Mabel van Oranje beledigt Nederland, noemt ons ‘islamofobisch’: ‘Maar 5% wil moslims ontmoeten!’

Mabeltje van Oranje is hard bezig om Nederland weg te zetten als ‘islamofobisch.’

Je zou denken dat Mabel van Oranje wel betere dingen te doen heeft dan ons land te beledigen, zeker aangezien ze haar huidige levensstijl voor een groot deel te danken heeft aan ons, de belastingbetalers. Helaas is niets minder waar. Gisteravond tweette mevrouw heel trots het volgende:

Trots? Ja trots. Door dit rond te tweeten zet mevrouw zichzelf namelijk neer als moreel superieur. Zij is tolerant. Zij wel. Maar de gewone Nederlander? Nee, die echt niet. Niet eens bijna.

Waarom ze dit soort belachelijke cijfers verspreidt (ik geloof er helemaal geen snars van dat ze kloppen. Je hoeft alleen maar rond te lopen op een middelbare school om te beseffen dat de overgrote meerderheid van de Nederlanders wel degelijk “contact heeft met moslims”)? Mevrouw is een trouwe volgeling van George Soros. Dat is die halvegare miljardair wiens grote doel het is om de Westerse manier van leven en het kapitalisme kapot te maken. Dat Mabel betrokken is bij zijn organisaties is bewijs genoeg dat zij die ‘droom’ (lees: nachtmerrie) deelt.

Geen wonder dus dat ze Nederlanders (westerlingen) stelselmatig afzeikt.

Het ergste van dit alles is natuurlijk dat deze Nederland-hatende leugens-verspreidende, ophitsende dame zich “van Oranje” mag noemen, wat toch een naam is die door veel Nederlanders gezien wordt als de meest eervolle naam mogelijk. Schande.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

149 reacties

 1. Guus Geluk

  Als ik op dot forum zie hoe moslims voortdurend in de Nazi-hoek worden gezet, er gisteren werd voorgesteld moslims als zodanig te behandelen; aanslagen op moslims worden goedgekeurd, etnische zuiveringen van Rhongya’s worden goedgekeurd, dreigbrieven aan moslims worden goedgekeurd; de islsm wordt neergezet als een gezwel, er wordt voorgesteld moslims uit Europa te werpen, begin ik me langzaam af te vragen of prinses Mabel niet gewoon gelijk heeft.

  Dat heeft echt niets met het beledigen van dit land te maken. Moslimhaat is een hardnekkig probleem dat moet worden bestreden.

  1. Tineke Doldersum

   Dat is helaas waar. Hier worden de vreselijkste dingen over moslims gezegd. Heel akelig.
   Zieke personen mogen hier hun racistische behoefte doen en de redactie doet er niets aan.

   1. Guus Geluk

    Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, en, hoewel ik het leeuwendeel van die vieze opmerkingen verwerp, hoeft de redactie deze wat mij betreft niet te modereren.

    Wel wordt duidelijk hoe deze reageerders iver moslims denken. Het heeft niets meer met, terechte, kritiek, op de islam te maken. Het is spuwen op andersgelovigen. Prinses Mabel heeft met haar stelling dus duidelijk een punt.

    1. sonar

     Guus Geluk
     Dus jij vind dat moslims vredelievend zijn,dat komt zeker omdat zij met liefde aanslagen plegen.
     Ze met liefde zich afzetten tegen de autonome bevolking,en met liefde alles eisen,aparte gebedsruimte,hoofddoeken bij de politie,apart zwemmen,zich met liefde niet aanpassen.
     Zo kunnen we nog wel een heel epistel opnoemen.
     Maar blijf jij A.u.b in jouw cocon zitten,met die onzinnige reacties.

     1. Guus Geluk

      Jij mag kritiek hebben op de immigratie danwel de integratie van nieuwkomers. En nee, iedereen weet dat het niet altijd perfect loopt. Maar dat is toch geen reden om aanslagen, etnische zuiveringen of bedreiging jegens moslims goed te keuren, sonar? Dat doen is gewoonweg moslimhaat van het zuiverste water.

     2. Nestor Makhno

      Wel eens gehoord van nuanceren meneer Guus Geluk? Wat zou je zeggen van: “Er zijn moslims die aanslagen plegen”? Maar er zijn ook westerlingen die illegaal andere landen binnenvallen zoals in Libië of Irak of Syrië. Betekent dat, dat alle westerlingen vreemde landen binnenvallen? Neen, dat betekent het niet, net zo min als dat het niet klopt dat “moslims aanslagen plegen”. Jij zou eens een geschiedenisboek moeten lezen waar de moordpartijen van vrijwel alle westerse landen in beschreven worden zoals 10 miljoen doden in Congo in 30 jaar tijd door Leopold 2 of 7 miljoen doden tijdens 350 jaar bezetting van Indonesie door Nederland of 50 miljoen doden in India in 200 jaar tijd door de Britten of een miljoen doden in Algerije van 1952 tot 1962 of het strooien met gifgas in de Rif door Spanje in 1926 of de 500 ton gifgas gestrooid door de Italianen in Abessinie en Lybie of het uitmoorden van 75 % van de Herreros in Namibie door de Duitsers. Wij moeten ons heeeeel gedeisd houden. Wij hebben meer boter op het hoofd dan welk Islamitisch land dan ook

    2. Ruth

     Guus Geluk

     Jij bent de feiten aan het omdraaien,
     Ga voor de gein eens op een islamitisch forum.moet je eens kijken wat er allemaal over ons wordt gezegd.
     en als de gematigde moslim moet kiezen tussen ons en extremistische moslims dan is de keuze gauw gemaakt hoor.
     En nog iets er worden door ons geen aanslagen gepleegd op moslims!!!!!
     Wel bij de les blijven en niet waarheid om gaan draaien.

   2. DolleDries

    Dopper je bent vroeg op.

   3. Ni28

    Jij bent nog erger, Dopper, jij geniet ervan. Zieke geest! Paranoide dwaas!

    1. Guus Geluk

     Op dit forum lopen er een hoop zieke geesten rond.

     1. Ni28

      En zij veranderen daarom zo vaak van naam.

   4. sonar

    Tineke typisch eentje met een vlag Welkom,maar niet bij haar .

   5. Ngatimoto

    Leest u eigenlijk wel eens een krant?
    Beetje op de hoogte gebleven van wat zich in het MO heeft afgespeeld?
    Er is geen christen of andere gelovige meer over dan Moslims.
    Weggepest of dood gemaakt.

    1. Nog1

     En hoeveel joden wonen er nog in W Europa?

     1. IJscoman

      Inderdaad, onder druk van de toenemende islamisering besluiten veel Joden alvast bijtijds weg te trekken uit Europa.

   6. J.C.

    @Tineke Doldersum

    “Hier worden de vreselijkste dingen over moslims gezegd”.

    Ik lees hier nooit vreselijke dingen over hardwerkende en goed geïntegreerde moslims. Vertel wat u voor vreselijks over moslims hier leest, het lijkt er anders zo op, dat u zich net als het partijkartel ook baseert op uit de lucht gegrepen beeldvorming.

    1. Top

     Google deze “naam/mevrouw” maar eens, dan weet je gelijk wat voor (te veel) vlees je in de kuip tegen komt. Een typische JOOP adept. Komt hier alleen maar om te trollen.

  2. DolleDries

   Het is kwaadaardige religie met een zeer gewelddadig boek waar opgeroepen wordt tot haat en gewelddadigheid tegen anderen religies en niet gelovigen en vernietiging van het Jodendom.
   Een vergelijking met het Nazisme is best terecht en moet ook op de manier zoals verzet tegen het nazisme moet zijn bestreden worden.
   Er is geen andere weg, daarvoor is het fanatisme en de overheersingdrang van de islam te groot. Het jou soort christen wat deze islam goed keurt met al zijn onderdrukkingen en hun eigen landgenoten genadeloos willen opofferen door hun eigen religieuze waanzin in de vorm van godsdienstvrijheid moeten we dan maar direct als landverraders mee nemen.

   1. Guus Geluk

    Ik zie dat moslims alhier in de Nazi-hoek worden gezet en andersdenkenden in het hokje van landverraders. Godwins Law is weer eens zeer actueel.

    1. DolleDries

     Ja en het is nog onderbouwd ook.

    2. Marija

     Als je ziet, leest en hoort als je niet ziende blind en doof bent, zou ook u kunnen weten wat er er door moslims en uit naam van dit vreselijke geloof is en wordt aangericht in de wereld.
     Maar volgens mij maakt u er een hobby van om hier te stoken.
     Veel plezier er mee.

   2. Bertje1234

    Het dodenaantal van de islam is al vele malen hoger dan dat van de nazi’s. Dus die vergelijking kan als complimentje gezien worden. Daarnaast staat de koran vol met concrete moordcommando’s, die helaas ook in de praktijk gebracht worden. En hoe vaak zien we nu een groot protest vanuit de islamitische wereld tegen zulke aanslagen? Nooit, alleen tegen Israel een protest organiseren dat lukt dan weer wel makkelijk. En hoe lang duurt het voordat de bewoners van islamitische landen humane vrouwenrechten eisen? Het eeuwige antwoord is altijd dat het maar een klein groepje extremisten is, maar de grote meerderheid is toch ook niet helemaal tegen al deze praktijken. Etnische zuiveringen goedkeuren gebeurd ook niet, de islam was ooit een locale gemeenschap in het midden oosten. Nu er verspreid over de hele wereld groeperingen onstaan die ongevraagd sharia willen invoeren zijn er wel landen waar ze dit niet zomaar accepteren. En dan als ze het niet met het brute geweld kunnen winnen gaan ze in de slachtofferrol.

  3. dark hole

   🙂 jij bent ook een hardnekkig probleem 🙂

  4. Kodi

   Moslimhaat, is dat de haat onder de Moslims?

   Moet je hieronder eens lezen wat voor haatverzen waarin wordt opgeroepen tot haat tegen en moord op andersdenkenden er in dat haatepistel de Koran worden gepredikt >
   http://nageltjes.be/wp/?p=15827

   De Islam is gewoon van de schil tot in de kern in en in kwaadaardig. Geen wonder dat Moslims niet sporen.

   1. Guus Geluk

    “Moslimhaat, is dat de haat onder de Moslims?”

    Nee, het is haat tégen moslims.

    1. IJscoman

     Mabel en Guus hebben gelijk: ik haat moslims. Maar ik haat geen Hindoes, Buddhisten, Christenen, Joden en atheisten. Hoe zou dat toch komen?

     1. Guus Geluk

      Jij wilde christenen en gelovigen in het algemeen opsluiten in inrichtingen en ver weg houden van de buitenwereld.

  5. Vit

   Moslims doen daar ook hun uiterste best voor om dat in stand te houden, de islam is geen gezwel maar een uiterst kwaadaardig virus.

   1. Guus Geluk

    Zeggen dat moslims hun best doen om te worden gehaat – terwijl er ontzettend veel goed geïntegreerde moslims bestaan – is waanzin.

    1. DolleDries

     Guus
     goed moslims bestaan

     Dat heeft er niets te maken ze blijven geloven in de islam met de koran met alle verschrikkelijke gevolgen. Denk b.v.aan de vernietiging van het Jodendom
     Een nazi kan ook goed geïntegreerd zijn maar blijft achter zijn uiteindelijke doelstellingen staan van het Nazisme en geloven in het mein kampf . Denk b.v. aan de vernietiging van het Jodendom

     1. Guus Geluk

      De tweede Godwin vandaag, DolleDries, en wederom probeer je moslims te ontmenselijken. Godwins doen afbreuk aan de gruwelijkheden van de Nazi’s.

    2. Vit

     Nou ontzettend!

    3. Vit

     Over haat gesproken, heb je wel eens aan zo’n geïntegreerde moslim gevraagd hoe ze over joden denken hmm?

     1. IJscoman

      Een hele goeie, Vit!

     2. Guus Geluk

      Het is een zieke gedachte, Vit, dat moslims het zelf in stand houden om te worden gehaat.

     3. IJscoman

      Domme Guus, je lult er weer om heen. Vit heeft het over de 100% Jodenhaat onder moslims. Ook bij uitstekende en maximaal geintegreerde moslims.

      Wat vind jij daar nou van?

     4. Guus Geluk

      Vit probeert zelf uit alle macht om de hete brij heen te draaien. Ik heb duidelijk betoogd hoezeer moslims gehaat worden en hoe dat tot uiting komt in het goedkeuren van bijvoorbeeld de etnische zuivering van Rohingya-moslims. Deze feiten zijn uiteraard enigszins ongemakkelijk en Vit wil er daarom ook niet concreet op ingaan.

     5. IJscoman

      En Guusje weigert in te gaan op de alom aanwezige Jodenhaat bij ELKE moslim.

      En de ‘ethnische zuiveringen’ van de Rohingya’s is een publiciteitsopzetje van de door de (islam gedomineerde) VN.

     6. Guus Geluk

      Ik zie dat je de etnische zuivering van een vervolgde islamitische minderheid alweer van tafel veegt als een publiciteitsstuntje, ondanks de ontwikkelingsgelden die er door het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken zijn overgemaakt om deze minderheid te redden uit de nood.

      Ik heb sterk het gevoel dat moslimhaat – je hebt zelf toegegeven dat je moslims haat – hier een rol speelt.

     7. IJscoman

      Opnieuw weigert Guus Gelul in te gaan op de doodsimpele vraag: wat vind je van de Jodenhaat waarmee elke moslim -ook de geintegreerde moslim- is geperverteerd?

      Deze vraag doet Guusje erg ongemakkelijk voelen: cognitieve dissonantie in optima forma.

     8. Vit

      Isj ook wel heel moeilijk.

     9. Guus Geluk

      Zelf ken ik veel moslims die helemaal geen probleem hebben met Joden. Het probleem is dat antisemitisme hier weer triomfantelijk teruggebracht wordt op de moslim of de islam. Er is evenveel antisemitisme onder Europeanen als in het Midden-Oosten. Het waren Europeanen die zes miljoen Joden naar de slachtbank voerden, terwijl christelijke socialisten stonden te klappen.

      Antisemitisme is een schimmel die we overal aantreffen. Christendom, islam, links, rechts: het haalt niet uit.

     10. Guus Geluk

      Nee, mijn betoog ging over de moslimhaat, IJscoman. Vit probeert het weer te verleggen naar antisemitisme.

      Waarom zou hij dat doen?

     11. Vit

      Ik verleg het naar haat tegen ongelovigen.

     12. IJscoman

      Dat Guus beweert zelf ‘veel’ moslims te kennen die geen probleem hebben met Joden, is volkomen oncontroleerbaar en waarschijnlijk uit de lucht gegrepen. Ik ken heel veel moslims die Joden haten en hen het liefst dit uur nog willen doden.

      Dat Jodenhaat al 1400 jaar een speerpunt is in de islam en heden ten dage onveranderd hoogtij viert, komt Guus slecht uit: daarmee zijn de door hem geprotegeerde ‘geintegreerde’ moslims even erg als de nazi’s – 1 op 1 dezelfde mentaliteit.

     13. Guus Geluk

      Wederom een Godwin aan het adres van de moslims en die is volkomen uit de lucht gegrepen. Maar van een moslimhater had ik niets anders verwacht.

     14. IJscoman

      Guus zit nog geheel in de ontkenningsfase en weigert te accepteren dat Jodenhaat diep geworteld zit in de islam en zijn volgelingen. Het zou zijn gekleurde beeld van de ‘geintegreerde’ moslim eens aan kunnen tasten.

      Nee, dan liever wegkijken. Lekker veilig.

    4. Kodi

     Goed geïntegreerd hè, die Moslims…
     http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/10/frankrijk-allahu-akhbar-op-joodse-woning-geschreven-10-jarig-meisje-in-elkaar-geslagen-omdat-ze-joods-is/

     En wederom schitter je door afwezigheid. Waarom kan en wil jij het niet over je lippen krijgen deze Moslims te veroordelen? Zwijgen is instemmen in dit geval. Zie je wel dat je met die Moslim agressors collaboreert? Zie je wel dat je een landverrader bent.

    5. Kodi

     – terwijl er ontzettend veel goed geïntegreerde Moslims bestaan – aldus Guus Geschift…

     Na 10 jaar zit nog steeds 75 % van de Somaliërs hier in Nederland in de bijstand. Dat is geen presteren, maar parasiteren.

     73 % van de Moslims in Nederland ziet Syriëgangers als helden.

     70 % van de Moslims in Nederland wijst onze wetten af en eist vervanging door de Sharia op.

     Wanneer laat jij je eens nakijken, Guus Geschift?

  6. Nasrani

   Klopt, Mabel heeft gelijk! Dat is wat ik al jaren roep. Wanneer er een referendum zou worden gehouden zou denk ik 80% van de Nederlandse bevolking de islam uit Nederland willen. Met als gevolg dat de moslims zullen vertrekken naar een hun welgevallig land. Lijkt me geweldig. En, zoals vaker gezegd, de meerderheid van de bevolking is moslims zo langzamerhand meer dan zat.

   1. Guus Geluk

    Als er een referendum wordt gehouden, is eerst de islam aan de beurt en vervolgens het christendom. Nederlanders houden over het algemeen van geen enkele religie. Het is echter een hypothetisch referendum, een argument dat je voor de dertigduizendste keer neerstort, en het sluit niet aan op mijn betoog.

    1. Dubbele Komma

     jouw betoog? alsjeblieft zeg,ik laat mn zeik lopen,whahahaha.

     jouw betoog is zoals altijd totaal niet overtuigend,simpelweg omdat je feiten negeert,de oorzaak van het geweld ontkent,kortom je lult weer eens uit je nek.
     moslims zijn daar al jaren aan het terroriseren,punt. de bhoeddisten zijn het zat. timmermans en ettuR zouden trouwens zeggen dat het een interne kwestie is,en dat het nou eenmaal mag om gepast geweld te gebruiken.

     dus laat ze lekker ravotten daar. eigen schuld.

  7. Ngatimoto

   Zij zijn toch vrienden geweest met de nazi’s?
   Lees wat dingen uit de 2e WO. Komt zomaar boven borrelen op google.

   1. Guus Geluk

    Ja, dat waren (deels) de christenen en de socialisten ook. De wereldoorlogen zijn schandvlekken op onze geschiedenis.

  8. Bertje1234

   Uit solidariteit met die eenzame moslims wil Mabel vast wel ongesluierd en anomiem een praatje maken met een paar moslims in centrum Ryhadj. Gewoon even het goede voorbeeld geven.

  9. trampoline

   Het is mijn persoonlijk recht om zelf en persoonlijk uit te maken met wie ik wil omgaan en met wie niet. Dat is mijn privacy en dat is bij wet geregeld!
   Ik laat me door niemand vertellen dat ik met mensen moet omgaan waarmee ik dat niet wil.
   Als Mabeltje daar boos over is dan heeft ze pech; met het ex-gangsterliefje van Klaas Bruinsma wil ik trouwens ook niet omgaan.

  10. Dubbele Komma

   Nog steeds geen geschiedenisboekje open geslagen Dopper?

   1400 jaar bloedvergieten tot op vandaag de dag. minimaal 270 miljoen doden door islam.

   Even een vraagje aan jou: wat is de langste tijd dat er vrede was sinds dat de islam het daglicht zag? wat maak je jezelf wijs?

   1400 jaar aan 1 stuk door ongelovigen afslachten,tot op de dag van vandaag. waarom ga jij niet lekker in zon land wonen ipv haat tegen ons faciliteren?

   je maakt je wederom onsterfelijk belachelijk. ouwe Soros trekpop dat je er bent….

 2. Ben Zine

  Deze ex van maffiabaas Klaas Bruinsma gaat ons moreel de maat nemen… Vanuit haar door Soros betaalde luxe ivoren torentje. Gekker moet het toch niet worden. Wat een walgelijk mens.

 3. Marija

  Oeps een woordban.
  Deze *dame* zijn h.oe.ren.streken niet onbekend, gezien haar criminele
  liefies in het verleden.

 4. Marija

  Zij zó dicht bij Soros geeft ook wel wat te denken.

  1. DolleDries

   George Soros heeft een adembenemende 18 miljard dollar, ruim 15 miljard euro, overgemaakt aan de Open Society Foundations – de eigen organisatie van de financier die werkt met het verplaatsen van mensen uit de derde wereld naar de westerse wereld.
   Daily Caller vermeldt meer over de laatste streek van deze extreemlinkse multimiljonair.
   Wat nu in handen van Open Society komt is volgens het dagblad evenredig met het totale BNP van Afghanistan.
   Volgens Grover Norquist, voorzitter van de Americans for Tax Reform, is de aanleiding van de overboeking een manoeuvre van George Soros om erfbelasting te vermijden.
   De miljarden zullen waarschijnlijk worden geïnvesteerd in de kernactiviteiten van Open Society. Dat wil zeggen het financieren van cultuur marxistische organisaties in voornamelijk Europa en Noord-Amerika, die hard werken om de de bevolking in zijn respectievelijke landen te vervangen.
   Bron:
   http://dailycaller.com/2017/10/17/soros-transfers-18-billion-to-his-open-society-foundations/

 5. boodhaa

  Waarom hoor altijd over dat wij moslims haten, hoe zou dat toch komen. Ik hoor nooit over boeddhisme of hindoe haat, waarschijnlijk hebben moslims dat toch iets niet goed gedaan.

 6. Ni28

  Kabel voelde zich altijd al aangetrokken door de criminelen. Nu is het weer Soros, de witte borden crimineel.

  1. Ni28

   Kabel moet Mabel zijn, haha, die taal correctie toch!

 7. Ni28

  Dopper heeft nu gedaante van een vrouw aangenomen. Tineke. Is hij gender neutraal of gewoon paranoide?

  1. Bertje1234

   Gezien de hoeveelheid reacties van Dopper is het in het beste geval een professionele bankhanger, maar misschien wel een betaalde trol.

 8. Ritter

  De praktijk laat zien dat veel moslims helemaal niet zitten te wachten op contact met Nederlanders.

  Veel moslims hebben minachting voor de westerse levenswijze en leven steeds meer “islamitisch” in hun eigen parallelle islamitische wereld. Ze zonderen zich bewust af van de westerse levenswijze.

  Typisch is vaak dat dat mensen die elitair leven (en dus niet in de wijken wonen waar de problemen zijn) kritiek hebben op Nederlanders en geen enkel begrip hebben voor de toenemende problemen die door islamitische gemeenschap worden veroorzaakt.

  Europa is in de greep van islamitische terreur………..maar daar horen we Mabel natuurlijk niet over.

  1. Ni28

   Ritter, moslims hebben geen behoefte om contact met Nederlanders te zoeken. Zij hebben elkaar en wij verstoren alleen maar hun samenleving. Zij zijn niet voor ons gekomen.

   1. Kodi

    Ze zijn hier slechts gekomen om hier ons land en ons continent te koloniseren en te Islamiseren en om op ons te parasiteren. We kunnen ze derhalve missen als kiespijn.

 9. Ritter

  Waarom zijn Nederlanders die geen behoefte hebben om contact met moslims te hebben z.g ” islamophobia”?

  Waarom moeten Nederlanders contact met moslims hebben? Is dat dan verplicht?

  Ik heb geen enkele behoefte om b.v contact te hebben met Nazi’s. Heb ik dan een “nazifobie”?

  Mensen moeten zelf weten met wie ze contact hebben overeenkomstig hun behoefte.

  Zoals al gezegd hebben veel moslims geen enkele behoefte om contact te hebben met niet-moslims in de privésfeer. Worden dan deze moslims “nederlanderfobie” genoemd?

  1. Ni28

   Volgens links is het verplicht. Het wordt door je strot gehaald desnoods.

 10. Ritter

  En over Soros gesproken…………..die is zijn wereldwijde invloed sterk aan het uitbreiden door het injecteren van veel geld in allerlei (linkse) activistische organisaties.

  George Soros transfers $18 billion to his liberal philanthropic foundation
  http://www.foxnews.com/world/2017/10/18/george-soros-transfers-18-billion-to-his-liberal-philanthropic-foundation.html

 11. Vit

  Het gangsterliefje moet gewoon haar klep houden.

 12. R.K.

  Eén zwaluw maakt geen zomer. Maar de massale import van de moslim zal hun gedachtegoed alleen maar versterken. Zie de gebrainwashte “mening” in het filmpje.
  Een nieuwe religieuze oorlog staat voor de deur.. door gedwongen omvolking

  Munich: A muslim in Germany has a moment of honesty

  https://www.youtube.com/watch?v=EW_UpHCaFuw

  1. Bertje1234

   Trigger warning for Dopper zal wel niet nodig zijn voor dit geval in Munich.

   Het is en blijft een “onderdrukte groep” al lezen en horen we open en bloot dit soort gedachten en zijn en maandelijks aanslagen.

 13. Nasrani

  Ik haat de islam. Met mij een groot deel van de Nederlandse en Europese bevolking. Oost Europese landen verklaren openlijk geen moslims meer binnen te laten vanwege de islam! De islam is gevaarlijk en in mijn ogen gevaarlijker dan het nazisme. En dan heb ik over de ideologie. Maar blijkbaar zijn de guusjes en doppertjes niet in staat daar enig verschil in te zien. Ondertussen zie ik de pogingen van de ‘linkse populisten’ om de islam als een vredelievende godsdienst neer te zetten als een poging om een voetbal lang onder water te houden……..het lukt een tijdje maar dan knalt de bal uit het water met kracht. En wie is dan schuldig? De bal, omdat die zo hard uit het water schiet of de handn die hem zover onder water hebben geduwd?

 14. HW

  Laat Mabel haar mening maar voor zichzelf houden, want zij is iemand die in elke wereld past. Klaas Bruinsma en Friso zijn toch tegenstellingen die zeker niet aansluiten, maar Mabel draait de hand hiervoor niet om.

  1. trampoline

   Zij is de personificatie van een golddigger.

 15. Ruud562

  Waar de moslim verschijnt is het de vrijheid, vrede en veiligheid die verdwijnt!
  Dit is al duizenden malen aangetoond, kijk alléén al naar onze cultuuruitingen die zijn ingeperkt omdat wij anders levensgevaar lopen, dankzij moslims dus!

  Kijk alléén al naar de te vele moordaanslagen, het superieur gedrag, dominantie, de respectloosheid, de intolerantie die moslims ten toon spreiden ten aanzien van andersdenkenden en niet-moslims!

  Nee, ik hoef geen contact met dat soort wezens dat een ideologie aanhangt die nog erger is dan die van de nazi’s!

 16. corfo

  Mabel “van Oranje” ? Haar familienaam is : Los, écht waar; zij nam de naam van haar pleegvader aan omdat die naam deftiger klonk als “Los”.
  Zij kan zich beter bezighouden met haar eigen verleden dat niet geheel en al “schoon” genoemd kan worden ! Mevrouw moet zo nodig weer in ’t nieuws ! Omhoog gevallen parasiet.

 17. Vit

  Guus geluk schreef:
  “Vit probeert zelf uit alle macht om de hete brij heen te draaien. Ik heb duidelijk betoogd hoezeer moslims gehaat worden en hoe dat tot uiting komt in het goedkeuren van bijvoorbeeld de etnische zuivering van Rohingya-moslims. Deze feiten zijn uiteraard enigszins ongemakkelijk en Vit wil er daarom ook niet concreet op ingaan.”
  ——
  Nou goed dan, het gaat me er vooral om dat er van ons wordt geëist dat wij ons aan hen aanpassen, als die Rohingya-moslims zich hadden aangepast was er ook niets aan de hand geweest (waarschijnlijk), het is voor een moslim zeer moeilijk om zich aan te passen aan een ander land omdat er wordt gedacht dat ongelovigen (jij en ik dus) minderwaardig zijn, daar worden ze al van kindsaf in geïndoctrineerd met dat haatboekje. Vraag je aan de geïntegreerde moslim waarom ze joden haten weten ze dat zelf niet precies en doen dat af met een of ander achterlijk antwoord.

  1. Guus Geluk

   “Nou goed dan, het gaat me er vooral om dat er van ons wordt geëist dat wij ons aan hen aanpassen, als die Rohingya-moslims zich hadden aangepast was er ook niets aan de hand geweest (waarschijnlijk)”

   En weer worden etnische zuiveringen op Rohingya-moslims zoveel als mogelijk gebagatelliseerd.

   1. Vit

    De reden aanslagen en moorden noem ik geen bagatel, jij wel dus. Raar heel raar.

    1. Guus Geluk

     De Rohingya’s zijn de meest vervolgde minderheid in het overwegend boeddhistische land en de etnische zuivering wordt door jou zonder meer gebagatelliseerd. Eerder werd het al neergezet als een “publiciteitsstuntje”.

     Waanzin.

     1. IJscoman

      In alle moslimlanden behoren christenen tot de meest vervolgde minderheidsgroep. Het christendom is het meest vervolgde geloof ter wereld. Volgens de laatste onderzoeken worden minimaal 215 miljoen christenen wereldwijd vervolgd.

      Gek dat ik jou daar als zwartekouser niet over hoor, maar je wel ach en wee hoor schreien over een groep moslims die zelf hard aan hun eigen vervolging heeft bijgedragen. Smerige hypocriet.

     2. Guus Geluk

      Ik kom voor elke vervolgde minderheid op, maar van jou mag de Rohingya-minderheid in het Boeddhistische Myanmar kennelijk wprden vervolgd. Want het zou een “publiciteitsstuntje” zijn van een “islamitisch” Verenigde Naties.

      Hypocrieter kan het niet.

     3. IJscoman

      Je komt niet voor elke vervolgde minderheid op Guus. Alleen voor die ‘arme moslims’. Ik heb je nog nooit gehoord over de vervolging van jouw geloofsgenoten. Als je daar wel voor zou opkomen, zou je haast automatisch veel aspecten uit de islam moeten verwerpen.

      En dat kan natuurlijk niet voor zo’n geweldig progressief deugmens als jij bent.

     4. Guus Geluk

      Ik verwerp de gehele islam, IJscoman, net als diverse andere godsdiensten, aangezien het in strijd is met de bijbel. Ik kom voor alle minderheden op die worden vervolgd: of het nu Joden, Yezidi’s, homo’s, christenen of moslims zijn.

     5. Dubbele Komma

      Dat die moslims na jarenlang Bhoeddisten tergen nu zelf de sjaak zijn,is alleen maar logisch.

      Weet je hoeveel Bhoeddisten er vermoord zijn door moslims? ze zijn een groot gedeelte van de 270 miljoen doden die islam heeft veroorzaakt,dhimmie dopper. sterker nog: de moslims waren vroeger gek op bhoeddisten,omdat ze zo vreedzaam zijn moorden ze zo lekker weg.

      ga toch eens wat geschiedenis lezen dombo. er zijn manieren zat om je te informeren het is 2017.

      en moslims zijn geen minderheid die vervolgd worden,alleen door moslims zelf dombo. omdat het bloedvergieten er nou eenmaal ingestampt is 1400 jaar lang! dus moslims die andere moslims niet moslim genoeg vinden slachten ze ook gewoon af. gaat hier ook gebeuren hoor als ze de macht hebben,net als iran gaan eerst de usefull idiots zoals jij op het hakblok die noemen hun dhimmies,en jij bent er het schoolvoorbeeld van.totaal niet geinformeert en de waarheid maken op illusies en 1400 jaar geschiedenis negeren. de moslim bezetting van half europa negeren,270 miljoen doden negeren en counting .en daarna de kufars op het hakblok, zo gaat het nou eenmaal.

      zo is afghanistan gevallen,indonesie,het halve midden oosten.half europa,half afrika.

      jij maakt jezelf wijs dat als er vroeger een moslim de grens overkwam dat het hele land zich spontaan bekeerde ofzo? hahahahaha

      nee gekkie,ze hebben alles met BLOEDVERGIETEN veroverd.

      en die bhoeddisten slaan van zich af. en gelijk hebben ze,als jij zon bhoeddist zelfs pisnijdig weet te krijgen heb je echt iets fout gedaan.

      sinds wanneer zijn bhoeddisten gewelddadig geweest,dhimmie dopper?

      de meest vreedzame mensen op aarde,dorpsgek.

      hahahaahahahah

    2. Kodi

     Guus Geschift rept inderdaad met geen woord over die aanslagen en moorden door die Moslims daar in Myanmar. En dat zegt mij dan weer genoeg. Hij kan en wil een veroordeling hierover niet over z’n lippen krijgen. En dat maakt hem tot een Moslimknecht, een collaborateur met de Islamitische vijand. Een landverrader dus.

 18. corfo

  Ik lees in een enkele reactie iets over de gevluchte Rohingya’s o.i.d.
  Weet wel waarom zij moeten vluchten !
  Dat volk, islamieten (!!!) heeft in Myanmar politiebureaus aangevallen, agenten gedood en niet-islamieten eveneens vermoord. Over het in brand steken van hun eigen woningen doen diverse lezingen de ronde.
  Lijkt mij logisch dat de niet-islamieten van Myanmar het geweld van die lui meer dan beu is en hun verjoeg uit het land.
  Het is beslist niet zó, dat die moslim -bende “om niks” is verjaagd !
  Óók in Europa gaat dit ééns gebeuren, men kan erop wachten; niet dat ik ’t daarmee eens zou zijn, maar ik heb er alsdan wél begrip voor.

 19. sonar

  Guus Geluk.
  Moslim betekend.
  Met Ons Samen Leven Is Moeilijk.
  En dat klopt helemaal ,een enkeling uitgezonderd.

 20. Peter Loosduinen

  In de bijgevoegde vlog van Jan Roos over de top 10 beste dingen die de islam Nederland heeft gebracht komt hij tot niet een positief ding. https://youtu.be/jDnDkETtuMg Welke positieve bijdrage of bijdragen van de islam aan ons land ziet “onze “Mabel als waardevol en het vermelden waard ?

 21. DolleDries

  In de koran staat niet één enkel vers, waarin tot liefde tegenover de naaste wordt aangemoedigd als diegenen geen aanhanger van de islam is.  Maar er zijn 493 passages die of geweld ondersteunen of van de haat van Allah tegen ongelovigen, alle niet-moslims, berichten. De koran is een boek, waarin het er hoofdzakelijk om gaat hoe de moslims moeten denken en handelen als ze met diegenen omgaan die niet tot de islam behoren. Dat betekent: ze of te doden of ze te dwingen als tweederangs burgers te leven en belastingen (Jizya) te betalen.
  Meer dan de helft van de inhoud van de teksten in de koran verachten respectievelijk hitsen op tegen niet-moslims. Dat maakt van de islam een religie van de haat en het geweld, waarvoor in de loop der geschiedenis talloze bewijzen bestaan.
  Mensen die de islam bekritiseren, worden “islamofoben”, “racisten” of “rechts-extremisten” genoemd. Een fobie is een ongerechtvaardigde angst voor iets.
  De islam bekritiseren is echter geen fobie, maar eerder een zeer gerechtvaardigde handeling wanneer men zich de inhoud van het hierboven genoemde geschrift voor de geest haalt, net zoals de op dit moment in islamitische landen en in de westerse wereld plaatsvindende gebeurtenissen.
  De islam is niet gewoon een religie, maar hij is ook een totalitaire, theologische en politieke ideologie, volgens welke zich alles moet onderwerpen aan de koran en de sharia.
  Hij weigert vrouwen principiële mensenrechten zoals godsdienstvrijheid, vrijheid van meningsuiting en gelijke rechten.
  De Cairose Verklaring van de mensenrechten in de islam is voor de Verenigde Naties een “regionaal instrument”, dat als alternatief tegenover de Algemene verklaring van de rechten van de mens kan worden toegepast.
  Deze verklaring werd door alle 57 landen van de OIC ondertekend en eist helder en duidelijk dat de mensenrechten zich moeten onderwerpen aan de sharia en volgens haar richtlijnen geïnterpreteerd moeten worden.
  Precies dit concept van de islamofobie is een aanval op het secularisme (de poging de politieke en sociale invloed van de religie te beperken, doordat de religie privézaak wordt) doordat het tot een principiële zaak verklaard wordt.
  In de eerste plaats worden die moslims tot zwijgen gebracht die aan de koran twijfelen, gelijke rechten voor man en vrouw eisen, het recht opeisen om te veranderen van religie en zijn geloof vrij te kunnen uitoefenen zonder zich te hoeven onderwerpen aan een dictaat van bebaarde fundamentalisten.
  In de praktische toepassing van het begrip betekent dit dat de vrouwen die zich niet versluieren gestigmatiseerd worden. Ze zijn op weg om afvalligen te worden.
  Ze worden uitgeleverd aan de religieuze toorn in hun samenlevingen, die alle hoop op een verandering onder de aanhangers van de profeet verwoest heeft.
  De islam is een ideologie en ideologie betekent dat zij een voorbeeld is hoe een samenleving opgebouwd moet zijn. Een soort fundamenteel idee hoe dingen en aangelegenheden gerangschikt moeten worden.
  Een voorwaarde om “ideologie” genoemd te worden, is dat de gedachten aan de samenleving als geheel moeten worden aangepast, niet slechts aan enkele delen van de samenleving.
  Met andere woorden, er is een algemeen geldend concept hoe men kan bereiken een samenleving te regeren en met welke middelen.
  De islam is een allesomvattend systeem, dat betekent dat hij bestaat uit economische, sociale en militaire handelingen, dat zich met de oplossing van de problemen bezighoudt die de mensen in hun alledaagse leven hebben, omdat er zonder dit systeem geen oplossingen kunnen zijn.
  Er staat een goot aantal verzen in de koran, vertellingen en voorbeelden van de profeet, die het bestaan van deze handelingen in de islam bevestigen en zo ongeveer ziet het er ook uit in de geschiedenis van de islamitische staat.
  Het is dus fout om de islam een religie te noemen, want religies houden zich niet met wereldlijke zaken bezig.
  Het is ook daarom fout de islam een religie te noemen, omdat hij o.a. uit een economische systeem bestaat, omdat religies niet zulke systemen bezitten. Om zulke dingen te beweren betekent een verandering volgens de definitie en de realiteit van het concept van een “religie”.
  Daarom is de islam een ideologie, omdat de beschrijving “ideologie” op de realiteit van de islam past.
  Het is ook juist om de islam een spirituele en politieke ideologie te noemen, in die zin dat zijn spirituele aspecten zich bezighoudt met dingen die op de mensen wachten in het hiernamaals, zoals het paradijs, de hel, beloning, straf enz., en politiek, omdat hij zorg draagt voor de aangelegenheden van de mensen in overeenstemming met een systeem dat economische, sociale en buitenlandse politiek omvat.
  Bron:
  http://europenews.dk/de/node/66833

  1. Kodi

   “Ook al willen de meeste moslims het niet toegeven, de terreur komt uit het hart van de islam, hij komt rechtstreeks uit de koran.”

   – Zafer Senocak (Turkse schrijver)

   1. Ecoshaarlem

    Ja dat is zo en er is geen speld tussen te krijgen, wanneer gaan meer ogen van stemmers open, moeten daar voor eerst aanslagen komen?

 22. Kodi

  Je moet ze weliswaar met een loupe zien te zoeken, maar dan tref je voorwaar een eerlijke Moslim aan.

  Munich: A muslim in Germany has a moment of honesty

  https://www.youtube.com/watch?v=borD8pq1NSg

  Watch it to the end. With increasing anger, our Muslim volunteer gets increasingly honest.

 23. Vit

  Religie maakt meer kapot dan waar het voor verzonnen is.

 24. Vraagtekentje

  Beste Mabel, wij “het voetvolk” zijn genoodzaakt om tussen deze fijne moslims te wonen, zou dat de reden zijn dat we er deze mening op na houden? U daarentegen zit veilig tussen de elite in huisje van Oranje en hebt er geen last van. Ik stel voor dat u intrek neemt in een wijk vol met immigranten moslimpjes, niet voor even maar permanent, en dan moet u deze discussie nog maar eens voeren!

 25. Rex Gildo

  Laat de weduwe M. von Amsberg lekker in haar veilige burcht te Londen verblijven.
  Zij doet er beter aan het schoondochterlijk zwijgen toe te passen.
  Het is overigens wel een feit, dat Mabel kennelijk hetzelfde politiek correcte standpunt erop nahoudt als Mr Theo Hiddema inzake rassenvermenging, wat Thierry Baudet per accident in verlegenheid bracht. Wellicht zou de bijslaap van crimineel Nederland op de lijst willen komen van het Forum voor Democratie.

 26. Peter Loosduinen

  ROTTERDAM – De Rotterdammer Jaouad A. sprak in het geheim over het plegen van een aanslag op ’Hollanders’. Hij had alles in huis voor zo’n bloedbad. „Er is veel ellende voorkomen met zijn aanhouding”, aldus justitie. „Hij was volledig voorbereid op een aanslag.”

  Mabel van Oranje beledigt Nederland, noemt ons ‘islamofobisch ?????
  Tja, Mabeltje hierboven zie je waar dit vandaan komt !!!!!!!!!!

  1. Rust

   Gelukkig worden steeds meer mensen wakker uit hun droomwereld. Alleen, niet genoeg!

 27. Christina

  Veel moslims,en dan bedoel ik ook vele, nee niet allemaal, doen er anders verdomd veel voor om zich gehaat te maken!
  Er zijn in mijn familie ook moslims, aangetrouwd, en daar zijn familieleden van totaal niet geïntegreerd, al zitten ze hier ruim 45 jaar.
  En het ergste is dat daar de kleinkinderen die hier geboren getogen en naar school gaan, ook buiten de Nederlandse maatschappij hangen, omdat zij totaal niet met Nederlanders omgaan.
  Ik vraag mijn eigen af of gekke mabel d`r eigen daarin verdiept heeft, hoe het komt dat die nazaten ook totaal niet integreren en dat ze daarom niet zo geliefd zijn bij de Nederlanders.
  Alhoewel er wel weer bevolkingsgroepen zijn die een eigen tv programma hebben, opsporing verzocht, toch ook niet misselijk hè mabeltje, dwaas die naast de gewone samenleving leeft!!!

 28. Punt50

  Die Soros, dat is toch de man die zijn eigen volk op de trein zette richting Auschwitz?

  1. Kodi

   En daar zijn kopgelden voor opstreek.

   1. corfo

    @ Punt50/Kodi.
    Die Soros deed hetzelfde als de grootvader van Lodewijk Asscher : hij wees de Joden aan voor transporten ri. Polen.

 29. Kodi

  Radicalisering bij Belgische kleuters

  21 aug. 2017 in BUITENLAND

  RONSE – Kleuters op een school in het Belgische Ronse lijken onder invloed staan van een extremistische islamitische stroming. Leraren luiden de noodklok. Dat staat in een rapport waar de krant Het Laatste Nieuws over bericht.

  De kleuters citeren bijvoorbeeld Arabische verzen uit de Koran tijdens de speeltijd of komen vrijdag niet naar school om religieuze redenen. Sommigen weigeren een hand te geven. Het komt zelfs zover dat kinderen ongelovigen met de dood bedreigen, leeftijdgenoten varkens noemen en ,,met de vinger aan de keel bewegingen maken”, citeert de krant uit het interne rapport. Het is de eerste keer dat wordt vastgesteld dat bij zulke jonge kinderen signalen van radicalisering worden waargenomen, aldus de krant.

  De directeur van de onderwijsgroep waar de kleuterschool onder valt reageert geschokt op de berichtgeving. ,,Dit is een storm in een glas water.’’ Het gaat om zes kinderen uit drie gezinnen die bekend zijn bij de politie, zegt Dirk Moulart tegen persbureau Belga. ,,Kleuters zeggen vaak dingen die ze nog niet helemaal begrijpen. Ze doen uitspraken die ze thuis of elders hebben gehoord.’’

  Moulart had gehoopt dat het interne document met ,,meer discretie” zou worden behandeld. Hij wijst erop dat de scholengroep al jaren werkt aan de betrokkenheid van ouders en cursussen over levensbeschouwing en radicalisering organiseert. Die worden voortgezet. De kwestie wordt ook besproken met de koepel voor het onderwijs in Vlaanderen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/309653/radicalisering-bij-belgische-kleuters

 30. nienke

  Mabeltje ga eens voor 1 jaartje in een grote stad tussen de moslims wonen dan lul je wel anders.
  Lekker je mening geven vanuit je ivoren torentje waar je aan niets ontbreekt.

 31. Nederlandse_Patriot

  Landverrader.

 32. Ruth

  Guus, jij zegt dat moslims geen probleem hebben met Joden.
  Onder welke steen kom jij vandaan?
  Moet jij eens voor de gein met een Keppeltje op over de dapperdmarkt lopen dan kom je er vanzelf achter hoe tolerant moslim’s zijn tegen Joden.

  1. Rust

   Guus leest alleen artikelen, komt nooit zijn huis uit. Zoals elke naïeve dombo hier verkondigd hij dingen die hij ergens gelezen en onthouden heeft met zijn fotografische geheugen. Denk ook dat hij erg intelligent is terwijl hij volgens mij nooit sociaal contact heeft met andere en dit dus ook zeker niet kan weten. Maar hey Guus, je bezorgt mij in ieder geval een erg leuke dag met je humoristische uitspraken! Daarvoor dank ik jou!

   1. Guus Geluk

    Rust lijkt wel een beetje op Feit. En op Vit.

    1. Vit

     Guus Geluk lijkt nogal op Beukmans.

     1. Dubbele Komma

      en dhimmie dopper. Of knetter knettergek,of loonslaafje bij soros.

      komt echt werkelijk geen zinnig woord uit…

  2. Guus Geluk

   Dat zeg ik niet, ik zeg dat iedereen problemen met Joden heeft. De Europeanen roeiden zes miljoen Joden uit. Binnen linkse (SP) en rechtse (Jean-Marie Le Pen) bestaat er ook nog een grote hoeveelheid antisemitisme.

   Ik constateer echter dat je niet wilt ingaan op mijn betoog. Op dit forum zie ik dagelijks een grote dosis moslimhaat. Gisteren werd er nog geroepen moslims te behandelen als we vroeger de nazi’s behandelden. Prinses Mabel heeft dus zeker een punt.

   1. toetssteen

    @GG
    Mabel is geen prinses.

 33. Ecoshaarlem

  Dat Mabel zich zelf voor schut zet is geen probleem, heeft zij al eerder gedaan met dat maffia vriendje, maar haar kinderen en overleden man doet zij met deze walgelijke uitspraak geen goed!

  1. corfo

   @ Ecoshaarlem.
   Die Mabel heeft een gigantisch plaat voor haar oranje kop, dat bleek wel overduidelijk toen zij zich, vóór haar huwelijk met de prins, op tv. uitte over haar verleden met Klaas Bruinsma, zonder enige gêne of blozend gezicht biechtte zij “alles” op.

  2. Rosasolis

   @Ecoshaarlem. Ik vrees dat wij binnenkort berichten zullen krijgen, dat Mabeltje
   een nieuwe rijke vriend heeft..uit moslim kringen. Ik vind het vreselijk om het te zeggen,
   maar ik zal me niet verbazen als het wordt de nieuwste royal-islamitisch relatie,
   na die van prinses Diana.

 34. Marija

  Dat dit mens zich Van Oranje mag blijven noemen.
  Als ik van Oranje was, zou ik mijn best doen de naam te zuiveren, als dat al mogelijk zou zijn :))

  Lees dat gezicht en zie de hooghartige arrogantie daarin.

  1. Rosasolis

   @Marija. Misschien heeft zij haar naam al veranderd tot een of andere moslim naam.
   Ik zou niet verbaasd zijn, als zij verkering heeft met een nieuwe rijke moslim prins,
   of rijke olie sheik.

  2. Punt50

   Hou op Marija aub. Die nep-oranje’s zijn allemaal vreselijk. Het hele spul moet weg.

   1. Marija

    U heeft gelijk, dat weet ik ook wel, soort zoekt soort.

 35. Rosasolis

  Ja inderdaad Nederland wordt steeds meer islamofobisch. En waarom zouden wij dat
  niet moeten zijn? Er komen steeds meer problemen in islamietische wijken. Zij willen
  dit land geleidelijk veranderen tot Nederstan, volgens de hoofd doelen van de islam, die in de koran staan.
  1. Er is alleen een geloof — de islam. Alle landen moeten islamitisch zijn.
  2. Alle “ongelovigen” moeten bekeren tot de islam, of worden vernield.
  3. Als die doelen zijn bereikt dan zal er kalifaten opgericht door de hele wereld, en die
  zullen geleid worden die door onderling selectie.
  Dit gebeurt nu heel geleidelijk. Hoe meer wij proberen dit ramp te verhinderen, hoe actief zij zijn…stiekem. Hoewel de moskees geen geld mogen krijgen van Midden-Oosten regeringen, krijgen individuelen toch geld uit die landen, en dat gaat naar hun
  mede-gelovigen…om fonds voor een nieuwe moskee te bouwen! Overal in Nederstan
  rijzen ze op als paddestoelen! En er komen ook meer aanvragen voor islamietische
  hoge scholen te bouwen, naast de nieuwe moskee. Er worden steeds meer prachtige
  oude herenhuizen verkocht aan islamieten. En dan worden die wijken een islamitisch
  wijk…vlakbij een moskee met luidspeakers de 5 keer per dag de mannen roepen om
  te gaan bidden. Jaren geleden had ik als studente gewoond op de Engelenburgstraat
  in Den Haag. Ik heb vorige week gelezen dat al die huizen zijn verkocht aan salafistische moslims, met vele andere straten in het Transwaal Kwartier. Hetzelfde geval als eerder in de Haagse Schilderswijk. En nu willen zij gigantische moskeeën bouwen in Utrecht en in Enschede. Hoeveel islamietische burgemeesters moeten wij
  nog kregen om dit te laten doorgaan. Ik hoop dat de nieuwe moslim burgemeester van
  Arnhem de laatste mag zijn, nadat de P.v.d.A. eindelijk uit ons regering is. Of Mabel
  is bekeerd tot de islam of zij steunt een van ons linkse partijen, om te helpen zorgen
  dat zij het zullen weer aan de macht komen. Jammer, Mabel.

 36. Anna

  Hoe zou dat nou toch komen miljonair Mabeltje. Heeft ze haar oranje kapitaal in Saoedi- Arabië zitten? Al die rijke elite lui die zo hard roepen hebben zelf nergens last van. Hypocrieten!

 37. Tinneke

  Welalsjemenouzeg………..Meneer Cheung heet nu Tinneke met een n…….ben er niet blij mee hoor! was zeker niets meer over.

 38. Seneca

  Bizar dat er zoveel aandacht wordt besteed aan het gebazel van de nep christen guus geluk. laat de man toch in zijn sop gaar koken maar hij heeft wel de aandacht van het topic afgeleid. hoe haalt deze omhoog gevallen doos in het haar achterlijke hersens om ons islamofobisch te noemen. dit figuur is ontegenzeggelijk de meest intelligente van het oranje zootje. echter zij heeft bepaalde sympathieën die mij doen walgen. ten eerste haar contact met Klaas Bruinsma (Nederlands top crimineel, dus barstte van het geld) en nu weer met Soros die vele malen rijker is. wat een kreng is die doos. zij vreet van ons en steekt ons maar gelijk een mes in de rug om haar politiek correcte standpunt te kunnen uitdragen. wat een wereld.

  1. Guus Geluk

   Nee, ik vestig mijn aandacht precies op het bericht van Prinses Mabel.

 39. Floris

  “Ik zou niet verbaasd zijn, als zij verkering heeft met een nieuwe rijke moslim prins, of rijke olie sheik.”
  ——————————————————————————
  Ze kroop al eerder met een moslim in bed: https://nl.wikipedia.org/wiki/Mohammed_Sacirbey

 40. henk vintage

  Ik heb geen behoefte aan contact met mensen waarvan het gemiddelde i.q. 30 punten lager ligt en ook nog eens geïndoctrineerd zijn met een ziekelijke ideologie

    1. Kodi

     Informatief en interessant draadje! Met veel (links naar) informatieve en interessante artikelen. Warm aanbevolen!
     Al met al brengt die Islamitische patriarchale cultuur met al die neef-nicht huwelijken onder Marokkanen dus 5 tot 7 maal zo vaak schizofrenie voort dan onder Nederlanders. Dat is dus negatieve braindrain. Dat is achterlijkheid importeren. Met meer Marokkanen daalt in Nederland dus het IQ, zoveel is duidelijk. Willen we meer of willen we minder daling van het IQ?

 41. Peter Loosduinen

  Oplossing islamprobleem !!
  Van Vlaams Belang

  Intrekking van de erkenning en subsidiëring van de islam als erkende godsdienst.
  Geen subsidies meer voor moskeeën, imams en/of islamitische organisaties.
  Immigratiestop voor moslims. Personen uit de lidstaten van de Organization of Islamic Cooperation (OIC) worden de toegang tot ons land geweigerd.
  Alle in ons land verblijvende moslims moeten een loyaliteitsverklaring ondertekenen waarbij ze de tot intolerantie en geweld aansporende passages in de islamitische geloofsbronnen alsook de islamitische wet (sharia) verwerpen en de principes van gelijkwaardigheid van man en vrouw, de scheiding tussen kerk en staat, de vrije meningsuiting en de godsdienstvrijheid onderschrijven en beloven toe te passen.
  Afnemen van de Belgische nationaliteit en uitwijzen van moslims met een dubbele nationaliteit die de loyaliteitsverklaring niet afleggen.
  Verbod op de islamitische sluier of hoofddoek in alle openbare instellingen, de zorgsector, scholen. Verbod op de islamitische sluier voor overheidsfuncties (zoals politieagent, ambtenaar en onderwijzend personeel)
  Halal-belasting.
  Minarettenverbod.
  Bouwstop op moskeeën, sluiten van alle radicale en/of vanuit het buitenland georganiseerde en gefinancierde moskeeën en koranscholen.
  Verbod op ritueel slachten.
  Geen islamonderricht op school.
  Verbieden van organisaties en politieke partijen die al dan niet openlijk het invoeren van de sharia of het kalifaat als doelstelling hebben (zoals Hitzb ut-Tahrir, Milli Görus, Jamaat Tablighi, Moslimbroederschap,…).
  Het bannen van de islam uit gevangenissen: geen halal, ramadan of islamitische lectuur meer.
  Geen islamitische bidruimtes op scholen en universiteiten.
  Geen shariarechtbanken of shariaraden toelaten of erkennen.
  Geen enkele toegeving van overheidswege betreffende islamitische feestdagen en tradities met name op school, in het openbaar ambt, in culturele centra of elders.
  Geen in de openbare ruimte hoorbare oproep tot gebed (azan).
  Nultolerantie wat betreft zaken als gescheiden zwemmen en en andere uitingen van islamitische onverdraagzaamheid.
  Nultolerantie voor wie vlaggen, emblemen of andere symbolen en/of propaganda van islamitische groepen die sharia en/ of jihad verheerlijken of propageren in bezit heeft, toont en/ of verspreidt.
  Uitzetting uit ons land en afnemen van de Belgische nationaliteit voor al diegenen (en hun families) die radicale islamitische organisaties en/of hun ideologie ondersteunen.

  1. IJscoman

   Dit is een grondige aanpak Peter Loosduinen. En ik ben het punt voor punt ermee eens. Gevaarlijke ideologieen onder het mom van religie dienen bestreden te worden met alles wat we in huis hebben.

   1. Nasrani

    Precies, ik ook. Maar ja…..

 42. Gerlos

  Hik vond Mabel een ontzettende leuke meid maar na dit ……..

 43. Marija

  Hier kan mevrouw Wisse Smit het wel mee doen:

  https://www.youtube.com/watch?v=B7oRAOZViuQ

 44. Parestado4

  O,O, O, de olie?$$$$$$$$

 45. Bes Tolen

  Hoe heet die Mabel nu werkelijk? Niet van belang. De roddelverhalen niet van belang. Haar activiteiten? Wel van belang waar het om politiek gaat. Ook van belang is waar ze nu staat. Voor moslims hoeft ze het voor mij niet op te nemen. In tegendeel, ik zou dat afwijzen. Gezien haar reputatie denk ik dat ze islamofobia als een kwaad ziet. Daarom vertrouw ik er niet op, dat ze de moslims de waarheid zegt namelijk waarom anderen geen behoefte hebben aan contacten met moslims.

 46. Jan van Kampen

  De Oranjes verloochenen hun voorvader Willem van Oranje, die streed voor vrijheid van Godsdienst. Vrijheid van Godsdienst binnen het kader Christendom, nimmer heeft Willem van Oranje daarmee de Islam bedoelt, nimmer! De Islam is daarnaast geen godsdienst maar een ideologie verpakt als godsdienst. Een macht van dood, verderf en onderdrukking. We hebben de Oranjes al een eerder (1795) de Noordzee overgezet. Het wordt weer tijd voor een koude zwempartij, blijkbaar. Niet een zwempartij omdat ze Nederland willen behouden maar omdat ze Nederland verloochenen. Ik vindt het erg jammer Mabel het regeren van onze Koning kapot maakt. Ik roep onze koning op voor het Christendom te kiezen, zoals zijn voorvader. Niet? Wederom een Republiek der Verenigde Nederlanden.

 47. Ngatimoto

  Ik ben geneigd € 10,00 aan de eerste de beste moslim te geven die ik deze winter vrijwillig zandzakken zie vullen voor dijkverzwaring. Of, voor het vrijwillig sneeuwschuiven op de ijsbaan. Of het helpen bij oversteken van hulpbehoevende niet moslim oudjes.

  Mabel….dear….parel in de ogen van je schoonmoeder Beatrix, kijk even op Twitter bij Nanninga wat die deze week meemaakte. Op straat werd zij lastig gevallen door een moslim. Laat je baas Soros ook even kijken. https://twitter.com/ANanninga

  Mabel, kijk je nog wel eens in de spiegel en denk je dan: ‘Waar ben ik mee bezig’?

 48. henkvanschepen

  Wat je ook van Mabel vind, Rekenen kan ze in elk geval niet, zwetsen daarentegen wel! Er zijn op dit moment meer dan 1 miljoen Nederlandse moslims, ruim 6,25% van de bevolking, Dat maar 5% van de Nederlanders een moslim wil ontmoeten is daarmee je reinste Bullshit geworden!
  Of zou Mabel de moslim bevolking zelf niet onder de Nederlanders rekenen?

 49. Piet Karbiet

  Ach, ongeveer 99,9% van de Nederlanders heeft nooit contact met het Koninklijk huis, maar we betalen die bagger wel.

 50. marco1

  En hoeveel procent van de moslims heeft behoefte aan contakt met Nederlanders?

  1. DolleDries

   Met de mensen die je volgens hun eigen boek moet haten zoek je geen contact natuurlijk.

 51. Klukkluk

  Nou, minder dan 1% van de Nederlandsers heeft contact met het Konkluk Huis. Maar die moeten die onzin wel ophoesten. € 42 milljoen per jaar and counting. Pleurt lekker op.

 52. sjun

  Ik denk dat de gemunte term islamofobie veel meer belichting vraagt opdat iedereen kan weten hoe het wordt ingezet om het debat over maatschappelijke misstanden te smoren.
  http://tinyurl.com/ybwrny9x
  Pat Condell vatte het al eens uitstekend samen: “Islamofobie is een islamitische afkorting voor vrijheid van meningsuiting, seculiere democratie en gezond verstand.” Het verwijt ‘islamofobie’ is intussen al even inhoudsloos geworden als veelvuldig misbruikte begrippen als ‘discriminatie’ en ‘respect’. De term beschuldigend toegeworpen krijgen onderscheidt zo onderhand de jongens van de mannen en geeft aan dat je rake issues benoemt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.