ISIS heeft een boodschap van vrede: verspreidt poster met onthoofde paus, kondigt Kerstbloedbad aan

Het wordt weer een gezellige Kerst met veel vrede op aarde als we terreurkliek ISIS mogen geloven, maar niet heus.

Het is weer eens zo ver: de grootste terreurmachine van deze arme wereld, jihadistenbende ISIS, heeft weer eens van zich laten horen. En hoe: in de stijl die we van deze gekken gewend zijn, laten ze ons deze keer zien hoe één van hun grootste dromen eruit zou zien: het omleggen van de leider van de heilige katholieke kerk, paus Franciscus.

In een iets minder professioneel gephotoshopte poster dan we gewend zijn van ze – de grafische afdeling van al-Baghdadi’s terroristen heeft waarschijnlijk al het hazenpad gekozen – zien we paus Franciscus in het typische oranje gevangeniskostuum op de grond, met een ISIS-lid dat zijn afgereten hoofd vasthoudt. Op de achtergrond zien we meer vrolijke beelden: een totaal verwoeste stad waar waarschijnlijk elke ‘ongelovige’ een vergelijkbaar lot als de paus tegemoet is gegaan.

Paus_1
De natte droom van elke islamist: een onthoofde paus Franciscus.

Deze obsessie met het doden van de kerkleider en het plegen van aanslagen op het hart van het Christendom, Vaticaanstad, is natuurlijk verre van nieuw. Al jarenlang fantaseren jihadisten wereldwijd over het omleggen van Franciscus en zijn voorgangers. In 2014 spraken ze die wens al uit, en het Vaticaan zelf is terecht zeer bezorgd om deze terreurdreigingen.

Maar wacht: er is meer. Het zou natuurlijk te karig zijn als ze enkel de paus een kopje kleiner zouden maken. D aarom verspreidden de terreurstichters ook het volgende beeld:

Paus_2

Hoewel de kans nihil is dat een haatbaard ook maar in de buurt van Franciscus zou komen, is dit een veel waarschijnlijker beeld: een zelfmoordterrorist die – het is mode in terreurland, zo schijnt – met een BMW en het nodige wapentuig afscheurt op het Sint-Pietersplein, ongetwijfeld om daar een bloedbad van jewelste aan te richten onder de mensenmassa’s die zich daar altijd bevinden. De veiligheidsmaatregelen zullen daar dan ook wel verscherpt worden, maar wie weerhoudt deze plofbaarden ervan dit weer eens ergens anders te doen? De prachtige volzin “Christmas blood – so wait” geeft wel aan dat het feest van vrede op aarde een feest van wrede moordpartijen moet worden, als het aan deze gekken ligt. En of dat nou in Rome of op een Kerstmarkt in Duitsland gebeurt zal hen worst zijn. We gaan dus weer een fijne Kerstperiode tegemoet, zo lijkt het. Met dank aan de mensen die ons veilig zouden moeten houden, maar dat keer-op-keer verzaken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Ni28

  Deze paus zal het ze vergeven en zijn ander wang toekeren. Of in dit geval hoofd.

 2. Floris

  Zo zie je maar. Dit tuig KAN je niet appeasen. Islam kent geen wederkerigheid.

  1. Code134

   Nee, maar welke idioot dacht dan dat dat wel kon?

   1. Kodi

    Dan onderken je dus dat het Islamitische gezwel uit Europa verwijderd moet worden. Voortschrijdend inzicht? Want als de Islam geen wederkerigheid kent, dan vallen er geen kopjes thee mee te drinken. En dan moet je ze dus geen enkele ruimte geven om ons uit te kunnen gaan roeien.

 3. eRik2017

  Sorry @Sybren, maar je laatste opmerking is echt niet terecht:
  “Met dank aan de mensen die ons veilig zouden moeten houden, maar dat keer-op-keer verzaken.”

 4. henk vintage

  Alle moslims terug naar hun natuurlijke habitat.
  De enige manier om aanslagen te voorkomen.

  1. Christina

   En dan een hek eromheen, zekerheid voor alles!

   1. denk eens na

    a BOM

  2. Kodi

   En hun natuurlijke habitat is niet ons ontwikkelde Europa, maar hun achterlijke zandbak op het Arabisch schiereiland. Kick Out The Islam!!!

 5. denk eens na

  Ik vind dat isis veel meer op zoek moet gaan naar politieke partijen in plaats van onschuldige burgeres, Het zal niet lang duren voor den Haag het urgent vind om alles op een andere boog te gooien.

 6. sjun

  Het lijkt me goed dat de mensen wat beter worden voorgelicht over de leer van Mohammed en de wijze waarop de praktisering van ISIS daarin past: https://www.youtube.com/watch?v=Dw9lG83lr0s

  1. Bram Zanddijk

   De Holocaust, de inquisitie en de gewelddadige kerstening van de halve wereld past ook in de leer van het christendom, maar wat is daar dan mee aangetoond?

   Het is schokkend te zien hoe flodderig hier ondoordachte meningen worden neergepend.

   1. IJscoman

    Dat Bram Zanddijk de holocaust onder de christelijke uitwassen rubriceert vertelt zoveel over zijn onbenul, dat ik er maar verder het zwijgen toe doe.

    1. Bram Zanddijk

     U bent niet bekend met het eeuwenlange Europese christelijke antisemitisme waarvan de Holocaust een welhaast onafwendbaar uitvloeisel was?

     http://scholarship.rollins.edu/mls/20/

     1. denk eens na

      mr bram zit zo erg uit zijn nek te lullen dat of hij kan een rekening bij schrijven op de eind van de maand. Of hij zingt de hele dag JE BENT WELKOM.

     2. Dubbele Komma

      Datzelfde antisemitisme wat u graag verdedigd en europa wil overspoelen bedoelt u Einstein?

     3. Rosasolis

      @Bram Zanddijk. Ik denk dat u weinig anders heeft te doen in uw dagelijkse leven, dan urenlang aan uw laptop te hangen. Urenlang naar
      artikelen van diverse sites te kijken, om daarna ideeen van die sites te gebruiken voor uw commentaren aan DDS. Want niets van wat u schrijft is origineel. Hoeveel mensen aan DDS hebben de tijd or interesse om
      naar al uw grote collectie van internet artikelen te krijgen?
      Tijdens WW 2 waren er vele dappere Christenen, Katholieken en Protestanten, die deden wat zij konden om hulp aan de Joden te geven.
      In mijn vaak als concert zangeres, (nu gepensioneerd) heb ik een aantal
      van deze mensen ontmoet. U zou waarschijnlijk nooit hun herinneringen willen erkennen en accepteren.

     4. Rosasolis

      @Bram Zanddijk. Wat bent u een zielige figuur. Bezeten van allerlei
      artikelen op internet. Waarom gaat u niet de dvd van een
      prachtige film halen, die Schindler’s List heet? Het ware verhaal gaat over een Christen, die wist de levens van vele Joden te redden. Vorige week heeft radio 4 de prachtige muziek van dit film uitgezonden. Honderden
      hebben gereageerd hierop. En ook velen uit Duitsland. Velen vertelden
      dat zij altijd tranen krijgen als zij de prachtige thema horen. Dit werd
      ook door de vele Duitse luisteraars verteld.

     5. swetsnek

      Hoho mensen bram niet zoveel antwoorden hij kan nu al zijn orgasme niet onder controle houden kappen nou straks ligt ie in het ziekenhuis met een zere plassen hahahaha

   2. Dubbele Komma

    Ja dat klopt. Als je het bloedvergieten van de islam wilt vergelijken met het christendom in de geschiedenis ben je niet onderlegd genoeg en kan je beter je ondoordachte meningen voor je houden Einstein!

    1. Kodi

     270 000 000 brandoffers door toedoen van de Islam. Dat hebben het Derde Rijk en de Sovjet Unie en ander wereldcommunisme bij elkaar opgeteld niet eens voor elkaar gekregen.

   3. Baaz

    “…maar wat is daar dan mee aangetoond?”

    Daarmee is aangetoond dat jij in het verleden leeft, discussieert en betoogt. Niet gespeend van enige realiteitszin, nuanceer jij dit soort discussies kapot met standpunten als: “Ja maar wij waren ook slecht” en “Ja maar de christenen hebben dit ook gedaan”.

    Het is dit soort, levensgevaarlijke, nuancerende kletspraat, dat ervoor zorgt dat de islam haar demonische klauwen in het westers wensdenken heeft kunnen zetten. Het ontbreekt nog aan het ‘het valt wel mee’.

   4. Roughwood

    … maar wat is daar dan mee aangetoond? Welk punt wilt u met deze opmerking maken? De christenen deden het (volgens u), dan mogen deze moslimlafbekken het ook? U kunt het ons vast vertellen.

 7. Farn

  Het blijft opvallend stil in den Haag. Had eens een christen moet doen met Mohammed.

 8. corfo

  En die parasieten blijven blèren : “de islam is een geloof (= ideologie) van vrede en liefde ! De koran betekent liefde én vrede”.
  Op de brandstapel met die zooi.
  Oók in de bijbel staan afschuwelijke dingen, maar wij, westerse wereld, zijn zodanig ontwikkeld, m.u.v. enkelen én “politici”, dat wij die afschuwelijke dingen niet uitvoeren. Die ontwikkeling is de parasieten vreemd., zij denken én handelen als honderden jaren geleden. Een onderontwikkelde mensensoort.

 9. DolleDries

  e hordes zullen komen, uit Marokko, Libië, Egypte en andere landen in het Midden Oosten’ – ‘Kerk zal getroffen worden door ergste lijden in 1000 jaar’ – ‘Dit Europa zal naar de bodem gaan en wordt een oude herinnering’

  Terwijl paus Franciscus de islamisering van Europa toejuicht, noemde een recente voorganger dit juist het grootste gevaar in 1000 jaar, dat ons werelddeel ten onder zal doen gaan. (Foto: Getty Images (2)).
  In schril contrast met de huidige paus, die de komst van miljoenen moslimmigranten juist verwelkomt en aanmoedigt, voorspelde paus Johannes Paulus II in 1992 dat de islam in deze eeuw als ‘een dodelijke gesel’ Europa zou binnenvallen. De radicale koerswijziging in het Vaticaan bevestigt andermaal dat de Jezuïtische paus Franciscus een van de belangrijkste en tevens gevaarlijkste linksradicale globalisten is, die een grote bedreiging vormt voor de toekomst van het vrije en welvarende Europa, alsmede ook voor het christendom.

  ‘Ik zie dat de kerk in het 3e millennium geplaagd zal worden door een dodelijke gesel, en die heet islam. Die zal Europa binnenvallen. Ik heb de hordes zien komen, van west tot oost: uit Marokko en Libië, uit Egypte, en uit andere landen in het Midden Oosten,’ aldus Johannes Paulus, die dit in een visioen zou hebben gezien.
  Het visioen werd nu pas bekend gemaakt, vermoedelijk omdat deze een zeer onwelgevallige boodschap voor de Westerse elite bevat. Getuige van deze ‘profetie’ was msr. Mauro Longhi, een priester van Opus Dei, die tussen 1985 en 1995 de vaste begeleider van de paus was bij diens korte vakanties in het Abruzzen gebergte, niet ver van Rome.
  ‘De vijanden in de kerk zijn degenen die slapen’
  In het ‘Kluizenaarsverblijf van de heilige Petrus en Paulus’ bij Bienno sprak Longhi op 22 oktober over zijn ontmoetingen met de in 2005 overleden, en in 2014 heilig verklaarde Johannes Paulus. Volgens Longhi knielde de paus in een berghut ’s nachts urenlang neer om ‘hartstochtelijk met de Heer en zijn geliefde moeder Maria te spreken.’
  Na de val van de Berlijnse Muur zou Johannes Paulus tegen Longhi hebben gezegd dat ‘voor wie bidt, alles kan veranderen. De vijanden van de kerk staan niet buiten, maar in de kerk. Het zijn degenen die slapen.’
  Longhi is ervan overtuigd dat Johannes Paulus de gave van profetie had, en in het bijzonder visioenen kreeg. Volgens kardinaal Andrzej Deskur, destijds de beste vriend van de paus, zou hij zelfs ‘met de vleesgeworden Jezus spreken, en zijn aangezicht en dat van zijn moeder zien.’
  ‘Het pijnlijkste lijden in 1000 jaar heet islam’
  Tijdens een bergwandeling openbaarde Johannes Paulus zijn visioen aan Longhi. ‘Herinner de kerk in het 3e millennium hieraan: ik zie de kerk overvallen door een dodelijk lijden, dat dieper en pijnlijker zal zijn dan ooit eerder in dit millennium. Het draagt de naam islam. Ze zullen Europa binnenvallen, de hordes uit Marokko, Libië, Egypte en andere landen in de Orient. Europa zal naar de bodem gaan, wordt een oude herinnering, half in de schaduw, een spinnenweb, familieherinneringen. Jullie, de kerk van het 3e millennium, moeten die invasie tegenhouden – maar niet met wapens, maar met jullie volkomen geloof.’
  Die opdracht van Johannes Paulus heeft de huidige leiding in het Vaticaan terzijde gelegd en zelfs omgekeerd, want paus Franciscus pleit juist voor het nog verder openen van de grenzen, het binnenlaten van miljoenen moslims in Europa, en zelfs letterlijk voor het einde van de bestaande Europese cultuur en samenleving.

  Bron x nieuws

  1. Jantje

   Dat is toch zeker niet een visioen te noemen? Dat kon je in 1992 al van mijlenver aan zien komen.
   Hans Janmaat had dit “visioen” al in de jaren ’80.
   Alleen het is een twee snijdend zwaard.
   God wil dat wij weer gaan geloven aan de ene kant en Hij wil de moslims de ogen openen:
   Dankzij Christelijke naastenliefde is het in het Westen beter dan in Moslimië.

   1. Original NL

    En ja hoor daar hebben we d’r weer een.
    Christelijke naastenliefde ….mag ik een teiltje?

 10. Marija

  Nog even en alles wordt opgelost.
  Milieu goeroe All Gore voorspelt.
  De grote zondvloed die Europa zal treffen binnen afzienbare tijd, waardoor het helemaal onder water komt te staan., lost alle problemen op.
  Tja de goeden moeten met de kwaden mee lijden, maar het is dan wel grote schoonmaak.
  Effe relativeren…………

 11. Parestado4

  Die worst moet dan wel halal wezen!

 12. fusilier

  Waarom deze Paus, Paus geworden is, is mij een raadsel? Zag alleen maar een zuur gezicht,en geen naastenliefde in de ontmoeting met president Trump deze zomer in het Vaticaan. Vergelijk de ontmoeting met Obama en Trump maar eens met deze Paus.

 13. Babaji538

  Er zijn vele wegen die nìet naar Rome leiden.
  Het water brengt een nieuwe waarheid.
  P.C.M. Hermans
  Tilburg, 5 december 2017

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.