitter dat Baudet zélf de schuld geeft van de aanval op zijn huis. Baudet zou immers verantwoordelijk zijn voor het “ophitsen” van ”de bedreigers van Anne Fleur Dekker”. De bekladding van zijn deur is slechts een “kruimeltje van eigen deeg”. Niet eens een koekje, maar een kruimeltje. Eigenlijk verdient Baudet dus nog veel erger, suggereert Anne Fleur. Dit is slechts een kruimeltje.

In De Telegraaf beweert Anne Fleur dat Baudet zelf veel gevaarlijker is dan deze actie. Ze vindt dat hij een “enge beweging” opbouwt:

“Ik ben voor vrijheid van meningsuiting, maar fascisten zullen die uiteindelijk ook inperken.”

Als het aan linkse activisten zoals AFD ligt, staat Baudet nog veel meer te wachten. Zijn mening is immers niet in lijn met het socialistische politiekcorrecte gedachtegoed, dus moet hem de mond worden gesnoerd. Nu FVD het fantastisch doet in de peilingen, neemt extreemlinks de toevlucht tot illegale middelen om Baudet het zwijgen op te leggen.

Triester dan triest. Linkse types als Anne Fleur Dekker kunnen de discussie niet winnen met woorden, dus gaan ze maar over op illegale acties zoals het bekladden van huizen. Dit soort politiek geweld moet keihard worden aangepakt – de extreemlinkse terreur mag niet langer worden getolereerd!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

51 reacties

 1. henk vintage

  Woont Anne Fleur in een kraakpand of heeft ze zelf ook een voordeur?

 2. K.Dopper

  AnneFleur keurt de actie niet goed, de kop is misleidend.
  Het betreft niet meer dan een retweet van een duidende constatering

  Niet erg zorgvuldig.

  1. trampoline

   Anne Fleur vindt de actie ongelukkig omdat het haar beweging schaadt, niet omdat ze tegen geweld tegen Baudet is.
   Lezen is blijkbaar moeilijk voor jou.

  2. Roughwood

   Ja, die kop van AFD is inderdaad misleidend. Een extreemlinks wolfje in Gooische schaapskleertjes. Al eens gewerkt voor je centen, publiciteitsgeile maatschappij verziekende stemmingmaker?

 3. Ritter

  AFD begrijpt kennelijk niet wat woorden als “fascisme” en “racisme” inhouden. Ze beschuldigt velen hiervan als die een andere mening hebben dan de hare.
  ————–
  “Het is steeds hetzelfde patroon. Fortuyn werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Zijn moordenaar loopt alweer vrij rond. Geert Wilders werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Hij leidt het leven van een gevangene. Thierry Baudet werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Vannacht is zijn huis beklad en is er viezigheid door zijn brievenbus gepropt. Dat laatste aldus de website IndyMedia, die zich met schaamteloos cynisme ‘Vrij Media Centrum Nederland’ noemt. Ook is zijn adres bekend gemaakt. Met als onuitgesproken boodschap: Het is nu vrij schieten op Thierry Baudet. Voor iedere antifascistische fascist in Nederland.”————-Joost Niemöller

  1. Kodi

   En vijftien jaar na de politieke moord op Pim Fortuyn door Groen Linkser Volkert van der Graaf is er niets, maar dan ook niets veranderd aan al die linkse haat en agressie. Zolang er nooit wraakacties tegen links worden ondernomen zal links zich almachtig blijven wanen en doorgaan met andersdenkenden te blijven trappen en natrappen. Er zal een keer naar hen terug moeten worden getrapt.

 4. Ritter

  Typisch dat deze extreem linkse activisten het echte reële gevaar niet durven te benoemen……….namelijk de islam die niets met hebben van gelijke rechten voor b.v vrouwen en homo’s.

  Europa zucht niet onder terreur van Baudet maar onder terreur van moslims die aanslagen plegen.

  Maar niet alleen aanslagen. Ook zien we een toename van zaken als vrouwenbesnijdenissen; kinderhuwelijken en zelfs Sharia rechtbanken zoals in Engeland.

  Maar daar zullen we AFD niet over horen. Die richt haar pijlen liever op mensen die deze misstanden in de islam aan de kaak stellen zoals Geert Wilders en Baudet.

 5. DolleDries

  Man wat een kloot weer vandaag.

 6. trampoline

  Ik wil het OM met klem verzoeken om Anne Fleur Dekker in hun onderzoek te betrekken vanwege mogelijke deelname of opruiïng van deze actie tegen Thierry Baudet.

  1. K.Dopper

   Doe niet zo idioot, trampoline.

   1. Marija

    Dat deed zij wel.

 7. DolleDries

  Ook nu ondersteund Dopper de stelling dat Baudet een fascist is.

  1. K.Dopper

   Nee hoor, Baudet is geen fascist, hij is veeleer een rechtse charlatan die niet altijd beseft wat hij zegt.
   Die linkse feministen nemen hem veel te serieus.

   1. corfo

    @ Dopper.
    Wat een vies mannetje ben je toch !!

  2. sonar

   Dolle Dries het heeft geen zin om op K.Dopper te reageren ,want hij is anti Nederlander.
   Alles wat de linkse Nitwitten uitvreten en niet past in onze samenleving geeft hij een draai aan dus dat is voor hem dan wel ok want dat is links.
   Een grotere onbenul is er niet.

   1. K.Dopper

    Het is heel wonderlijk dat sonar me hier een anti-Nederlander noemt. Ik ben zowat de enige die trots op dit prachtige land uitspreekt en dankbaarheid over het feit dat ik hier mag wonen
    Het merendeel van de reaguurders hier kotst op ons land en verwerpt zijn Grondwet en rechtsstaat.

    1. Roughwood

     Dat zo u trots bent op NL heb ik helaas nog in geen enkele van uw digitale scheten op deze website mogen constateren. Is er misschien iets dat u ten positieve aan onze maatschappij bijdraagt zonder gelijk dat misselijk zure azijnzeikerige ondertoontje in te schakelen?

 8. WWW

  Facisme kan de vrijheid van meningsuiting zeker inperken. Op het moment gebeurd dit echter door links op een heel extreme manier. Het word ook elk jaar erger en ik zou het verschrikkelijk vinden om straks echt alleen maar staatsnieuws te mogen ontvangen. In Duitsland zijn ze nog een stukje verder dan in Nederland maar het komt vanzelf deze kant op.
  Heb je straks nog meer van Urks en Doppertjes die niet meer voor zichzelf kunnen denken en alleen maar voorgeprogrameerde MSM-berichtjes kunnen herhalen op dit blog.

  1. Floris

   In dit kader een uitstekende column van Leon de Winter (verscheen deze week in de Telegraaf):

   “In de interessantste aflevering van het tv-programma Zomergasten van dit jaar nam Frans de Waal (de wetenschapper die de mensheid leerde dat apen wezens zijn met herkenbare leefpatronen en emoties) ons even terug naar Wouter Buikhuisen.

   Buikhuisen was een criminoloog wiens reputatie vernietigd werd omdat hij in de jaren zeventig van de vorige eeuw onderzoek wilde doen dat, zo bleek, in die tijd cultureel en ethisch gezien onmogelijk was: hij wilde weten of criminaliteit ook een biologisch-fysieke oorsprong had. Na een jarenlange hetze vluchtte Buikhuisen naar Spanje, en min of meer geïnspireerd door die tragedie vertrok De Waal naar Amerika, waar zijn werk wereldberoemd werd.

   Eergisteren werd het academisch jaar van de Universiteit Wageningen geopend door de Britse wetenschapper Matt Ridley, die twijfelt aan de ernst van de gevolgen van ’klimaatverandering’. Dat Ridley was uitgenodigd, toont de onverschrokkenheid van bestuursvoorzitter Louise Fresco, die meent dat discussie altijd zinnig is. Daarmee maakt zij zich niet populair, vrees ik. Steeds vaker worden in academische kringen discussies alleen aanvaard wanneer de heersende ’narratives’ worden bevestigd, en dat deed Ridley niet.

   De meeste ’narratives’ (ofwel verklaringen van onze werkelijkheid) in onze media zijn progressief van karakter. Hun kern luidt: het gedrag van mensen is het gevolg van ’sociale constructies’, ofwel alles is aangeleerd door onderdrukkende patriarchale waarden en normen. Volg een tijdje NRC-Handelsblad en de staatsomroepen, en je ontdekt een intrigerende waaier van progressieve narratives.

   De narrative over criminaliteit ten tijde van Buikhuisen sloot onderzoek naar een rotjeugd en vooral de foute maatschappij in, en sloot onderzoek naar ’aanleg’ voor criminaliteit uit; dat was verboden onderzoeksgebied.

   Het intrigerende is dat de progressieve afkeer van klimaatdiscussies past in het concept van de sociale constructies. De vraag of de huidige klimaatverandering ook natuurlijke oorzaken heeft, kan niet worden gesteld aangezien de heersende opvatting luidt dat mensen schuldig zijn aan het stijgen van de zeespiegel en het smelten van de ijskappen. Dat smelten en opvriezen bewegingen zijn die al honderden miljoenen jaren voorkomen, en dat op een dag een groot deel van het noordelijk halfrond, inclusief Nederland, onder een kilometers dikke ijslaag zal verdwijnen (vermoedelijk was de aarde een miljard jaar geleden geheel door ijs bedekt: ’Snowball Earth’), mag in deze discussie niet voorkomen. Natuurlijke en cyclische fenomenen verdwijnen onder de opvatting dat de mens het klimaat naar de hand kan zetten: wij kunnen de atmosfeer en de oceanen opwarmen maar ook laten afkoelen, zeggen de heersende narratives.

   Er werd in Wageningen gedemonstreerd tegen Matt Ridley. Hieraan kun je zien dat de cultuur van de sociale constructionisten aan het overslaan is van Amerika naar Europa. Bijna alle Amerikaanse universiteiten worden beheerst door linkse professoren, die de vrijheid van meningsuiting sterk hebben beknot. En niet alleen beknot: wie een mening heeft die afwijkt van de heersende narratives, is een fascist. En wie met dat etiket is beplakt, heeft geen recht op vrijheid van meningsuiting. En aangezien een fascist inherent gewelddadig is, moet de fascist in elkaar geslagen worden, wat dus voor antifascisten een vorm van zelfverdediging is.

   Ook Jordan Peterson en Gad Saad, twee door mij bewonderde Canadese hoogleraren, moeten het ontgelden. Alleen al het bestaan van hun vak, evolutionaire psychologie, is een provocatie van de opvatting dat het gedrag van de mens enkel het gevolg is van sociale constructies. Peterson en Saad leren hun studenten dat de mens lichamelijk en mentaal de sporen draagt van een evolutie die miljoenen jaren heeft geduurd. Zij zijn de doodsvijanden van de sociale constructionisten, die openbare bijeenkomsten met herrie en bedreigingen verstoren en hen neonazi’s noemen (Saad is Joods).

   Op de website van de NOS werd een Wageningenstudent geciteerd die demonstreerde met het regenbooglogo van de universiteit, dat hij zwart had gemaakt. Want Matt Ridley stond voor een geluid dat zwart was. De student wilde alle opinies horen zolang ze zijn opinie herhaalden.

   De progressieve opiniefobie komt voort uit de opvatting dat de manier waarop wij de werkelijkheid ervaren een constructie is die wordt opgelegd door de ideologie van onderdrukkende blanke mannen, en die constructie moet worden opgeblazen. Een meesteres in deze zienswijze is de Canadese activiste Naomi Klein.

   Vorige week drukte weekblad De Groene Amsterdammer een voorpublicatie af van haar boek Nee is niet genoeg. De intro van dat stuk: ’De miljardairsbende rond president Trump lijkt doelbewust oorlogen, klimaatontregeling en economische malaise uit te lokken. In de ontstane rampspoed kunnen ze vrijelijk hun rechts-radicale agenda ten uitvoer brengen.’

   De complottheorieën die Klein te berde brengt, leiden tot adembenemend duivelse beschuldigingen: Trump en zijn bende willen wereldoorlogen en klimaatrampen forceren om nog rijker te worden nadat ze zich veilig in riante bunkers of op kunsteilanden hebben teruggetrokken. Klein is de (ook in Nederland gevierde) ’koningin van de progressieve paranoïa’, en het verdrietige is: zij is aan de winnende hand. We zijn op weg naar de tirannie van het neomarxisme waarin de vrijheid van meningsuiting wordt beschouwd als het zielige restantje van een achterhaalde burgerlijke cultuur.

   Pol Pot, Mao, Stalin; over een tijdje worden ze in ere hersteld.”

   1. Floris

    Vanaf de jaren 70 hebben zich een aantal linkse dogma’s genesteld en daar willen ze gewoon geen discussie over voeren. Daar komt het in feite op neer.

    Nu steeds meer blijkt dat die dogma’s niet op waarheid berusten en links de discussies niet meer kan winnen, worden de reacties steeds agressiever. De ware, totalitaire aard van links komt daarbij aan het licht. Het liefst maken ze al hun critici monddood.

    Het zijn heel enge mensen.

    1. Ben Zine

     @Floris
     “Het liefst maken ze al hun critici monddood”
     Laat dat “mond” maar weg, kijk naar hoe het Pim is vergaan…
     Het zijn inderdaad bijzonder enge mensen, intolerant tot op het bot en bereid en in staat tot gewelddadig gedrag jegens andersdenkenden. Echt heel verkeerd volk. Wat een uitstekend stuk van De Winter trouwens, een intellectueel waar we zuinig op moeten zijn. Zou heel goed passen op de FvD kandidatenlijst.

     1. Floris

      Ja, De Winter is top. Hij legt precies bloot hoe het zit.

     2. K.Dopper

      Floris vond iemand die het heel goed voor hem wist te verwoorden.

      🙂

  2. van Urk

   Beste WWW hou mij a.u.b. hierbuiten en noem mij niet als gelijke met de heer Dopper. ;-). Vrijheid van meningsuiting is een grote goed in een vrije rechtsstaat als je bedenkt dat je in bepaalde landen op een afschuwelijke manier er voor gestraft kunt gaan worden . Ik vindt het inderdaad ernstig dat je tegenwoordig hier in ons land tegenwoordig geen eigen mening meer mag gaan geven omdat het niet strookt met het Linkse of politiek correcte gedachtegoed.

   1. van Urk

    WWW@ En dat heb ik allemaal uit mijn eigen gedachte opgeschreven zonder hiervoor geprogrammeerd te zijn! 😉

    1. WWW

     Ok, misschien draafde ik een beetje door, tot de volgende discussie dan maar.

 9. A3aan

  Ik zei het al, heb nét de stofzuiger uit het water gehaald.

 10. Guus Geluk

  Dom geklets van Walter Hoogerzwets en het is “koekje”, dombo.

 11. xxx

  En vandaag had frits abrahams een lacherige columb over deze bejladding in nrc. Misschien adverteerders in nrc als gall en gall eens vragen if ze dit steunen.

  1. K.Dopper

   “een lacherige columb over deze bejladding”

   🙂

   1. corfo

    @ Dopper.
    Zie je nu zelf hoe kinderachtig én lullig jouw “reacties” zijn ?
    Ik wees jou eerder op een schrijffoutje in jouw “reactie”, je reageerde niet, nee natúúrlijk niet, ben je veel te laf voor. Links gluiperig gedrag.
    Maar ik vind de selfies die je eronder plaatst, goed gelijkend !

 12. Ni28

  Haar verbale reserves zijn grandioos. De een doet het met zijn mond, de ander met handen.

 13. Marija

  Dit wijf is gek en Thierry zou een aanklacht moeten indienen tegen dat linkse geteisem.

 14. poison

  Oppakken die trut voor een stevig gesprek met justitie.

 15. swetsnek

  mooie foto van AFD

 16. fusilier

  Hoop dat zij vannacht mijn voordeur bevuilt , dan wil ik wel eens kijken hoe hard ze kunnen lopen als ik mijn Old Engelse Bulldog los laat . L.afbekken zijn het en anders niet. Je moet ze met gelijke munt weer betalen

 17. marco1

  Dus dat ze bedreigt word is ook een kruimeltje van eigen deeg. Stel dat er een idioot ook daadwerkelijk overgaat op het uitvoeren van de zgn bedreiging dan zal ik sportief zijn en het een koekje van eigen deeg noemen.

 18. PMG

  Laten we nu eerst eens kijken wie wie is want de commentaren hier op de DDS roepen vraagtekens op.

  Ik ben een werkende blanke nederlandse man van 58 jaar oud met een hoog inkomen en ik heb op het FvD gestemd dit jaar.

  Nu nodig ik de harde kern hier uit om met vergelijkbare details te komen, ben benieuwd wie het lef heeft.

  1. swetsnek

   Beetje vent zet er ook zijn naam neer en adres he …….

   1. Steve Van der Vekens

    Hihi, blijft stil. 🙂

 19. PMG

  AFD viert dit jaar de jaarwisseling in Keulen neem ik aan?

 20. Ecoshaarlem

  Wat doet de overheid?
  Het zelfde als bij Pim Fortuin?

 21. Parestado4

  Zielig gedoe.Echt kinderwerk!

 22. Parestado4

  PMG:Ik heb het niet op populisten!!

 23. Parestado4

  Ja,Floris,dat stuk heb ik ook gelezen.Goed dat je nog eens onder aandacht brengt.

 24. Steve Van der Vekens

  Anne Fleur Dekker = oppositie der democratie.

 25. Steve Van der Vekens

  En knipogen dat moet ze als afgestudeerd tienermeisje nog leren.
  Haar leerkrachten vertelden mij dat ze in de klas ook altijd met alles dwars lag.
  Wilde iedereen een dag in Center Parks gaan zwemmen, dan wilde Decker naar de opera gaan.
  “Niet omdat ze opera zo mooi vond, vertelde haar leerkracht, maar meer om tweedracht te zaaien in de klas”
  Ze pikte er systematisch de zwakkeren uit en beveelde hen met een vurige oogblik ook voor de opera te kiezen.
  Als heel de klas appels ging plukken omdat ‘de appel’ bij het lessenpakket behoorde, vroeg ze de leerkracht tot vervelens toe waarom ze les kreeg over de appel terwijl de peer volgens haar evenveel aandacht verdiende.
  Iedereen schreef met een vulpen, Anne schreef met een veer, naar eigen zeggen omdat ze zichzelf op die manier beter kon verplaatsen naar de tijdsgeest van de zeventiende eeuw.
  Tampons werden maandverband.
  Been- en okselhaar werden niet meer geschoren. Enz…
  Men zou kunnen stellen dat zij de agent is van alles wat in de breedste zin van het woord krom is. Ik hoop dat het haar gelukkig maakt, maar ik betwijfel het,
  Uniek weze is altijd goed, maar niet in die zin dat het jezelve benadeeld.

 26. EllyD18

  Als ik deze foto zie van dat gekke meisje. echt dan word ik niet goed.

 27. Kodi

  Anne Fleurtje vindt andersdenkenden stenigen een ludieke actie.

  Mag ik hier een ludieke reactie tegenover plaatsen?

  Wat is een Anne Fleur Dekker met drie speren in haar borst?

  One hundred and eighty.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.