Mabel van Oranje beledigt Nederland, noemt ons 'islamofobisch': 'Maar 5% wil moslims ontmoeten!'

Geen categorieokt 19 2017, 8:00
Mabeltje van Oranje is hard bezig om Nederland weg te zetten als 'islamofobisch.'
Je zou denken dat Mabel van Oranje wel betere dingen te doen heeft dan ons land te beledigen, zeker aangezien ze haar huidige levensstijl voor een groot deel te danken heeft aan ons, de belastingbetalers. Helaas is niets minder waar. Gisteravond tweette mevrouw heel trots het volgende:
https://twitter.com/MabelvanOranje/status/920672640251068416
Trots? Ja trots. Door dit rond te tweeten zet mevrouw zichzelf namelijk neer als moreel superieur. Zij is tolerant. Zij wel. Maar de gewone Nederlander? Nee, die echt niet. Niet eens bijna.
Waarom ze dit soort belachelijke cijfers verspreidt (ik geloof er helemaal geen snars van dat ze kloppen. Je hoeft alleen maar rond te lopen op een middelbare school om te beseffen dat de overgrote meerderheid van de Nederlanders wel degelijk "contact heeft met moslims")? Mevrouw is een trouwe volgeling van George Soros. Dat is die halvegare miljardair wiens grote doel het is om de Westerse manier van leven en het kapitalisme kapot te maken. Dat Mabel betrokken is bij zijn organisaties is bewijs genoeg dat zij die 'droom' (lees: nachtmerrie) deelt.
Geen wonder dus dat ze Nederlanders (westerlingen) stelselmatig afzeikt.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/920740008432201728
Het ergste van dit alles is natuurlijk dat deze Nederland-hatende leugens-verspreidende, ophitsende dame zich "van Oranje" mag noemen, wat toch een naam is die door veel Nederlanders gezien wordt als de meest eervolle naam mogelijk. Schande.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten