Jan Roos gaat los om Michael Panhuis: “De samenleving als proeftuin voor lustroofdieren”

De hoofdverdachte in de zaak omtrent de verdwijning van Anne Faber was een roofdier. Toch mocht hij na een paar jaar alweer vrijkomen. Onbegrijpelijk vindt Jan Roos terecht.

In zijn nieuwste vlog gaat Jan Roos geheel terecht keihard los op Michael Panhuis en het idiote strafrechtelijke systeem in Nederland dat deze psychopaat in staat stelde om na slechts een paar jaar cel alweer vrij te komen. Hij werd veroordeeld wegens de verkrachting van twee minderjarige meisjes (zowel vaginaal als anaal). De rechter besloot dat hij 16 jaar naar de gevangenis moest. Maar het knettergekke Openbaar Ministerie vond dat veel te lang en ging in hoger beroep om een lagere straf te krijgen.

Dat lukte. De straf werd verlaagd. Het gevolg? Panhuis bevond zich nu in de detentiefasering, wat inhoudt dat hij hoegenaamd kon wennen aan zijn vrijlating. Dit na slechts een paar jaar vast te hebben gezeten.

Nu wordt dit monster dus verdacht van betrokkenheid bij de vermissing van Anne Faber.

Het is dan ook volkomen terecht dat Jan Roos in zijn nieuwste vlog helemaal losgaat op Panhuis, Justitie én de Nederlandse politiek in het algemeen. Zoals hij op zijn eigen website schrijft:

Waarschijnlijk heeft Michael Panhuis iets te maken met de verdwijning van Anne Faber, maar wat deed die brute verkrachter van twee minderjarige meisjes in de samenleving? Meneer was aan het resocialiseren. Ondanks zijn straf van elf jaar, die hij in 2012 kreeg, liep hij na vijf jaar alweer rond.

Onacceptabel, natuurlijk. Kijk de vlog:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Viertel

  Jan Roos is een clown. DDS doet er wijs aan om niet telkens aandacht te besteden aan zijn tweet-oprispingen. Laat die man toch links (of rechts) liggen. Net als Anne Fleur Dekker.

  1. ReconquistaEuropa

   Heeft hij ongelijk dan?

   1. Ni28

    het gelijk van sommige mensen is voor andere onuitstaanbaar.

  2. buitenbeentje

   Ik neem aan dat je, net als dopper nog steeds vindt dat NL een rechtsstaat is. Sommige mensen leren het nooit.

   1. nietzonderverzet

    Buitenbeentje:
    .
    Nederland is een rechtstaat als het de machthebbers en hun uitvoerenden en vazallen past.
    Enkel dan, mijn beste, enkel dan….

    1. corfo

     @ Noppen.
     Ik vroeg u niet om “raad”, beste man !
     Ik reageerde op @ buitenbeentje” als ik u nodig heb rammel ik wel met een emmer !

   2. corfo

    @ buitenbeentje.
    Nederland is al geruime tijd géén rechtsstaat meer en evenmin een democratie.

    1. Kiliaan Noppen

     Kan corfo deze boude stelling toelichten? Het is toch voor elke Nederlander mogelijk te stemmen op welke partij men wil?

     Dat mensen niet allemaal op de PVV stemmen vindt corfo wellicht zeer vervelend maar hij kan toch lastig beweren dat de mensen die mogelijkheid niet hebben?

     1. Ni28

      Dopper geeft dus aan dat op PVV na elke partij voor vervroegde vrijlating en zo mogelijk korte straffen is in geval van moordenaars en verkrachters. Als je dus vanaf wilt moet je alleen op PVV stemmen. Gave land!

     2. Top

      Blabla blaaskaak!

     3. Kiliaan Noppen

      corfo koos het hazenpad.

     4. Leolion

      Doppertje, weer niet ingelezen! Als je in Nederland een poging doet om aangifte te doen tegen een psychopaat persoon, wordt je door politie en justitie geridiculiseerd. Dit leidt tot verlies van arbeid, inkomen, woning, enz. Geen adres, geen stemkaart, kortom: een goede burger, die het opneemt voor een gezonde maatschappij kan niet stemmen. Ook een manier om mensen die FvD of PVV willen stemmen uit te schakelen. Inderdaad is Nederland noch rechtsstaat noch democratie. Teveel personen bekleden posities, waarin ze hun machtswellust over beschaafder mensen kunnen voeden, van laag naar hoog, zonder oog voor feiten, laat staan onderzoek van feiten. Nog even en het is een echte bananenrepubliek.

     5. Kiliaan Noppen

      @leolion, waar kan ik me op dit punt inlezen?

    2. Ecoshaarlem

     Geheel mee eens!

 2. meanstreak2099

  hij heeft helemaal gelijk, hoe kan deze man nu al vrij lopen. dan laten we even buiten kijf of hij hier iets mee te maken heeft

 3. Bloem

  Wat Roos al aangeeft ontstaat langzaam aan het gevaar dat burger eigenrichting gaat toepassen. Hier zijn reeds een aantal voorbeelden te noemen.

  1. trampoline

   De Dopertjes e.a. van deze wereld maken iedereen uit voor clown die het niet met hen eens is.
   De verleiding is groot om te wensen dat hun eigen dochters slachtoffer worden van zo’n gek; kijken of ze dan nog zo “vredelievend” zijn.

   1. Vit

    Wim heeft geen kinderen.

    1. Kiliaan Noppen

     Volgens de zieke stalkertjes die deze man al jaren achtervolgen wel hoor.

     1. Vit

      De man heeft nog nooit een voorbips van dichtbij gezien, als een vrouw op zijn gezicht gaat zitten herkent hij nog niet wat voor ding dat is.

     2. Kiliaan Noppen

      Zieke man.

     3. Vit

      Daar is iedereen hier en ook op andere fora het roerend mee eens.

     4. Kiliaan Noppen

      En nu je zelf nog gaan inzien, triest figuur.

  2. Dunu Zithlau

   Zeer begrijpelijk.

   Voor deze vader van een doodgereden kind kan ik ook alle begrip opbrengen toen hij een trap na in zijn gezicht kreeg toen de rechter de dader hiervan een rechterlijke vrijbrief om ermee weg te kunnen komen gaf middels een taakstrafje.

   Woede in rechtszaal om taakstraf voor doodrijden kind (2) uit Heesch

   De vader van een 2-jarige meisje uit Heesch dat vorig jaar werd doodgereden in het Limburgse Meijel, heeft vrijdag uit frustratie een stoel naar de rechter gesmeten. De rechter in Roermond had net de veroorzaker van het ongeluk, een 33-jarige Pool, veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur.

   https://www.youtube.com/watch?v=zI-ri41GtSA

 4. h_keur

  Degenen die beslissen over de vrijlating van dergelijke personen, beseffen niet, dat de slachtoffers, die het overleefd hebben door de dader zijn bestraft met levenslang en de andere slachtoffers kregen de doodstraf.
  Rechters van Nederland, zijn jullie bereid om jullie eigen dochters ook deze straffen te geven? Zo nee, doe dan vanaf nu uw plicht!

  1. Dunu Zithlau

   Soms moet het zo ver komen dat niet steeds weer andermans kinderen, maar eindelijk eens een keer hun eigen kinderen er het slachtoffer van worden, willen deze figuren enige empathie met de samenleving kunnen worden bijgebracht.

 5. trampoline

  in 2011 kreeg Michael Panhuis 16 jaar omdat de rechter vond dat de maatschappij maximaal moest worden beschermd tegen deze dader; en mede omdat hij trots was op zijn verkrachtingen en niet mee wilde werken aan het onderzoek naar zijn geestelijke gesteldheid in het Pieter Baan Centrum.

  Niet de advocaat of Michael Panhuis zelf maar de 2 aanklagers gingen in hoger beroep omdat ze de straf te zwaar vonden; de straf werd in hoger beroep terug gebracht to 11 jaar.
  In Januari van dit jaar werd Panhuis geplaatst in de kliniek in Den Dolder waar hij in het kader van zijn resocialisatie zich vrij buiten de kliniek mocht bewegen.

  Een therapeute met 42 jaar werkervaring in een psychiatrisch ziekenhuis vertelde mij dat de soort stoornissen als bij Panhuis niet te genezen is maar hooguit onder controle gebracht kan worden met medicatie.
  Echter, in het kader van de lichamelijke integriteit mag niet gecontroleerd worden of iemand zijn medicatie ook daadwerkelijk heeft doorgeslikt; in je mond houden en later uitspugen is aan de orde van de dag.

  Ik houd de 2 aanklagers, de rechters in hoger beroep en de behandelaars in de kliniek persoonlijk medeverantwoordelijk voor het verdwijnen van Anne Faber.
  De politie heeft echt niet zomaar deze man gearresteerd; daar zijn gegronde redenen voor. Dat blijkt ook uit het feit dat Panhuis weigert om ook maar iets te zeggen.

  Het zal je kind maar zijn dat door onkunde van instanties aan Panhuis is uitgeleverd.

  1. Dunu Zithlau

   Wanneer gaan dit soort schuldigen zoals die aanklagers, die rechter in hoger beroep en al die therapeuten die jij terecht kwalificeerde eens aangevlogen worden? Ze verdienen het.

  2. Leolion

   @ trampoline
   Je haalt een therapeute met 42 jaar ervaring aan. Terecht overigens. Over dit onderwerp zijn er bibliotheken met wetenschappelijke literatuur vol. Het is zeer bekend dat deze mensen, of moet ik zeggen roofdieren, reptielen, gewetenlozen, psychopaten, asociale persoonlijkheidsstoornis (kies maar) niet te behandelen zijn. Vaak zijn ze bekend bij de huisarts, maar die moeten zwijgen, je weet wel: privacy. Maar links psychiatrisch, justitieel en rechterlijke Nederland blijft van mening dat ze een tweede, derde of vierde kans verdienen. Ik vraag me af hoe die kansen liggen bij Anne Faber en haar familie. Of bij alle achterblijvende slachtoffers en familieleden, die te maken hebben gehad met deze mannen, en niet te vergeten, vrouwen. De laatste categorie wordt al helemaal niet gedetecteerd. (zie o.a. reportage: vrouw slaat man, en bergen recente literatuur)

 6. Ni28

  Sommigen mogen Jan Roos voor clown uitmaken(de zogenaamde losse Doppertjes)maar hij zet zijn vinger op zere plekken in onze samenleving. Terwijl de linkse vrijheid, blijheid personen het normaal vinden dat zo monster na vijf jaar vrij kan komen en onze samenleving terroriseren, wordt hij terecht boos over. Het is misschien verstandiger om eerst na te denken of hij(of een ander)gelijk heeft en dan pas iemand belachelijk maken. Ik weet het, het is de linkse werkwijze maar door het blindelings te volgen maakt het je tot een nuttige idioot zonder enige dank overigens.

 7. nienke

  Het is toch te gek van woorden dat dit soort mensen zomaar weer los mag lopen in de maatschappij, waarom niet eerst onder begeleiding?
  In de kliniek weet men ook donders goed dat dit soort mensen niet alleen rond kunnen wandelen zonder begeleiding.
  Zou de kliniek ter verantwoording stellen zij weten tot waar deze man in staat is en toch maar vrij laten lopen, schandelijk.

 8. Dunu Zithlau

  Prof. dr. mr. M (Rinus) Otter was die rechter in hoger beroep die vond dat 16 jaar maar veel te zwaar was en dat het milder moest. Mede door zijn toedoen kon Michael Panhuis vrij rondlopen en opnieuw toeslaan.

  https://s1.postimg.org/902tc75xnz/OTTE.jpg

  1. Dunu Zithlau

   En Otter m.z. Otte

 9. Peter Loosduinen

  Bij de commentaren lees ik Jan Roos is een clown.
  Dit kun je positief bekijken : Jan laat de waarheid zien.
  George Bernard Shaw ( Engelse schrijver ) zei het volgende:
  “My way of joking is to tell the truth. It’s the funniest joke in the world.”

 10. Peter Loosduinen

  Nogmaals de video bekeken.
  Eigenrichting is natuurlijk NIET goed te praten ( = verstand gebruiken )
  Eigenrichting is begrijpelijk ( = luisteren naar je gevoel )
  Als iemand mijn vrouw iets aandoet luister ik naar mijn gevoel en zal de consequentie hiervan accepteren.

 11. Vit

  Het moppie is gevonden, heel veel sterkte voor de nabestaanden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.