De totalitaire EU komt eraan: Juncker wil geen financiering voor “anti-EU extremisten”

De enige partijen die nog gefinancierd mogen worden zijn eurofiele clubjes als D66.

Dat Jean-Claude Junckers “State of the European Union” speech van gisteren knettergestoord was wisten we al. De man liet duidelijk weten meer, meer, meer EU te willen, wat lidstaten daar ook van denken. Zoals het Britse The Telegraph berichtte:

https://twitter.com/P_G_Thompson/status/908079690522521600

Dat is al erg genoeg, maar de meeste journalisten hebben één belangrijke opmerking gemist, ongetwijfeld omdat Juncker die even snel tussen neus en lippen eruitgooide:

Hij zei dus dat de Europese Commissie gisteren nieuwe regels voorstelde voor de financiering van politieke partijen en organisaties. “We moeten de koffers van anti-Europese extremisten niet vullen,” aldus Juncker. “We moeten Europese partijen de mogelijkheid geven om zich beter te organiseren.”

Met “Europese partijen” bedoelt hij partijen die zijn droom van een groot, verenigd Europa a la de Verenigde Staten van Europa, delen. Die mogen — nee moeten — flink gesponsord worden, maar partijen die kritisch tegenover de EU staan moeten gesloopt worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. corfo

  Korsakov Juncker is totaal v.d. pot gepleurd, hij brabbelt een beetje voor zich heen en ik begreep uit z’n gebrabbel dat het de EU buitengewoon goed gaat en dat hij dat zo wil houden. Als ’t waar zou zijn, zou ik hem helpen, maar………………’t is niet waar, deze vent liegt, nét zoals de z.g. “politici” in Nederland.
  Gisteravond op t.v. : in Duitsland, (toch óók zo’n rijk land ?) leven méér dan 2 miljoen ouderen ónder de armoedegrens, krijgen géén verzorging, idem als in óns “rijke” landje.
  Ouderen probeerden nog iets eetbaars te vinden in vuilnisbakken in ’t centrum van een Duitse stad, wát een rijke EU toch ! En die Korsakov met z’n zatte kop maar leugens vertellen, en een zaal vól met niet door ons gekozen leden applaudisseerde zelfs nog, klapvee dus !
  Terecht stelde een verslaggever de vraag : “Namens wie spreekt die man eigenlijk ?”
  Niemand van de gasten in de zaal kon een antwoord geven, geeft te denken.
  Stop met de waanzin die zichzelf “EU” durft te noemen, brengt alleen dictators voort zoals Korsakov Juncker, Rubberen Rutte, Timmermans, Verhofstadt, Draghi en nog een paar honderd van die gasten.

 2. trampoline

  Korsakov Juncker toont hier zijn ware aard, geheel vergelijkbaar met de dictators Erdogan en Kim Jung Un. Geen democratie maar maar jaknikkers in het Europees parlement. Vrijheid van meningsuiting is hem een doorn in het oog.

  Junker doet exact hetzelfde als Erdogan met Gülen: tegenstanders en critici moeten financieel kapot gemaakt worden. En ik ben heel benieuwd hoe lang het duurt voor aanhangers van Eurokritische partijen worden gearresteerd en veroordeeld.

  Deze alcoholverslaafde idioot moet gestopt worden!

 3. Paul

  “We moeten de koffers van anti-Europese extremisten niet vullen,” aldus Juncker.

  ____

  Dan kan hij nu meteen z’n koffers pakken, en al die nuttige idioten met hem.
  Want als je het hebt over anti- Europa extremisten dan zijn zij het wel.
  Wat ’n projectie weer.
  Jaarlijkse borrelpraat van corrupt (oa. tijdens Luxemburgs premierschap) ‘politikus(sertje)’.

  1. corfo

   @ Paul.
   “De koffers van anti-Europese extremisten niet vullen”. krijst Korsakov, nadat hij z’n eigen zakken al lang geheel gevuld heeft met o.a. corrupt geld.
   Een zéér onsmakelijke “man” die iedere man die hem passeert tongt en óók Rutte leent zich daarvoor ! Rutte, die rond bazuint dat HIJ de m.p. van elke NL’er is; ik wil persé niet dat hij MIJN m.p. is, is zou me kapot schamen.

 4. van Urk

  Wacht op het moment dat hij door zijn eigen drankverslaving geveld wordt. De heer Juncker is onherroepelijk anti-democratisch en begint trekjes te krijgen van een dictator. Zijn wil is kennelijk wet dus. En we weten welke twee landen weer met zijn agressieve idee eens zijn. De grootste machtswellustigste landen van Europa die we in eeuwen kenden.

  1. Peter Selie

   Beste van Urk, bijna elke realist wist van tevoren dat een totalitair federaal Europa in de steigers staat. Het eindspel is begonnen, stapje voor stapje wordt d.m.v. islam onze rechtsstaat en democratie gebruikt om onze rechtsstaat en democratie
   omver te werpen. >>>> http://www.dutchfreepress.nl/islam-wordt-gebruikt-om-ons-onze-rechten-en-vrijheden-te-ontnemen/

 5. Ecoshaarlem

  Ik word misselijk, als ik die alcoholist Juncker, Timmermans ziet zoenen, komt hij en Timmermans uit de kast?
  Hij heeft in zich om een dictator te zijn dat geeft zijn met zijn State of the European Union, en dan loopt onze Pinokio Rutte als een schoothondje achter hem aan, komt hij soms ook uit de kast?

  1. K.Dopper

   Ecoshaarlem maakt maar weer eens duidelijk dat homoseksualiteit bij veel Nederlanders nog moeilijk ligt.

   Net als bij sommige moslims valt hier nog wat inburgeringswerk te doen.

   1. corfo

    @ Kind Dopper.
    Ben je d’r nog steeds ? Ik las eerder dat je porno ging halen, vies hoor !

  1. K.Dopper

   DolleDries liet zich nog even bijpraten door het meest smerige islamofobe leugenblog van ons land.

   De simpele ziel.

   1. DolleDries

    Deze ook al ,tjonge Doppertje wat is er toch jongen, kom je helemaal niet buiten hoorde ik bij het journaal.

 6. ayreonaut

  de reactie van Nigel Farage op Juncker

  https://www.youtube.com/watch?v=SM-FopQEuOA

 7. DolleDries

  Harald Vilimsky, vice voorzitter van de Europese Volks- en vrijheidspartij, had echter de zwaarste kritiek. ‘Wat meneer Juncker feitelijk wil is de Europese Unie in één staat dwingen, en we weten dat de euro geen succesverhaal is. Het tweede is dat hij feitelijk alle internationale grenzen wil opheffen. Dan zullen we 10.000, 100.000, miljoenen Afrikanen en Arabieren naar ons continent zien komen

  Bron X nieuws

  1. Hetzalwelweer

   Juncker wordt betaald door o.a. Soros om er eerst een giga tering bende van te maken en daarna zullen zij het wel eventjes oplossen.

   Gister in de media: Hoeveel miljonairs wonen er bij jou in de buurt? Wat is dat voor een kut vraag. Kan aan m’n reet roesten hoeveel er hier wonen. De staatsmedia roeptoeteren: “steeds meer miljonairs in Nederland”, “Het gaat goed met de economie”, Maarrrrrrrr…..de eigen bijdrage in de zorg gaat volgend jaar wel omhoog, alsmede de premie…..DUHHH….is het gek dan dat er steeds meer rijken bijkomen?? Blind volgend kudde volk zijn we geworden. Wordt is wakker

  2. sjun

   Van Joegoslavië weten we hoe het idee van vele nationaliteiten en culturen gedwongen in een staat afloopt. Best leefbare gebieden uit dat experiment vinden we dan weer in Kroatië, Servië en Srpska. Een blik op de bevolkingssamenstelling in die gebieden verheldert al veel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.