Gezellig! Extreemlinks Antifa dreigt langs te komen bij ‘islamofobisch’ congres om alles kort en klein te slaan

Het is ook altijd wat met die extreemlinkse relschoppers.

Leuk! Organiseer je een conferentie om het publieke debat in leven te houden, dreigen Antifa-gekkies om de boel stevig te komen verstoren. Verrast het ons nog?

In maart 2017 werd in het Canadese parlement een motie aangenomen, motie M-103, die de regering van de toch al knetterlinkse Trudeau opriep om meer te doen tegen islamofobie. En dat terwijl die premier al hordes ‘Syrische vluchtelingen’ – tussen aanhalingstekens omdat ze meestal niet Syrisch en al helemaal geen vluchtelingen zijn – heeft opgenomen “omdat Trump het niet doet”. Dat terzijde is het natuurlijk belachelijke om een angst – fobie = angst – strafbaar te willen stellen: zolang zich dat niet in geweld vertaalt, mag je bang voor wie of wat dan ook uiteraard.

Ter ‘ere’ van die krankzinnige motie hebben tegenstanders een conferentie opgezet genaamd “M-103: Islamophobia Cure or Sharia Trap?” die deze zondag in Toronto zal worden gehouden. De beschrijving ervan op de Facebookpagina van het evenement luidt als volgt:

A public conference featuring stimulating speakers, panelists, and small breakout sessions engaged in assessing the politics of implementing federal government Motion M-103. Every attendee gets a free mobilization advocacy package and the chance to rub shoulders with freedom of speech advocates from Canada and around the world.

En voor iedereen die meteen “ISLAMOFOBEN!” of “RACISTEN!” roept is er ook een disclaimer:

This is a civil discussion and agitators or racists are not welcome. Attendees who are not civil, or cause disruption, or who otherwise interfere with the program’s peaceful and civil character will be asked to leave. Admission will be controlled and decorum maintained by trained security personnel.

Het lijkt er echter op dat toch niet iedereen van plan is zich te gaan houden aan die regels. Het verrast je misschien, maar het zijn geen rechtse ‘fascisten’ die van plan zijn om de conferentie te gaan vullen met hate speech ofzo. Nee, het is eerder het tegenovergestelde: de zogenaamde anti-fascisten van Antifa hebben bekend gemaakt dat ze ‘een bezoekje zullen brengen’ zondag:

Antifa has used voice mail messages and emails to threaten to go to locations where the conference is being held and “smash” the venues, in order to prevent the conference from proceeding.

En, zoals ze zelf al aangegeven hebben, zal dat er dus niet vreedzaam aan toegaan. Het moet ons eigenlijk ook niet meer verbazen: na Hamburg weet de wereld immers dondersgoed waar deze groep toe in staat is – heel veel geweld dus – maar omdat het hier om linkse relschoppers gaat, wordt er niets tegen gedaan. Zo triest en politiek correct is de wereld inmiddels geworden.

Het is helaas dus toch echt waar: de nieuwe fascisten zijn de anti-fascisten, en we laten ze vrolijk hun gang gaan.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Tinneke

  Met of zonder gasmasker?

 2. Blue monday

  Kiezen tussen het land van Trudeau of Trump?

  Eenvoudige keuze…..

  1. IJscoman

   Gelukkig dat jij ook voor Trump kiest, Blauwe.

   1. Blue monday

    Hoe Trump de republikeinen deze week in de maling nam met de begroting doet me al twijfelen.

    Geweldige aktie! Soms kan hij goed uit de hoek komen

    1. Guus Geluk

     Hahahaha, ja.

  1. Punt50

   Typisch een website voor Blue monday, dat krapuul.

   1. Blue monday

    Typsche DDS-kloon maar dan extreem links.

    Ik bescheur me de gehele dag hoe vreselijk ze buiten de realiteit leven

    1. swetsnek

     nee jij trek volle zalen hangzak

 3. HaZ

  Ken uw natuurkunde : Actie = Reactie !

 4. Ni28

  Bivakmutsen waren toch altijd rechts of toch niet?

  1. Blue monday

   Dat moeten we dan herzien…
   links = bivakmuts en brommerhelm en rechts = puntmuts en varkensmuts

 5. Ni28

  Trudeau of Trump? Beide brengt TROUBLES. Trump op kort termijn en Trudeau op lang termijn.

 6. DolleDries

  ttps://fenixx.org/2017/09/08/politie-houdt-weer-informatie-achter-brandstichting-was-islam-gerelateerd/

 7. Ritter

  Weer word duidelijk hoe er een verbond is tussen islamisme en extreem links. Dat verbond zie je veel op universiteiten; zowel in de Noord Amerika als in Europa.

  De islam pleegt wereldwijd terreur en promoot Sharia recht en moet niets hebben vana gelijke rechten voor vrouwen; homo’s; enzovoorts………….maar extreem links heeft daar kennelijk geen probleem mee. Ze hebben een probleem met mensen die hierop kritiek hebben en zich verzetten tegen de islamisering van de samenleving.

  1. Blue monday

   mmm, zo heb ik er nooit tegen aan gekeken, een verbond tussen extreem links en de Islam.

   Zou er ook zo’n verbond zijn tussen extreem rechts en het fascisme?

   1. Ritter

    Blue monday

    Extreem links , extreem rechts en islam komen op een issue samen waar ze het hartgrondig eens zijn met elkaar…………Jodenhaat.

 8. Peter Selie

  De ‘slimme’ jongens en meisjes van het ANTIFA-tuig beseft niet eens dat ze de nuttige idioten zijn van het corporatisme en het globalisme. Ze presteren net zo goed onder hun groepsdruk zoals de nog niet goed geïntegreerde 3e generatie van Marokkaantjes die de haat tegen de moderne westerse cultuur met de paplepel hebben ingegoten kregen van hun eveneens anti Nederlandse cultuur hatende ouders. Trump haters pur sang een alles verterende haat die die gevoed wordt door het cultureel Marxisme en de cultuur nihilisten uit verschillende linkse partijen, organisaties zoals de leidinggevende posities van de door Soros gefinancierde organisaties zoals de partij Denk waarvan ik denk dat ze door Soros zijn organisaties gepromoot en gefinancierd worden. De westerse cultuur, waarden en normen moeten door deze lieden kapot gemaakt worden zover is mij dat duidelijk.

 9. Ngatimoto

  Lees de volgende link om een inkijkje te krijgen in de geest van een overtuigede Islamitische bekeerling.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4865326/Female-ISIS-torturer-describes-horrors-inflicted.html
  Religie die vrede inspireert, maar niet heus.

 10. van Urk

  Vraag me af hoeveel van die Linkse anarchisten een islamitische vluchteling onder zijn of haar dak heeft genomen. Zie ook nooit geen moslims tussen dit “tolerante” clubje meelopen. Geld trouwens ook als men over het milieu heeft. Heeft Anne Zeur al zonnepanelen op haar dak geplaatst? En rijdt haar moeder al hybride?

 11. Nasrani

  Tja, typisch linkse tolerantie.

 12. sjun

  Zulk volk kan met soortgelijke intentie en camera’s worden opgewacht. Het lijkt me sterk dat dit niet zal helpen om onaanspreekbaar, gewelddadig en vernielzuchtig gedrag afgerekend te krijgen.

  1. Peter Selie

   Wel eens van Agent Provocateurs gehoord?

 13. Ecoshaarlem

  Die juffrouw is voor mij vuil water dat mijn deur voorbij gaat!
  Geen podium geven deze links trol!

 14. Domtoren52

  Die 2 viezerikken vooraan op de foto met hun bivakmutsen op, die hebben op zo’n moment waarschijnlijk de leiding als men begint te rellen. Ik zou graag expliciet die twee gasten willen afzonderen en hun willen aanpakken met de middelen die men ook kan zien in de films van SAW 1 t/m 6. Lijkt me heerlijk.
  Trouwens was het ook niet zo dat bij demonstraties het verboden was om bivakmutsen e.d. te dragen?, daar zou de politie zowiezo bij kunnen optreden

 15. Roughwood

  Ah, daar hebben we de hedendaagse SA!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.