NOG meer terreur in Engeland: man steekt drie mensen neer bij station in Birmingham

Houdt het vandaag nog op?

Vanochtend was het Londen, nu is het weer Birmingham. Volgens berichten heeft een man daar drie mensen neergestoken met een mes.

Dit alles gebeurde op een plein pal voor New Street Station, een belangrijk treinstation in de Engelse stad. Veel meer weten we op dit moment nog niet, maar het is wel weer een zéér bekend patroon wat betreft aanslagen: het zou zeker niet de eerste keer zijn dat er na aanslagen met explosieven of auto’s terroristen nog even voor wat ‘naschokken’ zorgen met een ‘mini-aanslag’ met messen. Dat kan natuurlijk allemaal geïmproviseerd zijn door een ‘gelegenheidsterrorist’, maar ook goed gepland zijn. Enfin: we zullen zien wat voor excuus men deze keer op de proppen zal komen.

Tsja, dit is de dag tot nu toe. En we hebben nog zo’n acht uur te gaan.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

76 reacties

 1. Ben Zine

  Best wel vervelend, al die verwarde hersenchirurgen met afwijkende bloedsuikerspiegel. Heeft echt niks met islam te maken hoor, vraag maar aan Dopper.

  1. Floris

   Het heeft met de bombardementen op IS te maken. En met het kolonialisme. En iets met stageplaatsen.

   Hoe dan ook: het is ONZE schuld.

   DENK en Sylvana zullen dat binnenkort op Twitter bevestigen.

   1. K.Dopper

    Floris heeft de klok horen luiden. Inderdaad, het feit dat we ons als Westerse landen intensief en in negatieve met islamitische landen bemoeien en daar tot de dag van vandaag bombarderen als gekken zet veel,kwaad bloed bij sommige moslims en is de drijvende kracht als bewegingen als ISIS en El Quaida in naam waarvan jihadisten aanslagen plegen.
    We kiezen er voor in een permanente oorlog te zijn met die politieke bewegingen en moeten er ook niet verbaasd over doen als die strijdgroepen terugvechten met de wapens van de armen, terroristische aanslagen.

    1. marco1

     Dat bombarderen doen ze idd niet goed, beter in 1 keer heel die hoek plat alles uitlaten sterven om vervolgens daar met mensen zonder islamkronkel in de hersenpan een nieuwe samenleving te stichten. De boze islammongolen die elders verblijven kunnen zich dan aanpassen of hetzelfde lot ondergaan als hun broeders. Racistisch?Extreem? Ja maar volgens mij de enigste oplossing , sorry daarvoor.

     1. Punt50

      @ marco1

      Je hebt 100% gelijk. De islamhaatcult moet met wortel en tak uitgeroeid worden om er vanaf te komen.

    2. Floris

     Ja, en die aanslag op de TwinTowers was ook een reactie op ons gebombardeer zeker?

     Ga toch heen, man. De islam is agressief vanaf haar geboorte. Het nazisme avant la lettre.

     1. K.Dopper

      Die aanslag was gericht tegen het Westen. Heeft Floris enig vermoeden waar dat sentiment vandaan kwam?

     2. Feit

      @Doppertje

      Uit de islamitische boeken?

     3. K.Dopper

      Nee, daar staat niets van die strekking, Feit.

      Was je dat niet bekend?

     4. Floris

      Ik kan de heer Dopper soera 9 ter lezing aanbevelen, alsmede de Mohammed-biografie van Ibn Ishaq.

     5. K.Dopper

      Verdomd, Floris, het staat er letterlijk: “Als de heilige maanden zijn verstreken, vliegt dan met uw vliegtuigen in hun hoge gebouwen en doodt daarmede de veelgodendienaars waar jullie hen vinden, rijdt met uw vrachtwagens in op waar ze verzameld hun zonde beoefenen en werpt uw buskruit in hun midden. Maar als zij berouw tonen, de salaat verrichten en de zakaat geven, legt hun dan niets in de weg. God is vergevend en barmhartig.

      🙂

     6. Feit

      Met berouw tonen bedoelt met het bekeren. Moslim worden. Het staat er echt Doppertje en jij weet dat ook wel maar je bent weer eens niet volledig en hypocriet.

      Maar als ze zich niet bekeren hak hun nekken.

     7. Floris

      “Verdomd, Floris, het staat er letterlijk: “Als de heilige maanden zijn verstreken, vliegt dan met uw vliegtuigen in hun hoge gebouwen”
      —————————————————————
      Wat is dit nu weer voor een armzalige poging?

      Er staat: “Als de heilige maanden zijn verstreken, doodt dan de veelgodendienaars waar jullie hen vinden, grijpt hen, belegert hen en wacht hen op in elke mogelijke hinderlaag.”

      De vliegtuigen en bomgordels zijn een eigentijds wapen, dat is het enige verschil met vroeger.

      Dat moet zelfs een verstandelijk gehandicapte als Dopper begrijpen, dus bovenstaande kan slechts als kansloos getrol worden beschouwd.

      Wat zet die man zichzelf toch steeds vreselijk voor schut!

     8. K.Dopper

      En zoals iedereen weet, Floris, zijn de Amerikanen de veelgodendienaars waar volgens de overlevering Mohammed zijn pijlen op had gericht.

      Dit is hilarisch grappig!

     9. Floris

      Er staat nog wel meer in die soera, Dopper. Ook christenen, joden en ongelovigen moeten eraan geloven.

      Je kiest ervoor om een fascistoïde religie/ideologie te verdedigen. Die strijd kan je nooit winnen, beste kerel. Ik zou zeggen, neem je prozac en ga borduren.

     10. K.Dopper

      Floris valt hier door de mand. Soera 9 is gericht tegen de veelgoedendienaars. Voor zijn informatie: dat betreft de polytheïstische Arabieren in Mekka. Daar had (in de overlevering) Mohammed het mee aan de stok en daar voerde hij ook strijd mee.
      In de Soera worden Joden en christenen wel, enigzins terzijde, genoemd maar daar wordt een theologisch verschil van inzicht mee benoemd en de wens dat God dat recht zal zetten.

      Floris las de Soera dus nooit en zwetst maar wat.

      Overigens ben ik van mening dat dit gezwatel over de Koran niets verduidelijkt of verklaart over het gedrag van hedendaagse moslims.

     11. Ali Yas

      Theoloog Dopper werpt zich in het strijdgevoel met het klakkeloos nakletsen van mohammedaanse charlatans. Hilarisch en sneu tegelijk.

     12. K.Dopper

      Het is opvallend hoe sterk inhoudelijk Ali Yas zich in deze discussie weet te mengen.

      😉

     13. IJscoman

      Dopper dopt: “Overigens ben ik van mening dat dit gezwatel over de Koran niets verduidelijkt of verklaart over het gedrag van hedendaagse moslims.”

      Moeten we de persoonlijke mening van een sterk bevooroordeelde islamofiel zonder verder feit of argument, beschouwen als een inhoudelijke discussie?

     14. Beukman

      @Floris
      Laden is er altijd redelijk duidelijk over geweest: hij wilde Americanen straffen voor hun hulp aan Israel, en voor hun banden met het in zijn ogen corrupte regime in SA.

      Het is dus een combinatie van religieuze en geopolitieke motieven; de Koran heeft hij beslist niet nodig gehad om zijn daad te rechtvaardigen.

     15. K.Dopper

      @IJscoman,

      Ik heb op dit blok tientallen malen betoogd dat de hier algemeen aangenomen monocausale relatie tussen de geloofsinhoud van de islam en het gedrag van moslims, evenals de relatie tussen de geloofsinhoud van het christendom en het gedrag van christenen, nergens op slaat c.q. elke logische grond mist.

      Die stelling is op dit blog nooit inhoudelijk overtuigend betwist en ik zag op dat punt ook nooit een inhoudelijke bijdrage van jouw hand.

     16. IJscoman

      Dopper, het volledige gedrag van moslims wordt door geloofsinhoud bepaald, het hele denken en doen. Vanaf het neerkijken op kafirs en homo’s tot het haten van Joden. Het volgen van barbaarse leefregels alsmede het verkiezen van de sharia boven de wetten van het woonland. En natuurlijk het roepen van de oorlogskreet Allahu Akbar als een moslim geweld pleegt en aan het moorden slaat.

    3. Kodi

     De Islam is al 1400 jaar in oorlog. Agressie en Islam gaan onlosmakelijk hand in hand. Agressie zit gewoon vastgelegd in het DNA van de Islam.

     Agressie van de Islam vergt geen verklaring
     http://www.dbnl.org/tekst/dijk012raso01_01/dijk012raso01_01_0003.htm

     Wie geen terrorisme wil dient de Islam op verre afstand te houden en derhalve dient het Islamitische gezwel uit Europa te worden verwijderd.

     1. K.Dopper

      Kodi meent dat agressie is vastgelegd in het DNA van de islam (het staat er echt!) en bepleit zelf om moslims de keel af te snijden.

      Hoe zeer kun je jezelf belachelijk maken?

    4. Steve Van der Vekens

     Bullshit. De US is pas binnen gevallen na de ramp van 9/11.
     De stelling dat elkeen die wij doden door een luchtbombardement gewreekt wordt in de vorm van aanslagen is de stelling van een laffe, tamme kwallenkop,

  2. swetsnek

   dopper ??? hahahahaha ja laten we die vragen dat wordt weer lachen dan

   1. corfo

    @ swetsnek.
    Je werd op je wenken bediend !!!
    Geweldig toch ?
    hahahahaha.
    Ik heb in m’n leven veel zéér vreemde wezens meegemaakt, óók in m’n politietijd vanzelfsprekend, maar Dopper spant de kroon tot op heden, Beukenootje komt in de buurt en Guusje vind ik een beetje zielig, hobbelt er wat achteraan en mag af en toe een woordje brabbelen.

  3. corfo

   @ Ben Zine.
   Nee, natúúrlijk niets met islam te maken, hoe kun je ’t veronderstellen ?
   Vriendje Dopper komt straks wel een begrijpbare uitleg, incl. bron !
   Let op !!!!

  4. K.Dopper

   Nee, de islam verklaart inderdaad niet veel, Ben Zine, al zou het alleen maar zijn omdat we het vredelievende gedrag van de overgrote meerderheid van de moslims ook niet uit de islam verklaren.

   1. Ben Zine

    @Dopper
    Bedankt voor de uitleg, fijn dat je het allemaal zo goed weet.

    1. K.Dopper

     Graag gedaan, Ben Zine. Noblesse oblige.

     1. corfo

      @ Dopper.
      Ridder in de Orde van de Kouseband geworden ?? Kleuters vinden het altijd geweldig om met “hoogheid, prins e.d.” aangesproken te worden. Jij dus kennelijk óók ! Schattig !!

     2. K.Dopper

      Troll alert !!

     3. IJscoman

      Lord Wanhoop alert !!

    2. DolleDries

     Wat Dopper bedoelt b.v. het hele grote deel van de inwoners van Nazi Duitsland heeft geen Jood vermoord. Ze protesteerde ook niet op een enkeling na. Wat is er dan tegen vredelievende Nazi’s.?

     1. Feit

      Het is precies hetzelfde. De moordbrigade van de totalitaire ideologie van de islam is in verhouding groter dan bij het nazisme. We kunnen dus zeggen dat het nazisme minder erg is dan de islam.

      Het nazisme is dus vredelievender dan de islam en dat zie je dus ook wereldwijd.

     2. Floris

      Het nazisme was niet vrouwonvriendelijk maar verder ontloopt het elkaar niet veel.

     3. K.Dopper

      De vergelijking van een eeuwenoude wereldgodsdienst met een 20e-eeuwse politieke ideologie slaat als kut op Dirk.

      Mensen die er zich aan schuldig maken zetten zichzelf voor gek.

     4. Feit

      De islam is een ideologie verpakt als een religie.

      Mohammed was een gewelddadige Fuhrer. Geen profeet.

      Mohammed heeft er een boekje over geschreven hoe een kalifaat (Reich) te stichten.

      Ook noemt deze Fuhrer de ideale persoon een evenbeeld van hemzelf. De moslim (übermensch).

      Mo heeft zijn oorlogsstrategieboek met de bijbel vermengt om zoveel mogelijk soldaten te creëren.

      De vergelijking vd islam met het nazisme is 1 op 1.

     5. DolleDries

      Die Dopper het is toch wat , maar die Nazi’s en islam konden het goed vinden met elkaar in de WOII zeker op het gebied met de uitroeiing van de Joden.

     6. Floris

      Wat de autist Dopper maar niet kan of wil begrijpen is dat de islam geen “gewone” religie is, maar een politieke religie die zeer wereldlijke doelstellingen heeft (werelddominantie). Dat is zeer goed te vergelijken met het nazisme. Ook de grootmoefti van Jeruzalem zag dat in:

      “De vriendschap tussen moslims en Duitsers is veel sterker geworden, omdat het nationaalsocialisme in veel opzichten parallel loopt aan de islamitische wereldbeschouwing.”

      – Grootmoefti Mohammed Amin al-Husseini

     7. K.Dopper

      De gedachte dat de islam een politieke ideologie is wordt alleen in de minder snuggere islamofobe kringen gehuldigd. Het is totale onzin en geen enkele serieuze wetenschapper zal de islam anders zien dan als een van de drie verwante monotheistische wereldgodsdiensten. Toch wordt die waanzin koppig volgehouden door moslimhaters en dat is vanuit dat racistische perspectief ook noodzakelijk: als wordt erkend dat de islam een godsdienst is als andere wordt zichtbaar dat moslimhaters islamieten willen vervolgen zoals antisemieten Joden vervolgen. Dan vervolgen we gelovigen en niet politieke tegenstanders.

     8. Feit

      Ja maar Floris, Dopper weet veeeeeel meer dat een grootmufti. Hij weet zelfs meer dan Mohammed hemzelf.

      Het is satire op het hoogste niveau, de uitlatingen van Doppertje!

     9. Floris

      “De gedachte dat de islam een politieke ideologie is wordt alleen in de minder snuggere islamofobe kringen gehuldigd.”
      ————————————————————
      Dat zeg ik ook niet. Het is beide. En daarmee dus fundamenteel verschillend van christendom en jodendom.

      Wie dat niet inziet (jij dus) is niet erg snugger.

     10. Feit

      “als wordt erkend dat de islam een godsdienst is als andere wordt zichtbaar dat moslimhaters islamieten willen vervolgen zoals antisemieten Joden vervolgen. Dan vervolgen we gelovigen en niet politieke tegenstanders.”, zegt Doppertje.

      En dat was nou precies de bedoeling van Mohammed (de Koran). De ideologie een religieus sausje meegeven. Want een religie mag je niet veroordelen en politieke leiders wel.

      Begin je het een beetje te snappen Doppertrolletje?

     11. Floris

      @ Feit. Het christendom kende in z’n begintijd eeuwenlang een marginaal en kwijnend bestaan. De islam daarentegen veroverde vrijwel meteen een enorm gebied.

      Dat is zéér veelzeggend. Islam was vanaf dag één een veroveringsreligie. Dus zo wereldlijk als wat. De stichters (dat hoeft niet Mohammed te zijn) begrepen echter dat als ze er een religieuze saus overheen konden gieten ze een nog grotere grip op het volk zouden hebben. Zo konden ze bijvoorbeeld de soldaten motiveren met grote beloningen in het hiernamaals. Het werkte toen en het werkt nu nog steeds.

   2. Floris

    Niets doen is niet hetzelfde als vredelievendheid, aspergerman. Hier een leerzaam stukje voor jou. Lees het eens rustig door en geef je zere typvingers eens wat rust. Je moet wel moe zijn na weer een dag hard werken vanachter je rokende toetsenbord.

    “Zelfs voor de meest rabiate verdediger van die religie is het toch inmiddels niet vol te houden dat er helemaal niets met de islam aan de hand is, en dat de islam “gewoon een religie” is, vergelijkbaar met ieder ander geloof? Er verstrijken maanden — wat zeg ik: jááááren! — zonder dat ooit het Boeddhisme tijdens het journaal verdedigd hoeft te worden. Nog nooit heb ik tijdens het jeugdjournaal gezien hoe de beweegredenen van de Joodse kolonisten aan de hand van de Thora worden toegelicht. Maar een moslim hoeft zijn pink maar op te lichten, en er staat een leger van journalisten, schriftgeleerden en multiculturalisten klaar om uit te leggen dat er niks aan de hand is; dat het oplichten van je pink heel gewoon is voor moslims; dat het hier een gemátigde moslim betreft, en dat het beslist géén terrorist is.

    Het is er dus allemaal niet relaxter op geworden.

    Maar er schijnt hoop te gloren aan de horizon! Er is namelijk die geweldige gematigde islam, die binnenkort toch eindelijk eens echt werk gaat maken van het terugfluiten en verlichten van die paar rabiate moslimsfundi’s die er op deze wereld rondlopen. Bijna elke moslim is namelijk gematigd, en verlangt hevig naar een geseculariseerde islam, die veel meer ruimte laat voor persoonlijke vrijheid en emancipatie. Althans — dat schijnen we te moeten geloven. Maar na bijna twee jaren na de moord op Van Gogh heeft onze samenleving nog geen *enkel* betekenisvol signaal uit de boezem van de islamitische gematigdheid mogen ontvangen. Misschien kunnen we eens voorzichtig de balans opmaken?

    Onlangs heeft een onderzoek namelijk uitgewezen dat het percentage van de Marokkaanse jongeren dat de Westerse maatschappij afwijst inmiddels is gestegen naar 50%. Ik kan me herinneren dat dit percentage nog niet zo lang geleden op 15% stond. En hiermee is het antwoord gegeven op die éne vraag, die alsmaar niet gesteld wordt. Deze vraag luidt: welke invloed is groter? De invloed van de gematigde islam op de fundamentalistische islam, of de invloed van de fundamentalistische islam op de gematigde islam?

    Nou?

    Het maakt niet uit hoeveel gematigde moslims er zijn, zolang ze enkel op hun krent blijven zitten en hun mond houden. Het zijn de gedreven doeners die geschiedenis schrijven; het zijn de lieden die bereid zijn tot actie die de maat aangeven; het zijn de drammers die de mal hameren waarin de gematigdheid zal uitharden en haar uiteindelijke vorm verkrijgt. Zolang de gematigden niets doen, en het niet wagen zich actief te verzetten tegen hun fundamentalistische geloofsbroeders, zijn zij het die aan het kortste eind trekken en keer op keer op sleeptouw genomen worden. Deze grote groep verstomde en lankmoedige moslims wordt door de fanatiekelingen gebruikt als schild om achter te schuilen, of als reusachtig volkswapen om in stelling te brengen zodra de tijd rijp is.

    Want de islam is de islam is de islam. Overrompeling van de heersende cultuur — dat is het enige kunstje van de islam, en ze beheerst het heel goed. De religie is ontstaan in één land, en zit nu in meer dan 50 landen. Rara, hoe kan dat? De islam maakt altijd een beweging voorwaarts, nooit achteruit. Het zijn altijd de fundamentalisten die de invloed van de islam actief uitbreiden en de grenzen verder oprekken door ze — desnoods eeuwenlang — te bevechten; het zijn nooit eens de gematigden die succesvol hebben aangedrongen op terugtrekking. Islam trekt zich alleen terug als zij actief bestreden en verslagen wordt, en daar zijn in de regel altijd paardenmiddelen voor nodig geweest.

    Dit is gebeurd in het hele midden Oosten, waar de Perzische cultuur volledig aan stukken is geslagen. Het is gebeurd in Indonesië, dat in krap 100 jaar tijd van volledig Boeddhistisch naar volledig Islamitisch is verschoven. Het gebeurt NU in Kashmir, waar al tientallen miljoenen Hindoes zijn gedood. Het gebeurt NU aan de noordgrenzen van Pakistan, het NU gebeurt in Thailand, het gebeurt NU in Afrika en in Libanon, en het zal ook in Europa gebeuren. En altijd op dezelfde manier — een ongrijpbare voorhoede die niet bang is om haar handen vuil te maken en elke dag weer een paar passen voorwaarts maakt, en een grote, zwijgende achterban die enkel wordt gebruikt als massa om de vrijgevochten ruimte mee op te vullen en dicht te smeren. De gematigde islam is niets anders dan turfmolm.

    En waarom denken wij dat we deze dans zullen ontspringen? Waarom steken we de hand niet in eigen boezem? Waarom ondernemen we zelf geen pogingen om de boel te controleren, maar wachten we hoopvol op de reddende hand van de gematigde islam?

    En waarom wagen wij toch te denken dat de gematigde islam ook daadwerkelijk gematigd is?”

    http://www.frontaalnaakt.nl/archives/00000608.html

    1. K.Dopper

     Floris is zelf uitgepraat en krijgt de argumenten ook niet meer lekker verwoord. Daarom drukt hij een lap tekst af van iemand die het voor hem moet verwoorden.

     Wel een beetje zielig maar ook verhelderend.

     1. Floris

      Het is onder academici gebruikelijk om opiniestukken van collega’s toe te voegen wanneer dat opportuun is. Dat een matige havist als Dopper, die bovendien last heeft van een communicatieve handicap, dat aanziet voor een zwaktebod toont slechts ’s mans geestelijke beperktheid aan.

    2. Floris

     Dit stuk is meer dan 10 jaar oud. Wat er sindsdien aan aanslagen en andere rottigheid door moslims over ons is uitgestort is met geen pen te beschrijven.

     En toch maar blijven ontkennen dat het ALLES met die klotereligie te maken heeft. Dan heb je geen bord voor je kop maar een complete bunker.

   3. buitenbeentje

    Gematigde mohammedanen willen per slot niet alle babyboomers kwijt, zoals spliterwt, maar gewoon alle “ongelovigen”.

    Newsflash: Er is maar 1 islam en die is vanuit hun heilige book gewelddadig tegen iedereen die niet het “ware” geloof aanhangt, waarbij ze onderling nog moorden om wat dat “ware” geloof is.

    Elke mohammedaan die daar anders over denkt is geen mohammedaan meer.

   4. Nasrani

    Noem eens een islamitisch land waar jij wel zou willen wonen?

  5. corfo

   Zal best óók wat met ons slavernijverleden te maken hebben, volgens Fleurke en Sylava.

 2. sjun

  Het is vast toeval dat het op vrijdag is en dat de huidige progressieve burgemeester van Londen namens ‘Labour’ als eens verhelderde dat men maar aan terrorisme moet wennen. Opmerkelijk daar het vell drukkere monoculturele Tokyo zulke aanslagen niet kent. Misschien komt dat omdat daar ‘arbeid’ nog met werken in plaats van met islamiseringspolitiek te maken heeft?

  1. K.Dopper

   Mogelijk is een verklaring voor het feit dat moslimterroristen zich niet in Tokyo melden dat Japan zo verstandig is zich niet met het Midden Oosten te bemoeien, laat staan dat, zoals wij, ze daar bombarderen dat het een lieve lust heeft.

   1. Kodi

    Mogelijk is een verklaring dat er in Tokyo nauwelijks Moslims zijn. Waar je geen Moslims hebt, heb je ook geen Islam terreur. Indien de VS was gevrijwaard van dat Islamitische kankergezwel hadden onze torens er nog steeds gestaan. En daarom: Elimineer de Islam voordat de Moslims ons uitroeien!

  2. Steve Van der Vekens

   Die burgemeester zit er voor iets tussen, en als dat niet zo is…
   Hoe gek is GB geworden om een moslim als burgemeester te nemen?
   Ze veroorzaken verwarring en de bevolking wordt paranoïde.

 3. Two Ravens Black Kettle

  Islamiserings motie Halsema

  “Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,
  en gaat over tot de orde van de dag”

  Ondertekent door alle partijen m.u.v. SGP en PVV
  Het is maar dat U het weet

  Europa heeft besloten zelfmoord te plegen.

  1. K.Dopper

   De Regering verklaarde die motie als zinloos en overbodig ondat de Grondwet dit al heeft bepaald.

 4. Bertje1234

  In Frankrijk ook al ondertussen.
  Het straalt slecht af op de door Dopper beschermde groep.

 5. HaZ

  Ik kijk er niet van op…………
  dopper WAT IS DE BETEKENIS & DEFINITIE
  Het begrip dopper heeft 2 verschillende betekenissen:
  1) kleine, groene, jonge erwt die voor consumptie uit de dop gehaald is; doperwt; erwt
  2) iemand die een werkloosheidsuitkering krijgt; iemand die dopgeld krijgt.

  1. Kodi

   In de oorlog heetten de premies voor collaboratie toch kopgelden?

 6. Nasrani

  Engeland krijgt waaar het recht op heeft! Ongelimiteerd moslims binnen halen, in sommige wijken de sharia toestaan en geen grenzen stellen aan wat in een moskee gepreekt mag worden. Kortom, er zal nog veel meer ellende volgen totdat de autochtone bevolking klaar is met de islam en zijn volgers.

 7. poldi

  Plagiaat
  ———
  Wat een vies en smerig teringvolk volk zijn die moslims! Die gore parasieten krijgen alle kansen in Europa om een fatsoenlijk leven op te bouwen en wat doen ze? ze blazen ons op, noemen onze vrouwen snollen, stelen alles wat vast en los zit, terroriseren de autochtone burgers etc. etc. Wanneer worden die gore moslims weer terug naar hun kutwoestijn getrapt?

  PS
  Zelfs voor mijn doen een beetje te heftig maar wel begrijpelijk

 8. poldi

  Het houdt maar niet op vandaag met de terreur.
  Ditmaal weer een ‘incident’ in Frankrijk, in Chalon-sur-Saône om precies te zijn, ten noorden van Lyon. Daar vond een Allahu Akbar-roepende moslim het leuk om met een hamer in te meppen op twee vrouwen.

  Beide vrouwen raakten zwaargewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De man is op de vlucht geslagen, de politie is naar hem op zoek met onder meer een politiehelikopter, melden Franse media.

  Het heeft natuurlijk niets en dan ook niets met de islam te maken.
  Gewoon een verwarde die problemen heeft met zijn suikerspiegel.

 9. fusilier

  K.dopper moet is een keer van heel dichtbij zo een islamitische aanslag meemaken. Kijken of hij dan nog zoveel praatjes hebt wanneer ze zijn arm of benen moeten zoeken.

  1. K.Dopper

   Dat ziet fusilier goed, als ik na een aanslag mijn ledematen moet zoeken zal ik zonder twijfel weinig hebben te melden.

 10. Homo erectus

  De religie van de Vrede heeft het maar druk met zieltjes winnen.
  Ben benieuwd hoe de Doperwtje gaat reageren.

 11. Homo erectus

  Het geloof van de vrede en liefde is druk bezig zieltjes te winnen.

 12. Burgermans

  Wilders heeft gelijk.

 13. Kodi

  Citaat van een stoutmoedige Winston Spencer Churchill: Mein Kampf als de nieuwe Koran

  Hier had men dan de nieuwe Koran vol blind geloof in de oorlog: gezwollen van taal, breedsprakig en vormloos – maar onheilspellend

  Context:
  Het citaat komt uit deel 1 van Churchills serie over de Tweede Wereldoorlog: “The Gathering Storm”.
  In het Engels luidt het: “Here was the new Koran of faith and war: turgid, verbose, shapeless, but pregnant with its message.”

  Commentaar:
  Er is nogal schande gesproken over het feit dat Geert Wilders de Koran vergeleken heeft met Hitlers Mein Kampf. Dat Churchill omgekeerd bij het verschijnen van dat laatste boek het vergeleek met de Koran geeft te denken.
  De Canadese Craig Read schrijft over de uitspraak van Churchill zeer to the point: “He [Churchill dus] viewed Islam and Arab imperialism as any rational statesman would – in the light of reality, geo-politics and international power.”

  http://www.islamofobie.nl/index.php/boek/eencitaat/Mein_Kampf_als_de_nieuwe_Koran_/

 14. Kodi

  Vladimir Poetin over moslims

  BY KRAVEN ON SEP 29, 2014 BUITENLAND

  Geen wonder dat hij door Forbes werd gekozen als de machtigste persoon in de wereld !! Dit is zoals het hoort. Politici maak aantekeningen!

  Dit is een van die momenten, dat onze verkozen leiders aandacht zouden moeten besteden aan het advies van Vladimir Poetin. Ik stel voor dat niet alleen onze leiders maar elke burger aandacht besteed aan dit advies. Hoe eng is dat? Het is een trieste dag wanneer een communist zinvollere uitspraken doet dan onze leiders, maar hier is het !!!! Vladimir Poetin’s speech – De kortte speech ooit!!!

  Op 4 augustus 2013, Sprak de Russische president Vladimir Poetin de Doema (Russisch parlement) toe, en gaf een toespraak over de spanningen met minderheden in Rusland:

  “In Rusland leven we als Russen. Elke minderheid, van overal, die wil leven in Rusland, om te werken en te eten in Rusland, spreekt Russisch, en moet de Russische wetten respecteren.

  Als ze de sharia prefereren, en het leven leiden van een moslim, dan adviseren wij hen om naar die plaatsen te gaan waar dat is de staatswet. Rusland heeft geen islamitische minderheden nodig. Minderheden hebben Rusland nodig, en we zullen ze geen speciale privileges toekennen, of proberen om onze wetten te veranderen om beter bij hun wensen te passen.

  Het maakt niet uit hoe hard ze roepen ‘discriminatie’. We tolereren geen gebrek aan respect voor onze Russische cultuur. We kunnen beter leren van de zelfmoord van Amerika, Engeland, Nederland en Frankrijk, als we willen overleven als natie. De moslims zijn die landen aan het overnemen en dat zal ze niet lukken met Rusland.

  De Russische gewoontes en tradities zijn niet compatibel met het gebrek aan cultuur of de primitieve manier van sharia wetgeving en moslims. Wanneer dit eervolle wetgevend lichaam denkt aan het maken van nieuwe wetten, moet het in gedachten hebben de Russische nationale belangen voorop te stellen, in acht nemend dat de moslims minderheden zijn en geen Russen.”

  De politici in de Doema gaf Poetin een vijf minuten durende staande ovatie.

  http://worldunity.me/vladimir-poetin-over-moslims/

 15. Steve Van der Vekens

  Moeilijk he, om het gezond verstand en de logica te laten zegevieren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.