Thierry Baudet kraakt Angela Merkels immigratiebeleid: “Krankzinnig”

Duitsland als dé “terror hub” van Europa.

Uit onderzoek van The Sunday Times blijkt dat Europese inlichtingendiensten de afgelopen jaren maar liefst 9.000 plannen voor terroristische aanslagen ontdekt. In een flink aantal van die gevallen werden de aanslagen voorkomen nog voordat de wannabe aanslagplegers erin slaagden Europa te bereiken. Tot zover het goede nieuws. Het slechte nieuws? In de meeste recente gevallen worden de aanslagen gelinkt aan de massa-immigratie van eind 2015, toen Duitsland zijn grenzen open stelde voor Syriërs en andere ‘vluchtelingen.’

Sindsdien heeft de politie maar liefst 1900 betrouwbare tips gehad over terroristen die zich voordeden als vluchtelingen. Meer dan 70 procent van de onderzoeken worden nog steeds uitgevoerd, met een gemiddelde van drie tot vier huiszoekingen per week.

Amerika’s inlichtingendiensten zijn door deze situatie druk bezig om terrorisme te bestrijden in Duitsland. In de overgrote meerderheid van de gevallen gaat het om ‘plannen van aanslagen die vanuit de migranten-gemeenschap’ in Duitsland komt. Volgens Amerikaanse inlichtingenbronnen is Duitsland verworden tot Europa’s belangrijkste “terror hub“. Oftewel, als Europa een land was zou Duitsland de hoofdstad van het terrorisme zijn in dat land.

Geen wonder dus dat Thierry Baudet de aanval geopend heeft op Angela Merkel, die deze problematiek veroorzaakt heeft met haar belachelijke opengrenzenbeleid, én op haar internationale grote vriend, onze eigen premier Mark Rutte.

Deze mensen — Merkel voorop — hebben echt ontzettend veel kapotgemaakt. En het ergste is dat ze dat deden door zichzelf te presenteren als ‘humaan.’ Er is werkelijk helemaal niets humaan aan het massaal importeren van terroristen of wannabe terroristen. Geen enkele leider die dit woord waard is zo zoiets doen.

Ondertussen hebben Duitsers bij de afgelopen verkiezingen gewoon weer op haar gestemd, wat grotendeels komt doordat onze oosterburen hun eigen partijkartel-probleem hebben.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. buitenbeentje

  zo lang bewindslieden het belangrijker vinden wat amnesty international vindt blijven ze hun bevolking verwaarlozen

 2. Seneca

  reeds bij het aankondigen met de woorden ‘wir schaffen das’ viel het weldenkende deel (helaas een minderheid door instellingen als de VU) reeds over haar heen. deze doos dient onmiddellijk platgespoten te worden en in een dwangbuis afgevoerd te worden.

 3. Ben Zine

  Ik heb het al zo vaak gezegd: Merkel is de bijl aan de wortel van Duitsland (en Europa). Het is ronduit verbijsterend dat zo weinig mensen beseffen dat dit ogenschijnlijk poeslieve en mierzoete moederfiguurtje in feite de duivel in eigen persoon is, omdat zij persoonlijk indirect verantwoordelijk kan worden gesteld voor de golf van terreur die Europa teistert sinds 2015. Zij was het immers die een ongelimiteerde en ongecontroleerde migrantenstroom richting Europa mogelijk maakte. Een kind kon verzinnen dat zich onder deze migrantenstroom ook terroristen zouden bevinden. Maar nee hoor, “Mutti” zag zichzelf als de Barmhartige Samaritaan, met een heilig aura boven haar hoofd. Een soort Moeder Theresa. Ik geloof werkelijk dat deze vrouw geestesziek is, dat ze lijdt aan een soort Jezus complex. Maar ze verpest en verkankert het mooie oude Europa voorgoed voor de komende generaties. Deze vrouw is geen heilige, maar een landverrader. En kijk eens naar bovenstaande foto… Kontlikker Rutte loopt weer bij haar te slijmen met zijn eeuwige grijns. Werkelijk om te kotsen.

  1. corfo

   @ Ben Zine.
   Beide figuurtjes, Rutje en Merkel, versterken elkaar in ’t bedriegen van de bevolking.
   Op de foto is te zien dat Merkje haar handen naar voren uitsteekt met een blik van : “Ik kan hier écht niks aan doen, Rutje drukt mij naar binnen, dat doet hij telkenmale als ik ergens stil sta, hij komt dan héél kort achter mij en duwt mij naar voren. Mea Culpa !”
   Van dit koppel wordt men toch dood- en doodziek ? Zoniet, dan bent u niet “normaal”.

  2. Steve Van der Vekens

   Hehe, mooi comment, ik treed je met beide voeten bij.

 4. Ni28

  Je kunt op de foto zien dat de constante gekruip van Rutte hem een bochel aan opleveren is. De gebochelde van Merkel. Deze twee mensen zouden een grote dienst voor de mensheid kunnen doen door te verdwijnen van het politieke toneel.

  1. Ni28

   aan het opleveren is.

   1. corfo

    @ Ni28.
    Ik heb een andere optie v.w.b. het ontstaan van de bochel van Rubberen Rutje.
    Rutje is zó bezeten van het binnenhalen van parasieten, dat hij zich kennelijk ten doel heeft gesteld zijn leven in te richten als dat van een parasiet. Daarbij behoort ontegenzeglijk : het bespringen van geiten. Omdat ik vermoed dat de achterpootjes van die beesten korter zijn als de achterpoten van Rutje zal hij toch in gebogen houding te werk moeten gaan. Vandaar het ontstaan van zijn bochel. Ik dénk dat maar hoor, ik weet het niet zeker !
    De Gebochelde van de Notre Dame heette toch Quasimodo ? Aldus ontstaat = Quasimodo Rutje.

    1. Guus Geluk

     “Daarbij behoort ontegenzeglijk : het bespringen van geiten. Omdat ik vermoed dat de achterpootjes van die beesten korter zijn als de achterpoten van Rutje zal hij toch in gebogen houding te werk moeten gaan. Vandaar het ontstaan van zijn bochel. Ik dénk dat maar hoor, ik weet het niet zeker !”

     Je vraagt je soms af of mensen nadenken voor ze wat typen.

     1. Dubbele Komma

      jij denkt in ieder geval niet na,dhimmie dopper. daarom lacht iedereen je uit,

      WHAHAHAHAHAHAAHAH

      hersenloze

     2. Guus Geluk

      WHAHAHAHAHAHAAHAH

      hersenloze

      Je vraagt je soms af of mensen nadenken voor ze wat optikken.

     3. Dubbele Komma

      papagaai thuis,Gorky?

      whahahahahahahahahah

      imbiciel.

     4. Guus Geluk

      papagaai thuis,Gorky?

      whahahahahahahahahah

      imbiciel.

      Ik vraag me af of Dubbele Komma wel nadenkt voor hij wat optikt.

     5. corfo

      @ Guus.
      Jij bent de enige die hier nadenkt Guusje, weest maar vréselijk trots op je zelf. Mede door de z.g. Nieuwe NSB’ers is Nederland over de afgrond geduwd, mede door jouw soort dus !

     6. Dubbele Komma

      denk je dan met al je valse nicks,hersenloze?

      whahahahahahahahah

     7. Dubbele Komma

      hey,volkert. ze hadden je nog een tijdje vast moeten houden met je parasiterende domme rotkop,vieze moordenaar.

      gore lage laffe kakkerlak.

     8. Guus Geluk

      Kennelijk denk ik inderdaad meer dan jou na, of wil je, corfo, dat ik je debiele comment nog even citeer?

    2. lanex

     Ook ik heb heb een vreselijke afkeer van Rutte, het is een kruiper zonder weerga voor Merkel en Co., maar mag ik vragen het iets netter te brengen, al begrijp ik je verontwaardiging over deze charlatan!

 5. Jetske

  Thierry zijn papegaai weer van stal gehaald, dit is toch geen nieuws?
  Weer een PVV punt die het daar al jaren over heeft, jonge jonge!

  1. corfo

   @ Guus.
   Dat jij méér nadenkt dan de gemiddelde reaguurder is mij volkomen duidelijk, ook is mij duidelijk hoe ziekelijk jouw gedachtegang is Guusje.
   Als je ’t nodig vindt om mijn reactie te citeren moet je dat vooral doen, voor mij hoef ’t niet persé, ik weet n.l. zélf ook wel wat ik schrijf, dit in tegenstelling tot vele van die linkse rioolratten , zoals jij + je extreem linkse vriendjes, maar als jij er een strakke plasser van krijgt : ga gerust je gang. NSB-figuurtje ben je Guusje, jij zou je familie verraden voor een plakje brood.

   1. Guus Geluk

    Corfo, ik ben ervan overtuigd dat je een intelligent mens bent. Desalniettemin spuwde je dit vuil uit: “het bespringen van geiten. Omdat ik vermoed dat de achterpootjes van die beesten korter zijn als de achterpoten van Rutje zal hij toch in gebogen houding te werk moeten gaan.”. Daarom vraag ik mij serieus af of je wel nadacht, voordat je dit het internet opslingerde.

    Problematischer is dat dit soort comments hier aan de orde van de dag zijn – niet altijd, maar dikwijls laat men gewoon de drek uit de onderbuik lekken.

    Wat een trieste zaak is dit weer.

    1. corfo

     @ Guus G.
     Jij mag het

     @ Guus G.
     U je mij wél of niet intelligent vindt, maat niet zo erg veel uit natuurlijk, mijn mening is niet afhankelijk van de mening van een ander, en zéker inzake het “immigratieprobleem” niet. Als een figuur zichzelf “de mp van iedere Nederlander noemt” en het tegenovergestelde doet dan is ’t voor mij persoonlijk een figuur van nul en generlei waarde. Liegen, bedriegen en “heulen met de vijand” is het motto van die man. Véél beloven maar geen belofte nakomen, dát is “de Bedrieger des Vaderlands”. Ongetwijfeld denk jij er anders over, dat mag in ónze “democratie” nog nét. Maar kom mij niet aan met woorden als : “prima kabinet, nog nóóit zo’n goede mp gehad” en meer van dergelijk onzin. ’t Is een achterbakse, laag-bij-de-grondse figuur.

     1. Marija

      Iedereen die ogen en oren open heeft, ziet dat Nederland in razend tempo naar de donder wordt geholpen.
      We kunnen er geen kant mee op, krijgen geen poot aan de grond in dit verziekte klimaat, maar het zou mogelijk moeten zijn, vroeg of later, de hele kliek voor een tribunaal te brengen.

     2. Guus Geluk

      Ik verschil daarin inderdaad met je van mening: mijns inziens is Rutte een competent premier en een briljant manager.

 6. Joop Sigaar

  Opruimers van maken , het is hun of wij .
  Wir Schaffen Das !

  1. corfo

   @ Guus G.
   Ik spendeer voor de laatste keer nog ff wat tijd aan jou ! Je reageert inhoudsloos en zónder bron, Guus. Ik noemde Rubberen Rutje : leugenaar, bedrieger en een vent die heult met de vijand. Je hebt dit niet kunnen weerleggen, het klopt dus, óók volgens jou.
   Als jij aldus een figuur met bovengenoemde capaciteiten “competent en briljant” noemt, dan kan ik alléén maar denken : “Guusje is wéér eens de weg kwijt; jammer, Guusje blijkt tóch een Blinde Vink te zijn.”
   Een vent die zich MP van álle Nederlanders noemt en vervolgens liegt, bedriegt en met de vijand heult wordt door jou “competent en briljant” genoemd, Guus, dan kun je toch niet meer serieus genomen worden Guus ? Voor mij ben jij totaal “afgebrand” !

 7. Bloem

  Zodra de fanatieke Duitsers overtuigd zijn van hun gelijk, gaan ze over lijken.

 8. Ritter

  Merkel is een van de politici die verantwoordelijk zijn voor het binnenhalen van de vijfde colonne.

  Met echte “vluchtelingen” heeft de massale (vaak illegale) immigratie uit de islamitische weinig te maken.

  De meeste illegale immigranten (die zich voordoen als “vluchtelingen”) komen om economische redenen naar Noord/West Europa. (lees ruime uitkeringen)

 9. Dubbele Komma

  Als je een volk uitnodigd die jouw volk al 1400 jaar aan het uitmoorden is, dan ben je knettergek.

  de enige vluchtelingen die we zouden moeten opvangen,zijn iedereen behalve moslims.

  alles wat geen moslim is en hiernaartoe vlucht hoeft niet eens uit te leggen wat er gebeurt is.

  DAT GEBEURT NAMELIJK AL 1400 JAAR MET NIET-MOSLIMS

 10. Ni28

  Ruttes Pavlov reactie als hij zijn bazen ziet.

 11. Original NL

  Eerst keizer Wilhelm
  Toen Hitler
  En nu Merkel
  De Duitsers blijven proberen europa naar
  de kloten te helpen en ik vrees dat laatstgenoemde op de lange termijn de meeste schade zal aanrichten.

 12. fusilier

  Zo is dat, Duitsland Duitsland uber alles ,respect voor andere volkeren in Europa kennen ze niet, het interesseert ze ook niet. Zij zien zich zelf al ,als de leider van Europa.En de M.P van Nederland loopt er als een schaap achter aan, samen met het onschendbare koningshuis. Het Nederlandse volk hebben zij lak aan.

 13. Original NL

  Merkel hoeft ook geen rekening te houden met de toekomst van haar kleinkinderen, ze heeft geen kinderen.
  Net als lachebekje en vriend Juncker.
  Dus..na mij de zondvloed

 14. Bes Tolen

  Het blijkt dat er genoeg maffe Duitsers zijn om het eigen volk en andere volken naar de verdommenis te helpen. Bij die andere volken zitten er ook vast genoeg van hetzelfde soort. Dat soort, christenen en communisten deugt niet. De twee groepen, soms gemengd, waardoor Merkel groot is geworden.

 15. Steve Van der Vekens

  We mogen Merkel als spilfiguur welke de Islamitische en Westerse wereld ongevraagd heeft doen mengen, niet vergeten, nooit.

 16. Steve Van der Vekens

  Angela Merkel heeft een geldkraan beloofd, maar we kregen een moslimkraan.

 17. Steve Van der Vekens

  Zo op de afbeelding te zien, loopt Rutte ook maar zijn lul achterna. 🙂

  1. Original NL

   Jammer genoeg ontbreken de ballen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.