Ziek links: “Doden schietpartij Texas waren vast allemaal Trump-stemmers. Mooi dat we ervan af zijn”

Zo rolt links.

Links houdt ervan om net te doen alsof rechts heel gewelddadig is en oproept tot geweld tegen mensen die er linkse denkbeelden op nahouden. Je reinste onzin, natuurlijk. Het politieke geweld komt bijna geheel van één kant (ik heb het dus niet over het religieuze geweld van de bekende groepen). Sterker nog, links heeft een hele beweging gecreëerd met het expliciete doel om rechts letterlijk stil te sláán. ANTIFA, heet die beweging.

Daarom is het weinig verrassend — hoewel wel degelijk schokkend — dat linksmensen die verder best normaal overkomen opeens heel gek reageren als rechtse mensen om zeep worden geholpen. En met ‘gek’ bedoel ik: dat ze dat accepteren en mogelijk zelfs prijzen. Zie deze malloot die naar aan leiding van de schietpartij in Texas gisteren twitterde dat de slachtoffers vrijwel zeker op Donald Trump gestemd hebben en dat de wereld daarom beter af is zónder ze:

https://twitter.com/ReFlex76/status/927301877993058304

Screen Shot 2017-11-06 at 10.15.37

Knettergek? Zeker. Maar had iemand werkelijk iets anders verwacht? Dit is hoe dit soort types denken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. George van de linden

  Zeg me als ik het verkeerd zie…..heeft die schutter nou ook zo’n typische HAATBAARD ?

  1. Guus Geluk

   Nee, het is een blanke luchtmachtveteraan.

  2. Kodi

   Antifa en Islam bloedbroeders hand in hand?

 2. Michael

  Neem even je pilletje vd Galien, dit soort demoniserende onzin kan echt niet door de beugel. Je hele “betoog” vol onzin is gebaseerd op 1 tweet van één of andere gek. Verder niets aan feiten te ondersteuning oid, maar een soort gestoorde, geobsedeerde aanval op alles wat “links” is. Zo rolt vd Galien klaarblijkelijk…

  Waarom demoniseert je heel links, door het zodanig te framen dat het lijkt alsof iedereen die links is zo denkt oid? Je verliest iig elke geloofwaardigheid bij het volgende artikel dat je schrijft over hoe “rechtse” politici of opiniemakers worden “gedemoniseerd”.

  Dit stuk is lachwekkend en triest tegelijk.

  1. Bram Zanddijk

   Michael, van der Galien probeert zich in Nederland op te pompen tot een soort Alex Jones. Hij is er bot en geborneerd genoeg voor maar snapt niet dat dit soort tokkie-hysterie hier echt niet werkt.
   Dat is ok de reden waarom zijn haatblogje niet van de grond komt. Naast zijn eigen zieke keutels moet hij het laten volschrijven door studenten die bereid zijn het voor de lol te doen maar nog geen fatsoenlijke zin op papier krijgen, laat staan dat de inhoud van die stupide teksten nog ergens op slaat.

   DDS is op sterven na dood en te hysterisch over de top om wat te betekenen. Tekenend is echter wel dat er hier debiele tokkies rondwaren die deze keutels vreten als koek.

   1. Floris

    Trol alert. Niet voeren aub.

  2. marco1

   U verwoord in dit geval precies de gedachtes die ik ook had na het lezen van dit stuk.

   1. marco1

    Ik doelde uiteraard op de woorden van michael en niet de onzin van bram zanddijk.

 3. CJD

  Sinds wanneer is een beruchte bende anarchistische cocainesnuivers “links”?

 4. Ni28

  Links is er altijd voor de vrede. Links vecht ook altijd voor die voorrecht. Het is altijd oorlog bij links.

 5. Michael

  Ik kan nog wel even doorgaan… wat heeft deze schietpartij eigenlijk te maken met politiek geweld? Helemaal niets. Maar goed, als je toch aan het vergelijken bent: het meeste geweld, en daar is dit het zoveelste voorbeeld van, in de VS wordt veroorzaakt door gun-violence van criminelen en doorgedraaide mensen die eigenlijk psychiatrische hulp hadden moeten krijgen in plaats van vrije toegang tot wapens.

  Dodelijke schietincidenten zijn aan de orde van de dag. De scheve ideeën in dit stuk komen door de scheve berichtgeving. In tegenstelling tot elke aanslag van een moslim fundamentalist, waarin elk slachtoffer en de dader met naam en toenaam wordt besproken, komen dit soort schietincidenten slechts sporadisch in het nieuws. Alleen als er echt veel slachtoffers vallen (zoals gisteren of in Las Vegas een paar weken geleden) komt het in het nieuws.

  Verreweg de meeste gewelddadige doden in de VS vallen door de combinatie van slechte (psychische) gezondheidszorg en een vrije beschikbaarheid van wapens. Heeft niks met links, of moslims, of wat dan ook te maken.

 6. Blue monday

  De zeer beroemde en gezaghebbende meneer Gonzales maakt een opmerking die past in de traditie van de heer Trump en moet je vd Galien een bizar stuk zien schrijven!

  Een zieke geest met teveel wapens, volstrekt niet politiek gemotiveerd en vd Galien korst alles onder wat blijkbaar links is.

  Pas op vd Galien, nu niet doordraaien

  1. Top

   Dus die meer dan 300 retweets en meer dan honderd likes, komen van Hans en Grietje uit de Efteling? dat je een mafklapper bent, had ik al eerder gelezen in je “bijdragen”, maar dat je het IO van een pantoffeldiertje hebt verbaasd zelfs mij.

   1. Blue monday

    Tsja..een persoon in de marge met cijfers in de marge.

    1. Top

     Je moet jezelf niet beschrijven en zeker niet je prestaties op het VMBO waar je op les zit. Zo is vakkenvuller nog te hoog voor jou gegrepen.

 7. fusilier

  Het is een Ex luchtmacht militair . En voor mij absoluut geen veteraan

 8. Kodi

  Antifa kondigt start nieuwe Amerikaanse revolutie op 4 november aan
  https://t.co/ueSpL2F3nK

 9. Kodi

  FBI: Antifa en ISIS werken samen en bereiden zware bomaanslagen voor
  https://t.co/zX6UEdkrsH

  1. Ritter

   Kodi

   Antifa had afgelopen weekend veel demonstraties gepland in de VS om tegen Trump te demonstreren.

   Maar er kwamen maar zeer weinig demonstranten af op deze demonstraties. Een grote mislukking dus.

   ANTIFAIL: Low Turnouts At Nationwide ‘Refuse Fascism’ Protests
   http://www.breitbart.com/big-government/2017/11/04/antifail-low-turnouts-at-multi-city-antifa-apocalypse/

  2. Michael

   Tuurlijk, en de kerstman is het brein achter de pietendiscussie, bereid een aanslag voor op 5 december met fundamentalistische kamikaze rendieren.

   1. marco1

    Moet iemand Sinterklaas niet waarschuwen dan?

 10. Ritter

  Er is meer informatie over de schutter.

  Report: Texas Church Shooter Was Atheist, Thought Christians ‘Stupid’
  http://www.breitbart.com/texas/2017/11/05/report-texas-church-shooter-atheist-thought-christians-stupid/

 11. DolleDries

  Er vielen 27 doden en 30 gewonden. Dat zijn 57 slachtoffers, en je mag er van uitgaan dat niet iedereen geraakt is. Er zal vast iemand onder een lijk zijn gaan liggen, of onder zo’n bankje. Het is een heel klein kerkje waar het nooit druk is.
  Dit is beeld (hier bewegend) van de mis van vorige week (10-29-2017) :

  Ik tel 21 mensen. Dit is beeld van 4 weken geleden (hier bewegend), ik tel 25 mensen (10-08-2017) :

  Dit is de mis van 3 weken geleden (hier bewegend), ik tel 25 mensen (10-15-2017) :

  Een aantal mensen lijken vaste bezoekers te zijn, net als de band. Dit is twee weken geleden (hier bewegend), ik tel misschien wel 27 mensen, net zoveel als er nu dood geschoten zouden zijn, waar die 30 gewonden dan vandaan moeten komen weet ik niet, maar misschien volgt de uitleg nog (10-22-2017):

  Het zijn video’s die de kerk zelf heeft ge-upload. Ik heb de screenshots gekozen op basis van waar ik de meeste mensen kon vinden in één shot. Als je me niet gelooft kun je het controleren, de links naar de you-tubes staan erbij. Er komen nooit meer dan 30 mensen in die kerk. Hoe kan je er dan 30 verwonden en bijna 30 doodschieten ? Dat zijn er twee keer zoveel als er normaal aanwezig zijn.
  Vijf weken geleden was er geen bijbelstudie maar een gospelavond en toen waren er wel 6 bezoekers. Er is niet één filmpje te vinden waarop er 60 bezoekers zijn. Er is ook geen aankondiging te vinden van een heel superspeciaal-event waarop Jezus himself persoonlijk nederdaalt in precies dit kerkje op 5 november dat zou kunnen verklaren waarom er dit keer twee keer meer bezoekers zijn dan normaal.
  De wonderlijke mis van vandaag waarop in ene twee keer meer zondaars dan gebruikelijk zich tot de Heere wendden is nog niet ge-upload, en ik verwacht ook niet dat dat ooit gaat gebeuren.
  Als je met een AR-15 in zo’n kerkje gaat schieten is die kerk wel stuk, en Devin (die vreemd genoeg zonder oren geboren is) zou vier keer herladen hebben. Er zitten 20-30 rounds in zo’n herlaaddinges, of 5-10 maar dan heb je een speciale jachtvergunning nodig. Devin Kelley had helemaal geen vergunning, want die krijg je niet als je oneervol ontslagen bent bij de luchtmacht, dat geldt namelijk als misdrijf.
  Schade doet het wel. Ik ben benieuwd naar het interieur van de kerk na afloop. Maar ik kan nul foto’s vinden. Ook geen foto’s of filmpjes van bloedende stervende mensen met AR-15 gaten in armen, benen, buiken, hoofden. Nul.
  In deze tijd dat iedereen een camera bij zich heeft, zou je dat wel verwachten. Of het moreel is om plaatjes/filmpjes van bloedbaden te posten boeit me niet. Ik ga er van uit dat er altijd wel iemand is die het ook niet boeit en het online knalt. Whatever de motivatie van die persoon dan ook zou mogen zijn.
  Van de Vegas shooting zijn ook geen beelden dat er iemand een direct hit krijgt en helemaal kapot-dood-bloedt-met-gaten-in-zijn-lijf (niks helemaal niks, alleen maar wat aanstellerige schreeuwende mensen). Nou ben ik geen fan van bloederige horrorbeelden, maar ik vind het vreemd dat er helemaal niks te vinden is in deze tijd van massaal internet-gebruik.
  En ik vind het helemaal vreemd dat er 60 mensen geraakt worden in een kerk waar nooit 60 mensen komen.
  Ik wil niet opgesloten worden op een afdeling met conspiracy-gekkies, maar ik zou bijna denken dat er hier iets niet klopt.
  Of, dat iemand een agenda heeft:

  1. Blue monday

   Verwarde man…arme Dries

   1. IJscoman

    Don’t feed the troll !!

   2. DolleDries

    Dat vraag ik me nog af of ik verward ben.Over die 57 doden bij de vorige aanslag hebben we niets meer gehoord.

 12. Ritter

  De linkse media (CNN) hebben weer een nep nieuws verhaal over Trump verspreid maar zijn betrapt. CNN heeft de video gemanipuleerd.

  Anti-Trump media makes up fake story about overfeeding fish at Japanese koi pond
  http://www.foxnews.com/entertainment/2017/11/06/anti-trump-media-makes-up-fake-story-about-overfeeding-fish-at-japanese-koi-pond.html

  1. Michael

   Jeetje… heftig dit zeg. Hebben ze zowaar een filmpje geknipt? Het is toch wat. Stel je voor. En zo misleidend, die tweets enzo. Er staat alleen maar wat er is gebeurd.

   Even serieus Ritter, dit is wel extreem ver gezocht en van een niet echt betrouwbare bron. Je weet dat Fox de directe concurrent is van CNN?

   CNN heeft laten zien dat Trump het visvoer in de vijver gooide, en niet laten zien dat Abe hetzelfde doet! Wat een schurken daar bij CNN. En dan ook nog tweeten dat Trump visvoer in de vijver gooit ook, met de meest neutrale tweet die je maar kunt bedenken. Wat een criminelen. Stel je voor. Vele malen erger dan bijvoorveeld liegen over of je de familie van een gestorven veteraan al hebt gesproken en gecondoleerd, of glashard ontkennen dat Rusland niet heeft geprobeerd de verkiezingen te beïnvloeden tegen alle redelijke bewijzen in.

   1. Floris

    Trol alert. Niet voeren aub.

    1. Michael

     Neem jij deze shit dan echt serieus, Floris? Heb je het gezien? Je weet wat de business van Fox news is, toch? Kijkcijfers. Het liefst afpakken van CNN. En andersom natuurlijk ook.

     Dit bericht had beter “anti-CNN media makes up fake story about CNN”.

     Hoe maak je van een mug een olifant…

  2. DolleDries

   Telegraaf had dit dwaze bericht ook,

 13. fusilier

  Nou dan het jeugd journaal vanavond op N.P.O ,het is niet te geloven hoe ze onze kinderen bein vloeden over die aanslag in Texas. Gewoon schandalig hoe zij de Amerikaanse president daar wegzetten.

 14. Ali Yas

  “Het politieke geweld komt bijna geheel van één kant (ik heb het dus niet over het religieuze geweld van de bekende groepen).”

  Die “bekende groepen” hebben anders een belangrijk kenmerk met “links” gemeenschappelijk: collectivisme. De vrijheid van het individu moet ondergeschikt gemaakt worden aan het nastreven van het collectieve doel. Het is alleen zo jammer dat “links” niet inziet dat het doel van “de bekende groepen” ergens anders staat dan het eigen gelijkheidsideaal.

 15. Bes Tolen

  De Clintons zijn baptist en dat is bij de baptisten bekend. Die stemmen op de Democratenpartij.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.