Woedende Geert Wilders: “Ongelooflijk. Afgewezen asielzoekers kraken pand”

“We Are Here.” Blijkbaar wel ja. Maar of we daar blij mee moeten zijn.

Een groep van 25 asielzoekers die te horen hebben gekregen dat hun asielaanvraag afgewezen is hebben een pand in Amsterdam gekraakt. Actiegroep “We Are Here” stelt dat het gebouw al een tijd leegstond. En dus is het ‘prima’ dat een stel illegalen — want dat zijn ze nu — de wet aan hun laars lappen door er lekker in te gaan wonen.

Volgens de krakers hadden ze geen keuze. Het was óf kraken, óf op straat leven. Nou ja, op straat léven. Dat is niet helemaal waar. Ze kunnen vanaf 16:00 in de middag namelijk gewoon naar de bed-bad-brood-voorziening in Amsterdam, waar ze dan tot 09:00 uur de volgende ochtend kunnen blijven. Het gaat dus maar om van 09:00 uur tot 16:00 uur dat ze voor zichzelf moeten zorgen.

Dat is deze afgewezen nepvluchtelingen dus te veel moeite. Dan gaan ze liever in een gebouw wonen dat van een ander is.

PVV-leider Geert Wilders vindt dat absoluut niet kunnen. Op Twitter noemt hij het wangedrag van de kansenparels in kwestie “ongelooflijk” en haalt hij meteen ook even hard uit naar de rechter in zijn hoger beroep omdat die “een fan” zou zijn van ‘We Are Here’:

Zo, die kunnen rechter Gaakeer, ‘We Are Here’ én de hele linkse meute in hun zak steken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Ritter

  Het signaal wat word afgegeven aan (potentiële) illegale immigranten met het kraken is dat als je maar lang genoeg tegenstribbelt je uiteindelijk toch wel mag blijven.

  Je vraagt je af wat voor waarde rechterlijke uitspraken nog hebben als afgewezen asielzoekers deze uitspraken naast zich neer leggen en gewoon hun gang gaan.

 2. Top

  Geert, het gelijk is aan jouw kant. Maar er wordt niets aan gedaan. Behalve, als het een pandje is van een of andere prins, dan weet justitie niet, hoe hard ze moeten rennen om het op te lossen. (lees; pand uittrappen)

  1. DirkSteen

   Ja, en dan hebben wij nog zo’n zooitje rechters die met flut straffen komen!!

 3. Vit

  Autochtone krakers waren er vandaag nog uit en opgepakt wegens inbraak.

 4. Ni28

  Beste Wilders, de afgewezen asielzoekers moeten toch ergens op het generale pardon kunnen wachten. Net zoals in Duitsland waar deze personen ook bijna nooit het land verlaten. Eenmaal binnen altijd binnen.

 5. Florissa

  Wordt ze allemaal ingefluisterd door onze fijne landgenoten die rechten hebben gestudeerd, en dan een factuur voor rechtsbijstand sturen naar de staat, het mag de burgers wat kosten, uitwijzen , is gelijk op het vliegtuig en weg ermee .

 6. Tinneke

  Krankjorum………..
  Oppakken, Opsluiten en Opzouten.

  1. DirkSteen

   Ja, dat zou mooi zijn, maar met deze rechters komen wij niet verder dan vertroetelen!

 7. Marija

  De zoon van Margriet bezit honderden panden in Amsterdam, (al die andere nakomelingen Oranje zullen er ook wel wat van hebben),die panden zullen niet gekraakt worden of indien wel meteen ontruimd, de Oranjes hebben geen last.
  Wat is het toch allemaal niet te verteren voor ons echte Nederlanders.
  Wij worden achter gesteld, mogen dokken voor al dat onkruid gebroed en die weten dat ze zich alles kunnen permitteren, daar lijkt het tenminste wel heel erg op.
  Was ik jong, dan bleef ik hier niet.
  Een haatbaard of een tentwijf en Oranje, ik kan ze niet meer luchten of zien.

  1. Marija

   en die k.u.t regering hoort daar ook nog bij.
   Braaksel allemaal.

 8. Kodi

  Blij toe dat ik niet in Amsterdam woon en geen gemeentelijke heffingen en belastingen voor hun bed, bad en brood hoef mee te betalen. En zet een hek om Amsterdam heen. Van mij mag D’66 daar hun autonome republiek hebben. Maar dan wel met een hek erom heen om de rest van Nederland normaal te houden.

 9. Adriaen

  Wordt het geen tijd dat degenen die Nederland een rechtsstaat durven te noemen zich achter de oren gaan krabben?
  Of voelen zijn nog steeds geen jeukende nattigheid?

  1. corfo

   @ Adriaan.
   Nederland is al héél lang geen rechtsstaat meer, óók geen democratie.
   De mensen die dat niet zien, horen of voelen zijn o.a. de op dit forum bekende trollen.

 10. Pedrito

  Een overheid met ballen zorgt ervoor dat morgen de kreet luit: WE ARE NOT HERE ANYMORE !

 11. Pedrito

  luit=luidt

 12. Steve Van der Vekens

  Als Michael Jackson nu met het nummer ‘heal the world’ zou komen dan hadden we overal ter aarde vrede.

 13. Gerlos

  Uitgeprocedeerde asielzoekers horen niet meer thuis in ONS LAND. Hoe triest ook, dit was het risico om te vertrekken uit hun thuisland.
  Nu oppakken en per omgaande uitzetten lukt dat niet dan vastzetten tot ze wel retour naar hun thuisland kunnen vertrekken. Tijd om het softe beleid op de schop te gooien en Geert strekte met de verdere rechtsgang en met die gewekdige linkse rechter die het allemaal niet zo goed begrijpt, denk ik.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.