Maniakaal ISIS stuurt een lugubere kerstkaart naar het Westen: ‘Terroriseer gewoon iedereen!’

Volgens de terreurorganisatie gaan we een “met terrorisme gevuld nieuwjaar” tegemoet.

De eerste kerstkaart van het jaar is alweer binnen! Ditmaal is de afzender niet die ene overijverige tante of dat ene bedrijf waar je jaren geleden een keuken kocht, maar de meest beruchte terroristische organisatie ter wereld: ISIS. Alhoewel de organisatie eigenlijk streng salafistisch is in diens overtuiging en derhalve ook geen “ongelovige” feestdagen viert, maakten de terreurliefhebbende bandieten tóch voor één keer een uitzondering en besloten zij om een kerstkaart aan iedereen in het Westen te sturen.

Op social media-kanalen die gelinkt zijn aan ISIS gaat bovenstaande afbeelding daarom rond: we zien een kerstman die aankondigt dat “gewoon iedereen geterroriseerd” gaat worden. Het moordwapen waarmee onze feestdagen roodgekleurd gaan worden staat er ook vast bij: een legermes. Oh, en we kunnen alvast uitkijken naar een “met terrorisme gevuld nieuwjaar”.

Het bijschrift bij de kaart luidt “Binnenkort” en “We gaan het feestelijke terrorismegejoel verspreiden.”

Of de maker van deze kaart zelf van plan is ook een aanslag te plegen weten we niet, maar van vorige jaren weten we dat de kerstdagen radicale moslims kunnen aanzetten tot het plegen van aanslagen. Vorig jaar vond er op een kerstmarkt in Berlijn een aanslag plaats. Hopelijk komen we dit jaar wél zonder bloederig uiteinde door, maar bovenstaande ISIS-kerstkaart bewijst: dat is op dit punt eigenlijk meer hoop dan wijsheid.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. robroy

  Hopen ?? hopen leggen in de pot verder alleen hard aanpakken die hap

 2. denk eens na

  Dit zit er in nederland en er komen er per dag 700 bij.

 3. Guus Geluk

  En zo geraffineerd is de propaganda van Islamitische Staat.

  Nu, het zijn de laatste stuiptrekkingen. De terreurorganisatie staat op instorten.

  1. IJscoman

   De organisatie gaat ondergronds verder en het aantal (kleine) aanslagen zal exponentieel toenemen. Daar kun je op wachten.

   1. swetsnek

    !00X2 doden zijn ook 200 doden ben het met je eens IJscoman

  2. hans-e-pans

   Nee hoor, dit is gewoon nep nieuws door Rusland. Want alles wat het domme westen niet bevalt wordt toegeschreven aan Rusland. Degenen die dit bedenken zijn simpele zielen.

 4. Nasrani

  Tja, moslims. Wat moet je er nog van zeggen. Benieuwd hoeveel reacties hierop komen van ‘vreedzame’ moslims. Waarschijnlijk 0 omdat ze het verband ontkennen met hun eigen ideologie, de islam.

  1. Steve Van der Vekens

   Jamaar, die kunnen niet schrijven, ik denk dat dat de reden is dat we de islam zich nooit horen uitspreken, ze zouden afgaan als een gieter.

 5. Rosasolis

  Nieuwsberichten van vandaag melden dat IS nu officieel is verslagen door heel Iraq. En daarom zullen er allerlei wraak acties van Isis komen overal in Europa en Noord-Amerika. Laten wij hopen dat het blijft tot alleen die vreselijke kaarten.

 6. Punt50

  Hoog tijd om alles wat islam is en er mee te maken heeft over de grens te kicken.

 7. Gerlos

  Zo jammer dat ze allemaal nog niet bij die 70 maagden zijn aangekomen en de profeet (als die al bestaat) een hand hebben gegeven. Opgeruimd staat netjes, toch.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.