Marokkanen die rellen? Geen probleem. Maar een man die Israël verdedigt? OPSLUITEN

Amsterdam anno 2017.

Martin Bosma is terecht woedend. Het PVV-Kamerlid heeft namelijk gehoord dat Israël-activist Michael Jacobs is opgepakt door de politie in Amsterdam. De reden? Hij zou een spandoek getoond hebben dat “kwetsend” was. Voor Palestijnen. Ofzo.

Zoals Bosma terecht twittert is dit natuurlijk volstrekt belachelijk, zeker als je bedenkt dat Marokkaanse rellers die hele steden vernielen wél vrijuit gaan:

Het trieste is dat er tegenwoordig net als in de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw met twee maten gemeten wordt in dit land. Eén voor joden (en sympathisanten van de enige joodse natiestaat ter wereld) en één voor zogenaamde ariërs Nedermarokkanen. Als een Nedermarokkaan doet of schrijft wat Jacobs op zijn spandoek geschreven had (maar dan Israël en Palestina andersom) was de politie hem ongetwijfeld vriendelijk gezind geweest. Maar omdat hij het opnam voor Israël hebben ze hem gewoon opgepakt en vastgezet.

En de politiek? Die doet daar helemaal niets aan. Die paar joden in Nederland, ach, daar heb je als politieke partij niets aan. Maar die honderdduizenden Marokkanen? Tja, die zijn toch een flink aantal zetels waard.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

48 reacties

 1. Vit

  Je kunt natuurlijk niet zomaar de openbare orde verstoren, godsamme.

 2. Nasrani

  Hoppa, kom maar binnen guusje. We leven in Nederland. Mede dankzij Buma en Segers gaat dit beleid nog weer eens 4 jaar door. Bah.

 3. poison

  Kwetsend???? Ik zou zeggen: Wie de schoen past, die trekt hem aan.

 4. denk eens na

  Wat moet ik er nog aan toevoegen?

  1. Original NL

   Daar hoeft u niets meer aan toe te voegen!

 5. denk eens na

  Ik denk altijd laat de joden maar schuiven, ik zie er niet veel in een uitkering , zijn vaak onze dokters (de betere ) advocaten , wat is er vreemd aan goed opgeleid te zijn en daar je voordeel mee te doen?

 6. denk eens na

  Het kan nog erger .Iemand die een waxine lichte naar de kogel vrijen koets gooit voor gek proberen te laten verklaren (gedwongen opname) ,

 7. Ni28

  Meten met twee maten is ongekend populair in de EU en dus ook bij ons. Als je bij beschermde wild hoort mag je je alles permitteren.

 8. Gerlos

  Vraag aan de Nederlandse bevolking willen we meer of minder Marokkanen in Nederland, de uitslag is niet moeilijk te raden. MINDER. Ook gezien wat ze gisteren weer flikte in België /Nederland en andere Europese landen.

 9. toetssteen

  Nederland is ziek!

  1. Tjeempie80

   Laten we maar hopen dat jij lekker gezond bent, drollenwerper.

   1. Punt50

    Verse nick van dhimmie dopper?

    1. Baaz

     Multinicker…

   2. toetssteen

    Kan tjeempie asap opbokken. Ik tracht de zinnen wat te verzetten. Dat ik woensdag weer onder het mes moet, daarvoor heb ik een soepstengel als tjeempie niet voor nodig.

    1. Tjeempie80

     Ik zie dat de dokter het probleem ook al zag.

     Hahaha.

     1. Punt50

      Je bewijst meteen weer het laagste van het laagste van het laagste (etc.) soort te zijn. Vreemd hè dat de meesten hier je het liefst tussen 6 plankies zien.

     2. Marija

      Wat bent u een naar mens, echt walgelijk.

   3. Marija

    engerd

    1. Marija

     Voor de duidelijkheid: met mijn opmerkingen *engerd* en *walgelijk mens* bedoel ik Tjeempie88.
     Misschien kan DDS deze man p.o. verbannen. Graag..

    2. swetsnek

     Kijk even op de link boven u heeft u er meteen een kop bij dan weet u waar u mee te maken hebt die kneus is hier met zeker 10 aliassen

 10. Seneca

  Vreemd, geen reacties van Zweedse kok, guus, laag bij de grond en noem maar op. Zij keken er naar en zagen dat het goed was…
  Als een der politieke partijen m.u.v. PVV en misschien de FvD nog een opmerking durven te maken in de geest van joods christelijke beschaving, is nu bevestigd dat het pure huichelarij is. Die christelijke koppen zoals Segers, Buma, vd Staay en de vrijheid blijheid koppen van Rutte, Pechtold, Roemer en Asscher wekken bij mij slechts walging.

 11. Florissa

  Wat een toeval , in Belgie ook meerdere winkels totaal vernield, auto’s in brand en niemand opgepakt omdat de boel niet zou exploderen ,hoe verzin je het . Schiet ze in d’r poten ,als ze wegrennen , dit zijn geen kwajongens streken ,ze laten gewoon zien wie de baas is ,en dat zijn zeker niet dat stelletje labberkakken in Brussel en onze regering ,die kunnen zo bij het oude vuil .

  1. meijer61200

   Mag niet; Dan halen ze de AK 47’s uit de haathutten en hebben we een ander probleem met dit weerzinwekkende uitschot.

 12. Ruth

  Nederland is in opdracht van Europa verkocht aan de duivel.

 13. Marija

  Normen en waarden????
  Nederland is volkomen de weg kwijt.
  Deze demonstrerende man heeft gelijk.

 14. fusilier

  Wij kunnen hier wel iets tegen doen, maar daar is saamhorigheid en moed voor nodig.

 15. DolleDries

  Heeft DDS zijn zelfrespect verloren door zo Tjeempie80 zijn rotzooi hier te laten spuiten.

  1. Marija

   Het lijkt mij voor DDS niet moeilijk iemand blijvend te bannen via IP adres b.v.?

   1. Feit

    DDS is er bij gebaat dat jullie happen op die beroepstrollen.

    1. Guus Geluk

     Het is wel jammer dat ik de vermanende vingertjes van Dolle of Marija niet zie, als een reageerder hier weer eens een persoonlijke aanval danwel een bedreiging met fysiek geweld aan mijn adres plaats.

     Tevens blijft men akelig stil over lieden die hier privacyschendende informatie plaatsen.

     Ik ben het ook niet eens met Tjeempie’s gedrag, maar deze selectieve verontwaardiging is tenenkrommend.

     1. Ni28

      Behalve als je je eigen niet als trol herkent en op reageert.

    2. DolleDries

     Dan hebben ze dus hun zelfrespect verloren als dit waar is.

     1. Feit

      Waarom zou je nog reageren en je gelijk willen halen bij mensen die je alleen maar willen irriteren. Waarom neem je die serieus.

      Dat is een zwakte en je verlaagt jezelf naar dat niveau.

      Negeren is er boven staan. Straf trollreacties af met negeren.

 16. Pedrito

  Het toont weer eens aan dat het enigste wat werkt bij politie en justitie…….., is het koffiezetapparaat !

 17. Viertel

  Burgemeester van der Laan mag dan zijn gaan hemelen (op eigen verzoek), zijn geest waart nog overal rond in Amsterdam. Latent antisemitisme was hem ook niet vreemd.

 18. meijer61200

  Tja, dit is het gevolg van het extreem linkse crapuul wat de dienst uit maakt in Amsterdam. Zolang je als rif-aap gooit met termen als joden vergassen, kanker voor iedereen en zijn moer, die geen aanhanger is van de pedo-profeet, is dat geen probleem. Maar o wee, als je een fatsoenlijk protest laat zien. Wat een verschrikkelijke baggerstad is het ooit zo mooie Mokum toch geworden!! Extreem vandalisme na het winnen van een partijtje voetbal, en géén enkele arrestatie. Het is wachten op de bom die gaat barsten. Politie agenten die worden bekogeld met vuurwerk? Reactie van de agent “dit laat zien hoe blij ze zijn!!! Echt niet te geloven deze capitulatie voor het ongedierte.

 19. poldi

  Ik snak naar de tijd dat mariniers het linkse provo-tuig op de Dam schoonveegden en de politieagenten die niet mochten optreden langs de kant in hun handen klapten.

  Het wordt hoog tijd om dat Marokkaanse tuig keihard aan te pakken, maar ja wat wil je met al die laffe politiek correcte burgemeesters met hun softe pappen-en-nat-houden beleid.

  Maar wel een politiek proces voeren tegen Geert Wilders met zijn “minder minder minder” uitspraak,
  Hij had en heeft nog steeds groot gelijk,

  Soms verlang ik naar een tijdelijke verlichte dictatuur.

 20. Klukkluk

  Tjezus, wat ziek dit. Die tekst op dat doek is gewoon waar. Die verzonnen Palestijnen en Arabieren willen helemaal geen vrede. Zij willen alle Joden dood. Staat in hun handvesten en partijprogramma. Dood. 1000 jaar geleden al, nu en over 1000 jaar ook. Staat ook in hun sprookjesboek.

 21. Ruth

  Ik heb diep respect voor deze man om toch maar even ALLEEN daar te gaan staan met een bord waar de waarheid op staat geschreven, waar de linkse zooi hier in Nederland de ogen voor sluit.
  Eretz Israël! !

  1. Original NL

   Idd heel dapper!

 22. Mart

  Ze zijn wèl vlug met oppakken die amsterdam politie als je vòòr de Joden bent……..Gek in 1943 waren ze òòk supper snel …..maar dan om ze te helpen oppakken,dat durven ze nu nog niet,want het sein is nog niet gegeven.

 23. lanex

  De Nederlandse politie is doodsbang voor Marokkanen, het zijn eigenlijk faalhazen van het ergste soort degenen die dit hebben bevolen, zwakkelingen, net als het OM heulen ze met de sterkste.

 24. kapitein

  Je krijgt echt respect voor onze dienders in de hoofdstad, dat kan gezegd worden…. Wat een stelletje Idioten, Van Oord en Ballast bellen, rondom afsnijden en door paar sleepboten naar de Marianne trog trekken.

 25. Jack Russel

  En de relschoppers liggen schaterlachend onder de tafel over zoveel naieviteit van onze overheid.

 26. Kodi

  BREAKING: Nieuwe rellen in Brussel: honderden jongeren bekogelen politie

  In Brussel is het opnieuw onrustig nadat de opname van een videoclip uit de hand is gelopen. Honderden jongeren zijn op het Muntplein aanwezig en de politie moest zich terugtrekken omdat hun combi werd omsingeld en ze bekogeld werden met voorwerpen. De politie verklaarde aan het VRT Nieuws dat het nog te vroeg is om over rellen te spreken, maar de zenuwen zijn gespannen.

  http://www.stopdebankiers.com/breaking-nieuwe-rellen-brussel-honderden-jongeren-bekogelen-politie/

 27. Babaji538

  December 2015 – February 2018.
  The Netherlands.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.