Video: Baudet veegt de vloer aan met hypocriete VVD

Geen categorienov 09 2017, 13:00
De VVD laat het MKB stikken.
Decennialang was de VVD dé partij voor ondernemend Nederland. Als je een klein- of middenbedrijf had stemde je op de liberalen. Punt. Zij waren er immers voor jou en jij ook voor hen.
Helaas, die tijd is al lang niet meer. Tegenwoordig is de VVD er niet meer voor het MKB, maar voor het grote bedrijfsleven. Voor multinationals, dus. Dát is waarom de dividendbelasting wordt afgeschaft (terwijl de gewone Nederlander, het MKB incluis, juist totaal wordt uitgezogen door het nieuwe kabinet).
Daarom is het geheel terecht dat Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet VVD'er Aukje de Vries hard aanpakte in de Tweede Kamer en concludeerde dat de VVD het MBK laat stikken. En ja, deze video moet je écht even zien, zéker als je deel uitmaakt van het MKB (door ervoor te werken of doordat je zelf ondernemer bent):
Het is heel naar voor de VVD, maar na de verkiezingen van maart kan die partij echt niet meer wegkomen met lippendienst aan het MKB terwijl die sector tegelijkertijd met een mes in de rug gestoken wordt. En dat komt puur en alleen door de opkomst van Forum voor Democratie, één van de weinige partijen die zich wél hardmaakt voor het midden- en kleinbedrijf. Kijk maar naar de plannen van FVD voor het MKB:
We hoeven het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden. Denemarken heeft een systeem met soepele ontslagregels en goede uitkeringen. Het resultaat is een grote arbeidsmobiliteit en hoge werkgelegenheid.

Wij willen:

Dit zijn beleidsmaatregelen die daadwerkelijk werken. Geen wonder dus dat steeds meer MKB'ers overstappen naar FVD en de VVD heel snel achter zich laten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten