Thierry Baudet kraakt Angela Merkels immigratiebeleid: "Krankzinnig"

Geen categorienov 07 2017, 11:00
Duitsland als dé "terror hub" van Europa.
Uit onderzoek van The Sunday Times blijkt dat Europese inlichtingendiensten de afgelopen jaren maar liefst 9.000 plannen voor terroristische aanslagen ontdekt. In een flink aantal van die gevallen werden de aanslagen voorkomen nog voordat de wannabe aanslagplegers erin slaagden Europa te bereiken. Tot zover het goede nieuws. Het slechte nieuws? In de meeste recente gevallen worden de aanslagen gelinkt aan de massa-immigratie van eind 2015, toen Duitsland zijn grenzen open stelde voor Syriërs en andere 'vluchtelingen.'
Sindsdien heeft de politie maar liefst 1900 betrouwbare tips gehad over terroristen die zich voordeden als vluchtelingen. Meer dan 70 procent van de onderzoeken worden nog steeds uitgevoerd, met een gemiddelde van drie tot vier huiszoekingen per week.
Amerika's inlichtingendiensten zijn door deze situatie druk bezig om terrorisme te bestrijden in Duitsland. In de overgrote meerderheid van de gevallen gaat het om 'plannen van aanslagen die vanuit de migranten-gemeenschap' in Duitsland komt. Volgens Amerikaanse inlichtingenbronnen is Duitsland verworden tot Europa's belangrijkste "terror hub". Oftewel, als Europa een land was zou Duitsland de hoofdstad van het terrorisme zijn in dat land.
Geen wonder dus dat Thierry Baudet de aanval geopend heeft op Angela Merkel, die deze problematiek veroorzaakt heeft met haar belachelijke opengrenzenbeleid, én op haar internationale grote vriend, onze eigen premier Mark Rutte.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/927560882099576833
Deze mensen -- Merkel voorop -- hebben echt ontzettend veel kapotgemaakt. En het ergste is dat ze dat deden door zichzelf te presenteren als 'humaan.' Er is werkelijk helemaal niets humaan aan het massaal importeren van terroristen of wannabe terroristen. Geen enkele leider die dit woord waard is zo zoiets doen.
Ondertussen hebben Duitsers bij de afgelopen verkiezingen gewoon weer op haar gestemd, wat grotendeels komt doordat onze oosterburen hun eigen partijkartel-probleem hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten