Noord-Koreaanse vrouw deelt haar vreselijke verhaal: ze zag executies van ouders die per ongeluk door hun kinderen verraden waren

Oh, en die executies vonden plaats voor de ogen van hun kroost.

Al die linkse gekkies die denken dat Noord-Korea helemaal zo erg niet is, of dat het probleem is dat communisme niet goed wordt uitgevoerd in dat land, moeten dit verhaal maar eens lezen in De Telegraaf. Daarin wordt namelijk écht duidelijk gemaakt hoe ongelooflijk slecht Kim Jong-Un (en zijn voorgangers) zijn.

Ze maakte gedwongen openbare executies mee, van ouders die per ongeluk door hun kinderen waren verraden en daarna voor de ogen van hun kroost werden vermoord. Het is een van de vele verschrikkingen van het leven in Noord-Korea, zegt een vrouw die enkele jaren geleden met haar dochter wist te ontsnappen. Nog altijd wordt ze ’s nachts badend in het zweet wakker.

En:

“Die openbare terechtstellingen moet je verplicht bijwonen. Het is vreselijk, ik was er vaak bij. Meestal worden straffen gegeven aan drie generaties, dus bijvoorbeeld óók aan de vader en de zoon van een veroordeelde. De vonnissen zijn onder Kim Jong-un bovendien veel zwaarder geworden. Wie vroeger wilde ontsnappen en werd gepakt, verdween een tijd in een werkkamp, maar kwam er meestal na een tijd nog wel uit. Nu worden overlopers ter plekke geliquideerd.”

We hebben het er heel vaak over dat Trump zogenaamd heel gevaarlijk bezig is, dat hij Kim Jong-Un niet uit de tent moet lokken, en ga zo maar door, maar we hebben het er bijna nooit over hoe kwaadaardig die man is. En dat geldt niet alleen voor hem, maar ook voor zijn vader, die voor hem aan de macht was, en aan zijn grootvader die de grondlegger is van deze zieke dynastie.

Als het Noord-Koreaanse probleem op efficiënte wijze opgelost kan worden moet de vrije wereld dat niet nalaten. Deze gekken zijn écht de Stalins en Hitlers van deze tijd. En de rest van de wereld kijkt ernaar terwijl ze hun eigen volk uitmoorden… en doet er niets aan. Triest.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. buitenbeentje

  We moeten er over praten.
  Diplomatie moet zijn werk doen.

  Fijn getafeld, nu een sigaar en een glaasje cognac. Politiek is zwaar werk.

  1. PMG

   met recht buitenbeentje – complete waste of oxygen

 2. Adriaan

  En na hen worden er weer nieuwe gekken geboren. Het zal nooit stoppen.

 3. meanstreak2099

  het grote probleem is dat noord korea een gesloten land is en doordat dit niet gecheckt kan worden zullen linkse gekkies dit als onzin neerzetten

   1. meanstreak2099

    ok, bijna niet gecheckt kan worden. maar zoals ik al zei de linkse gekkies zullen deze filmpjes bijna niet erkennen

   2. meanstreak2099

    niet gecheckt volgens linkse maatstaven

 4. trampoline

  Wat zou het een zegen voor de mensheid zijn als Kim Jung UN en zijn hele kliek zo snel mogelijk werden vermoord! Zonder proces want krijgen hun slachtoffers ook niet.

 5. fusilier

  Even afwachten tot er weer een militaire parade is van die laffe dwerg, en dan met een Amerikaanse aanval drone, die hele militaire kliek bij elkaar liquideren. Trump heeft mijn zegen,hij bewijst hiermee de mensheid een dienst.

 6. Heinz

  Het is toch overduidelijk dat deze malloot zich niet laat dicteren. Om de VS te pesten houden Rusland China de lijnen open met N.Korea. Maar ik denk dat hij voordat hij de tent uit is heel de wereld al gehackt heeft.

  1. PMG

   Laat hem lekker met rust dan, niet voeren aub.

 7. Babaji538

  Per ongeluk expres(s).

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.