Duitse docente luidt de noodklok: ‘Onderwijs wordt onmogelijk door massamigratie en islamisering’

De huidige trend van massale immigratie hierheen van mensen die totaal andere normen en waarden hebben, zorgt ervoor dat normaal onderwijs geven onmogelijk wordt, aldus een docente die ten einde raad is.

Dat Europa een migrantenprobleem heeft, moge meer dan duidelijk zijn. Met – letterlijk – bootladingen komen ze hier aan, kansarme ‘vluchtelingen’ die nooit in hun eigen levensonderhoud zullen kunnen voorzien hier, laat staan dat ze ooit iets aan onze maatschappij zouden toevoegen. Behalve dat ze professioneel vaak weinig kunnen – we wachten gek genoeg nog steeds op die hersenchirurgen die links ons beloofde – stemmen hun doorgaans islamitische normen en waarden allesbehalve overeen met die van ons. Oftewel: integratie is niet of nauwelijks mogelijk.

Voor één groep is dit echter extra sneu: kinderen. Ze worden door hun ouders duizenden kilometers meegesleept en vaak in levensgevaarlijke schuiten gepropt, op weg naar een kansloze toekomst hier. Onze scholen moeten vervolgens redden wat er te redden valt, maar dat blijkt deze keer bizar lastig te zijn, aldus de Duitse Ingrid König. Ze geeft al jarenlang les op een school in een achterstandswijk in Frankfurt, en beseft zich heel goed dat het helemaal de verkeerde kant op gaat. Ze heeft erg veel moeite deze kinderen wat bij te brengen, en vreest voor hun toekomst.

Ja, ik zie uw linkse medemens al getriggered worden: ‘Dat is toch niet zo gek dat kinderen in achterstandswijken vaak slechter onderwijs genieten? Zo werkt dat vreselijke gedrocht dat kapitalisme heet nu eenmaal!’ Helaas gaat die ballon hier dus niet op. Ingrid heeft al vaak genoeg te maken gehad met migranten- en vluchtelingenstromen: Turken, Russen, Polen, Joegoslaven: ook zij kwamen op een gegeven moment en masse naar West-Europa en brachten kinderen mee die de taal niet spraken. Lastig, maar niet onoverkombaar: ook die leerlingen heeft zij uiteindelijk tot goede Duitse staatsburgers om weten te scholen.

Deze keer is dat echter een heel ander verhaal, en dat heeft alles te maken met de groeiende radicalisering onder moslims, vertelt de docente. ‘Vergeleken met vorige migrantengolven, lopen deze kinderen mijlenver achter’. Dat zit hem vooral bij de ouders, die weigeren om te integreren. Dat betekent dat er thuis alleen maar Arabisch, Urdu of wat dan ook gesproken wordt – maar zeker geen Duits, Nederlands of Frans – dat hen uitnodigen op ouderavonden onbegonnen werk is en dat ze hun kroost totaal niet aanmoedigen hun best te doen in de klas.

Je kind zou immers maar wat gaan bijdragen aan die ongelovige samenleving die je heeft opgevangen, toch?

Het ergste is: we zijn al te laat. Zelfs als we nu eindelijk eens een degelijk asielbeleid krijgen – de kans daarop is natuurlijk nul – zitten we al met een gigantische lading aan mensen die nooit echt zullen kunnen meedraaien. Met dank aan de ‘Wir schaffen das!’-mentaliteit van de Europese elite.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. henk vintage

  De doodsteek voor Europa, door U zelf gefinancierd.

 2. Punt50

  Niet aan beginnen, want het is onbegonnen werk, trekken aan een dood paard, etc. Er is maar één juiste oplossing. Alles wat naar Islam riekt totaal uit Europa verwijderen. Islam = evil.

 3. sjun

  In Oost-Europa is men niet te beroerd om culturele vluchtelingen uit West-Europa op te nemen. Met het oog op de toekomst kan het geen kwaad vast te gaan werken aan de Hongaarse, Poolse en Tsjechische woordenschat om ook daar en van daaruit te kunnen bijdragen aan de opbouw van de maatschappij in plaats van hier tot in lengte van jaren te blijven meebetalen aan het trekken van een dood paard. Er is ook een andere optie maar vooralsnog is men daar in West-Europa nog niet ontvankelijk voor. Met het schrikbarende voorbeeld van Zweden en wat daarover langs alle wegen behalve die van de gekochte en verpolitiekte publieke media doordringt kan dàt echter maar zo veranderen. Niet elke kikker laat zich levend koken.

 4. denk eens na

  Je ziet het bewijs eu wordt geislamiseerd

 5. Floris

  Het linkse onderwijs wordt keihard met de neus op de feiten gedrukt.

 6. Dubbele Komma

  Zo voorspelbaar dit verhaal. Is dit nieuws? Ik zie dit met mijn ogen minimaal 20 jaar. Op 1400 jaar islamitische bloederige onderwerping..

  De geschiedenis herhaalt zich gewoon. We gaan ons gewillig aan de islam onderwerpen.

  Dankzij figuren als volkert aka dhimmie usefull idiot dopper.

  Die op zijn 20e zijn veterstrikdiploma kon behalen.

  Eindelijk.

 7. Baaz

  Import van islam is nóóit vrijblijvend. Uiteindelijk zal de homeopathische verdunning haar tol eisen, uiteraard ten gunste van de Mohammedanen, aangevoerd door de linkse oikofoben en demofoben.

 8. Bloem

  Het enige dat ze bereikt met haar boodschap is dat “wir schaffen daß” Merkel er voor zal zorgen dat ze haar baan verliest en het zwijgen wordt opgelegd.

 9. Klukkluk

  De meeste kinderen komen later met het vliegtuig in kader van gezinshereniging. Betaald door het gastland. Met terreur en criminaliteit als dank.

 10. Ni28

  De MSM zullen dit vast kwalificeren als Russische trol nieuws. Net als al die aanrandingen en verkrachtingen zal dit allemaal niet waar zijn. Hier ging gisteren de uitvoerige reportage van de NOS over. Dus niets aan de hand. Slaap lekker!

 11. waakhond

  merkel is voor vluchtelingen binnen halen.
  maar is tegen dat homo’s trouwen.
  wie vertrouwd haar nog?????
  Beste Duitsers jullie hoeven niet uit schuldgevoel te stemmen op Merkel.
  Laat je geen oor aan naaien nergens voor nodig.

 12. Ruud562

  Waar de islam verschijnt is het de vrijheid, vrede en veiligheid die verdwijnt!
  En toch zijn er nog te vele dwazen die dit niet willen inzien!

 13. Peter Selie

  Duitse docente luidt de noodklok: ‘Onderwijs wordt onmogelijk door massamigratie en islamisering’ Dat is precies de bedoeling van Frau Merkel, ordo ab chao!

 14. Nasrani

  Ik hoop dat de Duitsers helemaal zat worden van de islam en zijn volgelingen. En dat gaat een keer gebeuren. Wat zou het heerlijk zijn wanneer we de islam uit Europa knikkeren en dat de moslims afdruipen naar hun islamitische heilstaten. I have a dream.

  1. Nestor Makhno

   I have a dream. Lobotomie bij Nasrani.

 15. Nestor Makhno

  Onze sefardische vriend heeft weer spannende verhalen. Toen de Amerikanen, de Britten, de Fransen en natuurlijk de eersteklas bruine armen de Nederlanders met vliegtuigladingen Iraq en Syrie binnenvielen toen luidde een Iraakse docente de noodklok
  ‘Onderwijs wordt onmogelijk door massabombardementen en dagelijks onophoudelijke westerse terreur’
  De huidige trend van massale militaire invallen hier van soldaten die totaal andere normen en waarden hebben en weigeren zich aan te passen, zorgt ervoor dat normaal onderwijs geven onmogelijk wordt, aldus de Iraakse docente die ten einde raad is.

  Dat het Midden Oosten een migrantenprobleem heeft, moge meer dan duidelijk zijn. Met – letterlijk – vliegtuigladingen komen ze hier aan, kansarme ‘soldaten’ die nooit in hun eigen levensonderhoud zullen kunnen voorzien hier, laat staan dat ze ooit iets aan onze maatschappij zouden toevoegen. Ze breken allen maar af, vernietigen onze steden, roven onze kunstschatten, verkrachten onze vrouwen en vermoorden onze kinderen. Behalve dat ze professioneel vaak weinig kunnen, behalve moorden en verkrachten – we wachten gek genoeg nog steeds op die democratie die het “vrije westen ” ons beloofde – stemmen hun doorgaans islamofobische ormen en waarden allesbehalve overeen met die van ons. Oftewel: integratie is niet of nauwelijks mogelijk.

  Maar dat is natuurlijk ook niet wat ze willen. De US zit veilig aan de overkant van een grote zee en maakt graag rotzooi elders en laat dan anderen de kastanjes uit het vuur halen. Wat ze willen is onze samenlevingen vernietigen, onze minderheden verdrijven, onze staten opdelen in kantons opdat het “vrije westen “ons kan manipuleren. Dat daarbij miljoenen mensen radeloos op de vlucht slaan maakt het vrije westen niets uit. Als deze vluchtelingen naar het vrije westen komen dan worden ze daar wel opgevangen door de fascisten als AfDm PVV, DDS, Le Pen en UKip.

  Toch raar dat israel eigenlijk geen vluchtelingen opneemt. NIET ËËN, terwijl ze wel terroristen van al Nusra voorzien van wapens, medische verzorging en hulp bij aanvallen op het Syrische regeringsleger. Kennelijk is Israel het land wat net als Saudi Arabie garen spint bij het lot van miljoenen ontheemden.

  1. denk eens na

   Zo gek is dat niet dat israel geen vluchtelingen wil op nemen .Neem jij een buurman in huis die je vrouw en kinderen wilt verkrachten,en het liefst je keel door snijd?Je moet wel goed gestoord wezen als je dit maar over denkt.

  2. shidaian

   Heb je koorts Nestor?

 16. Florissa

  Maar vooral blijven stemmen op dit stelletje uilen wat ze alllemaal binnenhaalt mensen En blijven lachen om Baudet en Wilders, jullie zijn langzaam van begrip ,ambtenaar ,of iemand die zijn geld heel makkelijk krijgt ,maar dit kan zomaar afgelopen zijn, automatisering staat om de hoek, je krijgt een schop onder je kont ,maar krijgt niks meer ,omdat er nog miljoenen kanslozen moeten worden gered .
  Eerst de media eruit , dan die parasieten en mooipraters in de regering , en elke gemeenten heeft zich te houden aan de nieuwe regels die gemaakt worden over uitzetten en terug sturen , bij weigeren burgemeester en verantwoordelijke ambtenaar , ontslag zonder verdere vergoeding .
  Wie de derde wereld importeerd wordt zelf een derde wereld land .

  1. Peter Selie

   +++++

 17. eRik2017

  Femke Halsema wist dit al. Zij haalde haar kinderen van een gemengde school omdat islamitische kinderen zeiden dat ze – zouden branden in de hel – omdat Femke’s kroost ’s middags op school van een boterham met worst smulden.
  Jahaaa, Alexander P.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.