Minister Grapperhaus liegt: "Ik kan u verzekeren dat onze diensten heel zorgvuldig te werk gaan" inzake de restaurant-vernieler

Geen categoriedec 14 2017, 14:00
Daarom heb je hem laten gaan zeker?
In het debat over terrorismebestrijding eerder vandaag wilde minister Grapperhaus (CDA) niet diep ingaan op de zaak over de Syrische dan wel Palestijnse mafketel die vorige week een joods restaurant aanviel uit woede vanwege Trumps erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël. Meneer de minister laat weten dat we ons nergens zorgen over hoeven te maken. Echt niet! Het komt helemaal in orde. De veiligheidsdiensten weten wat ze doen:
https://twitter.com/Jorn/status/941245689937498112
Nou wil ik meneer Grapperhaus graag geloven, maar ik ben toch bang dat het beeld onderhand ontstaan is dat dit onderzoek één grote puinhoop is, niet in de laatste plaats omdat de politie de aanval nog steeds weigert aan te merken als 'terreurdaad.'
We weten in de tussentijd dat meneer afkomstig is uit Syrië (en of Syriër is óf Palestijns), dat hij gevechtservaring heeft voor islamistische groeperingen, dat hij bereid was te sterven tijdens zijn actie tegen het restaurant, en, oh ja, dat hij ook nog eens heeft gezegd van plan te zijn om in de toekomst nogmaals geweld te plegen.
Het is heel simpel: meneer Grapperhaus dient in actie te komen. Hij is verantwoordelijk voor de daden van de politie. Als zo'n mafketel aanslagen denkt te kunnen plegen en opschept dat hij gevechtservaring heeft moet hij van de straat geplukt worden -- en nooit meer in Nederland in vrijheid kunnen leven. Ga maar lekker terug naar Syrië. Misschien dat je daar welkom bent met je extremisme.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten