VIDEO Hoorcollege op de HvA: Donald Trump, Geert Wilders, en Thierry Baudet zijn net als Adolf Hitler

Geen categoriedec 01 2017, 15:00
Op het youtubekanaal 'Linkse Indoctrinatie op de HvA' is er een filmpje geplaatst waarbij in een hoorcollege wordt besproken hoe de 'Universele Rechten van de Mens' bedreigd worden door types als Donald Trump, Geert Wilders, en Thierry Baudet. Daarna geeft ze een vergelijking met de daden van Adolf Hitler.
U moet het eigenlijk gewoon zelf zien. De hele video geeft een goede context van de uitspraken. Zelf word ik weleens moe van alle 'rechtse uitspattingen' over uitspraken aangaande Thierry Baudet en vergelijkingen met 'rechts-extremisme' en het 'huiliehuilie' doen daarover, maar de mevrouw die het hoorcollege geeft, maakt echt een verkeerde vergelijking en gooit hiermee de vorige namen op een hoop met een verschrikkelijke dictator.
Er valt geen nuance aan te geven en ook de context verdoezelt te uitspraak niet. Dit is gewoon een hele domme zet en zeker naar de 'intelligentie van de toekomst' zoals ze de personen in de zaal noemt. Gevaarlijke demonisering.
https://www.youtube.com/watch?v=eIBeJG_MoVE&feature=youtu.be
EDIT: Zoals u kunt zien en wij ook gemerkt hebben, is het filmpje verwijderd en offline gehaald. We proberen zo snel mogelijk een andere versie in het artikel te linken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten