Knettergek Pegida zet 'kerk met kruis' neer op bouwplaats moskee, besprenkelt die met varkensbloed

Geen categorienov 13 2017, 9:00
De burgemeester van Enschede noemt de actie terecht "Ku Klux Klan-achtig."
De Enschedese burgemeester Van Veldhuizen heeft volkomen terecht woedend gereageerd op een volstrekt onacceptabele actie van Pegida in zijn stad. De anti-islam activisten hebben daar namelijk bewezen werkelijk de reïncarnatie van de KKK te zijn. Hoe? Nou, ze zetten gisterochtend een "kerk met een kruis" neer op een bouwplaats waar een moskee neergezet wordt... en besprenkelde die voor de goede orde met varkensbloed.
Zieker dan dit wordt het niet. In Nederland bestaat er zoiets als "de vrijheid van religie." Neo-nazi's kunnen dat heel vervelend vinden, maar helaas voor geldt dat mensenrechten voor ieder mens zijn, niet alleen voor niet-islamitische 'ariërs.'
Van Veldhuizen heeft dan ook groot gelijk dat hij Pegida met de Ku Klux Klan vergelijkt en desgevraagd géén woord van die beschuldiging terugneemt:
https://twitter.com/Teletekst/status/929956536386048003
Let wel, vorig jaar beschadigde een andere gek een moskee al in Enschede met behulp van een molotov-cocktail. Blijkbaar ging dat Pegida nog niet ver genoeg en hebben ze nu besloten om echt vol nazi te gaan.
Het heeft even geduurd, maar Pegida heeft haar ware gezicht nu laten zien. Dit is écht een vreselijke beweging; een schande voor ons land én voor Duitsland, waar Pegida ontstaan is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten