Thierry Baudet: "Als de formatie zo doorgaat kan ik binnenkort voor Sinterklaas spelen"

Geen categoriesep 06 2017, 11:00
Met Theo Hiddema als Zwarte Piet?
Thierry Baudet heeft het he-le-maal gehad met de langzame, langzame, laaaaangzaaaame formatie. Voor de camera van Maurits Oussoren -- op YouTube te volgen als Binnenhofvlog -- legt Baudet uit dat zijn baard steeds langer wordt omdat hij zijn Baudet-challenge gestand wil doen. Die houdt in dat hij zich niet scheert zolang er geen nieuw kabinet is.
Maar, zegt Thierry, het begint er onderhand alle schijn van te krijgen dat hij binnenkort weleens voor Sinterklaas kan gaan spelen. De formatie blijft maar duren.
Ook legde Baudet uit dat hij, anders dan de heren onderhandelaars, niet op vakantie is gegaan. In plaats daarvan is hij druk bezig geweest met de verdere uitbouw van het Forum voor Democratie. Een zomerschool voor jongeren, een beachtour voor FVD-stemmers, en ga zo maar door. Hij en Hiddema zijn dus juist druk geweest tijdens de zomer.
Daar kan de oude politiek het één en ander van leren. Die luie mafketels hebben lekker vakantie gevierd terwijl heel Nederland nog steeds wacht op een nieuwe regering. Triest, maar zo rolt de Nederlandse elite nou eenmaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten