Tijd voor actie! Teken de petitie om een referendum af te dwingen over de fascistische 'sleepwet'

Geen categoriesep 06 2017, 10:00
Het aankomende kabinet Rutte III wil het raadgevend referendum afschaffen, maar gelukkig hebben we in de tussentijd nog de mogelijkheid om de sleepwet aan te pakken. Ik zeg: doen!
De sleepwet is een gedrocht van een wet die niet zou misstaan in het boek 1984 van George Orwell. Het geeft de AIVD en de MIVD alle mogelijkheden om massaal onze online communicatie af te luisteren (en mee te lezen), het zorgt ervoor dat de inlichtingendiensten onze apparaten zomaar kunnen hacken, dat ze de gevonden informatie vervolgens kunnen delen met buitenlandse inlichtingendiensten, en, oh ja, er is ook nog eens de mogelijkheid dat ze hun nieuw verworven macht gebruiken om een geheime DNA-databank aan te leggen.
Lekker dan.
Het moge duidelijk zijn dat deze wet per direct in de prullenbak gegooid moet worden. Helaas gebeurt dat alleen als de politiek daartoe gedwongen wordt... en dat kan door middel van een referendum. Nou ja, als ze willen kunnen ze de uitslag natuurlijk gewoon negeren, maar dat wordt wel heel lastig als Nederland de sleepwet massaal afserveert.
Daarom zit er maar één ding op: de petitie tekenen om een referendum te houden over dit gedrocht van een wet. Niets doen is geen optie. Of we laten nu van ons horen, of we hebben binnenkort te maken met inlichtingendiensten die macht hebben waar de Gestapo en de KGB alleen maar van konden dromen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten