Vlog Jan Roos: Theo van Gogh, 13 jaar geleden vermoord, Nederland niets geleerd

“Dertien jaar geleden werd Theo vermoord door Mohammed Bouyeri omdat Van Gogh commentaar had op de Islam,” aldus Jan Roos in de introductie van zijn nieuwe vlog. “Nederland is alleen maar verder geïslamiseerd en de vrijheid van meningsuiting verder beperkt. We hebben niets geleerd.”

Kijk zijn vlog en abonneer je op zijn YouTube-kanaal.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. meijer61200

  Spijker op zijn kop Jan, zoals bijna altijd. Theo mag blij zijn dit niet meer te hoeven meemaken. In “zijn tijd”werden we nog niet zo massaal ondergelopen door allerhande uitschot. Bouyeri rot weg in de cel weliswaar, maar hoe lang nog? Want Amnesty- u kent ze wel deze extreem linkse club- gaat vast actie voeren om hem vrij te krijgen.

 2. Baaz

  Als we één ding van de geschiedenis hebben geleerd, dan is het dat we er niets van hebben geleerd.

  De islam krijgt ruim baan en de westerse politiek kijkt snoeihard… weg.

  Ik zeg: Weg ermee!

 3. fusilier

  Ongewapende mensen vermoorden daar is dat islam tuig goed in. Hier is maar 1 antwoord op, de doodstraf .

  1. corfo

   @ fusilier.
   In Nederland kennen we géén doodstraf, helaas.
   Maar zo’n moordenaar kan toch wel eens, geheel per ongeluk, van een flatgebouw vallen of onder een vrachtauto komen ?

 4. waakhond

  gelovige mensen kun je nooit 100 procent vertrouwen.
  wat bewust of onbewust als het er op aankomt beslissen ze altijd ter gunste van hun geloof. maakt niet uit of het een juiste beslissing is ja of nee.

 5. Punt50

  Er is maar één manier om onze samenleving weer op orde te krijgen. Een totaal verbod op islam. Alle moslims koffers pakken en wegwezen retour zandbak.

 6. sjun

  Het is zelfs nog wat erger gesteld met de vrijheid van meningsuiting en informatieverspreiding dan Theo van Gogh destijds uitsprak: https://www.telegraaf.nl/nieuws/103844/vvd-boos-npo-gaat-allochtoon-knuffelen

 7. Two Ravens Black Kettle

  Treurig, obsceen en waar
  Van Gogh is voor niets gestorven

  Nederland bestaat uit egocentrische graf pissers. De nuttige idioten van de Kalief.
  En ach…hun eigenpijperij mag wel enkele kinderlijkjes, pilaren van de verlichting en de Vrijheid van Meningsuiting kosten
  Of zoals de dienstdoende volstrekt inwisselbare agit-prop. robot van de Orwelliaanse Staatsmedia ons dagelijks volhoudt; ‘terrorisme, we moeten er maar aan wennen en iedereen die zegt dat we daar niet aan moeten wennen is een islamofoob en dus Adolf Hitler. Klaar is Kees en er staat geen Olifant in mijn oren te trompetteren”.

 8. sjun

  Goed dat Jan hier Theo van Gogh zelf het woord liet voeren zonder dat te onderbreken. Theo analyseerde uitstekend wat er nog steeds aan de hand hand is en aan actualiteit niets heeft ingeboet. Sterker nog, de situatie wordt nijpender en stevent af op een burgeroorlog nu Al-Hijdra dankzij het zelfmoordpact van Marrakesh een mensenrecht geworden is en de motie Halsema van 27 oktober 2010 ondertekend door Femke Halsema
  (GroenLinks), Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP) en aangenomen door een kamermeerderheid nog steeds niet is gevolgd door bijstelling van het streven islamisering geen strobreed in de weg te leggen.

  Zo werd alweer duidelijker dat zittende politici niet langer het Nederlandse volk vertegenwoordigen en dat dit belastingen betalende volk van dit elkaar de bal toespelende kartel helemaal niets te verwachten heeft dan inkomensuitholling, woonomgevingsafbraak een grote toestroom om de oikos, cultuur en smenhang af te breken en verkwanseling van Nederlandse belangen aan een bedilzuchtig Brussel.

  Daarom is revolte noodzakelijk geworden! In Frankrijk is het al begonnen mar ook hier zit er niets anders op dan bewustmaking om tot een grote ommekeer te komen om te voorkomen dat het land, haar historie en haar cultuur zullen worden uitgewist.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.