Vreselijke aanslag op kerk kost minstens acht christenen hun leven

Geen categoriedec 17 2017, 16:00
De ideologie van de haat slaat weer toe.
Minstens twee terroristen hebben met behulp van bomgordels vandaag een vreselijke aanslag gepleegd op een kerk in het zuidwesten van Pakistan. Volgens Nu.nl gaat het om een protestantse kerk die bijzonder goed bezocht wordt. Bij de aanslag zijn minstens 8 mensen gedood. Ook zijn 45 andere slachtoffers gewond geraakt.
De twee extremistische islamisten hadden niet alleen bomgordels om, maar ook nog eens vuurwapens bij zich. Ze bestormden de kern vlak nadat de zondagsdienst begon. Op dat moment waren er zo'n 400 mensen in de kerk.
Doordat politiebewakers ingrepen kon de terroristen niet het hoofdgebouw in. Eén van de terroristen werd doodgeschoten door de politie, de andere terrorist blies zichzelf op. Hoewel de aanslag nog niet door iemand was opgeëist op het moment van schrijven vond de aanslag plaats in een regio waar islamistische extremisten vaker toeslaan.
Met andere woorden, we kunnen er honderd procent zeker van zijn dat dit de zoveelste aanslag was van een extremistisch islamistische terreurgroep.
En het merkwaardigste van dit alles? Je zult hier geen enkele demonstratie tegen zien in het Midden-Oosten. Gek he, dat ze zich wel woedend maken om wat cartoons die gepubliceerd worden in Amerika of Europa, maar dat dit soort ziek geweld tegen christenen ze helemaal koud laat. Je zou bijna denken dat ze geweld tegen christenen best prima vinden -- of minstens tolereren.
Of mogen we dat niet hardop zeggen?
UPDATE:
En ja hoor, de aanslag is opgeëist door ISIS.
https://twitter.com/siteintelgroup/status/942378455483781120
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten