Afschuwelijke beelden van Sint Maarten tonen totaal overspoelde ravage na orkaan Irma

Geen categoriesep 06 2017, 19:00
Het Nederlands-Antilliaanse eiland heeft de volle laag gekregen van orkaan Irma, die momenteel over het Caribische gebied raast en overal vernielingen en overstromingen aanricht. Foto's van Sint Maarten, een Nederlands eiland, liegen er dan ook niet om.
Nadat orkaan Irma heeft huisgehouden in het Carabische gebied, is er van het Nederlandse eiland Sint Maarten niet heel veel meer over. Althans, zo lijkt het als men foto's bekijkt van het verwoeste eiland. Overstromingen, ingezakte huizen en auto's die total loss zijn. Het lijkt inderdaad wel oorlogsgebied:
DJCyRIgXUAA5CmP
DJCyRIRW0AA9283
DJCyRIWXYAACD8H
DJCyRIZWsAA0l5V
De Franse kant van het eiland - Saint Martin - is er niet veel beter aan toe. Filmpjes van die kant van het eiland tonen al even woeste golven die de hele benedenverdieping van een hotel of appartementencomplex hebben weggespoeld.
Mocht u verblijven op Sint Maarten, of een ander Antilliaans eiland: sterkte. Zowel met de storm, als met het opruimen van alle ravage en het herstellen van alle schade.
Irma zet momenteel koers richting de Verenigde Staten, maar waar de orkaan precies aan land zal komen is nog niet geheel duidelijk. In het ergste geval reist Irma over de hele lengte van Florida richting het Noorden, zodat bevolkingscentra Miami en Orlando vol geraakt zouden kunnen worden door het vernietigende extreme weer.
https://twitter.com/BShieldsWFTV/status/905456939919867904
Mocht u daar in de buurt zijn: houd u taai...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten