Linkse extremisten gaan weer los op Baudet: besmeuren zijn huis met een “stinkende substantie”

De hetze begint steeds ergere vormen aan te nemen.

Nog even en Thierry Baudet moet minstens net zo zwaar beveiligd worden als Geert Wilders. Zijn huis is nu al voor de tweede keer in korte tijd beklad door hatelijke links-extremisten. Dat zijn dus van die types als Anne Fleur Dekker die deze nette, conservatieve jongeman continu neerzetten als een Nederlandse Hitler en daardoor gekkies inspireren om dit soort wanstaltig gedrag tentoon te spreiden.

Volgens De Telegraaf is de politie zondagochtend weer ter plaatste geweest bij Baudets woning in Amsterdam. Baudet heeft dat zelf ook bevestigd. De politie legt uit:

“Wij hebben daar onderzoek gedaan en onderzoeken nu wat precies de vervuiling is en wie dat heeft aangebracht. In elk geval is er aan de buitenkant vervuiling waargenomen. Onduidelijk is of het ook naar binnen gekomen is.”

Met wattenstaafjes zijn er monsters genomen van de deurmat en de stinkende substantie.

Deze hetze wordt steeds zorgwekkender. Zoals Loor twittert:

Screen Shot 2017-09-11 at 09.33.11

Afgelopen donderdag wilde Baudet nadrukkelijk niet reageren op de actie die later werd opgeëist door het Radicaal Anarchistisch Feministisch Front (RAFF). Deze gekken hadden zijn huis beklad en een “poeptraktatie” achtergelaten in zijn brievenbus. Meteen daarna werd al duidelijk dat RAFF nog meer acties in de planning had zitten.

Misschien dat dit dus weer een actie van RAFF is… of misschien dat een andere gek geïnspireerd is door die malloten en zelf aan de slag is gegaan. Hoe dan ook is duidelijk dat deze gestoorde types er uiteindelijk voor gaan zorgen dat Baudet net zo door het leven moet als Wilders. En waarom? Nou, omdat hij rechts is.

In het moderne Nederland van 2017 mág dat niet. De kiezer is rechts, maar wee je gebeente als je als politicus óók rechts bent. Voor je het weet word je geïntimideerd, bedreigd, of erger. En dat wordt allemaal aangewakkerd door malloten van Joop.nl, de Anne Fleur Dekkers van deze wereld, en zelfs door de zogenaamde mainstream media, die Baudet continu wegzetten als een neo-nazi.

Dit, mensen, is het ware gezicht van links: intolerant tot op het bot en ronduit gevaarlijk. Baudet moet onmiddellijk beveiligd worden én Amsterdam per direct verlaten. Het is triest, maar de hoofdstad is geen plek voor een conservatief. Ga maar naar een net dorp ergens in het oosten of midden van Nederland. Dáár kan men zich wél gedragen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

99 reacties

 1. Nederlandse_Patriot

  Alweer?! Straks schieten ze Baudet ook overhoop. Vieze RAFF-landwalvissen.

  1. trampoline

   Een moord op Baudet zal niet onbeantwoord blijven, niet na Fortuyn en de krokodillentranen van links, vermoed ik.

 2. Paaldanseres

  Ik begrijp het niet. Volgens Rutte leven we toch in een ontzettend “mooi en gaaf” land. Misschien moeten we de NLse driekleur maar eens gaan vervangen door een jute zak met daarop een zinloos konijn geborduurd, die met open ogen naar de naderende koplampen staart.

  1. trampoline

   Ik begrijp het wel. Je hebt niets te vrezen als je een politiek correct links standpunt inneemt, niet als je een andere menig hebt.
   Rutte wil alleen maar rust in de tent dus we moeten gewoon onze bek houden.
   Nou, dat gaan we dus niet doen!

 3. Kodi

  Zolang wraakacties uitblijven zal links het gevoel blijven houden overal mee weg te kunnen komen. Deze terreur kan en mag niet meer onbeantwoord blijven. En zeer zeker dienen wraakacties gericht te zijn tegen al die agitproppers die het klimaat hebben geschapen waaraan deze terroristen hun terrorisme rechtvaardigen.

  1. Nederlandse_Patriot

   Eens, maar wel op een goede manier. We moeten ons verlagen tot RAFF-niveau. Andermans spullen vernielen of besmeuren is gewoon onacceptabel.

   1. Nederlandse_Patriot

    * niet verlagen

  2. umaghetzeggen

   Mooi Kodi
   Wanneer, waar en tegen wie kunnen we de eerste tegenreactie van u verwachten?
   Welke anti-terreur groepering gaat u oprichten?
   Mag toch aannemen dat u achter uw eigen betoog staat en actie gaat ondernemen.

   1. Kodi

    Laten we beginnen bij hier op DDS de trollen geen podium meer te bieden voor het verspreiden van hun gif van de linkse haat.

    1. umaghetzeggen

     @Kodi.
     Precies, laten we beginnen met de vrijheid van meningsuiting om zeep te helpen.
     Vrijheid geldt alleen voor gelijkdenkenden, andersdenkenden het liefst…………

     1. IJscoman

      Simon Wim K.Dopper heeft een nieuwe nick.

     2. Kodi

      TROLL ALERT!

      Bezempje uit de kast a.u.b.!

    2. K.Dopper

     Kodi, ook bekend van zijn oproep moslims de keel af te snijden, is niet zo van de vrijheid van meningsuiting. Behalve natuurlijk de vrijheid om de racistische smeerlapperij uit te braken waar hij het patent op heeft.

     1. corfo

      @ Dopper.
      We weten nu wel dat jij één van de meest gore linkse wandluizen op DDS bent, maar waarom etaleer je dat steeds zo overduidelijk ?

     2. DutchDropveter

      Dat komt omdat hij net zoals een moslim het geloof wil opleggen niets meer niets minder. In dit geval is dat geen geloof maar zijn beleving van de werkelijkheid. Het valt daarnaast ook op dat hij letterlijk nooit in gaat op feiten, nooit aankomt met feiten of in een fatsoenlijk debat wil gaan

      voor mij kan hij oprotten anders plemp ik zijn naw gegevens wel een kleer neer, en dopper als je dat erg vind bagatelliseer de aanvallen op rechts niet telkens trol dat je er rond loopt. Mijn tijd komt nog wel ga zo door!

 4. Ritter

  Het houd niet op. Deze extreem linkse activisten gaan door omdat ze de (verkapte) steun hebben van veel media en BNR’ers

  Als b.v het huis van Klaver zou zijn beklad zouden de gevestigde media en politiek moord en brand schreeuwen en eisen dat de daders opgespoord zouden worden. En de daders zouden sociale paria’s worden.

  Nu is de reactie van de media en aanverwanten vaak een beetje lacherig; daarmee legitimeren ze dit soort acties. Eigenlijk vinden ze het wel leuk. Net zoals ze leuk vonden dat Pim Fortuyn een taart met poep in zijn gezicht kreeg.

  Hetzelfde gedrag zien we in de VS waar links (vooral Hollywood) al praat en fantaseert op een aanslag op Trump of op het opblazen van het Witte Huis.

  15 Times Celebrities Envisioned Violence Against Trump and the GOP
  http://www.breitbart.com/big-hollywood/2017/06/14/15-times-celebrities-envisioned-violence-against-trump-and-the-gop/

  Het gaat nog veel erger worden. Net zoals bij Pim Fortuyn. Die is na een media hetze tegen zijn persoon uiteindelijk doodgeschoten door een linkse activist uit de kringen van GroenLinks.

  Laten we hopen dat Baudet goede beveiliging heeft.

 5. trampoline

  Links is het crimineel tuig der natie!

  1. Kodi

   en dient te worden verdelgd.

   1. corfo

    @ Kodi.
    Mee eens; en wel zo spoedig mogelijk !!

 6. Kodi

  Het opvallende stilzwijgen door de MP vat ik op als een impliciete goedkeuring. Want als er een Marokkaantje jankt om minder, dan voelt hij zich wèl geroepen om voor de camera en voor de microfoon luidkeels van de daken schreeuwen hoe hij meeleeft met een huilend Marokkaantje.

  Het is vandaag 11 september. “Either you are with us or you are with the terrorists!”

  1. corfo

   @ Kodi.
   Deze minkukel, de z.g. MP, heeft zeer dapper meegeholpen om dit landje de vernieling in te helpen, dat is redelijk goed gelukt. Door zijn buitengewoon laffe opstelling heeft deze figuur zich zeker in “de kijker gewerkt” voor een EU-baantje, daarop is z’n vizier gericht en niet op NL !

 7. DolleDries

  Vergeet niet dat de toetsenbord medeverantwoordelijke zoals Dopper, Guus, Neworder en Beukman dit klimaat mede scheppen.

  1. Kodi

   Never forget, never forgive!

  2. Kodi

   Dit zijn de toetsenbordterroristen. Het is vandaag 11 september. “Either you are with us or you are with the terrorists!” Dit kan en mag niet bij woorden blijven. Daden a.u.b.! En laten wij beginnen bij deze toetsenbordterroristen hier op DDS geen podium meer te bieden voor het verspreiden van hun gif van de linkse haat.

   1. umaghetzeggen

    Kodi:En laten wij beginnen bij deze toetsenbordterroristen hier op DDS geen podium meer te bieden.
    .
    Precies, ga Michael maar vertellen dat niet hij maar jij hier uitmaakt wie wat schrijft.

  3. K.Dopper

   Dit slaat nergens op. Ik heb deze acties scherp veroordeeld.

   Dit is tuig van de richel die met een politieke smoes uit zijn op rellen. Antifa is crimineel tuig.

   1. DolleDries

    Je schept het klimaat. Dat is al genoeg en maak je mede schuldig.
    Door mensen te scharen onder fascisten en racisten maak je ze vogelvrij.

  4. Guus Geluk

   Deze opmerking raakt wederom kant noch wal, beste DolleDries. Ik heb hier niets anders gedaan dan mijn nadrukkelijke afkeuring uit te spreken. Van andermans bezittingen blijven we af, hoezeer we het ook met iemand oneens kunnen zijn.

   1. DolleDries

    Veel Nazi’s spraken hun afkeur uit met de moord op de Joden ,maar ze maakte het wel mogelijk.
    Dat geldt ook voor jou Guus en je vrienden Dopper , Neworder en Beukman niet dat je een Nazi bent maar je methode is het zelfde je schept het klimaat.
    Dan heb jij ook nog je religieuze waanzin er bij dat de islam vredelievend is.

 8. Paaldanseres

  Je zou toch denken dat na één keer er een politie patrouille zou zijn gestationeerd om dat huis in de gaten te houden en dat schorriemorrie op heterdaad te betrappen. Maar nee… daar hebben we dan weer te weinig politie personeel voor. Misschien extra camera’s ophangen die contstant uitstaan. Jah.. wat kun je nog verwachten van de politiek… NIKS!! Ze laten het gewoon weer opnieuw gebeuren. NIKS geleerd van Theo, Pim en zovele anderen slachtoffers.

  1. trampoline

   Ze hebben alles geleerd van de moord op Fortuyn en de daaraan voorafgaande hetze. Ze vinden het stiekem prima want zo maak je een onwelgevallig politicus (mond)dood.
   Ja ja, dat is nou de democratie en vrijheid van meningsuiting waar Rutte voor staat.

   Nou luidt het spreekwoord: “met dieven vangt men dieven”. Toch maar eens in de oren knopen.

   1. HaZ

    Hoe bezong het Goede Doel het ook alweer…
    #Een pakketje schroot met een dun laagje chroom#

    1. trampoline

     Je krijgt bijna verlangen naar de sharia. Oog om oog, toch? En nog godsdienstig gelegitimeerd ook.

     1. K.Dopper

      Trampoline toont de nauwe verwantschap tussen ISIS-barbaren en PVV-tokkies.

 9. Obiwokekenobie

  Weer +2 voor FvD.

 10. DolleDries

  Je zou van die aanslagen zomaar een lage suikerspiegel kunnen krijgen met alle gevolgen van dien.

 11. Obiwokekenobie

  Maar als je een kant moet kiezen..

  Kies je dan voor een ietswat excentriek grachtengordeldier die op zn tijd kwetst met een uitspraak of kies je voor een ongewassen kraker die in zijn of haar vrije tijd met stront en pis speelt en andere bedreigd als je het niet met ze eens bent….

  1. Kodi

   Overheid en justitie zullen dan aan de kant van de terroristen gaan staan.

 12. poldi

  Zoveel camera’s in de wereld, en niemand bij de politie die dit even kan natrekken waar het spoor heengaat?
  Of zijn er weer in links Amsterdam “per ongeluk” beelden gewist, of plotseling defecte camera’s op de plek des onheils?
  Of is er weer eens een corrupt mannetje aan de top die Baudet het liefst ziet gaan…

 13. Jetske

  Volgens mij vinden de daders het prachtig
  al die aandacht en de reacties die de
  hele dag voorbij komen.
  Laat Baudet tijdelijk ergens anders gaan
  wonen op een geheime plek.

  1. Kodi

   Laten overheid en justitie deze terroristen maar eens opsporen en vervolgen in plaats van ermee weg te kunnen laten komen. Als je voor een bierflesje tegen de muur van een moskee werpen vier jaar voor terrorisme kunt krijgen, dan moeten overheid en justitie maar eens het lef hebben consequent te durven zijn. Wedden dat overheid en justitie met twee maten meten?

 14. fusilier

  Er is vast wel iemand onder zijn trouwe volgers, die zijn huis wel gratis beveiligen wil met slimme cameras, waarom gebeurt dit niet? En niet te vergeten ook zijn auto. De hetze tegen deze man moet ophouden. Je mag geen kwaad met kwaad vergelden, maar tegen zulke laffe tegenstanders ,is er een uitzondering.

 15. poison

  Ben benieuwd of er kamervragen gesteld worden cq debat omtrent dit schandalige voorval. Ik vind het van het grootste belang dat de politiek hier actie onderneemt want vrijheid van meningsuiting heeft grenzen en hier is een grens bereikt.

 16. Kodi

  Groen Links is een vergaarbak van allerlei extremistisch vuilnis welke een ieder die niet hun utopieën klakkeloos en kritiekloos onderschrijft met alle middelen de mond wil snoeren.

  GroenLinks-wethouder
  tipte Milieu-Offensief
  over arrestatie Volkert

  door Harrie Nijen Twilhaar

  WAGENINGEN – De Wageningse wethouder Jack Bogers (GroenLinks) heeft enkele uren na de moord op Pim Fortuyn in het diepste geheim de omstreden Vereniging Milieu-Offensief telefonisch getipt en vertrouwelijke informatie doorgespeeld dat hun medewerker Volkert van der G. was gearresteerd.

  De politie heeft hierdoor geen schijn van kans gehad om als eerste in contact te komen met de omstreden milieuactivisten waardoor er mogelijk dezelfde avond nog belastend materiaal uit het kantoorpand van Milieu-Offensief in Wageningen is verdwenen.

  Burgemeester Jaap Sala heeft gisteren bevestigd dat zijn wethouder naar aanleiding van dit omstreden telefoongesprek op Hemelvaartsdag door het recherchebijstandsteam in Hilversum is verhoord. De recherche wilde weten hoe Bogers aan de naam van Volkert van der G. was gekomen en ging er toen nog vanuit dat er mogelijk meerdere personen bij de moordaanslag betrokken waren.

  De GroenLinks-wethouder was door burgemeester Jaap Sala op de bewuste maandagavond 6 mei tijdens een ‘zeer vertrouwelijk’ gesprek op de hoogte gebracht dat een medewerker van Milieu-Offensief mogelijk betrokken zou zijn bij de brute moord op de politicus.

  Sala kreeg enkele uren na de moord via het hoofd van de afdeling Burgerzaken te horen dat het recherchebijstandsteam het doopceel wilde lichten van de voormalige inwoner en student milieuhygiëne van de Landbouwuniversiteit.

  De Wageningse burgemeester, die op de bewuste avond via de televisie kennis genomen had van de rellen in Den Haag, was doodsbang dat er in Wageningen ook ongeregeldheden zouden uitbreken.

  Sala belde daarop zijn wethouders en informeerde hen over de arrestatie van Volkert van der G. Tegelijkertijd werd er afgesproken dat de wethouders zich aan de geheimhoudingsplicht moesten houden. Sala zou als enige als officiële woordvoerder naar buiten treden.

  Volgens Bogers is hij de bewuste avond twee keer door de burgemeester gebeld. “De eerste keer meldde Sala mij dat er een oud-inwoner van Wageningen was opgepakt. De tweede keer vroeg Sala me of ik ene Volkert kende.”

  Bogers, die in Wageningen veel contacten heeft met verschillende linkse actiegroepen, belde vervolgens zijn vriend Sjoerd van der Wouw, voorzitter van Milieu-Offensief, om het verschrikkelijke nieuws mee te delen. “Ik zei tegen Sjoerd: ‘Er is een Volkert opgepakt. Als dat jouw Volkert is kun je verwachten dat de politie ook belangstelling heeft in jouw verhaal’. Sjoerd was helemaal ontdaan toen ik hem dit meedeelde. Hij kon het niet geloven dat zijn maatje zo’n gruwelijk misdrijf had begaan. Daarna heb ik hem nooit weer gesproken. Hij wilde rust.”

  De wethouder heeft spijt van zijn escapades. “Ik heb ook aan de recherche mijn verontschuldigen aangeboden.” Hij beseft dat het mogelijkerwijs het onderzoek naar de activiteiten van Milieu-Offensief in de eerste uren na de moord op Pim Fortuyn heeft beïnvloed.

  http://krant.telegraaf.nl/krant/vandaag/teksten/bin.volkert.sala.offensief.html

  1. Ritter

   Kodi

   Vaak komen deze figuren uit kringen van Groenlinks en aanverwante actiegroepen.

   Ook is de man achter Jesse Klaver Duyvendak die bij de linkse terreur groep RaRa was betrokken. Maar de meeste media zwijgen hierover waardoor ze politiek actief kunnen blijven.

   “Duyvendak in harde kern RaRa”
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/20361959/__Duyvendak_in_harde_kern_RaRa__.html

   1. corfo

    @ Kodi.
    Duyvendak was inderdaad betrokken bij de linkse terreur van Rara, o.a. brandstichting bij Shell-pompen, Makro-vestigingen enz. Eén en ander is vastgesteld door ooggetuigen behorende bij een observatieteam van de politie; er werd echter NIETS mee gedaan.

 17. Ben Zine

  En lachebek Rutte maar zwijgen, die stiekemerd.

 18. poldi

  Waarom heeft men na de eerste aanslag géén voorzorgsmaatregelen genomen.
  Men heeft te maken met tuig van de eerste richel, doordat ze de hand ophouden bij sociale zaken, over zoveel vrije tijd beschikken dat zij anderen het leven zuur kunnen maken.

  Het ergste zou zijn, dat ook Thierry net als Wilders zijn leven aan een zijden draadje hangt en dag en nacht bewaakt moet worden

  Em trouwens waar blijven de reacties van onze trollen en van Mark Rutte.
  Hoe zou het zijn als het huis van narcist Jesse Klaver op dezelfde wijze wordt beklad ?
  Reken maar dat de linkse media in alle staten zullen zijn en Mark Rutte de daders bestraffend toespreekt.

 19. DolleDries

  Het wordt tijd dat die SA kliek rond die Fleur opgepakt wordt.

  1. K.Dopper

   Er is bewijs noch logica dat AnneFleur Dekker hier iets mee te maken heeft. Foute laster dus.

   1. poison

    @k.dopper

    Bewijs??? Nog niet. Logica??? Dat is zo klaar als een klontje. Als je dit soort acties steunt dan ben je in mijn ogen medeschuldig.

    1. K.Dopper

     Waar bestaat het bewijs dan uit?

     1. poison

      @K.Dopper

      Gelieve goed te lezen. Bewijs is er nog niet en het is aan de politie om te onderzoeken wat als bewijs te gebruiken is. Stront, pis en kots, daar zal wel meer dan genoeg DNA te vinden zijn.

     2. K.Dopper

      @poison,

      Je beschuldiging dat Anne Fleur medeplichtig is aan deze daad slaat dus nergens op.

     3. poison

      @K.Dopper

      Begrijpend lezen schijnt toch een probleem voor jou te zijn. Ik schrijf niet dat zij tegen Baudets deur gescheten heeft. Ik schrijf dat als zij dergelijke acties steunt haar medeschuldig maakt. Dat is toch niet zo lastig te begrijpen. Of wel. Toch.

     4. K.Dopper

      Dat is gelul, poison. Anne Fleur uit in de publieke discussie kritiek op Baudet zoals anderen kritiek op haar uitoefenen. Die kritiek is inhoudelijk en beweren dat dit gevaarlijk is omdat idioten er aanleiding in zouden kunnen zien Baudet of Anne Fleur te vermoorden is het einde van de vrijheid van meningsuiting. Als er sprake is van haatzaaierij of oproepen tot moord is dat strafbaar en dan kunnen betrokkenen aangifte doen. Hiervan is echter geen sprake.

     5. K.Dopper

      Peter Breedveld geeft mijn mening goed weer: deze demagogie over de veiligheid van Baudet is schaamteloos hypocriet.

      In de voormalige verzetskrant Trouw stelt Ephimenco voor ‘mensen, linkse columnisten, scribenten, activisten en meelopers die zich bedienen van termen als ‘nazi’ en Goebbels, Hitler of eugenetica erbij halen om Baudet te criminaliseren, voor een waarheidscommissie te slepen, mocht er iets gewelddadigs gebeuren met het Kamerlid’.

      Ephimenco is de enige niet die meent dat pittige kritiek op Baudet, die Europa graag van vreemde smetten vrij zag, gelijkstaat aan een oproep tot moord. Half Nederland is koortsachtig aan het Pimwinnen.

      Al die grote denkers wil ik het volgende ter overweging meegeven. Als het onvermijdelijk tot geweld en een aanslag leidt wanneer je eraan herinnert waar Baudet en Wilders hun bijzonder onfrisse gedachtegoed vandaan halen, als ‘demonisering’ van politici hetzelfde is als een oproep tot geweld, dodelijk geweld zelfs, waarom doe je dan zelf mee aan de hysterische stemmingmakerij tegen moslims en vluchtelingen?

      Fanatieke haatpropaganda

      De afgelopen jaren hebben rechtse columnisten, journalisten, politici en meelopers moslims en vluchtelingen op een afschuwelijke manier gedemoniseerd. Ze zijn neergezet als ‘woestijn-nazi’s’, erger dan AIDS, ‘dobbernegers’, verkrachters, antisemieten, ze hebben inmiddels de schuld al gekregen van de Holocaust en worden doorlopend opgevoerd als de grootste bedreiging van de Westerse beschaving.

      De gevolgen van deze fanatieke haatpropaganda gaan wel wat verder dan wat verf op de deur: aanvallen op azc’s, moslima’s die op klaarlichte dag een abortus wordt geschopt, politici die bedreigd worden, hun kinderen zelfs die bedreigd worden. Vorige week nog bezetten mannen met bivakmutsen een basisschool. Zelfs kinderen zijn het mikpunt van mensen die zichzelf graag ‘islamcritici’ noemen, maar die racistische fascisten zijn, Nazi’s. Zes jaar geleden pleegde een Wilders-aanhanger een massamoord op tachtig linkse kinderen. Met die massamoordenaar verklaarde vervolgens de columnist van een andere voormalige verzetskrant, Het Parool, zich verwant.

      Je doet mee aan de ontmenselijking van moslims en vluchtelingen maar je gelooft dat iemand die Baudet ‘Nazi’ noemt, medeplichtig is aan een eventuele toekomstige dodelijke aanslag op hem? Dan ben je dus vóór al dat dodelijke geweld tegen moslims, vluchtelingen en linksmensen. Als je Annabel Nanninga steeds uitnodigt in je programma, haar afschildert als sympathieke poezenmevrouw in je damesblad, dan draag je bij aan de demonisering van vluchtelingen en moslims en ben je dús medeplichtig aan het geweld tegen die groepen.

      Politici aanvallen

      NRC Handelsblad wijst naar de ‘de verruwing van het politieke debat’ als oorzaak van de ‘bedreiging’ van Baudet (nogmaals: wat verf op de deur en een manifest waarin geen onwaar woord over Baudet staat) maar de krant is zelf in niet te geringschatten mate medeplichtig aan die verruwing. Ik heb er oproepen in gelezen om politici fysiek aan te vallen, oproepen om je te bewapenen tegen vluchtelingen, vluchtelingen werden erin uitgemaakt voor verkrachters, Arabieren voor ‘zandnegers’, zwarten en Marokkanen werden erin ontmenselijkt en bijna elke week mocht Ebru Umar er tot voor kort haar dampende haatdrol in kwijt.

      NRC, zwijg over verruwing van het debat. Je zou de naam van je vod moeten veranderen in ‘De Dagelijkse Debatverruwer‘. ‘De Schaamteloze Hypocriet‘ is ook goed. Of ‘De Gore Racist‘, hoe klinkt dat?

      Theodor Holman, ook weer in de voormalige verzetskrant, heeft na al dat extreemrechtse geweld, die racistische moorden, de hakenkruizen in Charlottesville, waar een Gutmensch werd vermoord, besloten dat hij zich het meest senang voelt aan extreemrechtse zijde.

      Maar hé, sleep me vooral voor je fascistische waarheidscommissie.

      http://www.frontaalnaakt.nl/archives/waarheidscommissie.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

     6. Guus Geluk

      Dat is correct, K.Dopper. Moslims worden stelselmatig ontmenselijkt en gedemoniseerd. Geert Wilders en zonen hebben veelal de neiging om dit in oorlogsretoriek op te dreunen. We hebben te maken met een mosliminvasie, testosteronbommen. Wij moeten in verzet komen. Nederland moet weer van ons worden. We moeten ons land terugveroveren. Als klap op de vuurpijl beloofde Geert zorg te dragen voor minder Marokkanen in de Nederlandse samenleving.

      Het is een verziekt klimaat en er gebeuren ongelukken. Geldermalsen, Canada, het Verenigd Koninkrijk en laatst kregen we te maken met het incident bij een moskee. Ook een islamitische school werd zonder schroom door een horde extreemrechts tuig belaagd.

      Mensen in het circuit van Thierry en Geert moeten nog maar eens in de spiegel kijken. Het levert ongetwijfeld verrassende inzichten op.

     7. poison

      Een heel lang links lul-verhaal. Dan moet je toch wel een heel groot bord voor je hoofd hebben wil je dat allemaal geloven. Wij zijn (althans ik) niet extreem rechts en wij (althans ik) zullen acties van extreem rechts ook veroordelen. Deze aanslag op Baudet komt uit een extreem linkse hoek en AFD is het (met waarschijnlijk nog meer linkse kneuzen) hier mee eens. Dat kan zelfs jij niet ontkennen.

    2. corfo

     @ poison.
     Zou me niet verwonderen als de figuur die u noemt, heeft meewerkt aan het besmeuren van de woning; dit gezien de felheid waarmede hij één en ander verdedigt. Betreft een figuur van een zeer laag allooi met een IQ van een woestijnrat.

     1. buitenbeentje

      Dat is een belediging van de woestijnrat.

 20. Paaldanseres

  Hey, lutser Pauw… (ja die lul van de vara)

  Wil je eens goede TV maken? Nodig dan Baudet, Hiddema, Torenstra en Dekker eens uit en laat ze eens lekker open discussiëren. Maar daar heb je het lef niet toe he…doen jullie niet aan he… het MOET altijd een thuiswedstrijd zijn voor deugend links. Je weet toch al op voorhand, welke linkse deuggleuven, of jankende genderneutrale wentelteefjes aan de ozo evenwichtige discussietafel zitten.

  1. Ben Zine

   @Paaldanseres
   En als er dan een keer iemand aanschuift met een ander geluid, dan wordt die persoon voortdurend in de rede gevallen. Vooral door types als Dolf Jansen, een stamgast bij Pauw, met zijn “kijk mij eens deugen” praatjes, selectieve verontwaardiging en ordinaire grote smoel. Weerzinwekkend programma, ik kan er niet naar kijken.

 21. corfo

  Er bestaat geen smeriger/achterbakser/vernielzuchtiger volkje dan het linkse ratten-rapaille.
  Uitroeien met wortel en tak en geeft dat tuig géén podium op DDS, hoewel, ze zijn soms óók nog wel een bron van hilariteit voor mij.
  Géén podium wil zeggen, geen kans geven om hun gif te sproeien, inderdaad, @ “umaghetzeggen”, een vorm van censuur, maar wel zeer terecht omdat zij opruien tot crimineel gedrag en dan is censuur geoorloofd. En voor het overige @ “umaghetzeggen”, niet zo vreselijk stom lullen !

 22. Kodi

  Vijftien jaar na de politieke moord op Pim Fortuyn door Groen Linkser Volkert van der Graaf is er niets, maar dan ook niets veranderd aan de linkse haat en agressie.

 23. corfo

  De “stinkende substantie” waarmee de woning van dhr. Baudet is besmeurd, bestaat uit : Sylvana Stinkdier en Fleurtje v.h. Geurtje.

  1. poison

   @corfo

   “Stinkende substantie” is politiek correct voor stront, pis en kots.

   1. poison

    De tijd zal ons leren of de “stinkende substantie” idd van SS en/of AFD komt.

    1. buitenbeentje

     Er zijn een heleboel mensen die Baudet c.s (en Wilders c.s.) graag zouden zien verdwijnen. De toplaag wordt gevormd door politici en leidende journalisten, die bij voorkeur op de achtergrond blijven, geschokt zijn bij elke aanslag of er gewoon het zwijgen toe doen. Hun top marionetten zijn mensen (nou ja mensen) die het beeld vormen. We denken dan aan Van Jole, Pauw, Van Nieuwkerk. Daaronder vind je dan de grote groep useful idiots die hetzij uit opportunisme (PeterR ) of gewoon uit domheid (SS en AfD) de boodschap verkondigen en aan mogen schuiven als tafelneutraal of kolomnist(e, x). Daaronder vinden we de mensen die het allemaal geloven, Als ze nog iets van moraal bezitten trollen ze op dit forum, als zelfs dat niet meer aanwezig is gooien ze met stront of slaan gemaskerd “tegenstanders” in elkaar.

 24. Ni28

  Subsidies intrekken van alle activistische clubjes zou een eerste stap moeten zijn. Alle!

 25. Ni28

  Gezien de reactie van Dopper zit hij zelf ook bij zo stinkclubje.

  1. corfo

   @ Ni28.
   Hij verkeert in staat van ontbinding, vandaar de stank die hij verspreidt.

 26. DolleDries

  Door wie wordt de opnaaier Anna Fleur betaalt. Daar moet al zo actie tegen worden genomen. Waar leeft zij van.

  1. Michel69

   @Dries de creditcard van Pa!

   1. HaZ

    Of van suikeroom Robin Linschoten….wie ? Ja, die ja !

 27. SlimK1nd

  Meer, meer, meer demoniseren. Het is schandalig, temeer omdat zoveel hele jonge mensen zich aangetrokken voelen tot het FvD. Dat is iets heel bijzonders. https://slimk1nd.nl/?s=thierry+baudet

 28. Two Ravens Black Kettle

  En natuurlijk zal Thierry dankzij de haat campagne van het stront wat we MSM noemen vroeg of laat afgemaakt worden
  En natuurlijk zal het verachtelijk volk genaamd K.aaskop dan weer hun schouders ophalen.

  We hadden twee helden
  Pim
  en
  Theo
  Ze zijn voor niets gestorven.
  Ze zijn gestorven voor een kudde struturele wegkijkschapen
  En als dit zo doorgaat zal Thierry hen volgen (Wilders en Hirsi Ali zouden zonder beveiliging nog geen 5 sec overleven. Een Armeense genocide omarmer als Vunz en zijn Goebelliaanse Soviet Staatsradio en Staatstv media-h.oeren vinden dat ontzettend grappig)
  Dit verachtelijk volk van Zweedse castraten verdient alles wat hen toekomst.
  Maar verdomde jammer van de komende generaties.
  Verdomde jammer
  John Stuart Mill had zich de moeite kunnen besparen
  Stront lemmingen op weg naar de Middeleeuwen
  O ja stront lemming, vergeet onderweg vooral geen selfie te maken !

 29. Jetske

  Wat ik zo vreemd blijf vinden is, dat Baudet nog steeds geen aanklacht heeft ingediend, er niets over te lezen is in zijn berichten en zelfs geen commentaar wil geven.
  Hij heeft het alleen maar over de stijgende peilingen en smeekt zelfs bij Maurice de Hond om lid van zijn partij te worden.
  Hopelijk zit het nieuwe kabinet er snel, dan kunnen de debatten beginnen, kan hij weer met Denk meestemmen

  1. K.Dopper

   Ik denk dat de acties van de Antifa feministen hem electoraal goed uitkomen en verder zal hij geen grond zien voor aangifte.

   1. Two Ravens Black Kettle

    Toen bij Fortuyn een taart met stront, menstruatiebloed en kots in het gezicht werd geduwd stond het gehele journaille enthousiast te klappen.
    Aangifte heeft sowieso geen zin bij de moreel failliete sharia-beroepswegkijkpolitie van A’dam
    Hele volksstammen hopen op een nieuwe Fortuyn.
    Dat noemen ze; een maakbare samenleving.

 30. Tinneke

  Ach gut och gut die arme moslims toch…….. worden neergezet als verkrachters en die hele riedel wat er nog meer te lezen valt!
  Asielzoeker bekent moord op Duitse studente……..Een jonge asielzoeker heeft bekend
  dat hij vorig jaar in Freiburg een
  19-jarige studente heeft misbruikt,
  gewurgd en in een rivier gelegd.
  Verdachte K. zei dat hij met vrienden
  twee flessen wodka op had en joints had
  gerookt.Daarna had hij nog bier en wijn
  gedronken.Nadat hij de studente van de
  fiets had getrokken,zag hij dat ze mooi
  was en bedacht hij dat hij seks wilde.

  K. kwam eind 2015 zonder papieren naar
  Duitsland,nadat hij in Griekenland had
  vastgezeten voor beroving van en poging
  tot doodslag op een jonge vrouw. Inderdaad vieze Testosteronbommen opknopen die hap.

  1. Punt50

   Ja Tinneke zo is het. De Punt50 erover.

 31. Tinneke

  ◾Het seksuele geweld in Duitsland is enorm gestegen sinds Angela Merkel meer dan een miljoen, voornamelijk mannelijke, migranten uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten het land binnen heeft gelaten. De delicten worden gebagatelliseerd door de autoriteiten, waarschijnlijk om het verspreiden van anti-immigratiesentiment te voorkomen.

  1. K.Dopper

   Bron?

   1. corfo

    @ Dopper.
    Zit je potverdikkeme wéér te zeiken over een bron !
    Huilebalk !!

 32. Dam

  Ik neem aan dat Joke Kaviaar hiervoor wordt opgepakt? Hetgeen trouwens niet de eerste keer voor deze dame zal zijn. Ik denk dat de heer Baudet graag zijn onkosten op haar zou willen verhalen.

 33. A3aan

  Vanmorgen om elf uur, ach ik ben nooit zo vroeg, hoorde ik de nieuwslezer zeggen dat de woning van Theirry Baudet wederom met een substantie was besmeurd.

  Dat was ut…

  Voor meer informatie, was het advies, moet u maar de NPO website bezoeken.

  Zou de woning van welk een ander kamer lid zijn besmeurd, Nederland zou te klein zijn.

 34. H.Vaes

  Ik denk dat K. Dopper een pseudoniem is voor Mark Rutte en dat Guus Geluk een pseudoniem is van het kereltje Pechtold.

 35. nietzonderverzet

  Kom skoft rutte, haal die vuist uit je reedt en reageer eens alsof het je anusmaatjes zijn…..

  1. K.Dopper

   Troll alert !!

   1. DutchDropveter

    kom dan Dopper lust je rauw, zullen we eens zien wie hier een trol is in een fatsoenlijk debat die jij waarschijnlijk met staart tussen de benen afdruipt.

    Iedereen kotst je uit, het is alleen de vraag waarom de redactie hier jouw nog geen lifetime ban heeft gegeven want je voegt geen klap toe, je denkt tegen geluid te zijn maar dan zonder feiten, zonder onderbouwing en vooral zonder enige visie en logica. Maar vooral Dopper ga zo door mijn tijd komt nog wel en dan ben je het haasje.

   2. Punt50

    Daar is-ie weer onze huisdopsychoot.. Wat een mafklapper toch.

 36. A3aan

  Kijk nu. het groepje onruststokers vindt het maar wát leuk.

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1893611114189825&id=100006228641167&hc_location=ufi

  Voor minder, véél minder kreeg ik tot twee keer aan toe een ban van Facebook.

  1. Punt50

   Smoelenboek is links ja…

 37. Parestado4

  Aan alle politiek zit wel een luchtje!

 38. marco1

  Het zou prominente figuren in dat linkse wereldje zoals bv AFD,SS van mij part ook een Jesse Klaver hun achterban en kameraden op te roepen te stoppen met die nutteloze domme acties. Rechtsdenkende en stemmende mensen hebben ook een afkeer van het linkse gedachtegoed maar is er ooit bij een kamerlid van GroenLinks prive bezittingen gesloopt , het blijft altijd bij loze dreigementen op internet van impulsieve domoren en daar wordt dan nog aangifte van gedaan en flink over gejankt terwijl het gewoon loze dreigementen zijn. Iemand zijn prive bezittingen besmeuren of vernielen is van een heel ander kaliber maar volgens mij is er van hun eigen groep nog niemand geweest die het veroordeeld of probeerd een halt toe te roepen.

 39. Kodi

  Weet je wie ook aan woningen bekladden deden?
  https://t.co/OGTD0xJDZX

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.