FNV-bestuurder gaat los op Twitter, noemt Wierd Duk én AfD nazi’s

Waarom zijn rechtse werknemers eigenlijk nog lid van FNV?

Als je als rechtse werknemer lid bent van de FNV ben je écht niet goed snik. De vakbond wordt namelijk gerund door een stel linkse extremisten die een hekel aan alles en iedereen die ook maar een béétje rechtsig aandoet. Case in point: FNV-bestuurder Pim Smit gaat helemaal los op Twitter omdat Wierd Duk de euvele moed had om te zeggen dat het in zijn ogen goed is dat Alternative für Deutschland plaatsneemt in het Duitse parlement.

Volgens Pimmetje bewijst dit namelijk dat Wierd een vieze vuile nazi is. Net als AfD. Ofzo.

https://twitter.com/PimWSmit/status/912187639297662977

Natuurlijk reageerden andere Twitteraars verbolgen. Ene André Huisman twitterde bijvoorbeeld terug:

https://twitter.com/A_Huisman/status/912224462879232001

En deze twitteraar impliceert dat Pim geestelijke problemen heeft:

Ook Wierd zelf reageerde:

Natuurlijk bleef FNV-Pim koppig. Hij is namelijk links. Daarom heeft hij altijd gelijk en mag hij andere mensen prima voor rotte vis uitschelden.

https://twitter.com/PimWSmit/status/912236464875941888

Verschillende Twitteraars reageren daar heel boos op. En terecht, natuurlijk, zeker omdat Pimmetje tweet vanuit zijn functie als FNV-bestuurder. Die functie staat namelijk trots, vooraan, vermeld in zijn Twitter-bio. Geen wonder dus dat Twitteraars de FNV ook meteen een rotschop geven:

https://twitter.com/para_l2/status/912233566708301824

https://twitter.com/jjvandermark63/status/912220404659482624

https://twitter.com/eva_bruin/status/912244947235082241

En zo gaat het nog lange tijd door. De ene na de andere Twitteraar reageert terecht boos op deze idioterie van een FNV-bestuurder; van een ‘vakbondsman’ die zijn eigen leden — want ja, er zijn heel veel verschillende FNV-leden — wegzet als nazi’s, puur en alleen omdat ze zijn liefde voor de politiekcorrecte, multiculturele heilstaat niet delen.

Als gezegd: als rechtse werknemer moet je werkelijk ziek in je hoofd zijn om nog lid te zijn van FNV. Wat een walgelijke vakbond.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Ni28

  Ach ja, die Pimmetjes, Doppertjes en Gelukjes. Een pot nat. En mond die naar links trekt kost wat kost.

  1. Kodi

   De geest van de dwaas wijkt naar links af. Dat is toch al zo oud als de weg naar Prediker 10?

   1. Zwanet

    Natuurlijk, toen het Bijbelboek Spreuken geschreven werd bestonden er ook linkse politieke partijen en daar moest de Heere God natuurlijk helemaal niets van hebben.

    Sukkel.

 2. Two Ravens Black Kettle

  In mijn librije prijken veel boeken over het Derde Rijk en met name de vernietigingskampen. Een hele boekenkast vol. Verhalen van overledenen, van vrouwen, mannen, kinderen.

  Ik ben door fascistisch tuig als Pim Smit al zo vaak uitgemaakt voor nazi (alleen virtueel, nog nooit in het gezicht)
  Pim Smit is als Thom de Graaf die de industriële moord op miljoenen volstrekt onschuldige en weerloze mensen misbruikte om zichzelf ‘op te pimpen’. Hij verkrachtte Anne Frank om een politieke tegenstander uit te schakelen. En Volkert van der Graaf luisterde aandachtig naar Thom de Graaf.
  Later werd Volkert beloont door de D’66-magistratuur voor de moord op de ‘nazi’ Fortuyn en kreeg Thom de Graaf als beloning een burgermeesterschap te Nimwegen. Want zo reilt en zeilt men in het ‘tolerante, democratische en corruptieloze’ Nederland.

  Pim Smit pist over de graven van miljoenen afgemaakte babies, kinderen, mannen, vrouwen, vaders, moeders, oude van dagen.
  In gaskamers geduwd, met duizenden in greppels kapotgeschoten, baby schedels kapotgeslagen tegen rotswanden.
  En het perverse is; in dit terminaal psychopatisch/narcistisch ‘Deug-‘land zal hij daarom bewierookt worden door zijn mede grafpissers.

  Waarschuwing
  Er volgt nu een Pimsmitiaanse Godwin:

  Pim Smit, van professie; zelfverklaard Nazi jager (op volstrekt onschuldigen) in vredestijd
  Maar in oorlogstijd zou Pim Smith de allereerste zijn die -met een zelfvoldane grijns en strakke vochtige pantalon, doodsbange kinderen in vee-wagons zou proppen.

  Pim Smith, Thom de Graaf, Volkert van der Graaf. Van demonisering naar moord.

  Misschien kan nazi-jager Pim Smit eens langskomen om een boek van mij te lenen. Of misschien kan iemand de nazi-jager Pim Smit eens met zijn ondraaglijk rechtschapen smoel naar Auschwitz slepen.
  Gaarne op zijn bibberende knieën, as over zijn vette diknek strooiend, mea maxima culpa prevelend.
  Je zou maar gehuwd zijn met deze dappere nazi-jager op onschuldigen in vredestijd.
  Zou iedereen binnen de familie- en vriendenkring van Pim Smit exact hetzelfde denken als deze nazi jager of zou er ergens 1 neefje, 1 oude schoolvriend, wie weet de vriend van de dochter, gewoon 1 persoon in de omgeving van deze misselijke kwal zijn die hem ter verantwoording durft te roepen ?

  Leestip voor nazi-jager in vredestijd Tom Smit

  Bloedbad van Babi Jar
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bloedbad_van_Babi_Jar

  1. Ben Zine

   @Ravens
   Ik vind het ook ontstellend met welk gemak deze minkukel het woord “nazi” gebruikt. Het is echt te debiel voor woorden… Om een redelijke journalist met een rechtse opinie uit te maken voor “nazi”… Het is zo’n diepe belediging aan alle slachtoffers en nabestaanden van de Holocaust, om dat woord te gebruiken, en het is zo volkomen ongepast. Maar het is bovenal zo grenzeloos DOM. Ik begrijp ook niet dat Duk dit over zijn kant laat gaan, ik zou een gang naar de rechter maken en twintigduizend euro vergoeding eisen voor het plegen van karaktermoord en het toebrengen van immateriële schade. Als die Smit hiermee wegkomt doe ie het de volgende keer ijskoud opnieuw. Gewoon aanpakken die eikel.

   1. Ecoshaarlem

    Helemaal mee eens!

 3. Punt50

  WTF is Pim Smit? Duidelijk niet goed snik. Achteraan aansluiten Pim, achter AFD en SS etc…

 4. corfo

  De laatste tijd is er een rare tendens in ons “rijke” landje.
  Sinds het linkse kamp in de gaten gaat krijgen dat er óók nog rechtsdenkenden bestaan in dit landje, doen ze niks anders als die rechtsdenkenden uit te maken voor “nazi” of “fascist”.
  Ik vermoed dat de reden daarvan ligt in ’t feit dat ze niet met argumenten kunnen aantonen dat links “onterecht” op de terugtocht is na járenlang mis-management, bedrog enz.
  Een zwaktebod is het zéker, om andersdenkenden te gaan uitschelden ! Geeft de mentaliteit van linksdenkende zeer goed weer.

  1. Ben Zine

   @Corfo
   Precies… Het is pure onmacht. Het zegt eigenlijk alles over links, over hun mentaliteit, over hun gebrek aan respect voor andersdenkenden, hun gebrek aan verdraagzaamheid en gebrek aan bereidheid om anderen ook de ruimte te geven om hun ideeën te uiten. Vrijheid van meningsuiting is een grondrecht. Links geeft er kennelijk de voorkeur aan om als een hersenloze debiel “nazi” en “fascist” te schreeuwen. Wat ben je dan geestelijk diep gezonken. Echt niveau nul komma nul. Maar ook de arrogantie om te pretenderen dat jij het beter weet dan een ander, dat dédain voor andersdenkenden is zo stuitend, dat zelfingenomen betweterige drammerige linkse kutgedrag. Wat ben ik daar toch helemaal klaar mee, en ik hoop velen met mij.

   1. corfo

    @ Ben Zine.
    Oók ik ben wel klaar met dat “stuitende, zelfingenomen betweterige, drammerige linkse kutgedrag”. Maar het verschaft mij daarentegen zeer veel genoegen om zo hier en daar een keer te reageren op wéér zo’n “nietszeggende reactie” van zo’n extreem linkse nietsnut. Ik vind het n.l. wel leuk om ze te kunnen vertellen dat er ook nog andersdenkenden bestaan, die wél zien dat links het “rijke” Nederland naar de kloten heeft geholpen en dat het linkse rapaille nu druk doende is om geheel Europa om zeep te helpen door duizenden “hoog opgeleide” parasieten binnen te loodsen. Om de “reactie” van diezelfde extreem linkse kameraden kan ik alleen maar glimlachen. Zou u ook moeten doen, laten lullen die dwazen, ze weten niet beter !!

 5. Ritter

  Tegenwoordig word iedereen een nazi en fascist genoemd die kritiek heeft op de illegale massa immigratie islam en EU.

  Een manier op te demoniseren. Dit gebeurt niet “zomaar”. Er zit een duidelijke strategie achter.
  https://opiniez.com/2017/09/21/hoe-te-reageren-op-demonisering/

 6. Guus Geluk

  Ondanks de Wehrmacht-sympathieën van Gauland, of zelfs maar het geblaat van Hocker, vind ik een vergelijking met de nazi’s ook notdone. Maar het mes snijdt aan twee kanten: hier betracht men geregeld de vergelijking Merkel-Hitler. Laten we daar dan mee stoppen.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Beste Guus

   Ik ben er oprecht van overtuigd dat Frau Merkel de gevaarlijkste Duitser is sinds Adolf Hitler.

   Ik vraag me wel eens af
   Wat zou er gebeurt zijn wanneer de andere partijen en HUN Staatsmedia (mn. linkse partijen want ik stam uit de linkse traditie) onderwerpen als massa-immigratie, overbevolking, integratie en islam niet tot taboe hadden verklaard ?
   De Politiek via HUN media niet elke heraut met de onwelgevallige boodschap tegen de Deug-Muur hadden gespijkerd ?
   Geen sociale doodstraf, geen beroepsverboden, geen haat-campagne, niet wegkijken tot hoogste deugd verheven ?
   Hoe zou Europa er dan hebben voorgestaan ?

   Nog steeds denk ik dat een nieuwe linkse partij die wel aandacht heeft voor bovenstaande kernpunten zomaar eens de grootste zou kunnen worden op de linkerflank, zowel in NL als in W-Europa in haar geheel.
   Persoonlijk -zelfs toen ik nog strak links was- heb ik me altijd ongemakkelijk gevoeld over de overbevolking/massa-emigratie (want ik was en ben Groen) en islam (omdat die ideologie/religie haaks staat op alles waarin ik geloof (gelijkheid man/vrouw/homo/hetero, scheiding kerk/staat et cetera)

   Dus ja ik beschouw Frau Merkel als de gevaarlijkste Duitser sinds Adolf Hitler en ik ben er eveneens heilig van overtuigd dat ze Europa structureel onherkenbaar heeft veranderd.
   De jaren tachtig en negentig zijn definitief voorbij en het nageslacht krijgt een rottere wereld dankzij ons en deze enge Mutti.

   1. Bloem

    Beste Two Ravens Black Kettle, Het alternatief was naar alle waarschijnlijkheid nog desastreuzer geweest. Herr Schulz, de ideale man voor een rol als kampbewaker vlgs Berlusconi, had waarschijnlijk de treinen uit de remise laten halen om de testosteron bommetjes en masse naar Berlijn te halen. De AFD heeft nu een kleine 13% behaald, d.w.z. dat 87% wel heeft gestemd op het beleid van Merkel of nog erger. Binnen 100 jaar tijd domineert Duitsland alweer voor de 3e keer op een negatieve manier de samenleving in Europa. Duitsland bepaald en de rest van de unie klikt met de hielen.

   2. Guus Geluk

    “Dus ja ik beschouw Frau Merkel als de gevaarlijkste Duitser sinds Adolf Hitler en ik ben er eveneens heilig van overtuigd dat ze Europa structureel onherkenbaar heeft veranderd.”

    Ja, zo ontwijk je een Godwin.

 7. HW

  Duk zegt tenminste wat er onder een groot deel van de bevolking leeft.
  Deze knuppel van het FNV houd vooral zichzelf voor de gek en zijn portemonnee aan de praat. Over huichelaars gesproken. Hier heb je er een van het FNV.

 8. Two Ravens Black Kettle

  FNV leden die het eens zijn met de bewering van Pim Smit dat mensen die zich zorgen maken over de islamisering van de samenleving, de toegenomen zware criminaliteit, de verkrachtingsgolf die door Europa waart en de massa-immigratie uit de Middeleeuwen gelijkstaan aan de kampbewaarders die herdershonden los lieten op kleuters en zwangere vrouwen gaskamers induwde moeten vooral lid blijven bij de FNV.

  Maar wellicht heeft nazi-jager-in-vredestijd Pim ook enige wrevel veroorzaakt bij ‘fout stemmende’ FNV leden of bij ‘fout stemmende’ vrienden- en familieleden van ‘niet-fout-stemmende’ FNV-leden. Pim stelt ze gelijk met de beesten die de Holocaust hebben uitgevoerd.

  FNV leden die hier niet mee eens zijn zouden zijn aftreden moeten eisen of hun lidmaatschap moeten opzeggen anders zijn ze nauwelijks een knip voor de neus waard.

 9. Jantje

  Gisteren was er gelijk een demonstratie bij het AfD hoofdkantoor.
  Dit was GEEN vredelievende demonstratie. De haat spatte eraf.
  Bepaalde groeperingen in de jaren 1930 deden precies hetzelfde.

  1. corfo

   @ Jantje.
   Ik zag het ook.
   De door u genoemde “demonstratie” leek inderdaad heel veel op een pogrom uit de jaren ’30. Deze “demonstranten” (merendeels extreem links geteisem dat alleen maar geweld kent !) doen exact datgene wat ze rechtsdenkenden verwijten : de “democratie” vernietigen. Het is dat linkse riool-volk al gedeeltelijk gelukt. Maar ook zij voelen de hete adem van andersdenkenden in hun nek en om die reden trachten zij een nóg grotere chaos te bewerkstelligen, zodat ze kunnen blijven doen waar ze denken goed in te zijn : anderen uitschelden voor “nazi of fascist”; ze hebben geen weet v.h. verleden.

 10. Roughwood

  Voor het geval dat deze stemmingmaker niet door zijn eigen club wordt teruggefloten….
  https://www.fnv.nl/lidmaatschap/opzeggen/

 11. Ecoshaarlem

  Pim Smits is een uiterst linkse facist, dat zijn gevaarlijke in tolerante personen hebben niets met democratie van doen, krijg het idee dat die extreem linkse bang aan het worden zijn, dat de doorsnee burger meer neigt naar het midden/rechts of midden/links men is dat extreme meer dan zat!
  Frauw Merkel is zeer gevaarlijk net zoals Hitler was, en ons liegent schoothondje Rutte loopt maar achter haar aan!
  Kan beslist geen kwaad dat Merkel tegengas gaat krijgen, is de hoogste tijd!
  Samenwerking met Macon zal nu wel niet doorgaan men heeft in Duitsland en wij ook in Nederland geen zin om de scholden te gaan betalen, Griekenland is al de grootste fout geweest en daar krijgen wij nooit meer een cent van terug, kwestie van tijd en er komt naast de Euro een andere munt, als de rente omhoog gaat staat de boel in vele landen op springen!

 12. Zwanet

  Baudet lijkt me een kereltje dat bang is voor vrouwen. Je ziet aan zijn schichtige oogopslag.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.