Maniakaal ISIS stuurt een lugubere kerstkaart naar het Westen: 'Terroriseer gewoon iedereen!'

Geen categorienov 17 2017, 8:00
Volgens de terreurorganisatie gaan we een "met terrorisme gevuld nieuwjaar" tegemoet.
https://twitter.com/writherazazel/status/931298171723988992
De eerste kerstkaart van het jaar is alweer binnen! Ditmaal is de afzender niet die ene overijverige tante of dat ene bedrijf waar je jaren geleden een keuken kocht, maar de meest beruchte terroristische organisatie ter wereld: ISIS. Alhoewel de organisatie eigenlijk streng salafistisch is in diens overtuiging en derhalve ook geen "ongelovige" feestdagen viert, maakten de terreurliefhebbende bandieten tóch voor één keer een uitzondering en besloten zij om een kerstkaart aan iedereen in het Westen te sturen.
Op social media-kanalen die gelinkt zijn aan ISIS gaat bovenstaande afbeelding daarom rond: we zien een kerstman die aankondigt dat "gewoon iedereen geterroriseerd" gaat worden. Het moordwapen waarmee onze feestdagen roodgekleurd gaan worden staat er ook vast bij: een legermes. Oh, en we kunnen alvast uitkijken naar een "met terrorisme gevuld nieuwjaar".
Het bijschrift bij de kaart luidt "Binnenkort" en "We gaan het feestelijke terrorismegejoel verspreiden."
Of de maker van deze kaart zelf van plan is ook een aanslag te plegen weten we niet, maar van vorige jaren weten we dat de kerstdagen radicale moslims kunnen aanzetten tot het plegen van aanslagen. Vorig jaar vond er op een kerstmarkt in Berlijn een aanslag plaats. Hopelijk komen we dit jaar wél zonder bloederig uiteinde door, maar bovenstaande ISIS-kerstkaart bewijst: dat is op dit punt eigenlijk meer hoop dan wijsheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten