De EU-dictatuur is hier: Europees Hof van Justitie zegt dat Brussel lidstaten mag DWINGEN nepasielzoekers op te nemen

Het einde van een onafhankelijk immigratiebeleid.

Goed nieuws voor eurofiele, politiekcorrecte multiculturalisten:

De Europese Unie mag lidstaten dwingen asielzoekers op te nemen. Dat heeft het Europees Hof van Justitie bepaald. Het hof vindt dat de verdeling van asielzoekers over de EU een proportioneel middel is om Griekenland en Italië te helpen de migrantencrisis te verwerken.

Slowakije en Hongarije ware naar de rechter gestapt omdat ze het quotabeleid van de EU belachelijk vinden. Zij bepalen, vinden ze, zelf wel even wie er inkomt van buiten de EU. Dat gaat Brussel verder niets aan.

Dat klopt natuurlijk helemaal, maar helaas is de hele Europese kliek dictatoriaal tot op het bot. Als je naar het Europees Hof van Justitie stapt weet je van tevoren al dat het Hof Brussel gelijk gaat geven. Dat zijn twee handen op één buik, hoewel ze theoretisch onafhankelijk van elkaar zijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Nederlandse_Patriot

  En je denkt dat Hongarije, Slowakije en andere Oost-Europese landen zich hier iets van aantrekken? Dat doen ze niet. Een voorbeeld voor de rest van Europa.

 2. Marius Feenstra

  De poot stijf houden en laat het Europese Hof in zijn onkunde gaar smoren.

 3. Ritter

  Oost Europese landen zijn tot nu toe gevrijwaard van islamitische terroristische aanslagen en aanverwante zaken zoals kinderhuwelijken; Sharia rechtbanken; vrouwenbesnijdenissen; enzovoorts.

  De EU wil deze landen dus dwingen deze problemen die het gevolg zijn van massale illegale immigratie uit voornamelijk islamitische landen te importeren.

  We weten allemaal dat de meeste illegale immigranten geen echte “vluchtelingen” zijn maar naar Noord/West Europa komen vanwege de ruime sociale voorzieningen. Daarvoor word dan de asielprocedure misbruikt.

  Volgens Karskens is maar hooguit 10% van de illegale immigranten echte vluchtelingen.

  Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’
  https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

 4. Peter Loosduinen

  Ik sta achter Hongarije, Slowakije en andere Oost-Europese landen die geen gelukzoekers willen opnemen.
  Wellicht zou een truc mogelijk zijn :
  1. Wel laten komen en binnen een periode van drie maanden de hele groep gelukzoekers scannen en controleren.
  2. Alles wat geen recht heeft per legervliegtuig naar landen van oorsprong brengen.
  3. Vermelden dat er geen moskee en halalvoedsel verkrijgbaar is.

  1. corfo

   @ Peter Loosduinen.
   Uw idee is prima maar moeilijk uitvoerbaar op een enkel punt.
   Als dat gespuis een land binnenkomt zijn ze binnen de kortste keren “verdwenen”, tenzij ze worden geïnterneerd, maar ja, dan wordt Doppertje héél boos.
   De binnenkomende parasieten hebben hun “paspoort” weg gegooid vóór binnenkomst en komen op ’t ene moment uit Turkije, of Marokko, of Senegal, of Centraal Afrikaanse Republiek, of Syrië of Libië enz. enz. Die gasten veroorzaken een rookgordijn om zichzelf zodat ze nóóit geïdentificeerd kunnen worden.
   Enige oplossing : zoals Hongarije, Slowakije, Polen en andere Oost-Europese landen doen n.l. , NIET binnenlaten !
   Niet laten ondersneeuwen door de EU-dictatuur, óók niet door het z.g. Europees Hof, een verlengstuk van de machthebbers in Brussel c.q. Straatsburg.

  2. Rosasolis

   @Peter Loosduinen. Ben met je eens Peter. Ik dacht dat Nederland een vrij nieuwe wet heeft: Alleen echte geregistreerd vluchtelingen mogen naar Nederland komen, via onze Rode Kruis, en Open Deuren (Int. Christelijk organisatie). De Rode Kruis doet de scannen voordat zij vluchtelingen op een vliegtuig of Rode kruis boot zetten. Nederland laat stromen van illegalen aan onze grenzen niet binnen. En de zogeheten “economische vluchtelingen” uit de arme Afrikaanse landen worden niet geaccepteerd. Die jonge mannen worden binnen een paar uren op een cargo vliegtuig gezet, terug naar hun moederland. Vele gemeenten in ons land laten geen nieuwe moskees komen. Ik hoop dat sommige gretige supermarkten zouden ophouden met
   Halal voedsel en produkten, zoals de Lidl deed vorige week, met hun “Arabische week”!

  3. Ni28

   Wat de Visegrad landen mee hebben is dat geen immigrant naar toe wilt. Voor een deel wegens hun opstelling voor andere deel, nog belangrijker, er valt daar weinig te halen. Voor een vluchteling zou het genoeg zijn maar voor gelukzoekers niet.

 5. Adriaan

  Hier moet er termijn toch een burgeroorlog van komen. Dit kan zo langer niet doorgaan.

  1. Ni28

   De vraag is alleen wanneer. Hoe lang slikt men dit nog?

 6. buitenbeentje

  Ik vind het heel goed dat het Europese hof laat zien hoe de hazen lopen. Het is niet alleen het Europese volk dat hiermee (nog eens) duidelijk gemaakt wordt dat de EU (zo) niet verder mag bestaan.

  Er zijn natuurlijk wel wat keuzes voor de betreffende landen. Afgezien van het feit dat geen “vluchteling” daar wil blijven, daarvoor zijn ze niet naar Europa gekomen, kunnen ze de minimum uitkeringen heel laag aanzetten en de “vluchtelingen” in kampen zetten, waar ze alleen uit mogen als ze het land verlaten.

  Ik vraag me verder ook af wat Oostenrijk hiermee gaat doen, het lijkt me duidelijk dat dit het eerst aangewezen land gaat worden om naar toe te gaan vanuit Hongarije en Slowakije. Oostenrijk dat ook tegen de zin gedwongen wordt “vluchtelingen” van Giekenland en Italië op te nemen, terwijl ze in verhouding al meer opnemen als Italië. De grenzen zijn wel “dicht”, maar er komen er nog legio doorheen via de Brenner en Slovenië. 15 oktober zijn verkiezingen. In het verkiezingsprogramma van de SPÖ (PvdA) komt het woord migratie niet eens voor en ze zijn op weg naar een historische nederlaag. De Grünen (GL) hebben zichzelf opgeblazen door interne machtsstrijd. De volgende regering wordt waarschijnlijk ÖVP (CDA) die steeds meer punten steelt van de toekomstige partner FPÖ (PVV). Daarvan kon de EU nog wel eens raar op de neus gaan kijken.

  1. corfo

   @ buitenbeentje.
   Ik ben ook benieuwd naar het doen én laten van Oostenrijk na deze uitspraak.
   Naar hetgeen ik hoor en merk als ik in Oostenrijk ben, enkele malen per jaar, moeten Oostenrijkers niet veel hebben van die parasieten; maar natuurlijk zijn er ook wel een paar andersdenkenden, echter wel ver in de minderheid. Oók de Oostenrijkers hebben “hun buik vol” van die allochtone eisers, die bij drommen naar binnen kwamen, maar die nu veelal worden gestopt a.d. grenzen, door militairen.

 7. DolleDries

  Wie islam zaait oogst sharia

  Wat een fantastische slogan

  1. corfo

   @ DolleDries.
   Inderdaad, geweldige slogan; maar……..ook nog eens volkomen juist !

  2. Mart

   En wie dit onkruid op laat groeien in plaats van verdelgen,verstikt het goede gewas…is zo simpel hè.

 8. Laaghlandt

  Hee, Michael vd Galien…

  Je had beter een foto van Merkel kunnen plaatsen. Ik weet zeker dat Hitler en Himmler het niet zo ver hadden laten komen dat er überhaupt asielzoekers uit zandlanden naar Europa zouden komen. Maar ja.. De Dagelijkse Semiet he? 😉

  1. DolleDries

   Een foto van Roland Freisler had ook gekund.

   1. Laaghlandt

    Neh… ook niet.
    Maar goed. Dat is aan dovemansoren gezegd..

    1. corfo

     @ Laaghlandt.
     Over bovenstaande foto gesproken :
     een foto van Dopper + holmaatje Beukenoot zou ook niet hebben misstaan.

  2. K.Dopper

   Laaghlandt is onze huis-antisemiet.

   Gek genoeg valt het hier nauwelijks op.

   1. Ni28

    Wat iedereen ook doet, jij valt het meest op. Onoverwinnelijk.

 9. DolleDries

  Diversiteit’ anno 2017: christelijke kruizen worden langzaam maar zeker uit het openbare leven verwijderd, zelfs van verpakkingen van producten, volgens velen enkel om de volgelingen van één specifieke intolerante religieuze haatideologie niet op hun teentjes te trappen. (2)
  In België en Duitsland is onder consumenten de nodige ophef ontstaan over een ook in Nederland verkocht product van de supermarktketen LIDL. Op de verpakking van ‘Eridanous’, een Gyros maaltijd, staat een foto van het beroemde Griekse eiland Santorini. zijn de christelijke kruizen van een orthodoxe kerk weggeshopt. Volgens LIDL werd dat gedaan om ‘religieus neutraal’ te zijn, maar iedereen weet dat dit de standaard smoes is om te verhullen dat hiermee een knieval wordt gedaan aan moslimklanten die zich wel eens ‘gekwetst’ zouden kunnen voelen. Het is daarom niets anders dan een nieuwe stap in de onderwerping van de samenleving aan de islam

 10. Rosasolis

  Het opnemen van vluchtelingen is een zak van de regering van ieder land om te beslissen wanneer dit kan, en met hoeveel tegelijk. Maar de EU parlement heeft niet de recht om dit belangrijke keuze op welke EU lid staat dan ook te forceren! Het opnemen en zorg voor vluchtelingen kost veel geld. En niet ieder land kan dit extra financieel last permitteren. Ik was nogal geschrokken van ochtend om te horen dat onze kosten in de ziekenzorg voor eigen risico zullen enorm omhoog gaan…tot gemiddeld 400 per persoon!
  Moeten wij ook de zieken kosten en dure medicijnen voor vele vluchtelingen betalen?
  Ik vrees dat velen van ons eigen arme bevolking niet meer hun medicijnen kunnen veroorloven. Mijn man moet nu 5 verschillen pillen ieder dag innemen, na zijn beroerte,
  en ik ben astma patient. Ik vrees dat vele mensen die verhoogde kosten voor medicijnen niet meer kunnen opbrengen. Vele vluchtelingen arriveren zwanger, en dan
  moeten wij voor hun zwangerschap zorg betalen, en dan de bevalling, en dan de zorg
  voor de nieuwe baby. Persoonlijk zie ik liever meer geld gaan naar ons militairen om
  een eind aan IS en al de andere terroristen groepen te bevorderen. Zodat de vluchtelingen kunnen spoedig terug naar hun thuislanden keren.

 11. Ni28

  Juncker en Timmermans (op de foto) hebben de kunst bij Erdogan afgekeken. Wat kunnen zij nog hem verwijten?

 12. Kees

  Beide landen zullen de uitspraak bestuderen en dan pas commentaar geven, verstandig.
  Ik zag vandaag nog op het VRT journaal dat er zo veel opbouwwerk is in Syrie, na dat op vele plaatsen IS verdreven is. Lui die zo sterk waren om de hele reis naar hier te ondernemen, zijn te zwak om daar te werken?

 13. Two Ravens Black Kettle

  Oost-Europa, nooit buigen !
  De moreel corrupte West-Europese oligarchie en hun ‘na mij de zondvloed’ kruipslaven genaamd kiezers hebben besloten om het Joods-Christelijk-Humanistische-Grieks/Romeins-Verlichting-erfgoed onder te kotsen, maak niet dezelfde fout.
  Wij zijn Byzantium
  Aan U is de toekomst.

  Mijn tip
  Probeer nog zoveel mogelijk miljarden uit het dode W-Europa te trekken als eruit geperst kan worden en begin daarna een O-Europees bondgenootschap (met grenzen !) en laat bovenal nooit en te nimmer ooit een Armeense genocide gifbalg/omarmer toe.
  Grenzen op slot voor D’66’s zoals Han te Broeke (Neeeee ik ben een VVD’r pfff)
  De nuttige idioten van het fascisme/nazisme/islamisme.
  Wees kranig
  En steek vol trots de middelvinger op naar de EUSSR-apparatsjiks en het liefdeloos doofpottuig dat zich in NL journalist durft te noemen.

  Oost-Europa is het baken in de duisternis
  En dat valt alle kiezers sinds de jaren 60 aan te rekenen in dit zielig en strontvervelend laf Kaaskopland
  Misschien moeten we de NLse driekleur vervangen met een jute zak met daarop een zinloos Konijn geborduurd die met open ogen naar de naderende koplampen staart (en daar ook nog eens trots op is. Is er iets zieliger dan een Kaaskop (ja misschien een castraat zoals een Zweed of de aanhangers van Wir Schaffen Dass Adolf Merkel (waarom moeten Moffen altijd het Verlichte Europa vernietigen, is dat een DNA-dingetje ??)
  maar zijn ‘wij’ zo verschillend anno 2017 ?)

 14. Ecoshaarlem

  De linkse. Elite kliek uit Nederland en Brussel, heeft ons verkocht en verraden aan de Moffen, want die maken de dienst uit in Brussel.
  Churchill zou zich omdraaien in zijn graf, hij heeft een ieder na beeindiging van de oorlog van 40/45 duidelijk gemaakt, dat Duitsland nimmer meer de macht in Europa mag hebben , daar kunnen zijn niet mee omgaan en de geschiedenis gaat zich herhalen.
  Ben veel in Duitsland geweest, en zij leren het nooit lopen achter een fuhrer aan.

 15. trampoline

  Ons land moet ze dus opnemen van de EU.
  Maar er staat nergens (en dat kan ook niet worden afgedwongen) dat wij met ze moeten omgaan. Met wie ik omga valt onder mijn persoonlijke levenssfeer en daar heeft geen overheid iets over te zeggen.

 16. Two Ravens Black Kettle

  De Moffen hebben Warschau platgebrand.
  De allerlaatste Jood uitgemoord
  5 miljoen Polen zijn als beesten afgemaakt
  Maar een deugniet als Churchill was niet bereid om door de duivel bereden te worden
  (stel je toch eens voor dat we in 1939 opgescheept zaten met zijig schimmelend slagroom zoals Rutte, er was geen Polen, er was geen Israel, er was geen Nederland)
  En dus proberen ze het nu opnieuw met de massale import van ‘hersenchirurgen’ die toevallig de Verlichtings-haat leer aanhangen.
  Poging drie van de Mof.
  tienduizenden meisjes stelselmatig verkracht in Engeland
  Frau Merkel, de gevaarlijkste vrouw die ooit op deze aardkloot heeft rond gebanjerd; dacht: “dat kunnen wij ook”
  En de ARD en hun zusterorganisaties in NL maar klappen en doofpotten.
  Terwijl kinderen in rivieren worden verzopen
  Massa-aanrandingen
  Tussen etonblokken orerend; we laten ons niet kisten.
  Of zoals Famkuh Halsema zou toeteren terwijl het zoveelste kindbruidje verkracht wordt, het zoveelste meisje gekapot eerwraakt wordt; we moeten niks doen om de islamisering een halt toe te roepen !!!
  En de Mof en ARD/NPO-Riefenstahl maar voor hun Führer Frau M. klappen
  En dat allemaal binnen een eeuw.
  Pathologische haat jegens de Vrijheid.

 17. sjun

  Tijd om verzet tegen
  – de Brusselse dictatuur
  – schending van soevereiniteit
  – ongewenste instroom met cumulerende kostenposten en
  – afroming van spaargeld via de achterdeur van welbewuste geldontwaring
  doorheen Europese landen te gaan organiseren. Het bewustmakingsproces van onderaf zal de nodige tijd en inspanning vergen maar voorkomt uiteindelijk een witte genocide zoals dat inmiddels al in Zuid-Afrika en Zimbabwe plaatsvindt.

  1. K.Dopper

   ” afroming van spaargeld via de achterdeur van welbewuste geldontwaring
   doorheen Europese landen te gaan organiseren.”

   Escaped from the language lab. Het valt niet uit te sluiten dat Sjun hier probeerde een zinnige gedachte te formuleren.

 18. Punt50

  Ik hoop toch zo dat Polen, Slowakije, Hongarije etc. de poot stijf houden.

  1. K.Dopper

   Dat hoop ik eigenlijk ook, het kan een legitimatie bieden voor een Europa van twee snelheden.

 19. Duckday

  NEDERLAND snel Nl exit De Britten doen het zeer goed Dat merken we dat er met onzin van de EU naar buiten komt net zo als ze over de USA praten
  En er zijn alleen maar geluk zoekers die binnen komen met aardig wat geld gratis huis zorg en wat meer En de asiel firma s en asiel advocaten krijgen miljarden aan euro s en leven er goed van En laten die in de EU zitten die hebben toch niks te doen een paar in huis nemen

 20. K.Dopper

  Mensen die spreken over de ‘EU-dictatuur’ plaatsen zich buiten elke redelijke discussie.

  1. Stanly2000

   Hoe zou jij dit “democratisch” proces dan noemen?

   1. corfo

    @ Dopper.
    Volgens mij had jij je om 18.00 uur moeten melden in de psychiatrische afdeling van het tehuis waarin je wordt verpleegt wegens een ziekelijke stoornis van je geestvermogens.

    1. K.Dopper

     Troll alert !!

     1. Ni28

      Dopper meldt zich weer.

 21. Ni28

  In een Unie zoals de EU zou iedereen moeten delen in plussen en minnen. Dat is eerlijk en alle landen zouden zich hier aan moeten houden. Maar wat de EU eist wat immigranten betreft is even anders. Het beleid is door Duitsland ingesteld tegen alle regels in, Merkels beslissing en niet die van de EU. Zij heeft dit geforceerd en nu wilt zij verdelen. Dat is fout. Wat ook fout is dat er geen dialoog is in de EU over islamisering van Europa. Geen woord alleen stiekeme beslissingen. Laat het net de Visegrad landen wezen die het echte gevaar van niet marginaliseren maar als echte bedreiging voelen. Hetzelfde als een doorsnee burger in de rest van Europa ook vindt. Maar die zijn ook nooit gevraagd het wordt je door de maag gesplitst. In een unie moet je alles delen maar geen kwaad. Kwaad moet je buiten houden. Visegrad landen, die door de geschiedenis heen altijd plat zijn gewalst door de vijand laten zich nu ook niet vrijwillig koloniseren. Zij hebben zelf nooit kolonies gekend. Zij zullen desnoods boetes accepteren maar geen moslims. Zo blijft een stukje Europa rustig en veilig. Daar zullen wij nog vaak met vakantie gaan. Goedkoop en veilig.

 22. Two Ravens Black Kettle

  Wij hebben geen enkel idee wat een land als Polen heeft meegemaakt.
  Eerst volledig uitgemoord door de nazi’s (NL was daar een volstrekte peulenschil bij)
  Daarna een halve eeuw door de communisten geterroriseerd (in NL is er een partij (echt eerlijk woar !) die opgericht is om de Goelag en meer dan honderd miljoen doden te vieren, we noemen die partij ‘Ik ben de nieuwe Obama !’ Jesse ! (U weet wel die kleverige snotneus waar (buiten familie en partij-kader 3 man en een paardenhoofd kwam turen naar zijn orgasme)
  De Staatsmedia vierden ook decennialang de moordpartijen (dat noemen ze geloof ik solidariteit. De hele Media is nog steeds doordesemd met marxisten, driewerf vetgemest met belastinggeld, enfin dwaal af)
  De Polen zeggen nee
  Hulde !
  Een regering die de rug recht houdt.
  Een volk die de regering steunt (kan steunen is misschien beter)
  En wat hebben wij ?
  Wij hebben een stroopwafel die zeven dagen onder de koperen Brusselse ploert heeft liggen verdampen.

  ‘Liberaal’ noemt die verdampte stroopwafel zichzelf. Jihadisten die Yezedi en christen kinderen kapot hebben verkracht ontvangt stroopwafel dan ook met open armen
  Hij is zo ‘Liberaal’ dat de islamisering niet rap genoeg kan gaan
  Je ziet stroopwafel al zingen
  “Hé ga je mee
  Naar Raqqa aan de Zee, bladibla neem ik mijn koektrommeltje mee”

  De Oost-Europeanen geven ons hoop
  De geest van Jan Sobieski is daar springlevend terwijl ons heiland Quisling is (we hebben er zelfs het gehele onderwijs omheen gebouwd. Op vrijdenken de doodstraf. Marcheren, marcheren, allemaal, marcheren, marcheren, allemaal, marcheren, marcheren)

  De Polen weigeren echter te marcheren
  En daarom worden ze gehaat door de kapot gesubsidieerde Betere Mensch.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.