VIDEO Jan Roos: ”Open grenzen zijn een voorbode voor een Europees leger als reclamestunt”

In de nieuwe vlog van Jan Roos legt hij uit dat net als een Eneco product, het Europees leger aan de mensen verkocht wordt alsof ze het nodig hebben. Eerst chaos creëren door open grenzen en losgelopen migratie en dan het Europese leger verkopen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. poison

  Als je het zo bekijkt zo als Jan Roos het ziet, dan heeft hij inderdaad een punt. Of het werkelijk zo is zal de toekomst ons leren.

  1. megan

   Geloof het maar en kijk naar de bewijzen die deze kant opgaan.
   Lees alles over de eu wat los en vast zit want zodoende kom
   je achter de waarheid.

 2. fusilier

  De Democratie in de Europese landen staat op het spel

 3. Ecoshaarlem

  Onze democratie staat sinds Brussel (Merkel Duitsland) de dienst uit maakt, met aan het hoofd een alcoholist (Junckr) en ons scoothondje Rutte, zou jouw gedacht wel eens bewaarheid worden in de toekomst.
  Mijn hoop is gevestigd op de landen uit het oostblok en de burgers van Frankrijk, die laten niet met zullen, zoals de meeste burgers van Nederland.
  Vele zijn de uitspraak van na de oorlog door Churchill gedaan vergeten ( ook ons schoothondje Rutte) Duitsland mag nimmer meer de leiding krijgen in Europa daar zijn de duitsers niet geschikt voor, komt er weer ellende, en wij zien de resultaten reeds!

 4. megan

  Wel een duidelijke uitleg over het product eu.
  Goed gezegd!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.