Hallelujah! DENK presenteert: de zes geboden van ome Azarkan

En wee je gebeente als je daar tegenin zondigt, Rutte III!

Islamisering, islamisering, en nog eens islamisering: iedereen praat erover tegenwoordig. Dat het ook anders kan, bewijst – ironisch genoeg – islampartij DENK, dat opeens stevig verchristelijkt lijkt te zijn. Nou ja, misschien ook niet: ze drijven er eerder de spot mee.

Hoe dan ook hebben de heren van DENK weer eens een bizar flauwe video geplaatst, waarbij ze de christelijke component van nachtmerriekabinet-Rutte III – CDA en ChristenUnie dus – stevig op de hak nemen. Hier zijn ze dan: de zes geboden van DENK!

In de video is een fragment te zien uit het debat rondom de Algemene Financiële Beschouwingen, die deze week plaatsvinden in de Tweede Kamer. De dringende adviezen hebben dan ook betrekking op de begroting, die – het zal niemand verbazen – DENK niet bepaald goedkeurt. Maar zonder verdere poespas zijn ze dan hier, de zes geboden van ieders favoriete parlementariër:

1) Gij zult eerlijk delen

2) Gij zult het nut van de overheidsuitgaven aantonen

3) Gij zult in goede tijden niet achterover leunen

4) Gij zult alle lonen met 3,5% verhogen

5) Gij zult doen wat u zegt en zeggen wat u doet

En dan het laatste, volgens Azarkan zelfs het belangrijkste:

6) Gij zult aan DENK een voorbeeld nemen

Tsja, wat moet je nou vinden van die waslijst? Eigenlijk zijn die zogenaamde ‘geboden’ – behalve natuurlijk het laatste – niet eens zo gruwelijk als we van deze partij gewend zijn. Het is uiteindelijk vooral een pleidooi voor een gezondere omgang met de staatsschatkist en het meer afleggen van verantwoording hierover. Op economisch gebied zijn de heren van DENK ook eigenlijk redelijk rechts te noemen, maar helaas komt juist dat enige lichtpuntje vrijwel nooit naar buiten. Nee, zij houden zich liever bezig met het wegzetten van Nederlanders als racisten die nieuwkomers maar zonder wedereisen moeten accepteren. En met het maken van uiterst kinderachtige filmpjes, natuurlijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. marco1

  Beethe onzinnig topic DDS kunnen jullie dat clubje onmensen niet gewoon negeren.

 2. Adriaen

  Wat een jammerlijke vertoning.
  Aan de geestelijke vermogens van de leiders van DENK behoeft nu niemand meer te twijfelen.
  Het zijn de trollen in het parlement.
  Negeren en vooral geen podium geven.

 3. P.Sisterons

  Azarkan vertegenwoordigt het niveau van het parlement. Jammer maar helaas.

 4. Knopper

  Ach ja mijn afvoer is verstopt niet veroorzaakt door die paar peuken maar gewoon door het vet die kleverige pasta ,ja normaal gesproken word dat weggegeven door die ratten maar ze worden zo vetgemest met overig gebleven afval dat zelfs de ratten jullie geteisum maar ff afwachten

 5. Alpenmelk

  Ik ben voor! vooral het punt voor het stijgen van de lonen. Dit filmpje is niet flauw het is helemaal straight to the point! Kunnen jullie rechtse zuurpruimen gewoon niet verdragen.!

 6. Duckday

  Een beetje in de trend van Hr Bolkestein te blijven Met deze 6 geboden slaat de Nederlandse politiek toch een PLEEFIGUUR Hier mee is de aftakeling van de NL Politiek begonnen

 7. DolleDries

  Eerste vijf punten is niets mis mee.

 8. Guus Geluk

  In de bijbel is zes het getal van de boze, en zeven het getal van de volheid, maar we zullen er maar niet te veel achterzoeken.

  Een rechts programma? Ik vind DENK tamelijk links. Een partij die gratis fietsen uit wil delen, kunnen we niet beschouwen als rechts.

  1. DolleDries

   Een partij die gratis fietsen uit wil delen

   Guus niets is gratis en wordt alleen op een andere manier verrekend in je portemonnee.
   Het is ook de SP die vaak met deze sprookjes komt

   1. Guus Geluk

    Precies.

   2. PMG

    Dus ook die drieenhalf procent Droes, die ga jij zelf ophoesten jonguh!

 9. Bloem

  Waarom alle lonen verhogen? Volgens mij moet je dat verdienen door hard te werken en hart voor je werk te hebben.

  1. DolleDries

   Bloem

   In Nederland wordt door heel hoop mensen keihard gewerkt en met hun hart zonder loonsverhoging denk b.v. aan de zorg.. Jij gaat er vanuit dat de werkgever dan automatisch meer loon geeft .Dat zijn sprookjes. De lonen van keihard werkend Nederland lopen al jaren achter op de inflatie en andere verhogingen.

 10. Jan van Kampen

  Zoals iemand het al opmerkte, het getal 6 is niet voor niets!
  Het is het getal van de Anti-Christ!
  De islam is Anti-Christ is al zijn doen. Dat heeft ze bewezen.
  Het kiezen van 6 is niet voor niets!

  1. marco1

   Idd mohammed is de valse profeet waar in de bijbel voor gewaarshuwd word alleen die zou uit rome komen.

   1. Jan van Kampen

    De Anti-Christ is niet gebonden aan plaats. Ze is ook geen persoon. Ze manifesteert zich telkens in een andere vorm. Geweld – Macht – Dwaling enz. We hebben de geschiedenis gezien, de islam heeft het christendom aangevallen, Rome heeft vele mensen verbrand en gedood vanwege haar macht en de moderne tijd laat mensen dwalen in haar gedachten. Zo zie je dat er alles op gericht is het christendom te verdrukken. De Anti-Christ is ook verdeelt tegen zichzelf, ze eet altijd haar eigen kinderen op. Ze delft ook altijd het onderspit in haar ellende.

 11. Gerlos

  Het zou een zegen zijn als deze 3 misbaksels de kamer zullun maar liefst moeten verlaten vanwege slap en Turks gezwel.
  Dames en heren van de tweede kamer at deze misbaksels elke keer voor schut als ze hun riedeltje afspelen of verlaat de kamer tot dat ze uitgeluid zijn met dat gezwel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.