Minister Grapperhaus liegt: “Ik kan u verzekeren dat onze diensten heel zorgvuldig te werk gaan” inzake de restaurant-vernieler

Daarom heb je hem laten gaan zeker?

In het debat over terrorismebestrijding eerder vandaag wilde minister Grapperhaus (CDA) niet diep ingaan op de zaak over de Syrische dan wel Palestijnse mafketel die vorige week een joods restaurant aanviel uit woede vanwege Trumps erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël. Meneer de minister laat weten dat we ons nergens zorgen over hoeven te maken. Echt niet! Het komt helemaal in orde. De veiligheidsdiensten weten wat ze doen:

Nou wil ik meneer Grapperhaus graag geloven, maar ik ben toch bang dat het beeld onderhand ontstaan is dat dit onderzoek één grote puinhoop is, niet in de laatste plaats omdat de politie de aanval nog steeds weigert aan te merken als ‘terreurdaad.’

We weten in de tussentijd dat meneer afkomstig is uit Syrië (en of Syriër is óf Palestijns), dat hij gevechtservaring heeft voor islamistische groeperingen, dat hij bereid was te sterven tijdens zijn actie tegen het restaurant, en, oh ja, dat hij ook nog eens heeft gezegd van plan te zijn om in de toekomst nogmaals geweld te plegen.

Het is heel simpel: meneer Grapperhaus dient in actie te komen. Hij is verantwoordelijk voor de daden van de politie. Als zo’n mafketel aanslagen denkt te kunnen plegen en opschept dat hij gevechtservaring heeft moet hij van de straat geplukt worden — en nooit meer in Nederland in vrijheid kunnen leven. Ga maar lekker terug naar Syrië. Misschien dat je daar welkom bent met je extremisme.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. DolleDries

  Zorgvuldig een terrorist vrij loop gegeven .Wat en stuk onbenul die Grapperhaus.

 2. trampoline

  Grapperhaus is het toonbeeld van wegkijken, verdoezelen en liegen als het gaat om wandaden van allochtonen.
  Voorarrest? Nee, joh, het is immers geen gewone blanke Nederlander, toch? Want die zit wel maanden in voorarrest voor het gooien van een molotovcocktail tegen een moskee. Of krijgt een jaar wegens het gooien van een theelichthoudertje tegen de gouden koets.

  Nou keur ik dat evengoed af maar hier wordt overduidelijk met 2 maten gemeten: keihard tegen autochtonen en poeslief tegen allochtonen.

  1. corfo

   @trampoline/DolleDries.

   Één grote maffia-bende, dat Haagse kantoor van de fa. List & Bedrog.

 3. eRik2017

  Ik denk dat je er rustig vanuit kunt gaan dat ze donders goed weten wat ze doen. Juist nu dat hij vrij rondloopt kan je kijken met wie hij communiceert, wat hij communiceert en hoe en waarmee hij dat doet.
  Juist ook midden in het centrum en de omgeving waar hij in zit.

  Als je hem opsluit dan heb je niets. Daarbovenop is hij niet helemaal “vrij” 20 december komt hij voor de rechter.
  En als je deze procedure zo bekend maakt vanuit de veiligheidsdiensten, dan heb je de volgende dag kamervragen van de bekende partijen waarom de privacy wordt geschaadt en dat eigenlijk een hele groep bij voornbaat als als verdachte wordt aangemerkt.

  Of iemand mij hier zou geloven? eeeeeh…… 😉
  Probeer een beetje vertrouwen te hebben,anders wordt de boosheid van Nederlanders steeds erger, en dat moeten wij ook voorkomen.

  1. corfo

   @ eRik2017.
   De boosheid van de Nederlanders is in hoofdzaak “te danken” aan dat moslim-tuig zélf én de Nederlandse “overheid” die, volgens vele Nederlanders, veel te weinig doet om de eigen bevolking te beschermen tegen dat soort criminelen.
   “Bescherming”, waarvoor de Nederlanders véél belasting betalen.

   1. eRik2017

    @corfo.
    Ik snap het onbegrip wel, dat heb ik ook vaak genoeg.
    Maar toen ik laatst eens navraag ging doen waar je je ei kwijt kan, of een bevestiging hoe er nou meyt bepaalde zaken wordt omgegaan, dan begreep ik dat een wijkagent hier echt een rol in kan spelen om wat meer uitleg te geven.
    Uiteindelijk wil je allemaal ook weten: lopen er ook zulke gekken in mijn straat rond? ben ik veilig? of mijn vrienden famillie?
    Dat klinkt misschien vreemd en ongeloofwaardig, maar ik zou zeggen, probeer het eens.

    1. corfo

     @ eRik2w017.
     Ik hoef dat niet meer te proberen @ eRik. Ik heb lang genoeg bij Justitie/politie gewerkt om te weten hoe die Diensten werken én waar ik terecht om info. te bekomen over mensen in mijn wijk. Voor mijzelf maak ik me geen zorgen betr. dat moslim-tuig, ik heb maatregelen getroffen voor ’t geval dat……. Óók mijn minderen hebben dat gedaan. Mij bezorgdheid geldt de mensen die zulks niet kunnen en/of hebben. Als een wijkagent “te dichtbij komt” betr. info. over moslims, worden z’n kinderen bedreigd of hij krijgt een steen door z’n raam; m.a.w. een wijkagent zal héél voorzichtig zijn met het verzamelen van info. over moslims.

 4. Peter Selie

  De primaire taak van de overheid is veiligheid, Grapperhaus heeft gefaald, verzaakt en zich ontrokken aan de waarheidsbevinding. Grapperhaus laat het Nederlandse volk in de politiek correcte waan van de dag leven.

 5. henk vintage

  Het blijft dweilen met de kraan open in Europa.
  Ze zadelen ons en ons nageslacht op met een gigantisch probleem, terwijl de oplossing zo eenvoudig is, kijk naar Australie

 6. Joris.Driepinter

  Minister Gabberhouse trek eens een trainingspak aan…….want uw woorden klinken als poing poing poing poing in de oren!

 7. loes530

  Moet je is op Nu lezen rutte is boos op hongarije

  1. denk eens na

   Nu is de npo.

 8. fusilier

  En als die moslim terrorist met een kronkel in zijn bovenkamer, eventjes een broodmes uit de keukenla pakt vanavond,een plant het tussen de ribben van een onschuldig hardwerkende Nederlander M/V . wat zegt grappemaker dan ? Vraag maar aan de wijkagent.

 9. PMG

  Iemand met zo’n voorgeschiedenis neemt niemand serieus, erudiete man maar hij heeft zelf nog wat dingetjes lopen.

  1. trampoline

   Inderdaad een kwalijke voorgeschiedenis. Er loopt een zaak uit 2016 tegen Grapperhaus wegens misleiding van een rechter in een rechtszaak.
   Misleiden is de beroepshouding van deze figuur.

 10. Seneca

  wederom fake nieuws! Grappenhaus cs hebben de zaak niet onder controle. het is letterlijk: God zegene de greep en anders niets.

 11. HW

  Justitie en zorgvuldig. Minister Grappenmaker zou toepasselijker zijn, want hij brengt me met z’n uitspraken aan het lachen.

 12. mening66

  Zódra een bewindsmeneertje begint met; Ik kan u verzekeren dat wij er zorgvuldig mee omgaan!
  Dan weet je al dat hij liegt als een flapdrol want zie zijn lichaamstaal.
  Hij is al bekend om zijn voorliefde van moslims en hij deed toen niets en doet NU niets in de hoop dat het domme volk, ja ja dat zijn wij allemaal, het vergeten.
  Sorry Grapperhaus, grappige naam toch wel, maar je verleden zegt veel meer dan je nu denkt en wij vergeten niet zo makkelijk.

 13. Michel69

  Een minister die Russisch roulette speelt met de bevolking…………In Nederland kan dat!

 14. Duckday

  Ook weer een minister die door angst de andere kant op kijkt Hoogmoed waanzin en belust op macht Onbekwame personen helpen elkaar aan baantjes Ze dekken elkaar steeds maar in Straks komt er misschien eens een aanslag en de gewone man is weer het slachtoffer Zelf staan ze in de rij voor veilige oorden Wanneer is de kiezer nu eens wat wijzer gewoon je stem niet meer aan zulke onbenul geven D66 CDA CU VVD dit zijn de meeste partijen die alleen voor zich zelf op te hemelen zijn

 15. Ni28

  Deze regering belazert ons net als de vorige. Moslim criminelen zijn nooit terroristen maar in de war of ziek terwijl de blanke critici discrimineren. Het is vast zo besloten, wat er ook gebeurt. Punt.

  1. PMG

   Zelf voor gekozen

   1. Peter Selie

    +++++

 16. nienke

  Nog zo’n angsthaas die het niet durft op te nemen tegen deze woestijnratten.
  Wacht zeker weer totdat hij een mes in iemand z’n ribben steekt, jammer dan voor die persoon, laat dit uitschot maar lekker vrij rond lopen.
  Laffe bende daar in Den Haag.

 17. Duckday

  Deze Minister moet gewoon aftreden is niet geschikt Leugens bedrog hoogmoed en waanzin Ook steeds de andere kant op kijken en alsmaar ontkennen van de problemen die steeds erger worden maar afgedaan worden niks aan de hand orde van de dag
  Deze regering met zulke mensen kunnen de veiligheid van de bewoners niet waarborgen in Nederland De echte bewoners worden behandeld als tweede hands burgers en zijn alleen nodig als er gestemd moet worden De oude hap ouwe jongens krenten brood moeten uit het politiek bewind Als je al ziet wat een troep in de tweede kamer zit slaan we echt een plee figuur

 18. lanex

  Deze meneer Grapperhaus is nu al een laffe, angstige minister die plat liegt, hij loopt de mars voor Rutte en Co alles uit te voeren wat hem opgedragen wordt. Iedereen en z’n moeder weet dat Amsterdam met Aalbersberg aan het hoofd van de politie antisemitisch is, ze schaamteloos diep bukken voor de islam, en daar moeten we transparantie en eerlijkheid verwachten? Ik dacht het niet!

  1. Mart

   Fijn landje ,fijne regering…steeds blijer dat ik in een ietwat grotere banane republiek woon…..waar leven en laten leven nog hoog in het vaandel staat…wèl ff blijven opletten natuurlijk.Mart Brasil.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.