De EU-dictatuur is hier: Europees Hof van Justitie zegt dat Brussel lidstaten mag DWINGEN nepasielzoekers op te nemen

De EU-dictatuur is hier: Europees Hof van Justitie zegt dat Brussel lidstaten mag DWINGEN nepasielzoekers op te nemen

Het einde van een onafhankelijk immigratiebeleid.

Goed nieuws voor eurofiele, politiekcorrecte multiculturalisten:

De Europese Unie mag lidstaten dwingen asielzoekers op te nemen. Dat heeft het Europees Hof van Justitie bepaald. Het hof vindt dat de verdeling van asielzoekers over de EU een proportioneel middel is om Griekenland en Italië te helpen de migrantencrisis te verwerken.

Slowakije en Hongarije ware naar de rechter gestapt omdat ze het quotabeleid van de EU belachelijk vinden. Zij bepalen, vinden ze, zelf wel even wie er inkomt van buiten de EU. Dat gaat Brussel verder niets aan.

Dat klopt natuurlijk helemaal, maar helaas is de hele Europese kliek dictatoriaal tot op het bot. Als je naar het Europees Hof van Justitie stapt weet je van tevoren al dat het Hof Brussel gelijk gaat geven. Dat zijn twee handen op één buik, hoewel ze theoretisch onafhankelijk van elkaar zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties