Finland: kansenparel die 10-jarig meisje misbruikte niet schuldig aan verkrachting, want geen bewijs voor verzet

Een 23-jarige man met een zekere migratieachtergrond is in Finland vrijgesproken van verkrachting. De reden: de rechter acht het niet bewezen dat het meisje niet zat te wachten op de wat vroege ontmaagding.

Het houdt de gemoederen nogal bezig op het moment in Finland: de zaak rondom Jusuuf Muhamed Abbud, die een 10-jarig meisje verkracht zou hebben maar daarvoor toch is vrijgesproken.

De kansenparel – met een naam die gek genoeg een zekere migratieachtergrond doet vermoeden – misbruikte het meisje in 2016 in een huis in Pirkanmaa, ten noordwesten van Helsinki. Daarvoor stond hij deze week terecht bij de rechter in de west-Finse stad Turku, die een oordeel over hem moest vellen.

Het uiteindelijk oordeel: meneer is niet schuldig aan verkrachting van het kind. Goed, dat kan natuurlijk: mensen worden vaak genoeg beschuldigd van zaken die ze uiteindelijk niet gepleegd blijken te hebben, dus waarom zou dat in dit geval niet kunnen? ‘Misschien klopt er gewoon niets van het verhaal’, zou je kunnen denken.

Nou, die optie kan van tafel. De rechter heeft Abbud namelijk niet vrijgesproken: hij heeft wél drie jaar celstraf gekregen voor het seksueel misbruiken van het meisje. Niet zo gek, als je bedenkt dat hij met zijn 23 jaar duidelijk iets te oud is voor een onschuldige jeugdliefde: dit is gewoon je reinste pedofilie. Dat is dus bewezen geacht, wat verklaart waarom de Finnen zich zo boos maken om het feit dat hij niét ook voor verkrachting veroordeeld is. Volgens de edelachtbare ‘is er geen bewijs dat ze geen seksuele handelingen met hem wilde uitvoeren’, en is het dus geen verkrachting. Krankzinnig: alsof een 10-jarige ook maar enig benul heeft van zulke zaken, en een afgewogen beslissing daarover kan maken. En alsof Abbud haar bij een “nee” niét verkracht zou hebben.

Enfin: het lijkt erop dat deze rechter de Finse versie van onze D66-rechters is. Politiek correct, want je zou toch maar zo’n aanwinst voor Finland brandmerken als verkrachter. Laat staan dat je hem het land uit zou smijten. Nee, in plaats daarvan mag hij even drie jaar genieten van de Finse gastvrijheid achter de tralies, en daarna gewoon weer vrolijk op straat. Wie weet op zoek naar zijn volgende slachtoffertje.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. trampoline

  Deze dwaalredenering is te gek voor woorden.

  Zo lok je als rechter natuurlijk wel wraak uit! En daar zal dan vast geen begrip voor zijn.

  1. Hetzalwelweer

   Deze rechter is een vrindje van elite…..niet van het volk, slaaf alaaaaaaaaaf….hij krijgt een fikse bonus en mag oprotten.

 2. meanstreak2099

  die gast zal zijn leven in de gevangenis niet zeker zijn en op een of andere manier heb ik met vele geen medelijden mee

  1. denk eens na

   Zouhij niet tussen zijn soort genoten zitten,lijkt mij aannemelijk dat de gevangenissen daar ook vol zitten met moslim tuig.

 3. Ritter

  Rotterdam en de apothekers en tandartsen uit Aleppo

  Vrijwel 100% immigranten zit in de bijstand.

  https://opiniez.com/2017/11/29/rotterdam-en-de-apothekers-en-tandartsen-uit-aleppo/?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

 4. van Urk

  Met andere woorden: Iemand met een verstandelijk beperking kan in een progressieve wereld ook gewoon rechter worden.

 5. DolleDries

  Het nieuwe spannende Zweden – Een werkneemster in een opvanghuis voor vluchtelingkinderen wist op het nippertje te ontsnappen aan een verkrachting door een Afghaan die haar in wurggreep hield.
  – Hij is een jonge man die te snel volwassen is geworden en heeft geen tijd gekregen om kind te zijn, zegt het slachtoffer.
  De vrouw verklaarde tijdens het proces dat ze ongeveer een jaar in de accommodatie in Skåne heeft gewerkt. Ze verklaarde dat ze meteen medelijden had met de Afghaanse man toen ze daar begon te werken.
  – Hij was een verdoolde en boze man. We hebben veel arbeid verricht in een poging om hem veilig en succesvol te laten voelen, zei de vrouw.
  Ze legde verder uit dat de Afghaan moeite had om “toevlucht” te zoeken bij het personeel, maar dat ze zelf een “goed en aardig contact” kreeg en beter kon helpen wanneer hij boos werd.
  – Ik beschouwde hem als uit zijn krachten gegroeid, dat wil zeggen, een jongeman die te snel is gegroeid en geen kind is geweest. Hij opende zich meer en meer en begon zichzelf te ontdekken.
  De Afghaan begon haar “Mamma Habibi” te noemen, kwam steeds dichterbij en wilde knuffelen.
  – I love you. I kill Anders (de partner van de vrouw). You and me marry! kon hij soms uitroepen en begon zelfs op haar billen te tikken.
  De Afghaan had “het moeilijk de grens te zien tussen genegenheid, aardig zijn en verliefd worden op een iemand”, constateerde het personeel.
  Op een avond in begin november 2016, toen de vrouw alleen was met de man en ze samen Xbox speelden, wilde hij haar kussen en eiste dat ze haar borsten liet zien. Hij toonde ook zijn erectie door zijn stoffen shorts.
  In de nacht van 24 november 2016 had de vrouw nachtdienst en was aan het slapen toen ze door luid kabaal wakker werd en ontdekte dat de Afghaanse man op de bovenste verdieping aan het rennen en “spelen” was. Toen ze terugkeerde naar de slaapkamer van het personeel zat hij daar op bed en verklaarde dat hij “gekust wilde worden”.
  Toen ze weigerde werd ze op het bed geduwd. De Afghaan zat tegenover haar en probeerde haar neer te houden en betastte haar. Ze slaagde erin hem op de vloer te duwen, maar toen begon hij haar met zijn hand onder haar nachthemd te voelen. Hij likte haar op haar gezicht en op haar wangen, en ze kreeg schrammen over haar borsten en bloeduitstortingen op haar lichaam tijdens het gevecht met de Afghaan.
  Volgens de aanklager hield de Afghaan de vrouw ook in een wurggreep en was van plan zijn beoogde slachtoffer te verkrachten. Hij werd echter op het laatste moment onderbroken toen een andere bewoner kwam aankloppen. De rechtbank schrijft in zijn arrest dat de Afghaan “anders naar alle waarschijnlijkheid zijn actie had voortgezet”.
  “Het was alleen vanwege deze tijdelijke onderbreking dat er geen gevaar bestond dat het misdrijf werd voltooid”, schrijft de rechtbank van Helsingborg, die de handeling beoordeelt als een poging tot verkrachting.
  Omdat de Afghaan, die opgroeide in Iran, verklaart heeft dat hij 17 jaar oud is (en 16 jaar ten tijde van het misdrijf), wordt hij volledig van gevangenisstraf ontslagen. In plaats daarvan is hij veroordeeld tot jeugdhulpverlening en 70 uur alternatieve straf.
  De aanklager heeft geen deportatie geëist.

 6. Baaz

  Ik zeg minder, óók in Finland!

 7. Christina

  Als ik de vader of moeder zou zijn van dat kind,wachtte ik 3 jaar op dat uitschot en hij zal op een gegeven moment wel ergens alleen lopen in het donker, en dan mocht dat gore stuk uitschot kennis maken met mijn bumper!!
  Het word door al die dwaze rechters, in al de westerse landen, dat de burger echt het heft in eigen hand gaat nemen!!
  Welke ouder pikt dit als het jouw dochter overkomt en dan nog eens zo`n jong kind.
  Dat vuile vieze gore uitschot was echt de mijne!!

 8. Marija

  Als je nú nog niet geloven wil dat het allemaal een van boven opgezet plan is, (dat moet leiden tot de omvorming van Europa), door het vol te laten lopen met die pislam misbaksels, dan ben je echt gestoord.

 9. swetsnek

  pfffffffffffff vermoeiend hoor

 10. Domtoren52

  Is het weleen hetro…..gezien de rechterfoto van z’n Vogue-pose 😉

 11. Babaji538

  Porno is de meest respectvolle liefde.
  Vooral voor het kind is geboren.
  Als het voorbeeld wordt gegeven, van
  hogerhand.
  Dan is er sprake van progressie.

  Petra Hermans

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.