Berlijn: moslima valt verkoopster aan… omdat ze lingerie én hoofddoekjes verkocht

Tolerantie op zijn best in de Duitse hoofdstad.

Het was onlangs weer eens een feest van verdraagzaamheid in Berlijn. Naar inmiddels bekend is geworden heeft een moslima – door andere media natuurlijk steevast een ‘vrouw in niqab genoemd’ – daar op 26 augustus aardig huisgehouden in een winkel voor vrouwenmode. Die winkel waagde het namelijk om – houd je vast – hoofddoekjes én lingerie in één ruimte te verkopen. De brutaliteit!

Dat liet deze dame natuurlijk niet op zich zitten: naar verluid kwam ze de winkel twee keer binnen. De eerste keer kwam ze in het Duits en Turks vloeken tegen de verkoopster waarna ze – natuurlijk meer dan terecht – weggestuurd werden. Kort daarna kwam de boze klant echter terug met een andere vrouw, waarna ze de desbetreffende verkoopster in elkaar begonnen te slaan om de inhoud van haar winkel. Voor zover de praktische invulling van de religie van de vrede!

Behalve dat de oude media steevast weigeren om deze dame als moslima te benoemen – alsof ook maar enig andere vrouw vrijwillig een halve tent over straat meezeult – is misschien nog wel misselijkmakender dat men meldt dat het “mogelijkerwijs om een religieus-geïnspireerde daad gaat”. Ja, ik zou zeggen dat dat inderdaad héél erg mogelijk is wanneer een moslima in niqab een verkoopster aanvalt voor het samen verkopen van hoofddoekjes en lingerie: zeg maar 200% zeker weten.

En dan hebben we nog een leuk probleem: omdat mevrouw de boze moslima vrouw die graag wat warmer gekleed over straat gaat zo’n gordijn waar je alleen de ogen ziet, droeg, is het nogal lastig zoeken naar de dader van deze aanval. Dat is nou precies de reden dat zulke kledij uit de hele Westerse wereld verbannen zou moeten worden: een hoofddoekje is geen enkel probleem wat mij betreft – en je het echt zélf wilt natuurlijk – maar gezichtverhullende gewaden hebben hier absoluut niets te zoeken. Het moge nu ook duidelijk zijn waarom.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Nasrani

  Tja, doodschieten?

  1. swetsnek

   yep

  2. marco1

   yep

 2. Tinneke

  Yep

 3. Robert Leiden

  Uit het Duitse Der Westen site copy/paste:
  “… Die Frau gab an, dass sie unter der verrutschten Verhüllung der Angreiferin blonde Haare und eine Tätowierung am Hals gesehen habe…”

  Voor degenen die geen Duits kennen:
  De verkoopster heeft verklaard dat zij onder de Niqab blonde haren en een tattoo in de hals gezien heeft.

  1. Beukman

   Juist.
   Aangezien de meeste moslima’s zelf afnemers van weinig verhullende lingerie zijn en dus echt geen stennis zouden gaan schoppen in zo’n winkel, is het vermoeden gerechtvaardigd dat er onder de niqaab een fanatieke aanhangster van Pegida of zo schuilging.

   1. Floris

    Ik denk eerder aan antifa.

   2. Feit

    Hahahaha Pegida. Een moslim komt terug met een Pegida aanhanger. Hahahaha.

    Tja…. Hahahaha!

    Totaal gediskwalificeerd op dit forum.

 4. van Urk

  Door te weinig zuurstofopname met zo,n niqab kunnen zulke uitbarstingen bij de draagsters ontstaan. 😉

 5. K.Dopper

  Wat een naar hetzerige stukje.

  1. van Urk

   K.Dopper@ Hoe zou u het stukje beschreven hebben? Op de manier van: De klant is koning? 🙂

 6. Floris

  Het betreft dus een antifa.

  In Antwerpen zijn diverse lingeriezaken voor en door moslima’s. De islam staat dat toe zolang het maar achter de voordeur blijft. De kopvodden en de gewaden zijn voor de andere kant van de voordeur.

  Mohammed was, volgens de overleveringen, een buitengewoon geile kerel. Hij schreef zelfs voor dat de flamoes geschoren moest worden ter verhoging van het seksuele genot. Dat gebeurt nog tot op de huidige dag.

  1. K.Dopper

   “Mohammed was, volgens de overleveringen, een buitengewoon geile kerel. Hij schreef zelfs voor dat de flamoes geschoren moest worden ter verhoging van het seksuele genot. Dat gebeurt nog tot op de huidige dag.”

   Floris beseft het wellicht niet dat met dit soort fantasieën hij slechts zichzelf onthult.
   Het is gênant, maar we kunnen niet beletten dat deze man zichzelf voor lul zet.

   1. Floris

    Het is wederom Dopper die zichzelf voor lul zet. Zijn kennis van de islam schiet simpelweg tekort. Hij zou er beter aan doen niet zo’n grote broek aan te trekken.

    http://www.al-islaam.com/library_details.php?id=161&h=164

    1. K.Dopper

     Het gaat er om waar je obsessies op gericht zijn, Floris. Als je op zoek bent naar islamitische teksten van deze aard zegt dat slechts iets over jezelf.

     1. Floris

      Dopper probeert wanhopig z’n verloren gezicht te redden. Ik was niet specifiek op zoek naar dit soort teksten. Die kom je vanzelf tegen als je de islam bestudeert, oelewapper. Het is nu weer voor de zoveelste keer gebleken dat je er geen bal van weet.

      Het enige wat je kan is een krankzinnige non napraten. Van diepere kennis is bij jou geen enkele sprake.

     2. K.Dopper

      Droom jij maar een geschoren flamoes, Floris, ik kwam zoiets in de Koran nooit tegen en je bent seksueel aardig van het padje als je dit op de islam projecteert.

      De enige seksueel gefrustreerde geile kerel, die je in je verwarring op Mohammed projecteert, ben je zelf, Floris, en ik kan je daar verder niet in helpen.

      Misschien vind je meer bevrediging in het literaire meesterwerk van je politieke held Teddy Boudoir.

     3. Floris

      “ik kwam zoiets in de Koran nooit tegen”
      ————————————————
      De koran is ook lang niet de enige bron waaruit de islam put, Dopper. Wist je dat niet?

      Je zakt steeds dieper het moeras in, knul.

    2. van Urk

     Ik lees anders een rij van zaken over primitief hygienische verzorging . Is dat scheren van schaamhaar niet bedoelt om af en toe de vervelende schaamluis te gaan verwijderen? 😉

     1. Floris

      Van Urk: Dat was een mogelijk mede een motief, maar in de Ahadith (beschrijvingen van het leven van Mohammed) wemelt het van de erotiek. Dat is op zich helemaal niet zo gek. Ze hadden toen immers geen televisie. Je moest toch wat doen om de avond door te komen?

    3. Beukman

     Leuk. Sjeik Oethaymien beveelt aan om je ballen te scheren. Wat een barbaarse cultuur is die islam ook! Een moderne westerse man gebruikt zijn trimmer.

     1. Floris

      Op het terrein van het maximaliseren van seksueel genot, onder andere door de geslachtsdelen te scheren, loopt de islam 1400 jaar voor op het westen. Eerlijk is eerlijk, dat moet je ze nageven.

  2. stangetz123

   Opschonen en drastisch,die vroeger zo mooie stad !

 7. Christina

  Nekschot en ook voor al die politici in de westerse landen die dit vullis naar binnen laat, en we beginnen bij adolfina merkelina!

  1. Floris

   Christina, Sybren heeft z’n huiswerk niet gedaan. Het was geen moslima maar een blondine met een tattoe (die zijn verboden in de islam).

   1. K.Dopper

    Floris valt Cristina bij die een nekschot voor democratisch gekozen politici bepleit.

    Dit blog wordt met de dag zieker.

    1. Floris

     Ik viel haar helemaal niet bij. Leer eens lezen, autistische dwaas.

     1. Ali Yas

      Wim kan heel goed lezen, Floris. Hoe lukt het hem anders alles verkeerd te ‘begrijpen’? Maar het siert je dat je bij hem iets anders dan kwaadaardige opzet veronderstelt.

     2. K.Dopper

      Christina bepleit een nekschot voor democratisch gekozen politic, wat vind je daar van?

 8. Ni28

  De bezettende macht laat haar tanden zien. Is Merkel op de hoogte gebracht van deze “incident” met “verwarde” persoon, mogelijk “diabetica”?

 9. Obiwokekenobie

  Als je niqab maakt dan moet je een stuk uit die doek knippen. Daar kan je dus weer een string van maken. Dat die naast elkaar in een winkel liggen vind ik niet vreemd.

 10. stangetz123

  Wordt het geen hoog en hoog tijd ,dat we ons verlossen van ontzettende ,,TUIG,, ?

 11. Ecoshaarlem

  Zouden de Duitsers ooit wakker worden, ik betwijfelt het, zij blijven achter een leider aanlopen!

 12. DennisEijs

  Vreemd, lingerie kan best onder de lichaambedenkende kleding, privé voor haar man dus. Dus wat het probleem is/was is mij wel duidelijk, concurrentie.

 13. EllyD19

  Mensen die over straat lopen zoals op de foto moeten ze opsluiten in een psychiatrische inrichting.

 14. Babaji538

  Een goede en verantwoorde keuze wordt gemaakt,
  door een vader en moeder die zorgen voor een kind.
  Een naam laat zien, waar je voor garant staat.
  Een leven bepaalt met wie en hoe ik omga.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.