Het referendum over de sleepwet komt dichterbij! Al meer dan 200.000 handtekeningen verzameld!

Maar: er moeten nog 93.000 handtekeningen bij. Heb jij al getekend.

De zogenaamde Sleepwet is de meest 1984-achtige wet ooit in Nederland. De Amerikaanse Patriot Act — die hilarisch genoeg vaak bekritiseerd werd door Nederlandse journalisten en politici — is er werkelijk niets bij. Door deze wet krijgen de inlichtingendiensten alle ruimte om te doen wat ze willen. Het recht op privacy van de gewone burger wordt afgeschaft. Compleet en totaal.

Geen wonder dus dat een groep bezorgde burgers een actie is gestart om een raadgevend referendum te organiseren over deze totalitaire fopwet.

Hoewel het allemaal wat langzaam begon is er nu goed nieuws: er zijn al zo’n 207.000 handtekeningen verzameld. Het grote doel komt dus steeds dichterbij.

Maar: niemand die zich druk maakt om deze wet kan op zijn lauweren rusten. De magische grens van 300.000 handtekeningen moet namelijk bereikt worden vóór 13 oktober. De laatste dag waarop de handtekeningen verzameld kunnen worden is dus 12 oktober. Dat is volgende week donderdag.

We hebben dus nog acht dagen om 93.000 handtekeningen in te zamelen. Daarom is het van het grootste belang dat iedereen tekent én de website van het referendum deelt met vrienden en familie zodat zij ook tekenen.

Wacht niet af. Kom in actie. Nu.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Pjotter

  Jammer, ik kan wel invullen en tekenen maar hij accepteert geen buitenlands adres en postcode.

  1. A3aan

   Daar kwam ik ook achter. Bij het gebruik van “nvt” kwam ik ook niet verder. Helaas…

   En dat in 2017!

 2. denk eens na

  De roverheid wil gewoon in je financien kunnen kijken of er nog wat te halen valt voor ze. IEDEREEN TEKENEN !!!!

  1. DirkSteen

   Dat is de enige mogelijk die ons nog een kans geeft, maar daar zal Rutte wel een stokje voor steken!

 3. denk eens na

  Ach uw heeft toch niets te verbergen.

  1. glazenbol

   Klopt maar het gaat niemand ene ruk aan wat ik niet te verbergen heb!!

 4. Henk-Jansen

  Ik heb getekend maar toch ga ik voor stemmen omdat voor de strijd tegen het terrorisme nou eenmaal drastische maatregelen nodig zijn!

  1. RobertMarsman

   Ik heb ook getekend omdat ik van mening ben dat dit soort vraagstukken aan het volk gevraagd dient te worden. Maar ik ben voor de wet en zal dus ook voor stemmen mocht er een referendum komen.

   Het meest opvallende is dat het voornamelijke linkse partijen zijn die tegen deze wet zijn en rechtse partijen voor de wet zijn.

   1. denk eens na

    Henk Janssen denk je nu echt dat de terrorist nu nog het per telefoon doet lijkt me handig om het mondeling of per post te doen.

 5. Bloem

  Zelfs al halen we de 300.000 handtekeningen, veel meer burgers zullen er niet bereid zijn te gaan stemmen. De meeste Nederlanders interesseerd het geen bal omdat ze niet begrijpen wat de uiteindelijke impact is. Achteraf is het dan weer huilie huilie

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.