Hulde! Koninklijke Marine ontvangt Sinterklaas, en zijn Pieten zijn... zwart!

Geen categorienov 30 2017, 17:00
Niet bij álle overheidsonderdelen zitten ze te wachten op politiek correcte lulkoek, zo bewijst onze marine vandaag wel weer.
Als je enkel je nieuws van het linkse mediakartel - NOS, de Volkskrant, NRC, etc. - haalt of je mening laat beïnvloeden door 200 onbekende bekende Nederlanders, zou je soms kunnen gaan geloven dat heel Nederland overgestapt is op niet-zwarte Pieten. Iedereen die vasthoudt aan de oude gebruiken is een racist, en mag ook als zodanig te boek gezet worden.
Dat van dat beeld in de praktijk weinig klopt, blijkt maar al te vaak. Ja, in linkse bastions als Amsterdam gooien ze het roer volledig om, maar buiten de grachtengordels - die helaas wél de berichtgeving bepalen - is op 99% van de plaatsen alles als vanouds: Nederlanders hebben immers helemaal geen zin in roetveeggedrochten of andere misbaksels.
Zo ook bij de Koninklijke Marine, waar Sinterklaas en zijn Pieten vandaag langskwamen. En dan niet op een of andere 'lokaal' bedrijfsfeestje georganiseerd door een stel racistische zeecowboys ofzo, maar op het kantoor van Rob Kramer, Commandant der Zeestrijdkrachten en dus hoogste baas van onze marine:
Inderdaad: alles aan deze Pieten is 100% authentiek. Hun outfit, hun haar, maar vooral: hun kleur. Hier niets geen roetvegen, alle kleuren van de regenboog of misselijkmakende stroopwafels: de heren en dames van de marine beschermen niet alleen onze wateren, maar ook onze tradities. Prachtig.
Het is echter wachten op de eerste protestactie tegen deze foto. Protesteren mag natuurlijk altijd, maar hopelijk mondt het niet uit in eenzelfde blamage als vorige week bij de laffe takken van de Arnhemse politie, die eenzelfde foto plaatste maar deze vervolgens verwijderde en zelfs excuses aanbood vanwege negatieve reacties. Maar voor nu: hulde aan admiraal Kramer en zijn team!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten