Video: Palestijnse ambulance vervoert kerngezonde straatterroristen naar gewelddadige rellen

Een ambulance van de Palestijnse Rode Halvemaan werd vandaag betrapt op het spelen van taxi voor anti-Israëlische relschoppers.

De Israëlische overheid is op z’n zachtst gezegd niet erg blij met de Palestijnse Rode Halvemaan-organisatie: een hulporganisatie die zorg biedt en de lokale Palestijnse tegenhanger van het Rode Kruis is. Ze werden door overheidsdienst COGAT namelijk betrapt op het vervoeren van Palestijnse relschoppers naar een gewelddadige demonstratie waar de laatstgenoemden het gemunt hadden op het Israëlische leger. Met een ambulance die bestemd is voor ziekenvervoer, nota bene.

COGAT heeft het videobewijs vrijgegeven: we zien een ambulance parkeren, waarna enkele kerngezonde mensen uit het voertuig springen. Eén van hen heeft zich zelfs in een Palestijnse vlag gewikkeld.

Op hoge toon eist COGAT nu uitleg:

“Eerder vandaag werd de Palestijnse Halve Maan betrapt op het vervoeren van relschoppers naar de gewelddadige rellen gericht op IDF-strijdkrachten. Op diens website beweert de Rode Halvemaan “zich te onthouden van deelname aan alle oorlogsacties en -conflicten.” De Rode Halvemaan liegt, en anders hebben ze een verklaring af te leggen.”

Opvallend genoeg startte de zorgorganisatie afgelopen september nog een campagne om misbruik van diens naam en logo te stoppen. Het zou namelijk mensenlevens in gevaar brengen. Maar het heeft er nu alle schijn van dat medewerkers van de Rode Halvemaan zélf hun eigen embleem en reputatie te grabbel hebben gegooid.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Ritter

  Niets nieuws onder de zon.

  Hetzelfde gebeurde tijdens de Gaza oorlog. Toen werden ambulances gebruikt door Hamas om strijders te vervoeren. Ook werden ziekenhuizen gebruikt om raketten af te schieten.

  Hamas Uses Hospitals and Ambulances for Military Purposes
  https://www.idfblog.com/2014/07/28/hamas-uses-hospitals-ambulances-military-purposes/

  1. Kodi

   Hanniye die zijn eigen onderdanen bijbrengt Israëliërs te vermoorden en daarmee de hoogste staat van martelaarschap te kunnen verwezenlijken is bereid zijn eigen knip te trekken om zijn eigen dochter te laten behandelen in een particulier ziekenhuis in Israël. Je verwacht het toch niet hè? Kan D’Oppertrol er niet eens in komen?

 2. denk eens na

  Rusland heeft nep nieuws , en de rest niet.

 3. van Urk

  Terwijl de Rode halve maan nog kerngezonde relschoppers vervoert naar het slagveld vervoert het Rode Davidster deze gewonde relschoppers weer naar het ziekenhuis. Hier een bewijs dat de Palestijnen en Israeliers elkaar gewoon nodig hebben. 😉

 4. Dubbele Komma

  halve maan = islam en moslims mogen liegen van hun ideologie,…

  sterker nog,de hele koram is aan elkaar gelogen en gestolen van oa de joden die ze zo verafschuwen.

  1. van Urk

   Dat hele Palestijnse claim op het land Israel bestaat alleen al uit leugens en bedrog. In het Palestijns museum van Kunst, Geschiedenis en Cultuur is maar 1 artefact te vinden en dat is de Keffiyeh van Arafat.

   1. sjun

    Het zal me niet verbazen als het orgineel ook nog bij opbod verkocht is. 😉

  2. Dubbele Komma

   dit zou verplichte kost moeten zijn op alles scholen,dhimmie dopper kijkt u even mee?

   https://www.youtube.com/watch?v=KxXDTlVGzm0

   1. Kodi

    Na vijf minuten te hebben kennis gemaakt met 1400 jaar Islam sta ik niet eens te wachten op ook maar nog vijf minuten meer Islam, laat staan 1400 jaar. Ik zie de Islam liever in een nog korter tijdsbestek gewoon ophoepelen naar hun zandbak. En de zandbak, dat is precies het evolutionaire stadium waarin deze rioolideologie zich nog steeds bevindt en nooit verder is gekomen dan dat. Ik zeg: Fuck the Islam! En Islam de wereld uit! Om te beginnen uit Nederland!

  3. Kodi

   Die Moslims zullen zelfs nog liegen over dat ze draadloos internet hebben uitgevonden omdat er nooit in hun woestijnen kabelsporen zin gevonden.

   Voor het intellectuele kapitaal moet je niet bij de Islam zijn, maar in het Westen, want Westerse beschaving is bron van superieure wetenschap.

   http://gazetgezondverstand.blogspot.nl/2012/09/westerse-beschaving-is-bron-van.html

   1. Kodi

    En wat behalve acherlijkheid en onderontwikkeling en terreur en andere agressie heeft de Islam ooit voor de mensheid voortgebracht? Nada niks.

    Islam en wetenschap? Het wil maar niet samengaan. Leugenachtige exposities doen daar niets aan af, want ze vallen door de mand.

    Zie: Islam expositie doet aan wetenschapsgeschiedvervalsing:
    https://www.trouw.nl/home/-islamexpositie-doet-aan-geschiedvervalsing-~a86083d8/

 5. van Urk

  En iedereen maar denken dat alleen de Israelische politie hardnekkig is tegen Palestijnse relschoppers. De Palestijnse autoriteiten kunnen er ook wat van. http://www.youtube.com/watch?v=uOpsGV6isc

 6. Bloem

  Dit wordt beschouwd als een regelrechte oorlogsmisdaad die door het internationaal strafhof vevolgd dient te worden

  1. Kodi

   Internationaal Strafhof is slechts verlengstuk van de Islamitische Sharia Inquisitie. Het kan beter worden opgedoekt. Het spaart ons nog geld uit ook.

 7. van Urk

  De Joodse traditie is die van het geweten en het leven. Terwijl PLO leiders hun kinderen opofferen, zijn Israelische hartchirurgen druk doende juist de levens van kinderen te redden. Alleen al in 2012 kregen 210.469 bewoners uit de Palestijnse gebieden een medische behandeling in Israel. Daaronder bevonden ook kinderen die mergbeen en niertransplantaties hebben ondergaan. Terwijl terreur leider Haniyeh Israel bedreigt met totale vernietiging werd zijn kleindochter in Israel behandelt voor een acute infectie van haar spijsverteringskanaal. De kleine Amal was ook niet het eerste lid van de familie Haniyeh die in Israel een medische verzorging ontving. Ook zijn zwager werd met spoed geholpen voor een hartoperatie. Datzelfde geldt ook voor terreurleider Abu Mazen die zijn zwager doorstuurde naar een prive kliniek in Tel Aviv. Eerder stuurde hij ook zijn vrouw naar diezelfde kliniek. Dit verschijnsel herhaalde zich in April 2016, toen bij de broer van Mazen kanker was vastgesteld. Deze woonde in Qatar. Deze broer was ook nog rijk en kon overal ter wereld terecht kunnen voor zijn behandeling. Maar toch koos ie voor het luxe Medisch Centrum Assoeta in Tel Aviv om door Joden te worden behandelt.

 8. Nasrani

  Gewoon vieze terroristen. Iedereen die het ziet, maar europa denkt dit tuig tegemoet te moeten komen. T wordt tijd dat europa zich gaat schamen en aan Israel z’n verontschuldigingen aan gaat bieden.

  1. Kodi

   De hoogste tijd!

 9. jip en janneke taal

  Bij het jeugd journal al gezien. De npo is er voor jouw!!!!

 10. Kodi

  Dat houdt dus gewoon in dat Palllezwijnse ambulances tikkende tijdbommen kunnen zijn en dat deze geweerd moeten worden. Jammer voor de Palestijnse gewonden die moeten lijden onder de Pallezwijnse terroristen, maar daar hebben ze zelf voor gekozen en ze hebben de gevolgen daarvan andermaal aan zichzelf te wijten. Die Pallezwijnen zijn ook nog gewoon een dom volk. Maar dat wisten we toch al?

 11. buitenbeentje

  Stel je nou eens voor dat Israel dat niet goed vindt en op die jongens schiet, heeft heel de MSM morgen een super dag, Conventie van Genève dit, mensenrechten dat.

 12. sjun

  Er kunnen weer wat subsidies worden afgekapt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.