Linkse extremisten gaan weer los op Baudet: besmeuren zijn huis met een "stinkende substantie"

Geen categoriesep 11 2017, 8:40
De hetze begint steeds ergere vormen aan te nemen.
Nog even en Thierry Baudet moet minstens net zo zwaar beveiligd worden als Geert Wilders. Zijn huis is nu al voor de tweede keer in korte tijd beklad door hatelijke links-extremisten. Dat zijn dus van die types als Anne Fleur Dekker die deze nette, conservatieve jongeman continu neerzetten als een Nederlandse Hitler en daardoor gekkies inspireren om dit soort wanstaltig gedrag tentoon te spreiden.
Volgens De Telegraaf is de politie zondagochtend weer ter plaatste geweest bij Baudets woning in Amsterdam. Baudet heeft dat zelf ook bevestigd. De politie legt uit:

"Wij hebben daar onderzoek gedaan en onderzoeken nu wat precies de vervuiling is en wie dat heeft aangebracht. In elk geval is er aan de buitenkant vervuiling waargenomen. Onduidelijk is of het ook naar binnen gekomen is."

Met wattenstaafjes zijn er monsters genomen van de deurmat en de stinkende substantie.
Deze hetze wordt steeds zorgwekkender. Zoals Loor twittert:
Screen Shot 2017-09-11 at 09.33.11
Afgelopen donderdag wilde Baudet nadrukkelijk niet reageren op de actie die later werd opgeëist door het Radicaal Anarchistisch Feministisch Front (RAFF). Deze gekken hadden zijn huis beklad en een "poeptraktatie" achtergelaten in zijn brievenbus. Meteen daarna werd al duidelijk dat RAFF nog meer acties in de planning had zitten.
Misschien dat dit dus weer een actie van RAFF is... of misschien dat een andere gek geïnspireerd is door die malloten en zelf aan de slag is gegaan. Hoe dan ook is duidelijk dat deze gestoorde types er uiteindelijk voor gaan zorgen dat Baudet net zo door het leven moet als Wilders. En waarom? Nou, omdat hij rechts is.
In het moderne Nederland van 2017 mág dat niet. De kiezer is rechts, maar wee je gebeente als je als politicus óók rechts bent. Voor je het weet word je geïntimideerd, bedreigd, of erger. En dat wordt allemaal aangewakkerd door malloten van Joop.nl, de Anne Fleur Dekkers van deze wereld, en zelfs door de zogenaamde mainstream media, die Baudet continu wegzetten als een neo-nazi.
Dit, mensen, is het ware gezicht van links: intolerant tot op het bot en ronduit gevaarlijk. Baudet moet onmiddellijk beveiligd worden én Amsterdam per direct verlaten. Het is triest, maar de hoofdstad is geen plek voor een conservatief. Ga maar naar een net dorp ergens in het oosten of midden van Nederland. Dáár kan men zich wél gedragen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten